• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
بر اساس کار اول م، امروز با شخصی که 20 سال سابقه ی بازار سرمایه داره صحبت می کردم.. یکی از افراد کارگزاری بوق هستند... و دکترای اقتصاد دارن...
گفتند اصلاح تا 80% سقف قیمت ها ادامه داره...
گفتند بازار تا اسفند منفی هست، البته اگر در آذر ماه صعودی نشه...
گفتند با اومدن بایدن، منفی بیشتر هم میشه...

توصیه به هیچی نیست... فوش موش ندید....
و امیدوار پیش بینی یا سیگنال ایشون اشتباه باشه!!!!
خودشون هم در مرداد خروج داشتن از بازار...
جالبه...هنوز اداب اولیه بورس رو دوستان یاد نگرفتن تو بازارهای مالی چیزی به عنوان پیش گویی نداریم هرکی اینو بهتون گفته هیچی حالیش نبوده
کی میدونه فردا چی میشه؟
اینقدر از این دکترای اقتصاد و مدرک دارای الکی دیدیم فقط اسم و در عمل هیچی‌...(مراجعه کنین به مسابقه ستارگان بورس که توش همه دانشگاهای معتبر کشور با سرپرستی استاد اقتصادشون شرکت کردن نتایج خیره کنندس)
کارگزاریا اگر تریدر بودن مفت خوری کارمزد ترید بقیه رو نمیکردن
تریدری یه علم بدون مدرکه یه علم تجربیه یه علمیه که خفنتریناشون تو تاریک ترین و تنهاترین اتاقایین که هیچیکی نمیبینتشون
اگر این استادا و کارگزاریو سیگنال فروشا چیزی بارشون بود چیزی به خودشون میماسید...
کسی که بلده گنج پیدا کنه نمیوفته به بیل و کلنگ فروشی برای پیدا کردن گنج بقیه...

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
کسی خبری از نتیجه حمایت های مجلس انقلابی و قوه قضاییه نداره ؟ چی شد پس ،دستان نوسان گیران زالو صفتم!!! که از بازار قطع کردن ،ولی بازار با مغز میره پایین چرا ؟

اینا همه تجربه ای که امیدوارم در سایر مقاطع و مناسبت ها به کارمون بیاد که هر چی قانون و دخالت و صحبت بیشتر در نهایت وضعیت بدتر در هر زمینه ای

اگر روزی شما کفش فروشی داشتید و قانون گذاشتن که افتتاح کفش فروشی در سمت مقابل خیابان ممنوعه از کم شدن رقیب احتمالی خوشحال نباشید ،از محدود شدن آزادی و رقابت در بازار ناراحت باشید

پ ن : این حجم از ریزش در کوتاه مدت و البته ابهام در روند آینده چه در بورس و چه به طور کلی در مورد مملکت خیلی کم سابقه است ،نمیدونم چرا فکر میکنم همه چی اشتباهه :oops:

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
دلار 25600
سکه 12500
دلار نسبت به دیروز 1400 تومن افزایش داشته...
قیمت دیروز که معتبر نبود..امروز هم چیزی که من متوجه شدم خرید خیلی با این قیمتی که گفتین فرق داره و روی 23 هست

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
زمان درمان اقتصاد بیمار ایران

✍ دکتر علی سعدوندی

امیدوارم هر چه زودتر بایدن انتخاب شود، شاید درک کنیم مشکل اصلی اقتصاد ایران کینه ترامپ نیست.

امیدوارم هر چه زودتر بایدن به برجام بازگردد، شاید درک کنیم مشکل اصلی اقتصاد ایران نبود برجام نیست.

امیدوارم هر چه زودترتحریم ها لغو شود، شاید درک کنیم مشکل اصلی اقتصاد ایران تحریم نیست.

امیدوارم هر چه زودتر صادرات نفت برقرار گردد، شاید درک کنیم مشکل اصلی اقتصاد ایران کمبود پترودالر و شادخواری نفتی نیست.

امیدوارم هر چه زودتر از لیست سیاه FATF خارج شویم، شاید درک کنیم مشکل اصلی اقتصاد ایران نبود مبادلات بانکی و سوبسید به واردات نیست.

