• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
]چرا اینو الگوی سقف دوگانه حساب نمیکنید؟
من که تکنیکال و مکنیکال حالیم نمیشه
1052.gif
, این حالت رو تو نمودار دیدم
51.gif
, یه دوتا خط کف و سقفش کشیدم شد این !
44.gif

Ice_Man

Registered User
لایک‌ها
19
آقا من بخوام تحلیل تکنیکال رو صفر تا صد یاد بگیرم کدوم دوره و از کدوم استاد بخرم و یاد بگیرم ؟
اینایی که دارن تو اینستا پکیج آموزش میفروشن مثل خانپایه یا الیاس کردی یا حامد ثقفی کسی این آموزشها رو خریده ؟ کیفیتش چجوریه ؟
فقط خیلی گرون نباشه و آموزششون به روز باشه. مرسی

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
آقا من بخوام تحلیل تکنیکال رو صفر تا صد یاد بگیرم کدوم دوره و از کدوم استاد بخرم و یاد بگیرم ؟
اینایی که دارن تو اینستا پکیج آموزش میفروشن مثل خانپایه یا الیاس کردی یا حامد ثقفی کسی این آموزشها رو خریده ؟ کیفیتش چجوریه ؟
کتاب جان مورفی رو بگیر، عموم اینستایی ها همین رو تدریس میکنن
البته قدیمی هست

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
ابتدا عرض کنم که هیچ سقفی برای اموزش تحلیل تکنیکال وجود نداره
هرشخصی نوشت صفر تا صد پس بدون همون اول کار مشکلی در کار وجود داره

مباحث تکنیکال یا حتی فاندامنتال جزء علم محسوب میشوند و علم چیزی نیست که بگیم این نقطه پایانش هست

و اما برای کتاب یا سی دی ( به صورت کلی عرض میکنم )

هرکتاب ، سی دی و اموزشگاهی که شما تشریف ببرید نکته اصلی تکرار و تمرین شماست
یعنی شما فقط و فقط با تمرین و تکرار میتوانید مسائل درک کنید
اگر قرار بود با چهارتا خط طرف بتونه خرید فروش کنه پس این همه دانشگاه و کتاب و موسسات بزرگ مالی و هزینه های سرسام اور . . . به چه درد میخورد ؟
پس اگر مبحثی در عمل تکنیکال گفته میشه وحی منزل نیست و صرفا میتواند درصد محدودی به شما کمک کند تا روند درست درامدزایی بدست بیاورید

از کتاب های عمومی تحلیل تکنیکال موجود در بازار استفاده کنید هرچند که به شخصه برای افراد تازه وارد کلاس های حضوری با شخص تجربه دار توصیه میکنم چراکه علاوه بر مباحث تکنیکال تجربه های گرانبها میتواند راه درامد زایی هموارتر کند

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
مباحث تکنیکال یا حتی فاندامنتال جزء علم محسوب میشوند و علم چیزی نیست که بگیم این نقطه پایانش هست

علم؟ :D

حتی اقتصاد هم جزو science (علم) به حساب نمی آید چه برسد به تحلیل تکنیکال :rolleyes:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
علم؟ :D

حتی اقتصاد هم جزو science (علم) به حساب نمی آید چه برسد به تحلیل تکنیکال :rolleyes:
فقط در یک نمونه کوچک تکنیکال از بحث فراکتال استفاده میکنه
فراکتال خودش بخشی از ریاضیات محسوب میشه
ایا ریاضیات جزء علم محسوب میشه با نه ؟
بقیه موارد پیش کش

درضمن اگر شما بخواهید الگوریتم و ساختاری به عنوان زیر شاخه تکنیکال در جوامع بین الملل ثبت کنید باید دیتاها و بک تست های فراوانی در کمیسیون هایی مختلف علمی ارائه کنید

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
فقط در یک نمونه کوچک تکنیکال از بحث فراکتال استفاده میکنه
فراکتال خودش بخشی از ریاضیات محسوب میشه
ایا ریاضیات جزء علم محسوب میشه با نه ؟
بقیه موارد پیش کش

درضمن اگر شما بخواهید الگوریتم و ساختاری به عنوان زیر شاخه تکنیکال در جوامع بین الملل ثبت کنید باید دیتاها و بک تست های فراوانی در کمیسیون هایی مختلف علمی ارائه کنید

مگر در رشته اقتصاد از ریاضیات استفاده نمی شود؟ پس چرا جزو رشته های علوم انسانی است؟ :D

خلاصه آنکه "علم" تعریف مخصوص به خود را دارد و در هیچ کجای دنیا هم رشته اقتصاد را نه علم حساب می کنند و نه آن را جزو دانشکده های علوم به حساب می آورند.

