Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
هنوز با اون دوستتون در ارتباطین منم مشابه چنین مشکلی رو دارم
نمیتوانید به سیستم حساب Google خودتان وارد شوید - Gmail راهنما
support.google.com
هنوز با اون دوستتون در ارتباطین منم مشابه چنین مشکلی رو دارم
تو نت افراز تیکت بزنی میگن محدودیتشو برداشتیم براتهاست دانلود ایران با حجم متوسط و قیمت خوب بشرطی که مقدار Inodes زیاد باشه سراغ دارین؟
ببخشید کسی میدونه اینارو رو چند باید تنظیم کرد که استاندارد باشه؟
مشاهده پیوست 1208203
الان این مدلی تنظیم میکنم ولی مثلا با گوشی میرم همون صفحه ای که با کامپیوتر رفتم خیلی روشن تره
اونو میزرنم خیلی تصویر روشن میشه و خطوط دیده نمیشههمون زیرش دکمه restore defaults داره
استاندراد همونه حالا شما با توجه به نیازت تنظیم کن و اینکه وقتی با گوشی داری مقایسه میکنی توجه کن که نوع نمایش به موارد زیادی مثل نوع صفحه نمایش و .. بستگی داره و ممکن نیست یکسان باشناونو میزرنم خیلی تصویر روشن میشه و خطوط دیده نمیشه
fonts.googleapis.com
غیر از این گل فونت کدوم عامل هست غیر ضروری باشه و باعث کندی سایت میشه بشه حذفش کرد؟![]()
How to remove fonts.googleapis.com/css?
How to remove fonts.googleapis.com/css? Resolved Yusup Ali (@fileour) 6 years, 4 months ago Hi, I am very proud to install Autoptimize plugin on my site. By this plugin I could increase the speed o…wordpress.org
![]()
Disable fonts.googleapis.com
Disable fonts.googleapis.com Resolved barbyma31 (@barbyma31) 7 years, 2 months ago Hi, How can I disable fonts googleapis so that I don’t get the error in PageSpeed Insights: Optimizar la ent…wordpress.org
![]()
[SOLVED] How to remove fonts.googleapis.com/ from theme?
Can anybody tell me where to remove these fonts? I don't use them, so it will cost 2 extra request when loading each page. <link href='http://fonts.googlea...s?family=Oswald' rel='stylesheet' type='text/css'> <link href='http://fonts.googlea...css?family=Abel' rel='stylesheet' type='text...www.prestashop.com
افزونه WP Rocket خوبه من استفاده می کنم مشکلی نداره (برای کش)
غیر از این گل فونت کدوم عامل هست غیر ضروری باشه و باعث کندی سایت میشه بشه حذفش کرد؟
من wp rockets داشتم ولی سایتم کند میشد wp fastest cash خیلی بهتر بود اما لاگ زیادی درست میکرد الان فقط از کش کلودفلر استفاده میکنم بهتره فک میکنم ولی gtmetrix امتیازی خوبی ندارم
ما هم همین مشکل داشتیم و داریم. اینقدر که چندین هفته سایت ما خوابید.این مورد بستگی به سایتتون داره مثلا بعضی از برنامه های چت و پشتیبانی آنلاین مثل رایچت ممکنه باعث کندی سایت بشن که همین بلا سر خودمون هم اومد.
اپتیمایز کردن عکس و کدهای سایت از اصلی ترین عوامل هستن.
سعی کنید تا حد امکان از افزونه استفاده نکنید و از هاردهای NVMe برای سایت های مهمتون کمک بگیرید.
یعنی این خط کد رو باید حذف کرد؟![]()
How to remove fonts.googleapis.com/css?
