• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
بچه ها تحلیلتون از تاثیر انتخاب شدن بایدن یا ترامپ روی بورس چیه،بیشتر بایدن چون به نظر میاد بایدن ببره،
والا اون زمان که دلار روی 18 تومن بود شاخص روی 2 بود! زمانی دلار رسید به 34 تومن شاخص 1.2 شد. کلا اینجا هرچی دستور داده بشه انجام میشه کاری به اینور اونورم نداره. اگه الانم دولت ول کنه این بورسو و بکشه بیرون ازش شاخص با همین دلار 28 تومن باید نزدیک 1.8 باشه و شایدم بالاتر. کاری به ترامپ و بایدن نیست خیالت راحت

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دیروز به این موقع که ترامپ جلو بود قصد خرید طلا داشتم طلا فروشی نمیفروخت.
کارتم هم دست طلا فروش بود(آشنا)
توی صندوق های طلای بورسی هم همه +10 معامله میشدن و صف خرید بود.
خلاصه خیلی زور زدیم بخریم ولی نتونستیم.
امروز همه چیز برعکسه و باید خداروشکر کنم که به هردری زدم نتونستم خرید کنم.
بعضی وقتا نقد نبودن خیلی بهتره و به نفعمونه....!!!!

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
دیروز سکه رفاه یه میلیون صف خرید روی 13.400 داشت ولی عرضه ای هم نداشت
امروز 12.600 رو هم دید
قشنگ مشخصه از ما بهترون هم نمیدونن چه خبره یا چی میشه :|

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
همینه که میگن اینجور مواقع مخصوصا حدودا و نزدیکاری انتخاب ریاست جمهوری امریکا معامله کردن خیلی پر ریسک هست و تا حد ممکن باید دوری کرد.

دیروز سکه رفاه یه میلیون صف خرید روی 13.400 داشت ولی عرضه ای هم نداشت
امروز 12.600 رو هم دید
قشنگ مشخصه از ما بهترون هم نمیدونن چه خبره یا چی میشه :|

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
من به شرکتهای پالایشی اصلا نزدیک هم نمیشم! مابقی دلاری ها اگه دلار بره بالا سودهای خوبی میسازن و برای سهامداری مناسب هستند. در این مقطع به علت انتخابات توصیه من اینکه خیلی محتاط باشید. برید حتما نمودار این شرکتها رو در سال ۹۲-۹۳ که توافق شده ببینید. دلیل ریزشها رو هم بخونید.
البته این حرفها به این معنا نیست که قطعاً در صورت توافق، تاریخ تکرار میشه اما عقل سلیم میگه از یه سوراخ دوبار گزیده نشی! مثال:
شپنا در دوره قبلی ریزش شاخص بورس از ۳۹۰۰ به حدود ۹۰۰ تومن رسید. شبندر از ۱۸۰۰ به حدود ۴۰۰ تومن! پالایشی ها از پربازده ترین سهم های امسال بودن. دولت بادشون کرد، انداخت و خداحافظ. با این توصیف هنوز افتی نکردند! یادتون باشه با تخفیف نفت این شرکتها رو سودده نشون دادن تا به مردم بندازن. به محض توافق، تخفیف حذف میشه. با یک افشای اطلاعات الف، نصف قیمت باز میکنن! دفعه قبلی که شبیه این بوده.
فکر میکنم یکی از دلایلی که ملت چشم بسته سهام پالایشی میخرن اینه که فکر میکنن دولت به خریداران صندوق پالایش حداقل ۵۰ درصد سود میده تا صندوقای بعدی رو هم بتونه بفروشه. الان میبینیم که این افراد رکب خوردن و تا خرخره توی ضرر رفتن و این می‌تونه تازه اولش باشه.
فقط یک نکته ای رو لحاظ نکردین این که هرکی هم انتخاب بشه توافقی صورت نمی گیره یا حداقل تا انتخابات ما و روی کار امدن شخص جدید این اتفاق رخ نمیده...مطالب سخنرانی دو سه روز قبل رو ببینین واضح بیان کردن
(مگر یک حالت که طرف مقابل بدون قید و شرط به برجام برگرده که نمیدونم چه قدر محتمله)
دلار هم که امیدوارم به خاطر این جو ایجاد شده با دخالت دولت تا زیر 20 بیاد یکم اوضاع بهتر بشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
هر روز که تصمیمم برای خرید بیت کوین جدی تر میشه , صبحش بیدار میشم و میبینم چند % دیگه رفته روش !!!! لامصب رسید به 15 هزار تا !
حالا برم فردا بخرم همچین لاله زار بشه که نگو و نپرس !!
283.gif