وضعیت تحلیل تکنیکال هم که در این میان معلوم است.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
ربطی به تاپیک نداره ولی خوبه در جریان این حرف‌ا بود که جدیدا داره بیان میشه

رئیس جمهوری در نشست روز چهارشنبه ۲۳ مهر ماه هیئت دولت با ذکر روایت‌هایی از تصمیم‌گیری‌های پیامبر اسلام و برخی امامان شیعه، بر ضرورت فراگیری و الگوبرداری از آنها تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حسن روحانی با اشاره به پیامبر اسلام گفت: «این پیغمبر الگو و نمونه، هم جنگ داشت و هم صلح، هم عملیات تهاجمی داشت و هم عملیات تدافعی و در جنگ‌ها هم پیروزی داشت و هم اینکه روزهایی در جنگ دچار شکست شد.»

در تمام مثال‌هایی که رئیس دولت دوازدهم از شخصیت‌های صدر اسلام بیان کرد مسئله جنگ و صلح محور اصلی بود. به نظر می‌رسد ذکر این مثال‌ها در تنش‌آمیزترین دوران روابط جمهوری اسلامی و ایالات متحده اتفاقی نباشد.
صد در صد که سمت جنگش نیست،سمت صلح هم قابل پیش بین هست خلاصه باید نرمش قهرمانانه بزن چون دگ مردم تا ۴,۵ ماه دگ قطعا از گشنگی میمرن

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
خان پایه که اصلا خوب نیست من دوستم گرفت خیلی آبکی بود گفت همش داستان میگه.
شهر من بودی یک 15 گیگی فایل و pdf بود واست میزدم فلش حالش رو میبردی.:)
توی نت بگرد کلی فایل رایگان هست.

البته بعد یادگیری روشهای مبتدی باید برید یادگیری تخصصی که منابعی به زبان پارسی داره ولی متاسفانه ترجمه ها غلط زیاد دارن و مفهوم رو بد یا بعضا اشتباه میرسونن.
مثل ترجمه کتابهای مارک داگلاس از جمله Trading in the zone که افتضاحا.شاید بارتون نشه من یک دوستی دارم کارش ترید کریپتو هست میگه بعد 3 سال ترید با اصول حرفه ای و آخرین متد بعد از خوندن این کتاب به زبان اصلی کلا دگرگون شده و سودهیش تا چند برابر بیشتر شده
برای شروع دوره سعی کنید دنبال مطالب رایگان باشید.
اگه وقت ندارید توی نت بگردید دوره های آساسرمایه یا مطالب فراچارت هم خوبن.
ولی یک قانونی توی نت هست که میگه هرچیز پولی توی نت رایگانش هم هست.
مثلا آموزش تحلیل تکنیکال نیما آزادی
ولی دقت کنید فن تحلیل فقط تکنیکال نیست : فاندامنتال - روانشناسی بازار - تابلو خوانی - خودش شناسی - غلبه به احساسات و .........
و دقیقا جایی که مطمئن شدید هم چی رو میدونید همون جایی که هیچی نمیدونید.
:eek:
حالا من که خودم نوبم - دوستان اهل فن بیشتر راهنمایی میکنند
به این نوشته های مارک داگلاس توجه کنید.

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
مثل ترجمه کتابهای مارک داگلاس از جمله Trading in the zone که افتضاحا
یکی از بهترین کتاب هایی که در عمر تریدریم مطالعه کردم
شاید در سال سه چهار بار این کتاب مطالعه کنم ولی هربار مطلب تازه ای نظرم جلب میکنه
البته برای افرادی توصیه میکنم که حداقل دو سال سابقه ترید مستنر داشتند والی هیچ چیزی ازش متوجه نمیشید

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بچه ها کسی فیلتری که توی لینک زیر نشون داده رو داره؟ خیلی احتیاج دارم، فیلتری که از بالاترین قیمتی که سهم تاچ کرده تا قیمت امروز حساب کنه چند درصد کاهش داشته...

