• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نکته ای خدمت دوستان عرض کنم
امروز صحبت از تزریق نقدینگی از طرف دولت و صندوق حمایت میشه
اما بیایم یک حساب سر انگشتی کنیم
چه مقدار پول قراره از طرف دولت یا صندوق حمایت جهت تنظیم بازار سرمایه تزریق بشه ؟
اگر بخواهیم ته مانده تمام حساب های بازار جمع کنیم ایا باز هم نیاز به نقدینگی دولت و صندوق های مختلف هست ؟

مسئله امروز بازار ترس و بی اعتمادی نسبت به بازار

بی اعتمادی با پول و حمایت های دستوری و . . . . درست نمیشه
تک تک اعضاء این خانواده بزرگ زخم خورده این بی اعتمادی هستند

شکیبا باشید این زخم نیاز به زمان داره تا خوب بشه فقط امیدوارم هر دو طرف از این زخم درس عبرت گرفته باشند
سلام
تصمیم نداشتم دیگه در مورد بازار هشدار بدهم اما وقتی میبینم چه سرمایه هایی در بازار بلوکه میشوند رنج میبرم
از خریدهای احساسی ، بدون تفکر ، از روی دست دیگران و . . . دوری کنید
امروز باید از کانال ها و پیج های مخرب دوری کنید
فریب چند روز مثبت نخورید خیلی مسائل همچون باز شدن پالایش پشت این قضیه بود

بی اعتمادی در تمام اوردرهای خرید و فروش به وضوح مشخصه ( به خرید و فروش های این چند وقته خود نگاه کنید واقعا بدون ترس معامله کردی ؟ خودمون فریب ندهیم )
بازار منتظر بهانه ای برای نزول

از روی دانش ، مطالعه و بررسی در این بازار سرمایه گذاری کنید

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
متشکر
من یک سوال کلی دارم
از نظر شما این مقاومت رد میشه و کل سهم ها مثبت میشن شنبه یا نظرتون این هست که نیاز به استراحت داریم و فقط سهم های خاص و کوچک بالا میروند

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

حمید گرامی وقتی شما صحبت از مقاومت میکنید یعنی بحث در زمینه ی تکنیکال است . منم زیاد از تکنیکال سر در نمیارم . فقط تا جاییکه میدونم الان شاخص درگیر یک مقاومت قوی هست ( 1490000 ) . درباره سناریو های شاخص کل باید دوستان تکنیکالیست نظر بدن . آقای گالیور که در تالار بورس بودند و الان در تالار گفتگوی بورسی می نویسند این تحلیل رو گذاشتند ولی توضیح ندادند . که از این تصویر هم من فقط همون رسیدن به مقاومت رو تشخیص میدم و بهتره دوستانی که وارد تر هستند نظر بدن :

160689041387861.png

اصلاحیه : خود گالیور ظاهرا نظرش اینه که شاخص صعودی هست :

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حمید گرامی وقتی شما صحبت از مقاومت میکنید یعنی بحث در زمینه ی تکنیکال است . منم زیاد از تکنیکال سر در نمیارم . فقط تا جاییکه میدونم الان شاخص درگیر یک مقاومت قوی هست ( 1490000 ) . درباره سناریو های شاخص کل باید دوستان تکنیکالیست نظر بدن . آقای گالیور که در تالار بورس بودند و الان در تالار گفتگوی بورسی می نویسند این تحلیل رو گذاشتند ولی توضیح ندادند . که از این تصویر هم من فقط همون رسیدن به مقاومت رو تشخیص میدم و بهتره دوستانی که وارد تر هستند نظر بدن :

مشاهده پیوست 1211162

اصلاحیه : خود گالیور ظاهرا نظرش اینه که شاخص صعودی هست :
واقعیت اینه ما 3 هفته رشد داشتیم . بازار چیزی در حدود 20 تا 40 درصد سود داد و قاعدتا همونطوری که من توی چندتا سهم توی این مدت کم کم فروختم ، بقیه هم احتمالا این روش رو انجام داده باشن

اونایی که آخرای روند نزولی خرید زدن ، الان سود 2 سال بانکی رو گرفتن و تموم
اونایی هم که بالاتر خرید کردن ، میانگین کم کردن و یا سر به سر شدن یا حداقل یه سود 5 تا 15 درصدی میتونستن ببرن . منظورم اونایی نیست که دقیقا روی قله خریدن چون اونایی که حرفه ای بودن و حداقل یکم تجربه داشتن ، دقیقا روی قله هر سهمی خرید نمیکردن ! یا نفروختن یا فروختن ! خرید نکردن . مگه اینکه نزدیک به قله یکم دیگه اضافه کرده باشن که باز بالا میرفت بفروشن و در نهایت فروختن و یا با سهم های تازه نفس جابجا کردن یا نقد موندن

نمیگم قطعا از فردا بازار میریزه
ولی باید یادمون باشه بازار روی شاخص 2 میلیونی ابر حبابی بود ...
روی شاخص 1.2 قیمت سهم ها خوب شده بود و یکسری سهم ها همچنان گرون بودن
اگه بخوایم ارزش شرکت ها رو طبق سود آوریشون افزایش بدیم قاعدتا توی 3 ماه اتفاق عجیب غریبی نیوفتاده که انتظار داشته باشیم ارزش سهمی مثلا 40% بالا رفته باشه !

