• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

(((بانک سامان یا بانک ملت))) برای بورس

(((بانک سامان یا بانک ملت))) برای بورس

• بانک سامان

Votes: 3 42.9%
  • بانک ملت

Votes: 4 57.1%

• Total voters
    7

Ardalan geraam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستانی که تجربه عملی دارن ، غیر از مزیت (( بیشتر بودن شعبه های بانک ملت )) ، اگر این رو کنار بگذاریم ، چون تو بورس واریز و برداشت و گردش مالی خیلی زیاده ، از لحاظ سرعت عمل بانک ، اینترنت بانک ، همراه بانک و خلاصه هر کار بانکی که در بورس به کار میاد از بین دو بانک سامان و بانک ملت ، شما در عمل کدوم رو بهتر میدونید .... لطفا دلیل خودتون رو هم بیان کنید ... این سوال واقعا برای خیلی ها کاربردیه ....

Ardalan geraam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستانی که تجربه عملی دارن ، غیر از مزیت (( بیشتر بودن شعبه های بانک ملت )) ، اگر این رو کنار بگذاریم ، چون تو بورس واریز و برداشت و گردش مالی خیلی زیاده ، از لحاظ سرعت عمل بانک ، اینترنت بانک ، همراه بانک و خلاصه هر کار بانکی که در بورس به کار میاد از بین دو بانک سامان و بانک ملت ، شما در عمل کدوم رو بهتر میدونید .... لطفا دلیل خودتون رو هم بیان کنید ... این سوال واقعا برای خیلی ها کاربردیه ....
دوستان لطفا همکاری کنید ، بگذارید لااقل مشخص بشه کدوم بانک بیشتر کار کرده رو سیستمش ، لااقل تو این پست در زمینه بانکداری متوجه بشیم تو این اوضاع کی بیشتر وقت میزاره واسه راحت تر کردن کار من و شما .... اینجوری واسه سایر دوستان و خودم هم خوبه از تجربه همدیگه استفاده میکنیم .... بانک بسیار بسیار نقش مهمی تو هر زمینه ایی از جمله بورس و بازار سرمایه داره ، یه روز بانک هاتعطیل باشن همه مملکت میخوابه .... درسته که با ایده آل فاصله زیاد داریم ، ولی تو همین بد ها هم لااقل اونی که باز بهتر عمل میکنه مشخص بشه ، به هم کمک کنیم ، تو همین اوضاع هم بتونیم بهترین خدمات رو از بانک بگیریم .... پس مشارکت کنید و تجربیات خودتون رو با سایر دوستان در میون بذارین ، گفت و گو کنید .... بلکه بتونیم بهترین خدمات بانکی رو از بین همین بانک های فعال انتخاب کنیم ..... ممنونم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
شما هر بانکی حساب داشته باشید پول شما از خرید و فروش در بورس در پنل کارگزاری اعمال میشه و بعد از طریق کارگزاری به حساب شما واریز میشه

حالا دقیقا منظور شما از بانک سامان یا ملت برای بورس چیه ؟ چون در بورس شما مستقیما با کارگزاری سر و کار دارید نه بانک

Ardalan geraam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما هر بانکی حساب داشته باشید پول شما از خرید و فروش در بورس در پنل کارگزاری اعمال میشه و بعد از طریق کارگزاری به حساب شما واریز میشه

حالا دقیقا منظور شما از بانک سامان یا ملت برای بورس چیه ؟ چون در بورس شما مستقیما با کارگزاری سر و کار دارید نه بانک
دوست عزیز خسته نباشی از راهنماییتون !!! ، همیشه تفاوت در ریز جزئیات هست که در عمل مشخص میشه ، اونایی که عملا با بانک های مختلف کار میکنن ، متوجه منظور من میشن ، تو بورس سرعت عملیات بانکی بسیار مهمه ، خدمات بانکداری الکترونیک بسیار مهمه ، پشتیبانی بسیار مهمه و .... من خواستم دوستان هم نظر خودشونو بدن که بهترین خدمات (((((( البته در کیفیت ، نه کمیت ))) ماله کدوم بانک بهتره و گرنه همه بانک ها تقریبا ظاهر خدماتشون با هم یکی هست .... امیدوارم متوجه شده باشین ...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
تو بورس سرعت عملیات بانکی بسیار مهمه ،
شما تا الان تو بورس ایران فعالیت داشتی ؟ میدونید معاملات در بورس به چه شکل انجام میشه ؟

میشه دقیقا توضیح بدید سرعت عملیات بانکی چه ربطی به بورس داره ؟

Last edited:

Ardalan geraam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما تا الان تو بورس ایران فعالیت داشتی ؟

میشه دقیقا توضیح بدید سرعت عملیات بانکی چه ربطی به بورس داره ؟
هیچ ربطی نداره چون من نقدی حساب میکنم دوست من ..... نه فقط شما فعالیت داشتی .... بانک از ابزارهای بورس هست ، یه نوعش باگ هایی که در سیستم آنلاین بانک ها در انتقال پول هست که شاید باعث بشه شما یه فرصت خیلی خوب معاملاتی رو از دست بدی و مسائلی از این دست ........منظورم رو در پست های قبل توضیح دادم .... نمیخواید جواب بدید مجبور نیستی زود بپری وسط عزیز .....

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
هیچ ربطی نداره چون من نقدی حساب میکنم دوست من ..... نه فقط شما فعالیت داشتی .... بانک از ابزارهای بورس هست ، یه نوعش باگ هایی که در سیستم آنلاین بانک ها در انتقال پول هست که شاید باعث بشه شما یه فرصت خیلی خوب معاملاتی رو از دست بدی و مسائلی از این دست ........منظورم رو در پست های قبل توضیح دادم .... نمیخواید جواب بدید مجبور نیستی زود بپری وسط عزیز .....
به نظرم شما بهتره اول بری نحوه فعالیت در انجمن رو یاد بگیری بعد بیای اینجا تاپیک بزنی

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
ممنون میشم کمی ملایم تر صحبت کنید

اما جواب سوال شما

سیستم مالی بورس زیر شاخه ای از سیستم بانکی است
چون سیستم بانکی بدون عیب و نقص نیست سیستم مالی بازار سرمایه هم بطبع از این ماجرا نمیتوان فاکتور گرفت
گاهی کم و کاستی هایی که در بازار سرمایه به وجود میاد به دلیل همین کمبودهای سیستم بانکی هست اما با تمام این تفاسیر سیستم مالی بازار سرمایه یک سیستم درون سازمانی که به صورت انلاین با بانک خاصی همچون ملت و سامان و امسال این در ارتباط نیست

واریزها به صورت انلاین و برداشت ها به صورت ساتنا و پایا انجام میشه

Ardalan geraam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
ممنون میشم کمی ملایم تر صحبت کنید

اما جواب سوال شما

سیستم مالی بورس زیر شاخه ای از سیستم بانکی است
چون سیستم بانکی بدون عیب و نقص نیست سیستم مالی بازار سرمایه هم بطبع از این ماجرا نمیتوان فاکتور گرفت
گاهی کم و کاستی هایی که در بازار سرمایه به وجود میاد به دلیل همین کمبودهای سیستم بانکی هست اما با تمام این تفاسیر سیستم مالی بازار سرمایه یک سیستم درون سازمانی که به صورت انلاین با بانک خاصی همچون ملت و سامان و امسال این در ارتباط نیست

واریزها به صورت انلاین و برداشت ها به صورت ساتنا و پایا انجام میشه
دقیقا منظور من همینه ، که بالاخره شما وقتی با بازار سرمایه کار میکنید بانک شما هم ابزاری واسه این کار هست ، حالا من سوالم این بود که کسانی که تو زمینه بورس فعالیت دارن از بانک خودشون در زمینه همین واریز و برداشت ها که شما میفرمایید ، سیستم های بانکداری الکترونیک و .... از کدوم بانک بوده که احساس رضایت بیشتری دارین .... سیستم کارآمد تر و با سرعت مناسب تری دارن ...دلیلش رو هم بیان کنند .....کدوم بانک خدماتش شما رو راضی تر کرده و غیره ..... من نگفتم بانک ارتباط مستقیم با سازمان بورس داره .... اما یکی از ابزارهای مهم در برقراری این ارتباط هست ..... امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین ....

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
استارتر گرامی؛ همانطور که کاربر @GamesWorld هم اشاره کردند؛ پرسش شما نامفهموم است. من هم شب گذشته پرسش شما رو خوندم و به دلیل واضح نبودن پرسش، پاسخ ندادم.

حالا با توجه به برداشت خودم از پرسش شما، پاسخ میدم (نمیدونم منظور شما دقیقاً چی بوده)

- برای وایز وجه به حساب کارگزاری که از درگاه آنلاین خود کارگزاری استفاده می کنید که در این مورد، به نظر من کیفیت همه بانک ها تقریباً یکسانه.

- برای برداشت وجه هم که باید درخواست برداشت، به کارگزاری داده بشه و کارگزاری با کمی تاخیر پول رو به حساب شما واریز می کنه.

