• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
واقعا چقدر جالب و مضخرفه ! چیزی به اسم تعادل در این بورس وجود نداره
اگر مثبته صف خرید و اگر منفی صف فروش ! مثبت متعادل و منفی متعادل نداریم !

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
واقعا چقدر جالب و مضخرفه ! چیزی به اسم تعادل در این بورس وجود نداره
اگر مثبته صف خرید و اگر منفی صف فروش ! مثبت متعادل و منفی متعادل نداریم !
هرچی سهم معروف تر ، سهامدارای هیجانی و آموزش ندیده بیشتر ، نداشتن تعادل بیشتر . یا به سقف میچسبه یا به کف
تا دیروز روی منفی 5 برای خرید ناز میکردن ، الان صف کشیدن که خرید بکنن
bav3_154fs759111.gif

خداروشکر که دامنه نوسان محدوده وگرنه روزانه صدها کشته به خاطر نوسانات بورس میدادیم
bav3_154fs759111.gif

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
هرچی سهم معروف تر ، سهامدارای هیجانی و آموزش ندیده بیشتر ، نداشتن تعادل بیشتر . یا به سقف میچسبه یا به کف
تا دیروز روی منفی 5 برای خرید ناز میکردن ، الان صف کشیدن که خرید بکنن
bav3_154fs759111.gif

خداروشکر که دامنه نوسان محدوده وگرنه روزانه صدها کشته به خاطر نوسانات بورس میدادیم
bav3_154fs759111.gif
عجیب ولی واقعی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دوستان یه 97 تومن سود مجمع به من تعلق گرفته , معمولا چقدر طول میکشه به حساب واریز بشه ؟ نحوه دریافتش چطوره ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عجیب ولی واقعی
علت : ملت تکلیفشون با خودشون مشخص نیست ...
هر وقت هم اتفاق ناگواری در رابطه با مسائل اقتصادی و مالی تو زندگیشون میوفته به جای اینکه دنبال دلیلش باشن ، دنبال مقصر میگردن . به جای اینکه ایراد رو توی خودشون پیدا بکنن و ببینن اگه جایی ، کسی از اونا سوء استفاده میکنه ، علتش چیه تا دوباره تکرارش نکنن

کل زندگیشون بر پایه این بوده بقیه چیکار میکنن ، اونام انجام بدن ! بقیه تو چاه برن اینا هم میرن
صف خرید یا فروش فیک یا واقعی ببینن بهش وصل میشن بدون اینکه دنبال دلیلش باشن
سهامدارای عمده هم از این فرصت سوء استفاده میکنن
به عنوان نمونه میگم ، سهمی مثل قهکمت به خاطر اینکه ماهیت شرکت جذابه ، خرید و فروش های هیجانی واقعا روی این سهم ندیدم ! همین الانش 43 نفر خریدار حقیقی ، 1 نفر حقوقی ، 56 نفر هم فروشنده حقیقی . کل سهام معاملاتیش هم امروز 74 هزار برگه سهام به ارزش 300 میلیون تومن ! همین ....
آخرین معامله روی +1% و پایانی روی مثبت 0.12%
من لذت میبرم . اردرهای تابلو رو نگاه که میکنی عددای معقول ! روند رو نگاه میکنی ، معقول و بدور از ریزش ها و صعود های عجیب و غریب ! بازیگر عملکرد عالی
حالا شما همگروهش رو ببین . قثابت ! شرکت زیان ده ، بازیگر 200% سهم رو رشد میده ، 70% منفی میکنه ، صف خرید ، فروش و ...
چرا ؟ به خاطر اینکه ملت فکر میکنن تنها سهم قندی قثابته ؟ چرا ؟ چون روند صعود و نزول شارپش رو میبینن و بیخودی سهامدار یه شرکت زیان ده و بی بنیاد میشن

توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست . صرفا میخوام هیجانات رو بگم

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
دوستان کسی سود مجمع سیتا رو گرفته؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این پست تاپیک همسایه رو حتما بخونیدش . بخصوص دوستانی که اعتقاد دارن بازار یک جهت حرکت میکنه و همه سهم ها با هم دیگه یک اندازه پایین میرن و یک اندازه بالا میرن :p :
لینک به دنیای پاتوق
scar.gif

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
هر وقت هم اتفاق ناگواری در رابطه با مسائل اقتصادی و مالی تو زندگیشون میوفته به جای اینکه دنبال دلیلش باشن ، دنبال مقصر میگردن . به جای اینکه ایراد رو توی خودشون پیدا بکنن و ببینن اگه جایی ، کسی از اونا سوء استفاده میکنه ، علتش چیه تا دوباره تکرارش نکنن