امیدوارم هر چه زودتر روابط دیپلماتیک ایران با سراسر جهان شکل بگیرد، شاید درک کنیم مشکل اصلی اقتصاد ایران نبود میهمانی های خارجی مقامات نیست.

امیدوارم هر چه زودتر ایران عضو WTO و سایر نهادهای بین المللی شود، شاید درک کنیم مشکل اصلی اقتصاد ایران حضور موثر (به اتفاق خانواده) در محافل بین المللی نیست.

✏️ لیست بالا تنها بخشی از معضلات معیشتی و کسب و کار در کشور است اما مشکل اصلی اقتصاد ایران جای دیگری است.

اگر بهترین روابط خارجی را با دنیا داشته باشیم تا زمانی که ذهنیت ها اصلاح نشود جایگاهی بهتر از آرژانتین و اکراین و مصر و میانمار در اقتصاد جهانی نخواهیم داشت. چه بسا رفع معضلات فوق، عرصه را بیش از پیش بر فعالان اقتصادی تنگ کند.

تا زمانی که ۲۵۰۰ مجوز مخرب در کشور است که تولید را خفه کرده است،

تا زمانی که فلان مسئول عالی رتبه اجازه انتشار اوراق نمی دهد چون فرق نرخ بهره اسمی از واقعی را نمی داند،

تا زمانی که شایسته سالاری حتی در حد شعار هم مطرح نیست،

تا زمانی که سیاست گذاری پولی کشور دوست و برادر ونزوئلا (پولی سازی) با سیاست گذاری پولی کشور ژاپن (تامین
کسری بودجه از محل فروش اوراق) یکی دانسته می شود،

تا زمانی که حقوق مالکیت محترم شمرده نمی شود،

تا زمانی که رانت پاشی نه حرام که مستحب است،

تا زمانی که از ضعفا و فقرا گرفته می شود و به مفت خوران سوبسید ارز و انرژی پرداخت می شود،

تا زمانی که انحصارگر و انحصارگری تقبیح نشده که تکریم می شود،

تا زمانی که درمان و تحصیل ثروتمندان رایگان است ولی محرومان باید آزاد پرداخت کنند،

تا زمانی که با پرداخت سوبسید ارزی به واردات تولید ملی تخریب می شود و جهش تولید حتی در حد شعار نیز جدی گرفته نمی شود،

تا زمانی که کشوری به عظمت ایران یک کیلومتر خط آهن مدرن ندارد،

تا زمانی که دلیل تورم نه سیاست های تورم زای دولتیان بلکه زیاده طلبی مردم عادی دانسته می شود،

تا زمانی که مردم نامحرم بوده و شفافیت شمشیر دولبه خوانده می شود،

تا زمانی که نگاه ملت و دولت به توسعه وارداتی است، تصور توسعه، توهمی بیش نیست.

▫️ وای بر قومی که آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد!

(کانال تلگرامی دکتر علی سعدوندی)

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
در مورد مواد اولیه که شما میخواستی خرید بکنی اطلاعی ندارم . من دیگه پشت دستم رو داغ کردم سمت کارای قانونی و رسمی و تو چشم نرم :p
خودشون میدونن و این کشوری که ساختن . اجازه کار کردن اصولی رو از سرمایه داراش گرفتن و به جای حمایت کردن از کسب و کار ها فقط زر زر میکنن :D

ولی در مورد بورس :
ببین چیزی که خیلی از سهامدارا خودشون رو گول میزنن بحث میزان ضرره . من نمیدونم 50% ضرر یا 60% ضرر از کجا توی ذهن سهامدار شکل گرفته که به عنوان کف سهم میبینن
یه سهم اگه خیلی گرون شده باشه میتونه 70 ، 80 ، 90 درصد هم ریزش بکنه ، به هیچ وجه محدود به میزان ضرر خاصی نیست:(