پس درسته که از نظر زیرساختی بورس و بانک کاملاً به همدیگه وابسته هستند ولی در سطحی که کاربران عادی بورس باهاش برخورد دارند؛ انتخاب نوع بانک تاثیری در سرعت تراکنش ها و... نداره. مگر اینکه خود کارکزاری برای تسهیل سرعت پرداخت خودش، توصیه کنه که برای برداشت وجه از حساب کارگزاری، کاربران ترجیحاً از بانک خاصی استفاده کنند.

در واقع بهتر بود، پرسش خودتون رو اینگونه مطرح می کردید؟
از خدمات آنلاین کدام بانک رضایت بیشتری دارید؟

چون برای فعالیت در بورس، نوع بانک انتخابی شما، تاثیری در عملکرد بورسی شما نداره ولی برای چک کردن آنلاین موجودی حساب بانکی و احیاناً کارت به کارت آنلاین و... کیفیت خدمات بانک ها میتونه موثر باشه که این مورد هم ارتباط مستقیم با بورس نداره.

Ardalan geraam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
استارتر گرامی؛ همانطور که کاربر @GamesWorld هم اشاره کردند؛ پرسش شما نامفهموم است. من هم شب گذشته پرسش شما رو خوندم و به دلیل واضح نبودن پرسش، پاسخ ندادم.

حالا با توجه به برداشت خودم از پرسش شما، پاسخ میدم (نمیدونم منظور شما دقیقاً چی بوده)

- برای وایز وجه به حساب کارگزاری که از درگاه آنلاین خود کارگزاری استفاده می کنید که در این مورد، به نظر من کیفیت همه بانک ها تقریباً یکسانه.

- برای برداشت وجه هم که باید درخواست برداشت، به کارگزاری داده بشه و کارگزاری با کمی تاخیر پول رو به حساب شما واریز می کنه.

پس درسته که از نظر زیرساختی بورس و بانک کاملاً به همدیگه وابسته هستند ولی در سطحی که کاربران عادی بورس باهاش برخورد دارند؛ انتخاب نوع بانک تاثیری در سرعت تراکنش ها و... نداره. مگر اینکه خود کارکزاری برای تسهیل سرعت پرداخت خودش، توصیه کنه که برای برداشت وجه از حساب کارگزاری، کاربران ترجیحاً از بانک خاصی استفاده کنند.

در واقع بهتر بود، پرسش خودتون رو اینگونه مطرح می کردید؟
از خدمات آنلاین کدام بانک رضایت بیشتری دارید؟

چون برای فعالیت در بورس، نوع بانک انتخابی شما، تاثیری در عملکرد بورسی شما نداره ولی برای چک کردن آنلاین موجودی حساب بانکی و احیاناً کارت به کارت آنلاین و... کیفیت خدمات بانک ها میتونه موثر باشه که این مورد هم ارتباط مستقیم با بورس نداره.
دقیقا خودتون گفتید ، منتهی من سوالم از کاربرانی بود که به خصوص در زمینه بورس فعال هستند ، خدمات کدوم بانک شما رو که فعال در زمینه بورس هستید راضی تر میکنه ، اگه پست من رو دقیق بخونید به بانک گفتم ابزار ، نه اینکه بانک مستقیم به عملکرد بورس شما ارتباط داره ، یعنی اگر بگن از اول شما بیا حساب بورسی باز کن و یک بانک رو هم به عنوان (( ابزار تامین مالی )) در زمینه بورس انتخاب کن و تا آخر با همون کار کن ، شما کدوم بانک رو ترجیح میدین .... همین .... حالا از جهات مختلف .... خدمات الکترونیک که خودش جزئیات زیادی داره ، پشتیبانی ، پایداری سیستم بانکی و ....

همین ....

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دقیقا خودتون گفتید ، منتهی من سوالم از کاربرانی بود که به خصوص در زمینه بورس فعال هستند ، خدمات کدوم بانک شما رو که فعال در زمینه بورس هستید راضی تر میکنه ، اگه پست من رو دقیق بخونید به بانک گفتم ابزار ، نه اینکه بانک مستقیم به عملکرد بورس شما ارتباط داره ، یعنی اگر بگن از اول شما بیا حساب بورسی باز کن و یک بانک رو هم به عنوان (( ابزار تامین مالی )) در زمینه بورس انتخاب کن و تا آخر با همون کار کن ، شما کدوم بانک رو ترجیح میدین .... همین .... حالا از جهات مختلف .... خدمات الکترونیک که خودش جزئیات زیادی داره ، پشتیبانی ، پایداری سیستم بانکی و ....