بنابراین جون بازار کم شد و کم شد و کم شد تا امروز یکم منفی شد

این منفی آخرین منفیه ؟ به این پست اشاره میکنم :
همونطوری که سبزی شاخص دلیل بر رشد نیست
قرمزی شاخص هم دلیل بر نزول نیست

اگه قرار باشه مجدد اصلاح دیگه ای رو داشته باشیم ، قاعدتا فروش های سنگین روی قیمت های مثبت اتفاق میوفته ( قیمت های بالا ) و در نتیجه شاخص مثبت میشه
از اون طرف هم وقتی سهم جمع میکنن روی منفی ها میخرن نه مثبت ها
پس مثبت یا منفی بودن شاخص یا سهم ها الزاما دلیل بر ادامه روند در روز و روزهای بعد نیست

روی سهم های خودم که توی بازار مثبت میفروختم و در حال حاضر روند نزولی شکل گرفته و دو یا 3 روزه منفیه !
چندتاشون هم بلا تکلیف بودن که امروز مهر تاییدی بر اونا شد ( به نظرم ) و حالا حالاها نمیخرمشون تا پایینتر برن

شاید دوستان سهمی داشته باشن که هنوزم پتانسیل رشد داشته باشه ولی من توی اکثر سهم های خودم این پتانسیل رو ندیدم و سود و اصل سرمایه رو تا حد بسیار زیادی نقد کردم

در هر صورت من انتظار 1 افت دیگه دارم و اونجا احتمالا سهم های خودم به ارزش خوبی برسن !
دوباره یه بالا بزنن و یدونه افت دیگه و اونجا رو من برگشت سهم هام میدونم . برگشتی که شاید دیگه اون قیمت هارو لمس نکنه و کلیت روند اون سهم ها صعودی بشه ....
از اونجا به بعد دیگه سهامداری کامل میکنم تا جایی که مجدد احساس بکنم فاصله چشم گیری گرفتن

توی این مسیر سهامداری کامل هم هروقت پول دستم بیاد ، تبدیل به سهام میشه و توی همون بازه های به خصوص دنبال موقعیت های کاهشی میگردم که بیشتر بخرم

حالا سهم هایی که فروختم اگه باز هم بالاتر بره ، من به هیچوجه دست به خرید نمیزنم و باید حداقل تا مقدار دلخواهم نسبت به رقم فروش کاهش منطقی داشته باشه

این ملاک عمل من بود روی بعضی از سهم های اصلی خودم . میتونه درست باشه و میتونه نباشه . ملاک معامله کسی نباشه ، باید بشینه سهمش رو دقیق بررسی بکنه و تشخیص بده روند صعودیه یا نزولیه . تشخیص من روی اکثر سهم های خودم این بوده

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یادمه وقتی شاخص بالای 2000000 بود و حجم معاملات خیلی بالا رفته بود جملاتی شبیه جملات زیر توی خیلی از فرومها تکرار می شد :
چرا دارین تو بازار صعودی میفروشین ؟
این سهمهارو میفروشین به جاش چی میخرین ؟
وقتی میشه تو مثبت 5 فروخت چرا دارین رو صفر تابلو میفروشین ؟
قیمت باقالی 3 برابر شده اونوقت دارین سهمهای با ارزشتون رو میفروشین ؟
اینم یکی دیگه از دلایلم بود .... که این پست رو در مقابلش اینجا زدم که یاداوری بشه برای دوستان و خاطرات 4 ماه قبل زنده بشه :
خلاصه شبکه های مجازی ::rolleyes:
" فردا بازار مثبته ، مقاومت X رو پودر میکنه ، وارد ابر میشه و اونو میشکنه ، 459 تا اندیکاتور مثبتن "
" بازار تحلیل پذیر نیست من 89 ساله تو بازارم و خیلی حرفه ای ام ولی میگم بازار تحلیل پذیر نیست و فردا 100% مثبته "
" خط روند آبی خط روند صورتی رو به سمت رد کرده ، شمع lkasdjoqi زده و الگوی mangoole goosh mirza زده و 100% صعودیه "
" دولت برای کسری بودجه به بورس نیاز داره "

کامنت ها ::rolleyes:
1 - ایول
2 - کاملا درسته
3 - بی نظیره
4 - کاملا منطقی و درسته
5 - به امید خدا
6 - دقیقا با شما موافقم استاد
7 - صحیحه
و ....

و در نهایت اگه منفی بشه ، همچنان اصرار میکنن و وقتی از 3 یا 4 روز منفی بیشتر بشه به زمین و زمان و حقوقی و حقیقی و بازیگر و ... فحش میدن :p
حالا کاری نداریم مثبت میشه یا منفی ولی نمیدونم چرا مسئولیت کارشون رو قبول نمیکنن ! سود بکنن به خاطر هوش خودشون بوده ولی ضر بکنن به خاطر کجی زمین و طوفان خورشیدی و قرار گرفتن ستاره عقرب بر مدار 45 درجه افلاطونی بوده !