صد بار گفتم ، بازم میگم ، سهم بد ، سهامداریش به خدا قسم اشتباهه . سهمی که زیان ده باشه ، سهمی که سیستم فاسد مدیریتش میکنه ، سهمی که به جای رشد سود ، به هر دلیلی احتمال کاهش سود رو بهش بدیم . اینا سهمه بده . من پولمو تو جوب میریزم ، اینارو نمیخرم

یه زمانی من میگفتم دنبال سهم بد نباشید ، چون جو مثبت بود و به ملت مینداختن همه میگفتن نه بابا سهم های خوب که رشد نمیکنن و سهم های این مدلی فقط رشد میکنن و باید با موج حرکت کرد . باید قبل از اتمام موج و با رعایت شرایط کلی بازار و نگاه کردن به دست سهامدار عمده و با رعایت حد سود از اون سهم ها خارج میشدید:(
اینکه چقدر پایین میاد رو هرکسی عدد منطقی بهشون نسبت بده قطعا خنده داره . مثلا من برای همراه 16000 گفتم یعنی 80% سقوط آزاد :rolleyes:
کچاد رو اونور توی اون تاپیکه عدد 12000 دادم گفتم تازه به شرطی که وضعیت بازار روی اون قیمت ها مثبت باشه در غیر اینصورت نمیخرم تا پایینتر بیاد بیشتر بخرم
هر سهمی یه تهی داره تا بهش نرسه هیچ برگشتی نداره . ممکنه این ته توی یک سهم رسیده باشه ، ممکنه توی یک سهم تا چند روز دیگه بهش برسه ممکنه یک سهمی 1 سال ، 2 سال ، 3 یا 4 سال دیگه به اون ته برسه تازه از اونجا برگرده
ناراحت کنندست ولی واقعیته

من خودمم روی سیتایی که میدونستم ارزشش 30% از همینی که هست پایینتره و سیمانی ارزش بلند مدتی هم نداره ، گول خوردم و وارد شدم که یه 20 تا 30 درصد مثبت بگیرم و در برم . که قفل شد الان 15% توی زیانه
656.gif

یا امین ، واسه یه نوسان مثبت خریدمش که بپرم بیرون ولی قفل شد و الان ضررم اندازه یه پرایده
777.gif

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

* کسی که کارش فقط بورسه باید سهم خوب رو به قیمت خوب بخره بعدش اگه به خاطر جو منفی بازار وارد ضرر شدید ، یکم که بازار متعادل شد ، با نوسانگیری و معاملات کوچیک کوچیک جلو برید . با صبر و حوصله و بعد از آموزش . تجربه کسب بکنید و به این بازار بچسبید

* کسی هم که بلند مدت سهم خوب رو خریده و حالا به قیمت یا گرون ، دیگه کار از کار شاید گذشته باشه ، نباید میخرید . ولی شرط اولش بلند مدت بوده . بلند مدت از نظر من یعنی 3 سال و بیشتر . تا الان 3 ماه گذشته ! کوتاه مدت محسوب میشه
پس کاری به بازار و روندش نداشته باشه ، سیستم رو خاموش بکنه بره دنبال کار و زندگیش ، هروقت باز خواست پول وارد بازار بکنه ، سیستم رو روشن بکنه ، نمودار رو ببینه ، در حد چند ساعت سهم رو یه نیگا بندازه و روز معاملاتی بعدش خرید بکنه و تمام

من در مورد کل سهم های بازار نمیتونم نظر بدم ولی همونایی که توی کارگزاریم میبینم ، من ازشون ترسی ندارم و قیمتشون واقعا از اواسط شهریور تا امروز تغییر چندانی نکرده . پس نمیتونم کلی نظر بدم و بگم بازار برمیگرده چون به بقیه سهم ها آشنایی ندارم

ولی این رو همچنان میگم ، چون احساسم به کلیت بازار اینه
نکنه قیمت پرایدت به قیمت سال 85ه که داری می‌رقصی؟:rolleyes:

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
لامصب دیگه نوسان گیری و هیچی انگار جواب نمیده چند تا سهم گرفتم با نوسانش ضررامو جبران کنم نه تنها ضرری جبران نشد بلکه به ضررای قبلی هم مقدار زیادی اضاف شد دیگه اگه کسی شانسی یه سهمی بخره بتونه سود کنه وگرنه تحلیل محلیل فعلا کشکه هر چند توصیه من اینه که فعلا فقط تماشاگر باشید و هیچی نخرید. حفظ سرمایه در شرایط فعلی بهتر از اینه که ضرر بیشتری بهت وارد شه

حتی دیگه اینکه بگی پرتفو رو ببند برو چند وقت دیگه بیا نگاش کن هم جوابگو نیست میری یه مدت میگذره برمیگردی میبینی علی برکت الله نه تنها هیچ سودی نکردی بلکه درصد زیادی ضرر به ضررات اضافه شده.

همه ی ما شدیم بازیچه ی یه مشت ادم بیشرف که یه درصد هم به فکر سهامداران خرد نیستن.هر از چند گاهی که میشه میان یه تبلیغ بیخود و دروغ میکنن که فلان قانون رو تصویب کردیم و یه درصد از صندوق توسعه ملی به زودی واریز میشه و یه سری حقوقی ها رو دستگیر کردیم و....خلاصه هر چند وقتی با یه ترفندی سر مردم بدبختو شیره میمالن که فعلا به هر بهانه ای بیشتر توی بورس نگهشون دارن تا ضررشون بیشتر بشه دریغ از اینکه یک درصد به حرفایی که زدن عمل کنن.قانونای بیخودی که وضع کردن مثل ممنوع کردن نوسان گیری و یه سری قانون دیگه که هیچ شفافیتی توشون نیس باعث شد که وضع بازار از اینی هم که هست خراب تر شه

من که به حقوقی و هیچ احدی تا الان باج ندادم و نمیدم و یه دونه سهمم هم تو ضرر نمیفروشم اینکه یه عده کمین کردن که بتونن بیان سهامای منو با ضرر با قیمت مفت از چنگ من در بیارن بسی در اشتباه میباشند ولی این روشی که سازمان بورس در پیش گرفته روش درستی نیست و باید هر چه سریع تر اعتماد و شفافیت رو به بازار سرمایه برگردونن هر چند که بنظر میرسه دولت اینقدر کسری داره که تا 6 ماه دیگم پاشو از روی گلوی سهامدارا بر نداره و به این راحتی ول کن این ماجرا نیس بهرحال هیچ جایی مثل بورس نمیتونه اینقدر برای دولت منفعت داشته باشه و متاسفانه شاهد دولتی هستیم که فقط به فکر منافع خودشه و یک درصد هم منافع ملت براش مهم نیست پس فعلا باید بسوزیم و بسازیم تا ببینیم چی پیش میاد
خلاصه که نترسید نترسید ما همه با هم هستیم
656.gif

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
لامصب دیگه نوسان گیری و هیچی انگار جواب نمیده چند تا سهم گرفتم با نوسانش ضررامو جبران کنم نه تنها ضرری جبران نشد بلکه به ضررای قبلی هم مقدار زیادی اضاف شد دیگه اگه کسی شانسی یه سهمی بخره بتونه سود کنه وگرنه تحلیل محلیل فعلا کشکه هر چند توصیه من اینه که فعلا فقط تماشاگر باشید و هیچی نخرید. حفظ سرمایه در شرایط فعلی بهتر از اینه که ضرر بیشتری بهت وارد شه

حتی دیگه اینکه بگی پرتفو رو ببند برو چند وقت دیگه بیا نگاش کن هم جوابگو نیست میری یه مدت میگذره برمیگردی میبینی علی برکت الله نه تنها هیچ سودی نکردی بلکه درصد زیادی ضرر به ضررات اضافه شده.