همین ....
خدمات خاصی که ندارن . همون خدمات الکترونیک و خدمات حضوری بانکی هستش که من بین سامان و ملت ، سامان رو انتخاب میکنم
کلا بانک های مورد علاقه من : آینده - سامان
سامان رو به خاطر سرویس دهی خوبشون دوست دارم . شعبات خلوت + کارمندهای با شخصیت ! یعنی هروقت میرم کلی با کارمند باجه بگو بخند دارم
gigglesmile.gif

بین سامان و آینده ، بهترین اینترنت بانک رو هم برای بانک آینده میدونم
بانک آینده به نظرم کلاس خاصی داره
ملت هم بدترین سرویس دهی رو ازشون دیدم ! شعبه های شلوغش دیوونم میکنه ، به خاطر همین کنار رفته :D

آخر لیستمم ، بانک تجارت + بانک مسکن ! کارمندهای بد ، سرویس دهی افتضاح ، دنگ فنگ الکی ، به شدت سرویس دهیشون زمان بره

---
بحث بانک شد ! یدونه هم انصار دارم ، هر وقت رفتم فقط تنها مشتریشون خودم بودم
bav3_154fs759111.gif

کارمنداشم همیشه به دست وسر و صورتشون یا کرم میمالیدن یا کنار هم دیگه جک میگفتن و میخندیدن
gigglesmile.gif

نمیدونم حالا این یدونه شعبه اینطوری بود یا کلا همه شعبه هاش مگس پرونیه
---
بانک قوامین هم که وقتی میرم میترسم
mpr.gif

حتی فرم دکوراسیونشون هم شبیه کلانتری هاست ! همه چپ چپ نیگا میکنن
mpr.gif

واس افتتاح حساب هم تنها بانکی بود که قبل از اینکه فرم پر بکنم وقتی کارت ملی و شناسنامه رو دادم یه برگه A4 که بالاش عکسم بود و یکسری اطلاعات توش بود ، بهم دادن واس امضا کردن
mpr.gif

امضاء کردم تازه بهم فرم هارو دادن
mpr.gif
کل زمانی هم که اونجا بودم کارمند باجه بهم زل زده بود
mpr.gif

ali 101

Registered User
لایک‌ها
77
کارگزاری تون اگر آگاه باشه یادمه مستقیم به حساب بانک ملت وصل میشه. اینش خوبه.

Ardalan geraam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خدمات خاصی که ندارن . همون خدمات الکترونیک و خدمات حضوری بانکی هستش که من بین سامان و ملت ، سامان رو انتخاب میکنم
سامان رو به خاطر سرویس دهی خوبشون دوست دارم . شعبات خلوت + کارمندهای با شخصیت ! یعنی هروقت میرم کلی با کارمند باجه بگو بخند دارم
gigglesmile.gif

ملت هم بدترین سرویس دهی رو ازشون دیدم ! شعبه های شلوغش دیوونم میکنه ، به خاطر همین کنار رفته :D

آخر لیستمم ، بانک تجارت + بانک مسکن ! کارمندهای بد ، سرویس دهی افتضاح ، دنگ فنگ الکی ، به شدت سرویس دهیشون زمان بره

---
bav3_154fs759111.gif

کارمنداشم همیشه به دست وسر و صورتشون یا کرم میمالیدن یا کنار هم دیگه جک میگفتن و میخندیدن
gigglesmile.gif

---
mpr.gif

mpr.gif

واس افتتاح حساب هم تنها بانکی بود که قبل از اینکه فرم پر بکنم وقتی کارت ملی و شناسنامه رو دادم یه برگه A4 که بالاش عکسم بود و یکسری اطلاعات توش بود ، بهم دادن واس امضا کردن
mpr.gif

mpr.gif
mpr.gif
آقا من واقعا ممنونم که با وجود با تجربه بودنتون اینقدر ساده و خودمونی تجربه هاتونو برای ما گفتین و ما هم استفاده کردیم ، بر عکس بقیه که جوری با آدم صحبت میکنن انگار میخوان بازجویی کنن آدمو ...

