• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بعد از هر خبر خوش ، بورس ریزش میکنه :دی باید دید برعکس ــــش باعث رشد میشه یا نه :دی
پیشنهاد میکنم حسن کلید یه تستی بزنه :دی

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
چند روز قبل جایزه نوبل اقتصاد ۲۰۲۰ به دو امریکایی داده شد

درمورد این جایزه مطالعه داشته باشید
جالبه که در چند سال قبل جناب پل میلگرام به ایران سفر داشتند و توصیه های جالبی برای اقتصاد ایران !!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
الان سیتا زیر قیمت عرضه اولیه رسیده ؟ :|

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

نه هنوز نرسیده ( قیمت اولیه : 1519 تومن )
تقریبا 380 تومن فاصله داره (قیمت پایانی امروز 1898 تومن)

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
افزایش ارزش دلار در دنیا در نسبت هایی مثل یورودلار و دلارین با کاهش ارزش دلار در ایران رویه متفاوتی داره. بله اونطور که واضح هست در دنیا اگر ارزش دلار بالا بره معمولا قیمت طلای جهانی کاهش پیدا می کنه و برعکس. منتها من روی صحبتم با قیمت های دلار در داخل ایران بود. احتمال داده می شه اگر واکسن کرونا طی ماههای آینده به تولید برسه و نتایج خوبی هم داشته باشه باعث بهبود کسب و کارها بشه و از اون طرف ارزش طلا در بازارهای جهانی کاهش پیدا کنه و دلار امریکا کمی قویتر هم بشه. این باعث کاهش قیمت طلا از یک طرف می شه. از طرف دیگه در داخل ایران قیمت دلار اگر تا ۳۴هزار تومن بره احتمالا یک پایین دیگه داشته باشه و پایینتر بیاد. این کاهش قیمت دلار در داخل هم باعث بیشتر شدن کاهش قیمت طلا میشه.
تو همین ویس پویا ناظران هم اشاره ای می شه که قیمت سکه تمام و نیم سکه و ربع سکه چه وضعیتی داره. چیزی که باعث شده بود من خودم هفته پیش به قیمت ربع و نیم و تمام سکه با چشمای گشاد گشاد نگاه کنم. اصلا قیمت این سه تا با هم نمی خوندن واقعا. سکه تمام شونزده ملیون تومنه اما ربع سکه شش تومن! تمام پایه های ریاضیات رو به هم زدن اینا. مشاهده پیوست 1203033
با سلام بله در این مورد درست میفرمایید، البته بنده فکر می کنم با توجه به وضعیت فدرال رزرو و برنامه دولت امریکا برای ارایه یارانه در دوران کرونا و چاپ بیشتر پول، ارزش طلا در بازار جهانی بالاتر بره.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
با سلام بله در این مورد درست میفرمایید، البته بنده فکر می کنم با توجه به وضعیت فدرال رزرو و برنامه دولت امریکا برای ارایه یارانه در دوران کرونا و چاپ بیشتر پول، ارزش طلا در بازار جهانی بالاتر بره.
دقیقا تا وقتی که کرونا هست و کمک های اقتصادی برای مردم و صنایع مختلف هست دقیقا ارزش طلا بیشتر می شه اما همین که زمزمه هایی از واکسن های کرونا می افته طلا شروع به متوقف شدن یا ریزش قیمتی می کنه. این روزها هم صحبتهای زیادی در این مورد می شه. ریزش قیمت جهانی طلا در صورتی اتفاق می افته که صحبت ها در مورد واکسن کرونا به واقعیت و عمل بیشتر نزدیک بشه.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
امروز واقعا ترسناک بود و دوباره با ضرر نقد کردم. اولین روز هفته بعد چند تا منفی اینجوری باشه وضعیت تا آخر هفته معلومه. هر جا دیدید حقوقی میفروشه باید فرار کرد، قبلاًها که وضعیت نرمال بود فروش حقوقی نشونه خوبی بود ولی در بازار فعلی یعنی دارن میندازن و الفرار. هفته پیش شپنا حقوقی تا دسته فروخت امروز درجا با صف فروش بازش کردن.
شپنا، فولاد، خودرو صف فروش سنگین، با این وضعیت امیدی به برگشت بازار نیست.
از طرفی یک سرطانی هست به نام شستا که بدون هیچ دلیلی بازش نکردن و ۳۰ درصد منفی به بازار بدهکاره. اینو تو بازار مثبت باز کنن بازار یه هفته به کما میره، وای به حال الان.
سرطان های قبلی رو هم گفتم باید با منفی سنگین باز بشن ولی این اتفاق نیفتاد و دیدیم وضعیت چی شد. خودرو رو با صفر تابلو باز کردن حقوقی اون روز بالای یک میلیارد سهم تا دسته فروخت و بعدش چند روز صف فروش شد و بازارو به فنا رفت، شپنا و پالایشی ها رو با منفی کم باز کردن و بعدش صف فروش شدن و بازارو به فنا دادن، الان که بازار پیش فرض به فنا هست و شستا رو باید باز کنن وگرنه حتی اگر شاخص تا ۱۳۰۰ بیاد بخواد برگرده و شستا رو بخوان توی یک روز خوب باز کنن که مثلاً منفی نخوره همین سرطان دوباره بازارو به فنا میده پس بنظر من بهترین کار در وضعیت فعلی اینه همین فردا شستا رو منفی سنگین باز کنن تا با صف خرید شدنش در روزهای بعد شاخصو بالا بکشه، در هر حالت دیگه ای شاخص ۱۲۰۰_۱۳۰۰ دور از انتظار نیست.
اگر به این اتفاقات اخیر نگاه کنید هر بار این بازار خواست جون بگیره، یا یک قانون شخمی تصویب کردن مثل همون لغو نوسانگیری روزانه یا یکی از این سرطان ها رو باز کردن و دیدیم بعدش چه اتفاقی افتاد . الانم اگر شستا رو باز نکردن شاید گذاشتن برای روزی که اگر این بازار دوباره خواست جون بگیره با باز کردنش از رشد بازار جلوگیری کنن و کامل ضربه فنی کنن.
در کل مواظب سرمایتون باشید هیچ کس دلسوز سرمایه شما نیست و چیزی که من میبینم اینه سرمایه ملت ریز ریز داره توی این بازار بی صاحاب از بین میره.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
از طرفی یک سرطانی هست به نام شستا
چقدر دیدگاه ها متفاوته ! تو همین تاپیک یکی از دوستان شستا رو به عنوان مادر و اعتبار بورس ایران نام برد!
balesh.gif