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
باکارت ملی قدیمی میشه سجام احراز هویت آنلاین انجام داد؟
قسمت سریال کارت ملی هوشمند مشکل هست!

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام.
امیدوارم حال همه دوستان خوب باشه و روزهای پرسودی ( : دی) رو سپری کنید.
حقیقتش خیلی فرصت نمیکنم به این تاپیک سر بزنم و هر زمانی که بیکار میشم سعی میکنم چند صفحه اخیر تاپیک رو بخونم.
الان دیدم بحث آموزش تکنیکال شده منم ترجیح میدم تجربه شخصیم رو درمیون بذارم. البته درحضور عزیزانی مثل آقای حسینی که خودشون سالها تحلیلگر این بازار بودن شاید درست نباشه من بخوام اظهارفضل ( : دی) کنم ولی بهرحال تنها آیتمی که تک تک ما رو از همدیگه متمایز میکنه همین " تجربه " هست.

شخصا چون تصمیم داشتم بصورت مستمر تو این بازار بمونم به همین دلیل تصمیم گرفتم بجای " ماهی " گرفتن " ماهیگیری " رو یاد بگیرم. کتابهای زیادی رو خرید کردم که هنوز تعدادیشون رو نخوندم. بعضی از دوره های سایت فراچارت رو دیدم، بعضی از دوره های آنلاین تکنیکال رو شرکت کردم ولی درنهایت تا خودم بصورت عملی کار نکردم هیچ چیز جدیدی به دانسته هام اضافه نشد.
آها تا یادم نرفت یه مسئله خیلی مهم رو درمورد کتاب معروف جان مورفی خدمت دوستان بگم؛ خوندن این کتاب تا زمانی که یه آشنایی 20-30 درصدی با تکنیکال نداشته باشید دقیقا مصداق بارز رانندگی تو یه بیابون تاریکه. شاید بصورت اتفاقی به جاده اصلی برسید ولی احتمال اینکه مسیر بیراهه رو پیش بگیرید خیلی بیشتره :دی
و تو این کتاب یکسری مسائلی هست که شخصا احساس میکنم تو بازار ما جایگاهی ندارن و خوندنشون صرفا خواننده رو از مسیر اصلی دور میکنه.
نکته خیلی مهمی که باید یاد بگیریم اینه که " یه تحلیلگر موفق لزوما یه معامله گر موفق نیست " باور کنید اگر الان یک نفر از من بپرسه تحلیل بنیادی مهمتره یا تکنیکال ؟ من میگم هیچکدوم :دی حالا چرا ؟ چون آفت بزرگ تک تک معامله گرها ( بصورت پررنگ تر بین ما ایرانیا ) " هیجان و ترسی " هست که داریم. شاید این سوال پیش بیاد ترس از چی ؟
جوابش خیلی واضحه. هممون تا یه روند صعودی یک هفته ای رو میبینیم سریع میترسیم. ترس از اینکه از سودهای رویایی این بازار جا بمونیم. و نتیجش میشه قرارگرفتن تو صفهای خرید و سرخطی زدن بدون هیچ تحلیل و استراتژی.
چیزی که من بهش رسیدم علم تو این بازار فقط 20-30 درصد ماجراست. 70-80 درصدش برمیگرده به خود ما که بتونیم هیجانات رو کنترل کنیم.
تجربه خیلی مفید دیگه ای که داشتم بحث " استراتژی معاملاتی " بود. من قصد توهین به کسی رو ندارم ولی بخدا گاهی اوقات تو صفحه اصلی سایت رهاورد365 یکسری از تحلیلهای تکنیکال رو میبینم خندم میگیره :دی آدم یه لحظه دچار دوگانگی میشه که ایا چارت قیمته یا بوم نقاشی ؟!
بنظر من بهترین استراتژی معاملاتی " ساده ترینش " هست. بنظر یک نفر ایچیموکو بهترین سیستم معاملاتیه ، یکی دیگه از الیوت استفاده میکنه ، یکی دیگه بر مبنای میانگین متحرکها ترید میکنه و خلاصه هرکسی باید یه استراتژی داشته باشه.
به کرات تو همین سایت رهاورد 365 میبینم طرف همزمان الیوت شماری رو انجام داده، ابر ایچی رو روی چارت انداخته، 3 تا مووینگ اوریج هم انداخته و درنهایت کانال کشی هم کرده. حالا همه اینها به کنار، تو توضیحات تحلیلش نوشته " هرکی بفروشه چیزی جز ضرر نصیبش نمیشه " :دی

