در مورد مواد اولیه که شما میخواستی خرید بکنی اطلاعی ندارم . من دیگه پشت دستم رو داغ کردم سمت کارای قانونی و رسمی و تو چشم نرم

خودشون میدونن و این کشوری که ساختن . اجازه کار کردن اصولی رو از سرمایه داراش گرفتن و به جای حمایت کردن از کسب و کار ها فقط زر زر میکنن
ولی در مورد بورس :
ببین چیزی که خیلی از سهامدارا خودشون رو گول میزنن بحث میزان ضرره . من نمیدونم 50% ضرر یا 60% ضرر از کجا توی ذهن سهامدار شکل گرفته که به عنوان کف سهم میبینن
یه سهم اگه خیلی گرون شده باشه میتونه 70 ، 80 ، 90 درصد هم ریزش بکنه ، به هیچ وجه محدود به میزان ضرر خاصی نیست
صد بار گفتم ، بازم میگم ، سهم بد ، سهامداریش به خدا قسم اشتباهه . سهمی که زیان ده باشه ، سهمی که سیستم فاسد مدیریتش میکنه ، سهمی که به جای رشد سود ، به هر دلیلی احتمال کاهش سود رو بهش بدیم . اینا سهمه بده . من پولمو تو جوب میریزم ، اینارو نمیخرم
یه زمانی من میگفتم دنبال سهم بد نباشید ، چون جو مثبت بود و به ملت مینداختن همه میگفتن نه بابا سهم های خوب که رشد نمیکنن و سهم های این مدلی فقط رشد میکنن و باید با موج حرکت کرد . باید قبل از اتمام موج و با رعایت شرایط کلی بازار و نگاه کردن به دست سهامدار عمده و با رعایت حد سود از اون سهم ها خارج میشدید

اینکه چقدر پایین میاد رو هرکسی عدد منطقی بهشون نسبت بده قطعا خنده داره . مثلا من برای همراه 16000 گفتم یعنی 80% سقوط آزاد

کچاد رو اونور توی اون تاپیکه عدد 12000 دادم گفتم تازه به شرطی که وضعیت بازار روی اون قیمت ها مثبت باشه در غیر اینصورت نمیخرم تا پایینتر بیاد بیشتر بخرم
هر سهمی یه تهی داره تا بهش نرسه هیچ برگشتی نداره . ممکنه این ته توی یک سهم رسیده باشه ، ممکنه توی یک سهم تا چند روز دیگه بهش برسه ممکنه یک سهمی 1 سال ، 2 سال ، 3 یا 4 سال دیگه به اون ته برسه تازه از اونجا برگرده
ناراحت کنندست ولی واقعیته
من خودمم روی سیتایی که میدونستم ارزشش 30% از همینی که هست پایینتره و سیمانی ارزش بلند مدتی هم نداره ، گول خوردم و وارد شدم که یه 20 تا 30 درصد مثبت بگیرم و در برم . که قفل شد الان 15% توی زیانه
یا امین ، واسه یه نوسان مثبت خریدمش که بپرم بیرون ولی قفل شد و الان ضررم اندازه یه پرایده
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
* کسی که کارش فقط بورسه باید سهم خوب رو به قیمت خوب بخره بعدش اگه به خاطر جو منفی بازار وارد ضرر شدید ، یکم که بازار متعادل شد ، با نوسانگیری و معاملات کوچیک کوچیک جلو برید . با صبر و حوصله و بعد از آموزش . تجربه کسب بکنید و به این بازار بچسبید
* کسی هم که بلند مدت سهم خوب رو خریده و حالا به قیمت یا گرون ، دیگه کار از کار شاید گذشته باشه ، نباید میخرید . ولی شرط اولش بلند مدت بوده . بلند مدت از نظر من یعنی 3 سال و بیشتر . تا الان 3 ماه گذشته ! کوتاه مدت محسوب میشه
پس کاری به بازار و روندش نداشته باشه ، سیستم رو خاموش بکنه بره دنبال کار و زندگیش ، هروقت باز خواست پول وارد بازار بکنه ، سیستم رو روشن بکنه ، نمودار رو ببینه ، در حد چند ساعت سهم رو یه نیگا بندازه و روز معاملاتی بعدش خرید بکنه و تمام
من در مورد کل سهم های بازار نمیتونم نظر بدم ولی همونایی که توی کارگزاریم میبینم ، من ازشون ترسی ندارم و قیمتشون واقعا از اواسط شهریور تا امروز تغییر چندانی نکرده . پس نمیتونم کلی نظر بدم و بگم بازار برمیگرده چون به بقیه سهم ها آشنایی ندارم
ولی این رو همچنان میگم ، چون احساسم به کلیت بازار اینه