الان سیتا زیر قیمت عرضه اولیه رسیده ؟ :|
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
با سلام بله در این مورد درست میفرمایید، البته بنده فکر می کنم با توجه به وضعیت فدرال رزرو و برنامه دولت امریکا برای ارایه یارانه در دوران کرونا و چاپ بیشتر پول، ارزش طلا در بازار جهانی بالاتر بره.افزایش ارزش دلار در دنیا در نسبت هایی مثل یورودلار و دلارین با کاهش ارزش دلار در ایران رویه متفاوتی داره. بله اونطور که واضح هست در دنیا اگر ارزش دلار بالا بره معمولا قیمت طلای جهانی کاهش پیدا می کنه و برعکس. منتها من روی صحبتم با قیمت های دلار در داخل ایران بود. احتمال داده می شه اگر واکسن کرونا طی ماههای آینده به تولید برسه و نتایج خوبی هم داشته باشه باعث بهبود کسب و کارها بشه و از اون طرف ارزش طلا در بازارهای جهانی کاهش پیدا کنه و دلار امریکا کمی قویتر هم بشه. این باعث کاهش قیمت طلا از یک طرف می شه. از طرف دیگه در داخل ایران قیمت دلار اگر تا ۳۴هزار تومن بره احتمالا یک پایین دیگه داشته باشه و پایینتر بیاد. این کاهش قیمت دلار در داخل هم باعث بیشتر شدن کاهش قیمت طلا میشه.
تو همین ویس پویا ناظران هم اشاره ای می شه که قیمت سکه تمام و نیم سکه و ربع سکه چه وضعیتی داره. چیزی که باعث شده بود من خودم هفته پیش به قیمت ربع و نیم و تمام سکه با چشمای گشاد گشاد نگاه کنم. اصلا قیمت این سه تا با هم نمی خوندن واقعا. سکه تمام شونزده ملیون تومنه اما ربع سکه شش تومن! تمام پایه های ریاضیات رو به هم زدن اینا. مشاهده پیوست 1203033
دقیقا تا وقتی که کرونا هست و کمک های اقتصادی برای مردم و صنایع مختلف هست دقیقا ارزش طلا بیشتر می شه اما همین که زمزمه هایی از واکسن های کرونا می افته طلا شروع به متوقف شدن یا ریزش قیمتی می کنه. این روزها هم صحبتهای زیادی در این مورد می شه. ریزش قیمت جهانی طلا در صورتی اتفاق می افته که صحبت ها در مورد واکسن کرونا به واقعیت و عمل بیشتر نزدیک بشه.با سلام بله در این مورد درست میفرمایید، البته بنده فکر می کنم با توجه به وضعیت فدرال رزرو و برنامه دولت امریکا برای ارایه یارانه در دوران کرونا و چاپ بیشتر پول، ارزش طلا در بازار جهانی بالاتر بره.
چقدر دیدگاه ها متفاوته ! تو همین تاپیک یکی از دوستان شستا رو به عنوان مادر و اعتبار بورس ایران نام برد!از طرفی یک سرطانی هست به نام شستا
شستا و مادر بورس؟چقدر دیدگاه ها متفاوته ! تو همین تاپیک یکی از دوستان شستا رو به عنوان مادر و اعتبار بورس ایران نام برد!![]()
همین تفاوت دیدگاهها هست که بازار رو می سازه. یکی اعتقاد داره فلان سهم خوبه و رو به رشد هست و سهم رو می خره. دقیقا همون موقع کسی که می فروشه میگه دیگه این سهم ارزش نداره و بعد از این دیگه ارزش نداره اینو نگه دارم.چقدر دیدگاه ها متفاوته ! تو همین تاپیک یکی از دوستان شستا رو به عنوان مادر و اعتبار بورس ایران نام برد!![]()
با سلامچقدر دیدگاه ها متفاوته ! تو همین تاپیک یکی از دوستان شستا رو به عنوان مادر و اعتبار بورس ایران نام برد!![]()
منم بنظرم شستا رو باید فروخت تو مچینگبا سلام
شستا شرکت بزرگیه و نوع معاملاتش روی بقیه سهم ها تاثیرگذاره. در حال حاضر این سهم نقش منفی بازی میکنه و در صورت بازگشایی تاثیر منفی روی کل بازار میذاره برای همین میگم بهتره همین فردا یا یکی از همین روزهایی که شاخص منفیه با منفی سنگین باز بشه تا این تاثیر منفی از بین بره.