من دقیقا منظورم همین فرم بحث و گفتگو ها بود که داداش عزیزمون گفتن ، گفتگو یعنی همین‌..... قصد به رخ کشیدن اطلاعاتمون رو به هم نداریم .... ممنون

Ardalan geraam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کارگزاری تون اگر آگاه باشه یادمه مستقیم به حساب بانک ملت وصل میشه. اینش خوبه.
غیر از ملت تا اونجایی که من میدونم ۲ تا بانک رو حتما میدونم این خدمت رو ارائه میدن یکی همون بانک ملت و دیگری هم بانک سامان ، تو همون کارگزاری آگاه هم دقیقا اسم این دو بانک ذکر شده واسه این خدمت .....
در ضمن بانک شهر هم من دیدم سرویس جدیدی برای فعالان بورس معرفی کرده بنام ((( بورسار ))) ، که فکر کنم مثل همین خدمت بانک سامان و ملت هست .... حالا دوستانی که از این خدمت بانک شهر استفاده کردن ، تجربشونو با ما هم در میون بذارن .... ممنونم

Ardalan geraam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
gigglesmile.gif

---
bav3_154fs759111.gif

gigglesmile.gif

---
mpr.gif

mpr.gif

mpr.gif

mpr.gif
mpr.gif
حالا با همه این تفاسیر ، اگر یک بار دیگه برای آخرین بار مجبور بشید سجام رو انجام بدین ، و بگن این دیگه تا آخر قابل تغییر هم نیست ، (( به هیچ عنوان )) ، (((((شما غیر از قضیه برخورد کارکنان و پرسنل بانک با مشتری و شلوغی شعبات )))))) ، اگر این دو تا مساله رو کنار بگذاریم ، به لحاظ(((( صرفا )))خدماتی که بانک ارائه میده چه‌الکترونیک چه غیر الکترونیک ، شما کدوم بانک رو اونقدر قبول داری در خدمات دهیش که حاضری تا آخر فقط با اون بانک کار کنید ..... اسم بانک و اگر میشه دلیلش .....

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حالا با همه این تفاسیر ، اگر یک بار دیگه برای آخرین بار مجبور بشید سجام رو انجام بدین ، و بگن این دیگه تا آخر قابل تغییر هم نیست ، (( به هیچ عنوان )) ، (((((شما غیر از قضیه برخورد کارکنان و پرسنل بانک با مشتری و شلوغی شعبات )))))) ، اگر این دو تا مساله رو کنار بگذاریم ، به لحاظ(((( صرفا )))خدماتی که بانک ارائه میده چه‌الکترونیک چه غیر الکترونیک ، شما کدوم بانک رو اونقدر قبول داری در خدمات دهیش که حاضری تا آخر فقط با اون بانک کار کنید ..... اسم بانک و اگر میشه دلیلش .....
تا حالا تفاوتی بین خدمات الکترونیک یا غیر الکترونیکشون ندیدم که بخوام رتبه بندی بکنم ولی اینترنت بانک آینده ظاهر بهتری نسبت به بانک سامان داره

Ardalan geraam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بچه ها من واسه پدر و مادرم میخوام حساب بورسی باز کنم خودم شخصا خیلی از بانک سامان خوشم میاد از آرم بانک گرفته تا ظاهر تا خدماتش و ..... تو خونه هم موافقن که حساب اصلی بورس و رو بانک سامان باز کنیم و اصلا بانک اصلیمون بانک سامان باشه اونا هم بانک سامان رو خیلی دوست دارن .... اما همیشه آخر بحث به اینجا کشیده میشه که نکنه چون بانک سامان خصوصیه اونم به سرنوشت بعضی دیگه از موسسسات مالی بپیونده .... و این منو مردد کرده ..... دوستانی که آگاه هستند تو این زمینه لطف کنن راهنمایی کنن چقدر میشه رو ثبات بانک سامان که یک بانک خصوصیه حساب باز کرد ؟؟؟ نکنه اینم شب بخوابی صبح پا شی بگن ورشکست شده ؟؟؟؟ بخصوص واسه کسایی مثل ما که دوزار پول بیشتر ندارن ..... چکار کنم به نظر شما هر کاری میکنم نمیتونم از بانک سامان بگذرم خیلی باهاش حال میکنم اصلا حتی آرم و سردر بانک هم بهم انرژی مثبت میده .... سرزندست ..... در ضمن یه خاطره و حس نوستالژیک هم از بانک سامان دارم ....اما همش میترسم شب بخوابم صبح پاشم بگن بانک سامان هم ورشکست شده ..... موندم چکار کنم نه میتونم از بانک سامان بگذرم نه این نگرانی و دلهره که گفتم ولم میکنه بخصوص واسه ما که دوزار پول بیشتر نداریم ..... جون هر کی دوست دارین هر کس که میتونه بخصوص کسایی که بانکداری ایران و وضعیت و پشتوانه بانک ها آشنایی دارن راهنمایی کنن منو .....،، خدا خیرتون بده ....

بالا