• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
هاست دانلود ایران با حجم متوسط و قیمت خوب بشرطی که مقدار Inodes زیاد باشه سراغ دارین؟

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
ببخشید کسی میدونه اینارو رو چند باید تنظیم کرد که استاندارد باشه؟

mon.jpg

الان این مدلی تنظیم میکنم ولی مثلا با گوشی میرم همون صفحه ای که با کامپیوتر رفتم خیلی روشن تره

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اونو میزرنم خیلی تصویر روشن میشه و خطوط دیده نمیشه
استاندراد همونه حالا شما با توجه به نیازت تنظیم کن و اینکه وقتی با گوشی داری مقایسه میکنی توجه کن که نوع نمایش به موارد زیادی مثل نوع صفحه نمایش و .. بستگی داره و ممکن نیست یکسان باشن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
دوستان ، چه افزونه ای برای کش سایت پیشنهاد میدید؟
WP-Optimize نصب کردم روز های اول خوب بود الان لود تایم رو رسونده به 15 ثانیه!
LiteSpeed عالی بود ولی خرابی های عجیب درست میکرد مثلا عکس های سایت باز نمیشدن ، کنسول گوگل اخطار موبایل فرندلی میداد و اخطار های کور وب ویتال
لایت اسپید کش لود تایم رو رسونده بود به دو ثانیه ولی به مرور زمان خراب شد و عکس ها رو باز نمیکرد و باقی مشکلاتی که داشت ، پشتیبانیش خوب جواب میداد ولی هر بار یه مشکل جدید ایجاد میکرد
Hummingbird بد نبود ولی فونت های گوگل رو غیر فعال نمیکرد
پیشنهاد دیگه ای دارید؟
الان وی پی آپتیمایز رو غیرفعال کردم ولی هنوز سایت هنگ میکنه به حدی کند شده که افزونه جدید نصب نمیشه حالا دیگه به هاستینگ مشکوک شدم ولی نت افراز جای حرف نداره پس مشکلش رو از کجا بفهمم؟!
اینطوری هنگ میکنه
95.png
افزونه WP Fastest Cache نصب کردم همچنان سایت هنگ میکنه
این لجن آشغال گوگل فونتز رو چطوری از لود تایم سایت حذف کنم؟ لایت اسپید کش حذفش میکرد ولی بقیه نه ، چطوری دستی حذفش کنم؟
fonts.googleapis.com

Weberi.ir

Registered User
لایک‌ها
329

افزونه WP Rocket خوبه من استفاده می کنم مشکلی نداره (برای کش)

ماجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام یک سوال شما به عنوان یک وبمستر که درحال کارهای روزمره اینترنتی هستید اگر شما میخواستین هارد SSD بخرید از کجا میخرید که قابل اطمینان باشه ؟

مادربرد من اینه h61m-pro asus و فقط برای اینترنت گردی هارد میخوام چون هارد HDD قبلیم در حد چی بد سکتور گرفته و طبق برنامه 18 درصد عمر داره . (خداوند رحمت اش کنه هارد خوفی بود )

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017

غیر از این گل فونت کدوم عامل هست غیر ضروری باشه و باعث کندی سایت میشه بشه حذفش کرد؟
من wp rockets داشتم ولی سایتم کند میشد wp fastest cash خیلی بهتر بود اما لاگ زیادی درست میکرد الان فقط از کش کلودفلر استفاده میکنم بهتره فک میکنم ولی gtmetrix امتیازی خوبی ندارم

Weberi.ir

Registered User
لایک‌ها
329
غیر از این گل فونت کدوم عامل هست غیر ضروری باشه و باعث کندی سایت میشه بشه حذفش کرد؟
من wp rockets داشتم ولی سایتم کند میشد wp fastest cash خیلی بهتر بود اما لاگ زیادی درست میکرد الان فقط از کش کلودفلر استفاده میکنم بهتره فک میکنم ولی gtmetrix امتیازی خوبی ندارم

این مورد بستگی به سایتتون داره مثلا بعضی از برنامه های چت و پشتیبانی آنلاین مثل رایچت ممکنه باعث کندی سایت بشن که همین بلا سر خودمون هم اومد.
اپتیمایز کردن عکس و کدهای سایت از اصلی ترین عوامل هستن.

سعی کنید تا حد امکان از افزونه استفاده نکنید و از هاردهای NVMe برای سایت های مهمتون کمک بگیرید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
این مورد بستگی به سایتتون داره مثلا بعضی از برنامه های چت و پشتیبانی آنلاین مثل رایچت ممکنه باعث کندی سایت بشن که همین بلا سر خودمون هم اومد.
اپتیمایز کردن عکس و کدهای سایت از اصلی ترین عوامل هستن.