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
چقدر دیدگاه ها متفاوته ! تو همین تاپیک یکی از دوستان شستا رو به عنوان مادر و اعتبار بورس ایران نام برد!
balesh.gif
شستا و مادر بورس؟
همون زمان که عرضه اولیه شد، قریب به اتفاق همه گفتن این 20 درصد سود بده باید کلاهتون رو بندازید بالا تا این حد سرطان این سهم و خیلی بالاتر از مجموع NAV زیر مجموعه هاش داشت معامله میشد که بستنش
مشکل اصلی کشور ما اینه که کار حسابدار در اصل حساب‌سازی و زیاد نمیشه به صورت های مالی هم بسنده کرد. رایتل تا دیروز یک زیان انباشته زیاد داشت الان که میخوان بندازن به ملت شده یک شرکت سودساز

شستا هم تا باز شد باید باهاش خداحافظی کرد و گذاشت سودش رو سهامداراش ببرن، همونطور که الان سود وسپهر رو دارن میبرن

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
balesh.gif
همین تفاوت دیدگاهها هست که بازار رو می سازه. یکی اعتقاد داره فلان سهم خوبه و رو به رشد هست و سهم رو می خره. دقیقا همون موقع کسی که می فروشه میگه دیگه این سهم ارزش نداره و بعد از این دیگه ارزش نداره اینو نگه دارم.