همه ی ما شدیم بازیچه ی یه مشت ادم بیشرف که یه درصد هم به فکر سهامداران خرد نیستن.هر از چند گاهی که میشه میان یه تبلیغ بیخود و دروغ میکنن که فلان قانون رو تصویب کردیم و یه درصد از صندوق توسعه ملی به زودی واریز میشه و یه سری حقوقی ها رو دستگیر کردیم و....خلاصه هر چند وقتی با یه ترفندی سر مردم بدبختو شیره میمالن که فعلا به هر بهانه ای بیشتر توی بورس نگهشون دارن تا ضررشون بیشتر بشه دریغ از اینکه یک درصد به حرفایی که زدن عمل کنن.قانونای بیخودی که وضع کردن مثل ممنوع کردن نوسان گیری و یه سری قانون دیگه که هیچ شفافیتی توشون نیس باعث شد که وضع بازار از اینی هم که هست خراب تر شه

من که به حقوقی و هیچ احدی تا الان باج ندادم و نمیدم و یه دونه سهمم هم تو ضرر نمیفروشم اینکه یه عده کمین کردن که بتونن بیان سهامای منو با ضرر با قیمت مفت از چنگ من در بیارن بسی در اشتباه میباشند ولی این روشی که سازمان بورس در پیش گرفته روش درستی نیست و باید هر چه سریع تر اعتماد و شفافیت رو به بازار سرمایه برگردونن هر چند که بنظر میرسه دولت اینقدر کسری داره که تا 6 ماه دیگم پاشو از روی گلوی سهامدارا بر نداره و به این راحتی ول کن این ماجرا نیس بهرحال هیچ جایی مثل بورس نمیتونه اینقدر برای دولت منفعت داشته باشه و متاسفانه شاهد دولتی هستیم که فقط به فکر منافع خودشه و یک درصد هم منافع ملت براش مهم نیست پس فعلا باید بسوزیم و بسازیم تا ببینیم چی پیش میاد
خلاصه که نترسید نترسید ما همه با هم هستیم
656.gif
سر همون قضیه مسدود کردن اکانتا، مفید یهو اطلاعیه زد که ما اصلا چیزی رو مسدود نکردیم. فقط یه خبر دروغ پخش کردن که فلان کنین مسدود می‌شین.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
ترامپ باخت و یکدوره ای شد !
در حالی که خیلی از کارشناسان اعتقاد داشتند عملکرد اقتصادی خوبی داشته و در حالی که یک حریف ضعیف داشت .
نظر شخصی من اینکه میشه گفت راست گرایی و محافظه کاری در سطح جهانی آخرین زورش رو زد . اما بنظرم این اتفاق نیاز به تحلیل های بیشتری داره . اگر میخواهیم توی بورس ایران موفق باشیم باید بتونیم این انتخابات جالب رو تحلیل کنیم و بدونیم پنج یا ده سال آینده دنیا به چه سمتی میره . چون کشور ما هم بخشی از دنیاست و از تحولات جهانی متاثر میشه و باید با دنیای جدید تعامل داشته باشه .

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
بورس کلا به فنا رفت

فقط بورس نیست
احتمالا رکود اقتصادی در پیش داریم و مردم بیشتر تمایل پیدا میکنن به سپرده های بانکی
بورس، ملک، ماشین و ارز و طلا احتمالا وقتی به کف قیمتی خودشون برسن شروع میکنن به درجا زدن
ولی واقعا کف این بورس کجاست خدا میدونه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
همانطور که از هفته پیش انتظار میرفت بایدن رئیس جمهور بعدی آمریکا شد.
حرکت ناشیانه بازارهای مالی ایران که روز چهارشنبه به استقبال ترامپ رفته بودند امروز پاسخ داده شد. میگن 5 درصد بالاتر بخر ولی مطمئن بخر، حالا یارو که چهارشنبه سهم دلاری خرید زده معلوم نیست با 20 درصد پایینتر بتونه بفروشه یا نه!
همچنان منتظر بازگشادی سوپر حباب بازار شستا هستیم.
ظاهرا شپنا و فارسم امروز در صحنه حضور نداشتند که اگر فردا باز نشن واقعا میشه گفت مافیا و عوامل فاسد در سازمان بورس کمر به نابودی سرمایه های باقی مونده مردم بسته اند چون هر چقدر تاخیر در بازگشایی این نوع سهم ها بندازن و در کنار بقیه سهم ها اصلاح نخورن، بعدا باید اصلاح کنن که در نهایت باعث ریزش شاخص میشن و بقیه سهم ها چوب اصلاح نکردن این سهم ها را در آینده خواهند خورد.