Untitled.jpg

اگر دلار بیاد پایین و جذابیت بازار دلار و طلا و ماشین کم بشه احتمال داره نقدینگی بیاد سمت بورس و باعث رشدش بشه..اینم در نظر بگیر قیمت سهام الان با دلار زیر ۲۰ تومن هم همخوانی نداره

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
یعنی فکر میکنید با این قتل عامی که تو بورس انجام شد و سرمایه های مردم به باد رفت بازم ملت بورس براشون جذاب میشه !
well.gif

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
هر روز که تصمیمم برای خرید بیت کوین جدی تر میشه , صبحش بیدار میشم و میبینم چند % دیگه رفته روش !!!! لامصب رسید به 15 هزار تا !
حالا برم فردا بخرم همچین لاله زار بشه که نگو و نپرس !!
283.gif

مشاهده پیوست 1206108

یعنی فکر میکنید با این قتل عامی که تو بورس انجام شد و سرمایه های مردم به باد رفت بازم ملت بورس براشون جذاب میشه !
well.gif
درسته که کد بورسی زیاد صادر شد ولی همه واسه خرید و فروش سهام نبود. اکثر اونایی که کد گرفتن واسه فروش سهام عدالتشون بود. اونم چون درست اطلاع رسانی نشده بود، ثبت نام کردن و فقط یه پولی ریختن تو جیب کارگزاری های مفت خور1 (26).gif1 (19).gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من ترامپِ پی تی ام :rolleyes:
24 ساعته پای سیستم و گوشی ، فقط به جایی توییتر ، پی تیه :p
فقط بعد از واکسن کرونا ویدئو و صوت میدم به جای تایپ :D

درصورتی که وارد فاز رکودی بشیم بهترین استراتژی نوسانگیریه فراموش نکنید . لازم نیست از یک سهم به سهم دیگه حرکت بکنید . پول پوله
چندتا سهم خوب رو داشته باشید ( نظر منه ها ) ، زمانی که احساس کردید روند صعودی میان مدتی سهم تموم شده ( با تحلیل ) و مثلا بیشتر از 15% قراره اصلاح داشته باشه ، فروش بزنید و دوباره 15% یا 10% پایین تر بخرید . نگران روند کوتاه مدت یا میان مدت سهم نباشید . اصلا فرض کنید 2 سال میخواد درجا بزنه . شما تعداد رو بالاببر

اینجا برعکسه توی زمستون دونه جمع بکنید واسه بهار:rolleyes:
یادتون باشه اینایی که تعدادش زیاد میشه دارایه ، فقط یه کد توی مانیتور نیست

نگران روند بلند مدتش نباشید به شرطی که سهم خوب باشه
با رفتار سهم هم آشنا میشید و خوشتون میاد :rolleyes:
به وقتش نقدینگی پشت سهم میوفته و زمان های خاصی کوچولو کوچولو بالا میره و اون تعداد زیاد شده به چشم میاد:D
اونایی هم که حوصله معاملات ریز ریز ندارن و بلند مدتی هم به بازار اعتقاد دارن ، برن 3 یا 4 سال دیگه بیان پشیمون نمیشن ( اگه سهم ها خوبن و قیمتشون مناسبه و احتمال افت زیادی نمیدید )

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
بر اساس کار اول م، امروز با شخصی که 20 سال سابقه ی بازار سرمایه داره صحبت می کردم.. یکی از افراد کارگزاری بوق هستند... و دکترای اقتصاد دارن...
گفتند اصلاح تا 80% سقف قیمت ها ادامه داره...
گفتند بازار تا اسفند منفی هست، البته اگر در آذر ماه صعودی نشه...
گفتند با اومدن بایدن، منفی بیشتر هم میشه...

توصیه به هیچی نیست... فوش موش ندید....
و امیدوار پیش بینی یا سیگنال ایشون اشتباه باشه!!!!
خودشون هم در مرداد خروج داشتن از بازار...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بر اساس کار اول م، امروز با شخصی که 20 سال سابقه ی بازار سرمایه داره صحبت می کردم.. یکی از افراد کارگزاری بوق هستند... و دکترای اقتصاد دارن...
گفتند اصلاح تا 80% سقف قیمت ها ادامه داره...
گفتند بازار تا اسفند منفی هست، البته اگر در آذر ماه صعودی نشه...
گفتند با اومدن بایدن، منفی بیشتر هم میشه...