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام واقعا متاسفم واسه این دولت و اینکه دوباره رو دست خوردیم همه ازشون یکشنبه های خونین دوباره از راه رسید و هیچکس هم به فکر کسی نیست.اون روزی که 5 درصد مثبت بودم باید همون موقع رد میکردم همه چیو میرفت از این لحظه به بعد دیگه باید به سود 5 درصد هم قانع بود تا بازار درست شه هر چند با این وضعیت تا یکماه دیگه بازار رفته تو کما سری قبل هم گفتم به سود کم و همیشگی قانع باشم بازم دندان طمع رو نکشیدم و نتیجه این شد که از هر سهمی تو خوشبینانه ترین حالت 10 درصد بعضا تا 20 درصد تو ضررم ولی همه سهما رو تو 5 درصد سود میتونستم بفروشم و نفروختم لامصب گفتم بازار درست میشه حداقل چن روز مثبت بخوریم نامردا چشم دیدن هیچی نداشتن و رکب بدی خوردیم.با وجودی که این همه آزمون و خطا میکنیم ولی بازم اعتماد بیجا باعث شد تا بیخودی بریم تو ضرر از این لحظه به بعد 5 درصد سود هم غنیمته و دیگه هیچ ریسکی نمیکنم نه سهمی میخرم نه کاری میکنم تا بازار برگرده سهمایی که تو ضررمو صبر میکنم تا درست شه و تونستم این وسط یه نوسانایی هم میگیرم.واقعا سهامداری این وسط اشتباهه و با وجودی که پشت دستمو داغ کرده بودم تو هیچ سهمی نمونم ولی بازم این اشتباه تکراری باعث شد تا از سود به ضرر بریم.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
balesh.gif
با سلام
شستا شرکت بزرگیه و نوع معاملاتش روی بقیه سهم ها تاثیرگذاره. در حال حاضر این سهم نقش منفی بازی میکنه و در صورت بازگشایی تاثیر منفی روی کل بازار میذاره برای همین میگم بهتره همین فردا یا یکی از همین روزهایی که شاخص منفیه با منفی سنگین باز بشه تا این تاثیر منفی از بین بره.
اگر سهم ارزنده اس بعدا در میان مدت و بلند مدت در قیمت مشخص میشه ولی الان بازار این رو میشناسه که شستا با قیمت کارشناسی 900 تومن بعد از شش ماه 3600 تومن شده و بیش از 40 روزه که بدون دلیل متوقف شده و طی این مدت کل سهم های بازار بالای 30 درصد ریزش داشتن. بنابراین این سهم هم باید 30 درصد اصلاح کنه. حالا روز بازگشایی مثلا با صفر تابلو باز بشه معلومه روزهای بعدش چه اتفاقی میفته. منظور منم از سرطان اینه که این سهم در وضعیت فعلی یک ابزار منفی برای کل بازار حساب میشه که عوامل پشت صحنه اگر بخوان بازارو ضربه فنی کنن میذارن روزی که سطوح حمایتی سهم های بزرگه یا روزی که بازار میخواد برگشت بزنه بازش میکنن. مثل زمانی که خودرو و پالایشی ها رو باز کردن یا زمانی که اون خبر توقف نوسانگیری روزانه رو ساعت 8:30 صبح اعلام کردن در روزی که بازار میخواست برگرده.
به عنوان نمونه حکشتی رو یک ماه پیش بستن و تا هفته قبل باز نکردن تا اینکه بازار مثبت شد در حالیکه جا داشت این سهم 30 درصد دیگه اصلاح کنه ولی با +2 بازش کردن، برای همین به محض اینکه شاخص یکم شل کرد از فرداش صف فروش سنگین شد و هنوزم برنگشته، فقط هر روز حقوقی میاد حجم مبنا رو پر میکنه میره. شستا هم جا داره 30 درصد اصلاح کنه و تا 2600 بیاد.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
با سلام
شستا شرکت بزرگیه و نوع معاملاتش روی بقیه سهم ها تاثیرگذاره. در حال حاضر این سهم نقش منفی بازی میکنه و در صورت بازگشایی تاثیر منفی روی کل بازار میذاره برای همین میگم بهتره همین فردا یا یکی از همین روزهایی که شاخص منفیه با منفی سنگین باز بشه تا این تاثیر منفی از بین بره.
اگر سهم ارزنده اس بعدا در میان مدت و بلند مدت در قیمت مشخص میشه ولی الان بازار این رو میشناسه که شستا با قیمت کارشناسی 900 تومن بعد از شش ماه 3600 تومن شده و بیش از 40 روزه که بدون دلیل متوقف شده و طی این مدت کل سهم های بازار بالای 30 درصد ریزش داشتن. بنابراین این سهم هم باید 30 درصد اصلاح کنه. حالا روز بازگشایی مثلا با صفر تابلو باز بشه معلومه روزهای بعدش چه اتفاقی میفته. منظور منم از سرطان اینه که این سهم در وضعیت فعلی یک ابزار منفی برای کل بازار حساب میشه که عوامل پشت صحنه اگر بخوان بازارو ضربه فنی کنن میذارن روزی که سطوح حمایتی سهم های بزرگه یا روزی که بازار میخواد برگشت بزنه بازش میکنن. مثل زمانی که خودرو و پالایشی ها رو باز کردن یا زمانی که اون خبر توقف نوسانگیری روزانه رو ساعت 8:30 صبح اعلام کردن در روزی که بازار میخواست برگرده.
به عنوان نمونه حکشتی رو یک ماه پیش بستن و تا هفته قبل باز نکردن تا اینکه بازار مثبت شد در حالیکه جا داشت این سهم 30 درصد دیگه اصلاح کنه ولی با +2 بازش کردن، برای همین به محض اینکه شاخص یکم شل کرد از فرداش صف فروش سنگین شد و هنوزم برنگشته، فقط هر روز حقوقی میاد حجم مبنا رو پر میکنه میره. شستا هم جا داره 30 درصد اصلاح کنه و تا 2600 بیاد.
منم بنظرم شستا رو باید فروخت تو مچینگ