اگر سهم ارزنده اس بعدا در میان مدت و بلند مدت در قیمت مشخص میشه ولی الان بازار این رو میشناسه که شستا با قیمت کارشناسی 900 تومن بعد از شش ماه 3600 تومن شده و بیش از 40 روزه که بدون دلیل متوقف شده و طی این مدت کل سهم های بازار بالای 30 درصد ریزش داشتن. بنابراین این سهم هم باید 30 درصد اصلاح کنه. حالا روز بازگشایی مثلا با صفر تابلو باز بشه معلومه روزهای بعدش چه اتفاقی میفته. منظور منم از سرطان اینه که این سهم در وضعیت فعلی یک ابزار منفی برای کل بازار حساب میشه که عوامل پشت صحنه اگر بخوان بازارو ضربه فنی کنن میذارن روزی که سطوح حمایتی سهم های بزرگه یا روزی که بازار میخواد برگشت بزنه بازش میکنن. مثل زمانی که خودرو و پالایشی ها رو باز کردن یا زمانی که اون خبر توقف نوسانگیری روزانه رو ساعت 8:30 صبح اعلام کردن در روزی که بازار میخواست برگرده.
به عنوان نمونه حکشتی رو یک ماه پیش بستن و تا هفته قبل باز نکردن تا اینکه بازار مثبت شد در حالیکه جا داشت این سهم 30 درصد دیگه اصلاح کنه ولی با +2 بازش کردن، برای همین به محض اینکه شاخص یکم شل کرد از فرداش صف فروش سنگین شد و هنوزم برنگشته، فقط هر روز حقوقی میاد حجم مبنا رو پر میکنه میره. شستا هم جا داره 30 درصد اصلاح کنه و تا 2600 بیاد.
شستا پر پستش همون 2700 ارزش داره با توجه به قیمت الان ارزبا سلام
شستا شرکت بزرگیه و نوع معاملاتش روی بقیه سهم ها تاثیرگذاره. در حال حاضر این سهم نقش منفی بازی میکنه و در صورت بازگشایی تاثیر منفی روی کل بازار میذاره برای همین میگم بهتره همین فردا یا یکی از همین روزهایی که شاخص منفیه با منفی سنگین باز بشه تا این تاثیر منفی از بین بره.
اگر سهم ارزنده اس بعدا در میان مدت و بلند مدت در قیمت مشخص میشه ولی الان بازار این رو میشناسه که شستا با قیمت کارشناسی 900 تومن بعد از شش ماه 3600 تومن شده و بیش از 40 روزه که بدون دلیل متوقف شده و طی این مدت کل سهم های بازار بالای 30 درصد ریزش داشتن. بنابراین این سهم هم باید 30 درصد اصلاح کنه. حالا روز بازگشایی مثلا با صفر تابلو باز بشه معلومه روزهای بعدش چه اتفاقی میفته. منظور منم از سرطان اینه که این سهم در وضعیت فعلی یک ابزار منفی برای کل بازار حساب میشه که عوامل پشت صحنه اگر بخوان بازارو ضربه فنی کنن میذارن روزی که سطوح حمایتی سهم های بزرگه یا روزی که بازار میخواد برگشت بزنه بازش میکنن. مثل زمانی که خودرو و پالایشی ها رو باز کردن یا زمانی که اون خبر توقف نوسانگیری روزانه رو ساعت 8:30 صبح اعلام کردن در روزی که بازار میخواست برگرده.
به عنوان نمونه حکشتی رو یک ماه پیش بستن و تا هفته قبل باز نکردن تا اینکه بازار مثبت شد در حالیکه جا داشت این سهم 30 درصد دیگه اصلاح کنه ولی با +2 بازش کردن، برای همین به محض اینکه شاخص یکم شل کرد از فرداش صف فروش سنگین شد و هنوزم برنگشته، فقط هر روز حقوقی میاد حجم مبنا رو پر میکنه میره. شستا هم جا داره 30 درصد اصلاح کنه و تا 2600 بیاد.
منم بنظرم شستا رو باید فروخت تو مچینگ
دی چی به نظرت دی هم تو مچینگ باید فروخت؟
من بشخصه سیتا رو زیر نظر دارمالان سیتا زیر قیمت عرضه اولیه رسیده ؟ :|
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk