داش ممد
Registered User
- نوشتهها
- 343
- لایکها
- 221
دستشون اشتباهی خورده ، فیلترش برداشته شده :دیایننرنت مخابرات گیلان.
سه چهار روزه باز شده.
دستشون اشتباهی خورده ، فیلترش برداشته شده :دیایننرنت مخابرات گیلان.
سه چهار روزه باز شده.
این تعداد برای یک دوره تخصصی زیاد هست ... مگه اینکه ، یه زمانی تخفیف خیلی ویژه گذاشته باش مثلا 80 درصد ، تعداد بالایی خریده باشن که البته بازم میگم این تعداد زیاده برای یک دوره تخصصیمشاهده پیوست 1207484
اقا این اعداد واقعی هستن؟ دوره مدل سازی سه بعدی هست برای یکی از سایت ها
قیمت 980 ت و 1600 تا فروش! میشه 1.5 میلیارد یا بیشتر
با یکی از همکاری در فروش های متفرقه کار کردم با اینکه قابل اعتماد بود ، پرداخت آنلاین پول از مشتری گرفته ، دوباره درب منزل همون پول رو گرفته! یعنی دو بار پول به جیب زده
حالا مشتری من رو تهدید به شکایت میکنه
این یعنی حتی اگر دیجی کالا پول ما روز 60 روز بعد بده ، 20 درصد مالیات کم کنه ، کد تخفیف کم کنه ، پورسانت مشتری جدید نپردازه و هر کاری انجام بده ، پورسانت رو نصف کنه ، باز هم مجبوریم با دیجی کالا کار کنیم یا فروشگاه مستقل داشته باشیم
با هیچ کدوم از سایت های همکاری در فروش کار نکنید ، حتی فاکتوری که تحویل مشتری میدن داخلش نوشتن مسئولیت به عهده فروشگاه (بازاریاب) هست!!
با این حد از مسئولیت پذیری ، کلاهبرداری و شیادی بهتره که همشون نابود بشن ، دیجی کالا محدودیت هایی داره ولی خیلی بهتر از اینکه که ما بجای فروشنده به عنوان مقصر شناخته بشیم
کلاهبردار های شیاد حقشون هست که ورشکست بشن
تاپیک قبلی درمورد یه همکاری در فروش کلاهبردار بود ، ولی الان میگم دیگه با هیچ جا بجز دیجی کالا نمیشه کار کرد یعنی برای رفع مسئولیت مجبور هستیم
خب منم همین رو گفتمفروشگاه مستقل پربازده تر از همکاری در فروش دیجی کالا نیست ؟
با دیجی کالا کار کنیم یا فروشگاه مستقل داشته باشیم
چند سال قبل سرور داشتم ازش یکمی قیمتهاش نسبت به بقیه بالا بود اما کیفیت و پشتیبانیش واقعا خوب بود.دوستان نوین وی پی اس کسی تا حالا از خدماتش استفاده کرده نظرتون چیه ؟ هاست میخوام بگیرم
من اون زمان که فقط vps میفروخت ازش زیاد گرفته بودم، مشکلی نداشتدوستان نوین وی پی اس کسی تا حالا از خدماتش استفاده کرده نظرتون چیه ؟ هاست میخوام بگیرم
رفیق بدجور تو این ترس از شکایت گیر کردیا !! تاپیک میزنی درگیر شکایتی , پست میزنی درگیر شکایتی !! بیخیال رفیق ,حالا مشتری من رو تهدید به شکایت میکنه
مخابرات خوبه مورد اول اینکه وی p ن خیلی راحت کانکت میشه بعد قوانین مسخره ای مثل شاتل نداره که مثلا اگه حجمت تموم شد و روزت باقی موند نتونی سرویس رو تمدید کنی و مجبور بشی تیکه تیکه حجم بخری بازم به منطقه بستگی داره.دوستان الان adsl مخابرات خوب هست ؟
های وب و شاتل خسته ام کردن
هکر نمیتونه شماره تلفن شما رو تغیر بده مگر با ورفای شمارهسلام دوستان عزیز جیمیل من مدتی پیش هک شده و تمام راه های ریکاوری را هکر تغییر داده الان من واقعا نیاز فوری به دسترسی به جیمیلم دارم از دوستان وارد کار خواهش میکنم اعلام کنن و یا اگر کسی رو میشناسید حتما بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده واقعا ممنون میشم بهم کمک کنید.
اینطوری هم نیست ، یک سال پیش یکی از رفر های گوگل آنالیتیکس از این ادرس بود ، با بانص کامل و بدون تایم از سایت خارج شده بودیکمی به خودت و مغزت هوا بده
سیم های تلفن داخل خونه ، توی کوچه و محلتون باید برسی بشههای وب و شاتل خسته ام کردن
بقول دامادمون , تو این مملکت تا وقتی دولت نیومده سراغت , تو هیچ وقت پیش دستی نکن و نرو سراغشبه ساماندهی تیکت زدم گفتم اگه مشکلی پیش اومده بگید حلش کنم
بچه ها
گوگل وبمستر نگرانم کرده
چک کنید ببینید آی پی ایران باز میشه
مخابراتی مناطقی خاص خوبه همه جا خوب نیست.مخابرات خوبه مورد اول اینکه وی p ن خیلی راحت کانکت میشه بعد قوانین مسخره ای مثل شاتل نداره که مثلا اگه حجمت تموم شد و روزت باقی موند نتونی سرویس رو تمدید کنی و مجبور بشی تیکه تیکه حجم بخری بازم به منطقه بستگی داره.
برای من 5 سال قبل مسدود شد توسط خوده گوگلسلام دوستان عزیز جیمیل من مدتی پیش هک شده و تمام راه های ریکاوری را هکر تغییر داده الان من واقعا نیاز فوری به دسترسی به جیمیلم دارم از دوستان وارد کار خواهش میکنم اعلام کنن و یا اگر کسی رو میشناسید حتما بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده واقعا ممنون میشم بهم کمک کنید.
هنوز با اون دوستتون در ارتباطین منم مشابه چنین مشکلی رو دارمبرای من 5 سال قبل مسدود شد توسط خوده گوگل
توسط یکی از دوستانم خارج از کشور با پرداخت 30 دلار و تصویر پاسپورت باز کردنش.
اینجا رو خوب خوندی؟هنوز با اون دوستتون در ارتباطین منم مشابه چنین مشکلی رو دارم