دی چی به نظرت دی هم تو مچینگ باید فروخت؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
با سلام
شستا پر پستش همون 2700 ارزش داره با توجه به قیمت الان ارز
کسی هم میخواد شستا بخره بره از زیر مجموعه‌های شستا بخره به مراتب خیلی بهتر و عقلانی‌تر هست

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
منم بنظرم شستا رو باید فروخت تو مچینگ

دی چی به نظرت دی هم تو مچینگ باید فروخت؟

شستا رو من 6 تومن فروختم و اینجا هم اعلام کردم موقع فروششه.
دی رو خودم هفته پیش اشتباه کردم فروختم، در منفی های هفته گذشته مثبت خورد و از منفی های این روزها قسر در رفته هر موقع بفروشی در سودی. روز بازگشایی بعیده با مثبت بالا باز بشه ولی اگر باز شد از فرصت ها استفاده کنید. این سهم تعادل توی کارش نیست یا صفه خریده یا صف فروش وسطی نداره. بنابراین روز بازگشایی بستگی به تابلو داره اگر قدرت خریدار بالا بود و صف خرید زد نگه دارید این سهم با توجه به افزایش سرمایه سنگینی که داره بعید میدونم به این زودی صف فروش بشه. احتمالا در روز بازگشایی با مثبت کم و صف خرید سنگین باز بشه. ولی اگر به سمت منفی و صف فروش رفت بفروشید، صف فروش بشه نمیشه از توش در رفت و باید چند تا منفی 5 بخوره. دی بنیادی ضعیفه و ناو پایینی داره نسبت به بقیه بانکیا ولی تکنیکالی در موقعیت خوبی قرار داره و شارپی بالا پایین میشه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

من بشخصه سیتا رو زیر نظر دارم
منتظرم

پیشبینی من از سه شنبه بازار بهتر بشه مثل هفته قبل .
کلیت بازار از اواخر ابان ماه بهتر میشه
فشار فروش از اواخر ابان ماه کمتر میشه
اینو تکنیکال هم میگه

اوایل سال یه زمزه هایی شده بود اومدیم گفتیم که اقا میخوان یکاری کنند که
بورس سالانه ۷۰ ،۱۰۰تا ۱۵۰درصد سود دهی داشته باشه ،خودم هم جدی نگرفتم
ولی هرچه جلوتر میریم میبینیم واقعا میخوان این سیستم پیاده بشه .
از همینجا ما یه ۱۰۰ درصد بگیریم میرسیم به قیمتهای قبل ریزش.
خروج پولها رو دنبال میکردیم خیلی راحتتر برخورد میکردیم
البته اینم بگم سهمهایی ک به بنیادش اعتماد دارید نگرانی نداره
شما خریدید که نگهداری کنید روی سهم سرمایه گذاری کنید
پ ن 1: به این هم توجه کنید هر کسی اومد کانالش صحبت هر سهمی کرد
در ادامش میگه این سهم بهترین بنیاد داره ،این سهم عالیه .با این تفاسیر میرید جلو پس ضرر کردید ازکسی گله نکنید.

اینها نظریه شخصی بنده
کسی از اینده خبر نداره ، گفت های ما بر اساس حدس و گمان با استناد به اخبار و ظواهر بازار است.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ندار دوم اصل پول دستمونو میگیره؟:D
امروز فکرکردم مفید خرابه همه رو قرمز نشون میده
meme_me_gusta.png

فکرکنم نمادهایی که من توی چندتا دیده بانم دارم باید یه اصلاح اساسی کنم همشونو.یه دونه سبز توشون نبود :|
واقعا بازار مضخرفی شده.هروقت دلشون میخواد پولمونو بلوک میکنن هروقت مصلحت بدونن آزاد میکنن!یعنی این چندساله شما یه همچین جایی بودید؟! آقا بازکن این شستا رو پولمونو میخوایم والا.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
با این حجم خرید که داره انجام میدن همین امروز بازار احتمالا اگه باز داستان درست نکنن برگرده
تا به لطف خدا 2 تا نهایت 3 روز دیگه یک نوسان دیگه بگیرن و این داستان همچنان ادامه دارد..............

بالا