کل زندگیشون بر پایه این بوده بقیه چیکار میکنن ، اونام انجام بدن ! بقیه تو چاه برن اینا هم میرن
به عنوان نمونه میگم ، سهمی مثل قهکمت به خاطر اینکه ماهیت شرکت جذابه ، خرید و فروش های هیجانی واقعا روی این سهم ندیدم ! همین الانش 43 نفر خریدار حقیقی ، 1 نفر حقوقی ، 56 نفر هم فروشنده حقیقی . کل سهام معاملاتیش هم امروز 74 هزار برگه سهام به ارزش 300 میلیون تومن ! همین ....
من لذت میبرم . اردرهای تابلو رو نگاه که میکنی عددای معقول ! روند رو نگاه میکنی ، معقول و بدور از ریزش ها و صعود های عجیب و غریب ! بازیگر عملکرد عالی
حالا شما همگروهش رو ببین . قثابت ! شرکت زیان ده ، بازیگر 200% سهم رو رشد میده ، 70% منفی میکنه ، صف خرید ، فروش و ...
چرا ؟ به خاطر اینکه ملت فکر میکنن تنها سهم قندی قثابته ؟ چرا ؟ چون روند صعود و نزول شارپش رو میبینن و بیخودی سهامدار یه شرکت زیان ده و بی بنیاد میشن

هرچی میکشیم از ناگاهی عموم نسب به بازی‌های تکراری هست

.N.

Registered User
لایک‌ها
138

بله دقیقا همینطوره مثلا یه سهمی همه چیزش اکی هست پایانی رو +2 و اخرین هم همین محدوده میچرخه چند ساعت هیچکی نمیخره بعد تا صف خرید میشه یهو تو سه ثانیه همه هجوم میارن یهو پایانی میشه +5 و صف خرید میلیاردی:D

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
هرچی میکشیم از ناگاهی عموم نسب به بازی‌های تکراری هست
همین چند لحظه قبل راجع به همین بازی تکراری تو پاتوق گفتم که چندین ماهه برقراره. تابلو بعضی سهما میشینم میبینم واقعا کرکر خندس هی از این صف به اون صف رفتارای هیجانی و حقوقی کثیف بعضی سهمها که واقعا ادمو متنفر میکنن

dark.mind1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید تلگرامی شروع کردن به دیدی گفتم و بخر که جانمونی به نظرتون بازار داره مثبت میشه؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
اساتید تلگرامی شروع کردن به دیدی گفتم و بخر که جانمونی به نظرتون بازار داره مثبت میشه؟
بورس تهران امروز براساس برد ترامپ معامله شد در حالیکه شواهد از روزهای گذشته نشون میده بایدن برنده است. امروز بنظر فرصت خروج بود مخصوصا توی پالایشی ها.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
همین چند لحظه قبل راجع به همین بازی تکراری تو پاتوق گفتم که چندین ماهه برقراره. تابلو بعضی سهما میشینم میبینم واقعا کرکر خندس هی از این صف به اون صف رفتارای هیجانی و حقوقی کثیف بعضی سهمها که واقعا ادمو متنفر میکنن
امروز با 3 ماه گذشته فرق داره
قرار بود بایدن بیاد دلار 23-21 بشه با ترامپ ممکنه 27 کف دلار باشه که در اینصورت شاخص زیر 1.400 معنی ای نداره

من هیجانی نمی بینم در صف های خرید امروز . بازار بر اساس چیزی که دیده رفتار میکنه
قدرت بالاتر خریدار در اکثر نمادها نشون میده کار بچه مچه نیست خریدارهای امروز ;)

Last edited:

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
امروز با 3 ماه گذشته فرق داره
قرار بود بایدن بیاد دلار 23-21 بشه با ترامپ ممکنه 27 کف دلار باشه که در اینصورت شاخص زیر 1.400 معنی ای نداره

من هیجانی نمی بینم در صف های خرید امروز
قدرت بالاتر خریدار در اکثر نمادها نشون میده کار بچه مچه نیست خریدارهای امروز ;)
هرکس خودش یه تحلیلی برای خودش داره و خرید و فروش میکنه و همین بازارو جذاب میکنه وباعث میشه یه عده سود کنن و یه عده ضرر ولی بهتره توصیه به خرید و فروش نباشه چون با این کار عده ای ممکنه بر همین اسا س عمل کرده و اگه سود کنن که هیبچی نمیگن ولی اگه ضرر کنن میزارن به پایه شما

dark.mind1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی میگه فرصت خروج یکی میگه شاخص زیر 1400 معنی نداره من تازه کد بورس گرفتم چیکار کنم

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
هرکس خودش یه تحلیلی برای خودش داره و خرید و فروش میکنه و همین بازارو جذاب میکنه وباعث میشه یه عده سود کنن و یه عده ضرر ولی بهتره توصیه به خرید و فروش نباشه چون با این کار عده ای ممکنه بر همین اسا س عمل کرده و اگه سود کنن که هیبچی نمیگن ولی اگه ضرر کنن میزارن به پایه شما
توصیه ای نکردم . فقط توضیحی برای رفتار بازار بود
ممکنه بایدن بشه یا دلار با ترامپ هم کف پایین تر از 27 بسازه
دلار اینقدر بالا و پایین شد که الان معلوم نیست انتخاب ترامپ پیشخور شده یا انتخاب بایدن

• Like
Reactions: .N.

.N.

Registered User
لایک‌ها
138
یکی میگه فرصت خروج یکی میگه شاخص زیر 1400 معنی نداره من تازه کد بورس گرفتم چیکار کنم
دوست عزیز بازار سرمایه تخصصی هست شما بهتره اول اموزش ببینید بعد ورود کنید رفتن دنبال حرفای فضای مجازی چیزی جز ضرر درپی نخواهد داشت.

بالا