سعی کنید تا حد امکان از افزونه استفاده نکنید و از هاردهای NVMe برای سایت های مهمتون کمک بگیرید.
ما هم همین مشکل داشتیم و داریم. اینقدر که چندین هفته سایت ما خوابید.
هاستیگ می گفتند فشار روی CPU زیاد هست همش خطای 500
اکثر افزونه ها رو غیر فعال کردیم نشد که نشد
الان هم درگیر هستیم
قالب هم اپتیمایز هست.
گفتن افزونه اسموش نصب کن. بد نبودش ولی جواب نداده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دیتابانک ما الان حدود 1.5 گیگ هست بنظرتون این می تونه یکی از مشکلات فشار روی سرور باشه؟

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540

یعنی این خط کد رو باید حذف کرد؟

{if !$LEO_CUSTOMFONT}
<link h ref='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans|Roboto+Condensed' rel='stylesheet' type='text/css'>
{/if}

Weberi.ir

Registered User
لایک‌ها
329
ما هم همین مشکل داشتیم و داریم. اینقدر که چندین هفته سایت ما خوابید.
هاستیگ می گفتند فشار روی CPU زیاد هست همش خطای 500
اکثر افزونه ها رو غیر فعال کردیم نشد که نشد
الان هم درگیر هستیم
قالب هم اپتیمایز هست.
گفتن افزونه اسموش نصب کن. بد نبودش ولی جواب نداده

سایت خبری رو میگید درسته؟
ما این مشکل رو با افزایش حافظه برای PHP درست کردیم البته خب سایت با سایت فرق داره.

البته ممکنه دسترسی ها هم مشکل داشته باشن (فایل ها) . چک کردید همه رو؟ بازم بود مواردش یه سرچ کنید متوجه میشید و قطعا میشه حلش کرد

رو چه سرویسی هستید با این حجم دیتابیس؟

یعنی این خط کد رو باید حذف کرد؟

بله ولی قبل از هر کاری یه بک آپ بگیرید که مشگلی پیش اومد بشه راحت برگردوند

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سایت خبری رو میگید درسته؟
ما این مشکل رو با افزایش حافظه برای PHP درست کردیم البته خب سایت با سایت فرق داره.

البته ممکنه دسترسی ها هم مشکل داشته باشن (فایل ها) . چک کردید همه رو؟ بازم بود مواردش یه سرچ کنید متوجه میشید و قطعا میشه حلش کرد

رو چه سرویسی هستید با این حجم دیتابیس؟

بله ولی قبل از هر کاری یه بک آپ بگیرید که مشگلی پیش اومد بشه راحت برگردوند
سرور مجازی گرفتم
تعداد لینک های 517522 هست.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
سلام یک سوال شما به عنوان یک وبمستر که درحال کارهای روزمره اینترنتی هستید اگر شما میخواستین هارد SSD بخرید از کجا میخرید که قابل اطمینان باشه ؟

مادربرد من اینه h61m-pro asus و فقط برای اینترنت گردی هارد میخوام چون هارد HDD قبلیم در حد چی بد سکتور گرفته و طبق برنامه 18 درصد عمر داره . (خداوند رحمت اش کنه هارد خوفی بود )
دو تا قطعه برای هر کامپیوتری وجودش ضروری هست
پاور گرین
حافظه ssd
حافظه مارک وسترن بگیر فقط وسترن
پاور اگر گرین نباشه نوسانات برق کل قطعات رو نابود میکنه بخصوص هارد hdd از همه سریع تر خراب میشه
نمیدونم چرا بقیه پاور ها ارزش استفاده ندارن ولی از بین این همه مارک و برند فقط گرین گارانتی داره
الان یه حافظه ssd گرفتم کامپیوتر با سرعت نور کار میکنه! همین الان بخر فردا دو برابر گرونتر میشه . صد گیگ کافیه
سرور مجازی گرفتم
تعداد لینک های 517522 هست.
نکنه افزونه آمارگیر دارید؟! فقط یه افزونه هست که میتونه دیتابیس وردپرس رو تا این حد حجمش بالا ببره

ماجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دو تا قطعه برای هر کامپیوتری وجودش ضروری هست
پاور گرین
حافظه ssd
حافظه مارک وسترن بگیر فقط وسترن
پاور اگر گرین نباشه نوسانات برق کل قطعات رو نابود میکنه بخصوص هارد hdd از همه سریع تر خراب میشه
نمیدونم چرا بقیه پاور ها ارزش استفاده ندارن ولی از بین این همه مارک و برند فقط گرین گارانتی داره
الان یه حافظه ssd گرفتم کامپیوتر با سرعت نور کار میکنه! همین الان بخر فردا دو برابر گرونتر میشه . صد گیگ کافیه

نکنه افزونه آمارگیر دارید؟! فقط یه افزونه هست که میتونه دیتابیس وردپرس رو تا این حد حجمش بالا ببره

شادروان رو از سال 2009 کنارم بود فکر کنم کهولت نابودش کرد تا نوسان :rolleyes:
پاور گرین دارم ^^
اما هنوز متوجه نشدم از کجای نت بخرم و چه مارکی .

behnood_merani

Registered User
لایک‌ها
205
استاندراد همونه حالا شما با توجه به نیازت تنظیم کن و اینکه وقتی با گوشی داری مقایسه میکنی توجه کن که نوع نمایش به موارد زیادی مثل نوع صفحه نمایش و .. بستگی داره و ممکن نیست یکسان باشن
آره
ببین من منظورم اینه که میخوام تنظیمات رو طوری انجام بدم که یک سایت رو مثلا همین پرشین تولز رو رنگ هاشو همونطوری ببینم که شما و بقیه کاربرا میبینید
مثلا من داخل مانیتور خودم یه رنگیو خاکستری تیره میبینم ولی شما و بقیه اونو خاکستری روشن میبینید
حالا میخوام طوری باشه که این رنگ همون رنگ باشه که بقیه هم دارن میبینن

بالا