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سر همون قضیه مسدود کردن اکانتا، مفید یهو اطلاعیه زد که ما اصلا چیزی رو مسدود نکردیم. فقط یه خبر دروغ پخش کردن که فلان کنین مسدود می‌شین.
بهرحال خون بعضیا توی این بازار از بقیه رنگی تره و هزار تا مورد تخلف دیدم که خیلی راحت تخلف میکنند و کسی هم کاری به کارشون نداره اونوقت ما میخایم یه نوسان بگیریم و تو یه روز یه خرید و فروش کنیم ترس اینو داریم که نکنه کد بورسیمون مسدود شه در صورتی که خیلیا بدون ترس و با خیال راحت یه آبم روش هر غلطی دوس داشته باشن دارند میکنن و کسی هم کاری به کارشون نداره بهرحال ما هستیم و اینا هم هستن میخام ببینم تا کی میخان این بازی کثیفو ادامه بدن بلاخره مجبورن یه روز دست از این کثافت کاریهاشون بردارن و بزارن بازار روند طبیعی خودشو طی کنه

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
ترامپ باخت و یکدوره ای شد !
در حالی که خیلی از کارشناسان اعتقاد داشتند عملکرد اقتصادی خوبی داشته و در حالی که یک حریف ضعیف داشت .
نظر شخصی من اینکه میشه گفت راست گرایی و محافظه کاری در سطح جهانی آخرین زورش رو زد . اما بنظرم این اتفاق نیاز به تحلیل های بیشتری داره . اگر میخواهیم توی بورس ایران موفق باشیم باید بتونیم این انتخابات جالب رو تحلیل کنیم و بدونیم پنج یا ده سال آینده دنیا به چه سمتی میره . چون کشور ما هم بخشی از دنیاست و از تحولات جهانی متاثر میشه و باید با دنیای جدید تعامل داشته باشه .
بنده شک ندارم بایدن در برابر چین کاری از پیش نمیبره و رئیس جمهور بعدی امریکا یک راست گرای افراطی خواهد بود. وای به حال ایران اگر فرصت بایدن را از دست بدن، بیتی ها بعد از روحانی باید تمام تلاششون رو بکنن برای کندن یک مو از امریکا تا در برابر قرارداد با چین حرف برای گفتن داشته باشن.

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
سازمان اگر باهوش باشه چند تا از پتانسیل های منفی اش رو همزمان ازاد می کنه
انتخاب بایدن شوک منفیه، حالا باید شستا رو هم سریع باز کنن تا بعدا روند بازار رو تحت تاثیر قرار نده، البته اگر باهوش باشن و به دنبال توقف سقوط شاخص

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
بنده شک ندارم بایدن در برابر چین کاری از پیش نمیبره و رئیس جمهور بعدی امریکا یک راست گرای افراطی خواهد بود. وای به حال ایران اگر فرصت بایدن را از دست بدن، بیتی ها بعد از روحانی باید تمام تلاششون رو بکنن برای کندن یک مو از امریکا تا در برابر قرارداد با چین حرف برای گفتن داشته باشن.
:)
بیخیال بابا، بایدن یه مترسک داخل آمریکا
بدون سنا کاری از پیش نمیبره
تمام تحریم‌های ایران رو برچسب تروریست گذاشتن روش رفت... تفاوتی برای ما نداره دیگه، فقط روزی میاد که میگیم یادت بخیر ترامپ، حداقل رو بازی میکردی
تا سه ماه دیگه هم ترامپ رو رسما هست و خیلی کارها می‌تونه انجام بده

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نکنه قیمت پرایدت به قیمت سال 85ه که داری می‌رقصی؟:rolleyes:
نه به قیمت سال 98
777.gif

مهم نیست درش میاریم . بزار بازار راکد بشه ، سهم ها متعادل بشن ، اینقدر نوسان بگیرم ، پول همرو میارم تو جیب خودم
scar.gif

شایدم پول من بره تو جیب بقیه
bav3_154fs759111.gif

من پا برجام مثل دماوندم
403.gif

بالا