• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد جواز کسب مغازه

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
سلام دوستان بنده مغازه ای اجاره کردم شغل باطری سازی و بعد از یک هفته از اتحادیه خرازی یک نفر اومد و یک اخطاریه بهم داد که این مغازه جواز خرازی داره و مستاجر قبلی حق عضویتش رو نداده و به صاحب مغازه اطلاع بدید و بدهی مستاجر قبلی بدن و توی اخطاریه نوشته بودن 15 روز فرصت دارید و میتونن پلمب کنن مغازرو من هم به صاحب مغازه اطلاع دادم و گفت بدهیش رو میدم
الان من مستاجر هستم بخام جواز کسب باطری سازی بگیرم بهم جواز میدن ؟ یا باید به اسم مالک باشه
آیا جواز بگیرم و بخام بعدا جا به جا بشم جواز کسبم تکلیفش چی میشه ؟ چون جواز برای اون مغازه هست

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
سلام دوستان بنده مغازه ای اجاره کردم شغل باطری سازی و بعد از یک هفته از اتحادیه خرازی یک نفر اومد و یک اخطاریه بهم داد که این مغازه جواز خرازی داره و مستاجر قبلی حق عضویتش رو نداده و به صاحب مغازه اطلاع بدید و بدهی مستاجر قبلی بدن و توی اخطاریه نوشته بودن 15 روز فرصت دارید و میتونن پلمب کنن مغازرو من هم به صاحب مغازه اطلاع دادم و گفت بدهیش رو میدم
الان من مستاجر هستم بخام جواز کسب باطری سازی بگیرم بهم جواز میدن ؟ یا باید به اسم مالک باشه
آیا جواز بگیرم و بخام بعدا جا به جا بشم جواز کسبم تکلیفش چی میشه ؟ چون جواز برای اون مغازه هست
سلام برادر
باتری ها چند شده
۶۶ آمپر اسیدی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
سلام
بدهی نفر قبلی به اتحادیه به شما یا حتی صاحب ملک ارتباطی نداره (صاحب جواز باید بدهکاریشو به اتحادیه بده). اتحادیه هم نمیتونه مغازه اجاره ای سابق یه نفر رو پلمپ کنه
بله شما با داشتن اجاره نامه می تونید به نام خودتون جواز کسب بگیرید ,بعدا هم که جا به جا بشید درخواست انتقال محل جواز کسب رو میدید

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
سلام
بدهی نفر قبلی به اتحادیه به شما یا حتی صاحب ملک ارتباطی نداره (صاحب جواز باید بدهکاریشو به اتحادیه بده). اتحادیه هم نمیتونه مغازه اجاره ای سابق یه نفر رو پلمپ کنه
بله شما با داشتن اجاره نامه می تونید به نام خودتون جواز کسب بگیرید ,بعدا هم که جا به جا بشید درخواست انتقال محل جواز کسب رو میدید
ممنون از راهنمایی

یه کاغذ اخطاریه واسم آوردش که خود ماموره گفت به خاطر بدهی مستاجر قبلی بوده و روی کاغذ نوشته به علت تغییر شغل و بدهی و نوشته بعد از پایان مهلت پلیس امنیت میتونه پلمب کنه مغازرو مهر اتحادیه خرازی هم خورده روی اخطاریه من زنگ زدم اتحادیه خرازی گفتن هفته دیگه بیاید بررسی کنیم الان من بیخیالش بشم ؟ نمیتونن پلمب کنن ؟ تغییر شغل هم دادم مغازه جواز خرازی داشته من اومدم باطری سازی راه انداختم به اون ربطی نداره ؟

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
اتحادیه تنها کاری که دستش برمیاد این مواقع اینه که پروانه کسب نفر قبلی را که حق عضویت اش را نداده باطل نمیکنه و اینجوری فرد وقتی بره اداره مالیات و بگه مغازه را جمع کردم و میخوام برام مالیات نیاد میگن باید بری از اتحادیه نامه بیاری و اتحادیه بهش نامه نمی ده تا بدهی اش را بده و اینجوری چون طرف میبینه هر سال براش مالیات خواهد اومد بدهی اتحادیه را میده
هیچ ربطی هم به مغازه و شما نداره
ضمنا اصلا اوایل کار دنبال جواز و پروانه کسب و... نرو تا خودشون بیان سراغت که گرفتن جواز کسب تو این مملکت اول بدبختی یک کاسبه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
ممنون از راهنمایی

یه کاغذ اخطاریه واسم آوردش که خود ماموره گفت به خاطر بدهی مستاجر قبلی بوده و روی کاغذ نوشته به علت تغییر شغل و بدهی و نوشته بعد از پایان مهلت پلیس امنیت میتونه پلمب کنه مغازرو مهر اتحادیه خرازی هم خورده روی اخطاریه من زنگ زدم اتحادیه خرازی گفتن هفته دیگه بیاید بررسی کنیم الان من بیخیالش بشم ؟ نمیتونن پلمب کنن ؟ تغییر شغل هم دادم مغازه جواز خرازی داشته من اومدم باطری سازی راه انداختم به اون ربطی نداره ؟

نهاد بالا دستی اتحادیه ها اتاق اصناف هست که اجازه و حق پلمپ داره (پلیس امنیت رو یه چی پرونده) . اتاق اصناف هم قبل پلمپ اخطار کتبی میده (3 بار)
اخطار و بدهی برای شخص صاحب پروانه کسب هست (شما اصلا نباید پیگیری کنید,حتی اخطار رو هم نباید میگرفتید البته مهم هم نیست)
در کل جای نگرانی نیست و به کاسبیتون برسید418.gif

بالا