• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

داش ممد

Registered User
لایک‌ها
221
مشاهده پیوست 1207484

اقا این اعداد واقعی هستن؟ دوره مدل سازی سه بعدی هست برای یکی از سایت ها

قیمت 980 ت و 1600 تا فروش! میشه 1.5 میلیارد یا بیشتر
این تعداد برای یک دوره تخصصی زیاد هست ... مگه اینکه ، یه زمانی تخفیف خیلی ویژه گذاشته باش مثلا 80 درصد ، تعداد بالایی خریده باشن که البته بازم میگم این تعداد زیاده برای یک دوره تخصصی

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
با یکی از همکاری در فروش های متفرقه کار کردم با اینکه قابل اعتماد بود ، پرداخت آنلاین پول از مشتری گرفته ، دوباره درب منزل همون پول رو گرفته! یعنی دو بار پول به جیب زده
حالا مشتری من رو تهدید به شکایت میکنه
این یعنی حتی اگر دیجی کالا پول ما روز 60 روز بعد بده ، 20 درصد مالیات کم کنه ، کد تخفیف کم کنه ، پورسانت مشتری جدید نپردازه و هر کاری انجام بده ، پورسانت رو نصف کنه ، باز هم مجبوریم با دیجی کالا کار کنیم یا فروشگاه مستقل داشته باشیم
با هیچ کدوم از سایت های همکاری در فروش کار نکنید ، حتی فاکتوری که تحویل مشتری میدن داخلش نوشتن مسئولیت به عهده فروشگاه (بازاریاب) هست!!
با این حد از مسئولیت پذیری ، کلاهبرداری و شیادی بهتره که همشون نابود بشن ، دیجی کالا محدودیت هایی داره ولی خیلی بهتر از اینکه که ما بجای فروشنده به عنوان مقصر شناخته بشیم
کلاهبردار های شیاد حقشون هست که ورشکست بشن
تاپیک قبلی درمورد یه همکاری در فروش کلاهبردار بود ، ولی الان میگم دیگه با هیچ جا بجز دیجی کالا نمیشه کار کرد یعنی برای رفع مسئولیت مجبور هستیم

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
با یکی از همکاری در فروش های متفرقه کار کردم با اینکه قابل اعتماد بود ، پرداخت آنلاین پول از مشتری گرفته ، دوباره درب منزل همون پول رو گرفته! یعنی دو بار پول به جیب زده
این یعنی حتی اگر دیجی کالا پول ما روز 60 روز بعد بده ، 20 درصد مالیات کم کنه ، کد تخفیف کم کنه ، پورسانت مشتری جدید نپردازه و هر کاری انجام بده ، پورسانت رو نصف کنه ، باز هم مجبوریم با دیجی کالا کار کنیم یا فروشگاه مستقل داشته باشیم
با هیچ کدوم از سایت های همکاری در فروش کار نکنید ، حتی فاکتوری که تحویل مشتری میدن داخلش نوشتن مسئولیت به عهده فروشگاه (بازاریاب) هست!!
با این حد از مسئولیت پذیری ، کلاهبرداری و شیادی بهتره که همشون نابود بشن ، دیجی کالا محدودیت هایی داره ولی خیلی بهتر از اینکه که ما بجای فروشنده به عنوان مقصر شناخته بشیم
کلاهبردار های شیاد حقشون هست که ورشکست بشن
تاپیک قبلی درمورد یه همکاری در فروش کلاهبردار بود ، ولی الان میگم دیگه با هیچ جا بجز دیجی کالا نمیشه کار کرد یعنی برای رفع مسئولیت مجبور هستیم

فروشگاه مستقل پربازده تر از همکاری در فروش دیجی کالا نیست ؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
فروشگاه مستقل پربازده تر از همکاری در فروش دیجی کالا نیست ؟
خب منم همین رو گفتم
اصل منظورم این بود که میگن از فروشگاه های کوچیک حمایت کنید ، اینم از حمایت ، مشتری از ما شکایت میکنه ، پس همون بهتر که برن تعطیل کنن به درک
با دیجی کالا کار کنیم یا فروشگاه مستقل داشته باشیم

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان نوین وی پی اس کسی تا حالا از خدماتش استفاده کرده نظرتون چیه ؟ هاست میخوام بگیرم

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دوستان نوین وی پی اس کسی تا حالا از خدماتش استفاده کرده نظرتون چیه ؟ هاست میخوام بگیرم
چند سال قبل سرور داشتم ازش یکمی قیمتهاش نسبت به بقیه بالا بود اما کیفیت و پشتیبانیش واقعا خوب بود.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
دوستان الان adsl مخابرات خوب هست ؟
های وب و شاتل خسته ام کردن

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
من اون زمان که فقط vps میفروخت ازش زیاد گرفته بودم، مشکلی نداشت
سه سال هم هست دو سه تا هاست ازش داشتم - مشکل خاصی نداشت - البته به مشکل خاصی هم برنخوردم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
رفیق بدجور تو این ترس از شکایت گیر کردیا !! تاپیک میزنی درگیر شکایتی , پست میزنی درگیر شکایتی !! بیخیال رفیق ,
واقعا فکر میکنی کسی بخاطر یه جنس 100 تومنی میره شکایت میکنه !!
در زمان محمود خورسند چهارده فقید که در همین پی تی همه میشناسن , یه مورد تو همین پی تی فقط 4.5 میلیون تومن اون هم در زمان دلار 1400 تومنی از یک نفر کلاهبرداری کردن اونوقت مالباخته تو تاپیکش گفت وقت ندارم پیگیری کنم , واگذار میکنم به خدا !

یکمی به خودت و مغزت هوا بده , اینقدر درگیر اتفاقی که نیوفتاده نباش

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
سلام دوستان عزیز جیمیل من مدتی پیش هک شده و تمام راه های ریکاوری را هکر تغییر داده الان من واقعا نیاز فوری به دسترسی به جیمیلم دارم از دوستان وارد کار خواهش میکنم اعلام کنن و یا اگر کسی رو میشناسید حتما بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده واقعا ممنون میشم بهم کمک کنید.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان الان adsl مخابرات خوب هست ؟
مخابرات خوبه مورد اول اینکه وی p ن خیلی راحت کانکت میشه بعد قوانین مسخره ای مثل شاتل نداره که مثلا اگه حجمت تموم شد و روزت باقی موند نتونی سرویس رو تمدید کنی و مجبور بشی تیکه تیکه حجم بخری بازم به منطقه بستگی داره.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
سلام دوستان عزیز جیمیل من مدتی پیش هک شده و تمام راه های ریکاوری را هکر تغییر داده الان من واقعا نیاز فوری به دسترسی به جیمیلم دارم از دوستان وارد کار خواهش میکنم اعلام کنن و یا اگر کسی رو میشناسید حتما بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده واقعا ممنون میشم بهم کمک کنید.
هکر نمیتونه شماره تلفن شما رو تغیر بده مگر با ورفای شماره
جیمیل من با پسورد باز نمیشد امکان ریکاوری با شماره و ایمیل هم نمیداد
قفل شده بود تا چند روز بعد sms ورفای ارسال کرد یعنی باید چند روز صبر کنی تا امکان ریکاوری بهت بده
گوگل هیچ پشتیبانی نداره حتی روی اکانت توییترش جواب کسی رو نمیده یه دونه ایمیل پشتیبانی نداره
ولی همین مشکل رو برای هات میل داشتم پشتیبانی Live.com با چت آنلاین مشکل رو حل کرد
یکمی به خودت و مغزت هوا بده
اینطوری هم نیست ، یک سال پیش یکی از رفر های گوگل آنالیتیکس از این ادرس بود ، با بانص کامل و بدون تایم از سایت خارج شده بود
shamadadmin.saramad.ir/pages/erjaat.aspx
به ساماندهی تیکت زدم گفتم اگه مشکلی پیش اومده بگید حلش کنم ، از متن های آماده پشتیبانی (نصب نماد...) کپی گرفت گذاشت جواب تیکت !
به حال نفهمیدم چی شده ولی ریپورتر همه جا هست ، با اینکه چیزی ندارم برای ریپورت
امنیت در درجه اول هست
سیم های تلفن داخل خونه ، توی کوچه و محلتون باید برسی بشه
من های وب داشتم قطعش کردم از شاتل گرفتم بعد که سیم های داخل کوچه برسی شد معلوم شد مشکل از سیم های مخابرات هست
بهتره بیسیم بگیری

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
به ساماندهی تیکت زدم گفتم اگه مشکلی پیش اومده بگید حلش کنم
بقول دامادمون , تو این مملکت تا وقتی دولت نیومده سراغت , تو هیچ وقت پیش دستی نکن و نرو سراغش
وقتی مشکل نیومده سمت تو , تو چرا میری به استقبالش !!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مخابرات خوبه مورد اول اینکه وی p ن خیلی راحت کانکت میشه بعد قوانین مسخره ای مثل شاتل نداره که مثلا اگه حجمت تموم شد و روزت باقی موند نتونی سرویس رو تمدید کنی و مجبور بشی تیکه تیکه حجم بخری بازم به منطقه بستگی داره.
مخابراتی مناطقی خاص خوبه همه جا خوب نیست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
برای من 5 سال قبل مسدود شد توسط خوده گوگل
توسط یکی از دوستانم خارج از کشور با پرداخت 30 دلار و تصویر پاسپورت باز کردنش.

miadpay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای من 5 سال قبل مسدود شد توسط خوده گوگل
توسط یکی از دوستانم خارج از کشور با پرداخت 30 دلار و تصویر پاسپورت باز کردنش.
هنوز با ا‌ون دوستتون در ارتباطین منم مشابه چنین مشکلی رو دارم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بالا