خیلی زیاد نوشتم ولی احساس میکنم به اشتراک گذاشتن تجربه ها لازم بود. درنهایت من خودم رو یه کارشناس نمیبینم و شاید تو تمام این حرفهایی نوشتم اشتباه هم باشه. از دوستانی که سالها تجربه ترید کردن داشتن مخصوصا آقای حسینی تقاضا دارم اگر اشتباه یا نقصی تو نوشته های من هست حتما تذکر بدن چون من بشخصه خوشحال میشم اشتباهاتم رو بفهمم.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
باکارت ملی قدیمی میشه سجام احراز هویت آنلاین انجام داد؟
قسمت سریال کارت ملی هوشمند مشکل هست!

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

تا جایی که من اطلاع دارم امکانش نیست حتی برای احراز هویت حضوری هم کارت ملی هوشمند و یا رسید ثبت نام کارت ملی هوشمند نیازه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
این روزها تحلیل ها و پیش بینی هایی به گوش میرسه که در میان مدت تو ایران بهتر هست از قسمت دلاری و مخصوصا طلایی کمتر کنیم و به سهم های ارزشمند اضافه کنیم.
مخصوصا طلا که هم احتمال افت قیمت جهانیش هست هم قیمت دلار هم احتمالا پایین بیاد.
اگر این وضعیت پیش بیاد هم از لحاظ سطح زندگی و رفاه شاید به حال ما خوب باشه هم سهم هایی که داریم کمی افزایش قیمت داشته باشن.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
تا جایی که من اطلاع دارم امکانش نیست حتی برای احراز هویت حضوری هم کارت ملی هوشمند و یا رسید ثبت نام کارت ملی هوشمند نیازه
من همه مراحل انلاین انجام دادم فقط حتما کارت ملی باید جدید باشه چون ی بارکد داره روش اونو میخاد،براس پدرم خاستم ثبت نام کنم کارت ملی جدیدش نیومده هنوز نتونستم

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
من همه مراحل انلاین انجام دادم فقط حتما کارت ملی باید جدید باشه چون ی بارکد داره روش اونو میخاد،براس پدرم خاستم ثبت نام کنم کارت ملی جدیدش نیومده هنوز نتونستم
انلاین حتما هوشمند اما حضوری من با کارت ملی قدیمیم احراز شدم

arvin40

Registered User
لایک‌ها
236
نیازی نیست حتما کارت ملی هوشمند بیاد. همون رسیدی که دفاترپیشخوان بهتون میدن برای انجام تمام کارها کافیه. اون رسید رو هم یه روزه بهتون میدن.

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
این روزها تحلیل ها و پیش بینی هایی به گوش میرسه که در میان مدت تو ایران بهتر هست از قسمت دلاری و مخصوصا طلایی کمتر کنیم و به سهم های ارزشمند اضافه کنیم.
مخصوصا طلا که هم احتمال افت قیمت جهانیش هست هم قیمت دلار هم احتمالا پایین بیاد.
اگر این وضعیت پیش بیاد هم از لحاظ سطح زندگی و رفاه شاید به حال ما خوب باشه هم سهم هایی که داریم کمی افزایش قیمت داشته باشن.
چطور ارزش انس جهانی و طلا همزمان با هم پایین میان؟ تا جایی که خاطرم هست این دو همیشه مخالف جهت هم عمل میکنن. البته ارزش طلا و سکه در ایران بیشتر وابسته به قیمت دلار هست، منظورم انس در بازار جهانی هست

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
نیازی نیست حتما کارت ملی هوشمند بیاد. همون رسیدی که دفاترپیشخوان بهتون میدن برای انجام تمام کارها کافیه. اون رسید رو هم یه روزه بهتون میدن.
برای انلاین گفتم چون میخای ثبت نام کنی باید بارکد وارد کنی که تو اون رسید نیست

بالا