توصیه به هیچی نیست... فوش موش ندید....
و امیدوار پیش بینی یا سیگنال ایشون اشتباه باشه!!!!
خودشون هم در مرداد خروج داشتن از بازار...
نمیشه با قطعیت این نظرو تایید کرد.
بورس یه جورایی رفته به استقبال پیروزی بایدن و ریزشش رو تا حد زیادی انجام داده..
ارز و طلا و خودرو هم رفتن پیشواز ترامپ که الان دچار ریزش شدن.
احتمال داره سرمایه های بازارهای موازی سمت بورس بیاد

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
چیزی که میبینم در تحلیل های بنیادی در نظر نمیگیرن چند ماه باقیمونده ترامپ هست، توجه کنید ترامپ هنوز رییس جمهور امریکاست و بعید نیست این چند ماه اخر سوگلی خودش رو به عقد اسراییل و عربستان در بیاره
امیدوارم این اتفاق نیفته
بازار بورس هم با وجود شستا- پالایش یکم - چند عرضه اولیه سنگین پیش رو و بایدن - ترامپ در ماه های آتی و شلیک موشک با اسم امارات در روز گذشته (افزایش احتمال جنگ) ، بعید هست بتونه صعود خاصی داشته باشه و از همین محدوده و سقف کانال نزولیش در نوسان خواهد بود.
پ.ن: البته بنده به بازار خوشبین هستم، ولی نه در کوتاه مدت- ما باید با واقعیت ها زندگی کنیم، الان تمامی اگر نباشه، بیشتر کاسبی ها وضعیت مناسبی ندارن، بورس هم به تناسب اونها. وضع کشور در کل مناسب نیست و سایه جنگ ما رو تهدید میکنه. اما چاره ای جز خوشبینی در بلند مدت وجود نداره

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اونور گفتم ، اینورم بگم به قول افتک " لال از دنیا نرم "
bav2.gif

دلار بین 20 تا 23 ، پایین تر اومد میتونیم شاهد ریزش بیشتر باشیم ( که من واقعا بعییید میدونم این اتفاق بیوفته و ته تهش یه رکود 2 ساله داریم ) . بدون وجود شستا و پالایش همون 1.1
اینا باز بشن دلار بین 20 تا 23 ، باید ببینیم توی چه روندی و روی چه عدد شاخصی بازش میکنن

اینم در نظر بگیرید نمودار شاخص تابلوی عملکرد کشوره ! کشور برای نشون دادن اقتدارش احتمالا اجازه نمیده میزان ریزش شاخص از 60% بیشتر بشه یعنی از عدد 2.1 حساب بکنیم به عدد 850 هزار واحدی شاخص میرسیم . این موضوع تو سطح دنیا میتونه آبرو بر باشه :D
پس از این بابت خیالتون راحت باشه یهو شستا و پالایش رو توی منفی ها باز نمیکنن که شاخص ول بشه و راحت زیر 1.1 بیاد

همه اینا با فرض دلار 20 تا 23 هستش . حتی سهم های دلاری اگه به قیمت باشن با دلار 20 الی 23 عملا درآمدشون فرقی نمیکنه

اون دوره رکود 2 ساله که هم که گفتم یک روند نزولی بلند مدت برای سهم های حبابیه و آروم آروم با یک حرکت نزولی خسته کننده سهامدارا رو خارج میکنه . گفته بودم بازم میگم مراقب باشید سهامدار سهم گرون نباشید . سهمی که گرونه جایی نوشته نشده اگه 60% اصلاح بکنه ، به قیمت میرسه ! میتونه 70% یا حتی 80% اصلاح بکنه :rolleyes:
اون کف توی هر سهمی باید به دست بیاد چقدره

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
چجوریه که تو پیش گشایش صف میلیونی مثبت ۵ فولاد در صدم ثانیه میشه ۱۲۰ میلیون فروش اونم راس ساعت ۸.۵؟ ادم هاج و واج میمونه بخدا

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
چجوریه که تو پیش گشایش صف میلیونی مثبت ۵ فولاد در صدم ثانیه میشه ۱۲۰ میلیون فروش اونم راس ساعت ۸.۵؟ ادم هاج و واج میمونه بخدا
خیلی مشخصه گرامی

دستکاری و دستوری و فیییییییییییییک !!!!!!

بالا