How to remove fonts.googleapis.com/css? Resolved Yusup Ali (@fileour) 6 years, 4 months ago Hi, I am very proud to install Autoptimize plugin on my site. By this plugin I could increase the speed o…wordpress.org
![]()
Disable fonts.googleapis.com
Disable fonts.googleapis.com Resolved barbyma31 (@barbyma31) 7 years, 2 months ago Hi, How can I disable fonts googleapis so that I don’t get the error in PageSpeed Insights: Optimizar la ent…wordpress.org
![]()
[SOLVED] How to remove fonts.googleapis.com/ from theme?
Can anybody tell me where to remove these fonts? I don't use them, so it will cost 2 extra request when loading each page. <link href='http://fonts.googlea...s?family=Oswald' rel='stylesheet' type='text/css'> <link href='http://fonts.googlea...css?family=Abel' rel='stylesheet' type='text...www.prestashop.com
افزونه WP Rocket خوبه من استفاده می کنم مشکلی نداره (برای کش)
{if !$LEO_CUSTOMFONT}
<link h ref='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans|Roboto+Condensed' rel='stylesheet' type='text/css'>
{/if}
ما هم همین مشکل داشتیم و داریم. اینقدر که چندین هفته سایت ما خوابید.
هاستیگ می گفتند فشار روی CPU زیاد هست همش خطای 500
اکثر افزونه ها رو غیر فعال کردیم نشد که نشد
الان هم درگیر هستیم
قالب هم اپتیمایز هست.
گفتن افزونه اسموش نصب کن. بد نبودش ولی جواب نداده
یعنی این خط کد رو باید حذف کرد؟
سرور مجازی گرفتمسایت خبری رو میگید درسته؟
ما این مشکل رو با افزایش حافظه برای PHP درست کردیم البته خب سایت با سایت فرق داره.
البته ممکنه دسترسی ها هم مشکل داشته باشن (فایل ها) . چک کردید همه رو؟ بازم بود مواردش یه سرچ کنید متوجه میشید و قطعا میشه حلش کرد
رو چه سرویسی هستید با این حجم دیتابیس؟
بله ولی قبل از هر کاری یه بک آپ بگیرید که مشگلی پیش اومد بشه راحت برگردوند
دو تا قطعه برای هر کامپیوتری وجودش ضروری هستسلام یک سوال شما به عنوان یک وبمستر که درحال کارهای روزمره اینترنتی هستید اگر شما میخواستین هارد SSD بخرید از کجا میخرید که قابل اطمینان باشه ؟
مادربرد من اینه h61m-pro asus و فقط برای اینترنت گردی هارد میخوام چون هارد HDD قبلیم در حد چی بد سکتور گرفته و طبق برنامه 18 درصد عمر داره . (خداوند رحمت اش کنه هارد خوفی بود )
نکنه افزونه آمارگیر دارید؟! فقط یه افزونه هست که میتونه دیتابیس وردپرس رو تا این حد حجمش بالا ببرهسرور مجازی گرفتم
تعداد لینک های 517522 هست.
دو تا قطعه برای هر کامپیوتری وجودش ضروری هست
پاور گرین
حافظه ssd
حافظه مارک وسترن بگیر فقط وسترن
پاور اگر گرین نباشه نوسانات برق کل قطعات رو نابود میکنه بخصوص هارد hdd از همه سریع تر خراب میشه
نمیدونم چرا بقیه پاور ها ارزش استفاده ندارن ولی از بین این همه مارک و برند فقط گرین گارانتی داره
الان یه حافظه ssd گرفتم کامپیوتر با سرعت نور کار میکنه! همین الان بخر فردا دو برابر گرونتر میشه . صد گیگ کافیه
نکنه افزونه آمارگیر دارید؟! فقط یه افزونه هست که میتونه دیتابیس وردپرس رو تا این حد حجمش بالا ببره
آرهاستاندراد همونه حالا شما با توجه به نیازت تنظیم کن و اینکه وقتی با گوشی داری مقایسه میکنی توجه کن که نوع نمایش به موارد زیادی مثل نوع صفحه نمایش و .. بستگی داره و ممکن نیست یکسان باشن