من که تکنیکال و مکنیکال حالیم نمیشه]چرا اینو الگوی سقف دوگانه حساب نمیکنید؟

من که تکنیکال و مکنیکال حالیم نمیشه]چرا اینو الگوی سقف دوگانه حساب نمیکنید؟
کتاب جان مورفی رو بگیر، عموم اینستایی ها همین رو تدریس میکننآقا من بخوام تحلیل تکنیکال رو صفر تا صد یاد بگیرم کدوم دوره و از کدوم استاد بخرم و یاد بگیرم ؟
اینایی که دارن تو اینستا پکیج آموزش میفروشن مثل خانپایه یا الیاس کردی یا حامد ثقفی کسی این آموزشها رو خریده ؟ کیفیتش چجوریه ؟
فقط خیلی گرون نباشه و آموزششون به روز باشه. مرسی
سلامآقا من بخوام تحلیل تکنیکال رو صفر تا صد یاد بگیرم کدوم دوره و از کدوم استاد بخرم و یاد بگیرم ؟
اینایی که دارن تو اینستا پکیج آموزش میفروشن مثل خانپایه یا الیاس کردی یا حامد ثقفی کسی این آموزشها رو خریده ؟ کیفیتش چجوریه ؟
مباحث تکنیکال یا حتی فاندامنتال جزء علم محسوب میشوند و علم چیزی نیست که بگیم این نقطه پایانش هست
فقط در یک نمونه کوچک تکنیکال از بحث فراکتال استفاده میکنهعلم؟
حتی اقتصاد هم جزو science (علم) به حساب نمی آید چه برسد به تحلیل تکنیکال![]()
فقط در یک نمونه کوچک تکنیکال از بحث فراکتال استفاده میکنه
فراکتال خودش بخشی از ریاضیات محسوب میشه
ایا ریاضیات جزء علم محسوب میشه با نه ؟
بقیه موارد پیش کش
درضمن اگر شما بخواهید الگوریتم و ساختاری به عنوان زیر شاخه تکنیکال در جوامع بین الملل ثبت کنید باید دیتاها و بک تست های فراوانی در کمیسیون هایی مختلف علمی ارائه کنید
صد در صد که سمت جنگش نیست،سمت صلح هم قابل پیش بین هست خلاصه باید نرمش قهرمانانه بزن چون دگ مردم تا ۴,۵ ماه دگ قطعا از گشنگی میمرنربطی به تاپیک نداره ولی خوبه در جریان این حرفا بود که جدیدا داره بیان میشه
رئیس جمهوری در نشست روز چهارشنبه ۲۳ مهر ماه هیئت دولت با ذکر روایتهایی از تصمیمگیریهای پیامبر اسلام و برخی امامان شیعه، بر ضرورت فراگیری و الگوبرداری از آنها تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، حسن روحانی با اشاره به پیامبر اسلام گفت: «این پیغمبر الگو و نمونه، هم جنگ داشت و هم صلح، هم عملیات تهاجمی داشت و هم عملیات تدافعی و در جنگها هم پیروزی داشت و هم اینکه روزهایی در جنگ دچار شکست شد.»
در تمام مثالهایی که رئیس دولت دوازدهم از شخصیتهای صدر اسلام بیان کرد مسئله جنگ و صلح محور اصلی بود. به نظر میرسد ذکر این مثالها در تنشآمیزترین دوران روابط جمهوری اسلامی و ایالات متحده اتفاقی نباشد.
خان پایه که اصلا خوب نیست من دوستم گرفت خیلی آبکی بود گفت همش داستان میگه.آقا من بخوام تحلیل تکنیکال رو صفر تا صد یاد بگیرم کدوم دوره و از کدوم استاد بخرم و یاد بگیرم ؟
یکی از بهترین کتاب هایی که در عمر تریدریم مطالعه کردممثل ترجمه کتابهای مارک داگلاس از جمله Trading in the zone که افتضاحا
باکارت ملی قدیمی میشه سجام احراز هویت آنلاین انجام داد؟
قسمت سریال کارت ملی هوشمند مشکل هست!
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
من همه مراحل انلاین انجام دادم فقط حتما کارت ملی باید جدید باشه چون ی بارکد داره روش اونو میخاد،براس پدرم خاستم ثبت نام کنم کارت ملی جدیدش نیومده هنوز نتونستمتا جایی که من اطلاع دارم امکانش نیست حتی برای احراز هویت حضوری هم کارت ملی هوشمند و یا رسید ثبت نام کارت ملی هوشمند نیازه
انلاین حتما هوشمند اما حضوری من با کارت ملی قدیمیم احراز شدممن همه مراحل انلاین انجام دادم فقط حتما کارت ملی باید جدید باشه چون ی بارکد داره روش اونو میخاد،براس پدرم خاستم ثبت نام کنم کارت ملی جدیدش نیومده هنوز نتونستم
نیازی نیست حتما کارت ملی هوشمند بیاد. همون رسیدی که دفاترپیشخوان بهتون میدن برای انجام تمام کارها کافیه. اون رسید رو هم یه روزه بهتون میدن.من همه مراحل انلاین انجام دادم فقط حتما کارت ملی باید جدید باشه چون ی بارکد داره روش اونو میخاد،براس پدرم خاستم ثبت نام کنم کارت ملی جدیدش نیومده هنوز نتونستم
چطور ارزش انس جهانی و طلا همزمان با هم پایین میان؟ تا جایی که خاطرم هست این دو همیشه مخالف جهت هم عمل میکنن. البته ارزش طلا و سکه در ایران بیشتر وابسته به قیمت دلار هست، منظورم انس در بازار جهانی هستاین روزها تحلیل ها و پیش بینی هایی به گوش میرسه که در میان مدت تو ایران بهتر هست از قسمت دلاری و مخصوصا طلایی کمتر کنیم و به سهم های ارزشمند اضافه کنیم.
مخصوصا طلا که هم احتمال افت قیمت جهانیش هست هم قیمت دلار هم احتمالا پایین بیاد.
اگر این وضعیت پیش بیاد هم از لحاظ سطح زندگی و رفاه شاید به حال ما خوب باشه هم سهم هایی که داریم کمی افزایش قیمت داشته باشن.
برای انلاین گفتم چون میخای ثبت نام کنی باید بارکد وارد کنی که تو اون رسید نیستنیازی نیست حتما کارت ملی هوشمند بیاد. همون رسیدی که دفاترپیشخوان بهتون میدن برای انجام تمام کارها کافیه. اون رسید رو هم یه روزه بهتون میدن.