اصلا ماهیت بازار همین بالا پاییناست ، اگه قرار بود همینطوری بالا بره که تمام سهامدارا همشون پول پارو میکردن :rolleyes:
اصلا برای بالا رفتن سهم باید پول پشت سهم رو بگیره ، اون پوله یا باید بیاد یا اینقدر دست به دست بشه که یه پول همیشگی تو بازار سهم رو بگیره . پوله ثابت باشه قیمت رشد نمیکنه
بالا میره ولی با صبر و حوصله و نوسانات مقطعی در مسیر

مجدد نمیگم بازار حتما ریزش میکنه ولی از نظر من روند کلی بیشتر سهم ها نزولیه و اتفاق خاصی نیوفتاده که انتظار داشته باشم با خیال راحت میتونم سهامداری بکنم و سبک کردن دست یا خروج کامل روی قله های احتمالی رو به اینکه با سهم پایین بیام ، گزینه بهتری میدونم . به نظرم 20 تا 30 درصد بازدهی منطقی بود ...

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
اینم یکی دیگه از دلایلم بود .... که این پست رو در مقابلش اینجا زدم که یاداوری بشه برای دوستان و خاطرات 4 ماه قبل زنده بشه :

مجدد نمیگم بازار حتما ریزش میکنه ولی از نظر من روند کلی بیشتر سهم ها نزولیه و اتفاق خاصی نیوفتاده که انتظار داشته باشم با خیال راحت میتونم سهامداری بکنم و سبک کردن دست یا خروج کامل روی قله های احتمالی رو به اینکه با سهم پایین بیام ، گزینه بهتری میدونم . به نظرم 20 تا 30 درصد بازدهی منطقی بود ...
صندوق ها رو چطور ؟ اونها رو هم فروختید ؟
من الان بیشتر سرمایم صندوقه

فرستاده شده از SM-A705FNِ من با Tapatalk

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
صندوق ها رو چطور ؟ اونها رو هم فروختید ؟
من الان بیشتر سرمایم صندوقه

تقریبا نصفشون رو فروختم مجدد یکم پایین اومد خریدم ، یکم اینجا تعداد رو زیاد کردم
الان هم تقریبا 35% صندوق ها نقد هستن ولی اردرهای خرید گذاشتم با قیمت مد نظرم . اگه بازار شارپ ریزش بکنه برمیدارم اما اگه شارپ اصلاح نکنه همون میمونه تا به اون قیمت مد نظرم برسه

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان من چند روزه تو فکر خرید سهم قصفها هستم بنظرتون سهم خوبیه برای خرید پیشنهاد افزایش سرمایه ۵۵۰۰% داشته و هنوز تایید حسابرسی نیومده ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان من چند روزه تو فکر خرید سهم قصفها هستم بنظرتون سهم خوبیه برای خرید پیشنهاد افزایش سرمایه ۵۵۰۰% داشته و هنوز تایید حسابرسی نیومده ؟
توی قندی ها اولویت شخصی بنده قهکمت و بعد قپیرا هستش
الان جفتشون گرونن !
قصفها از قهکمت هم گرون تره !
*همینطور قزوین ( اینم خوبه )

قصفها هم شرکت خوبیه ( با قیمت پایینتر ) ولی چون سهامدارش بنیاده ! من ریختن پولم رو توی جوب زیباتر از این میدونم که اسمم کنار این اسم قرار بگیره اونم وقتی شرکت خصوصی توی اون گروهش وجود داره . نظر شخصیه :p

توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

ناهید*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
تقریبا نصفشون رو فروختم مجدد یکم پایین اومد خریدم ، یکم اینجا تعداد رو زیاد کردم
الان هم تقریبا 35% صندوق ها نقد هستن ولی اردرهای خرید گذاشتم با قیمت مد نظرم . اگه بازار شارپ ریزش بکنه برمیدارم اما اگه شارپ اصلاح نکنه همون میمونه تا به اون قیمت مد نظرم برسه
ممنون . یک بار دیگه لطف میکنید اسامی صندوقهای سهامی و درآمد ثابت خودتون رو بفرمایید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنون . یک بار دیگه لطف میکنید اسامی صندوقهای سهامی و درآمد ثابت خودتون رو بفرمایید

خواهش میکنم
آگاس ، آتیمس ، کاریس
تعریف سرو رو هم شنیدم و عملکرد خوبی داشته ولی چون قدیمی نیست و صندوق هم سهامیه ریسک نکردم و اولویتم صندوق های قدیمیتر بود
شاید عملکرد آینده سرو از اینا بهتر باشه

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
توی قندی ها اولویت شخصی بنده قهکمت و بعد قپیرا هستش
الان جفتشون گرونن !
قصفها از قهکمت هم گرون تره !
*همینطور قزوین ( اینم خوبه )

قصفها هم شرکت خوبیه ( با قیمت پایینتر ) ولی چون سهامدارش بنیاده ! من ریختن پولم رو توی جوب زیباتر از این میدونم که اسمم کنار این اسم قرار بگیره اونم وقتی شرکت خصوصی توی اون گروهش وجود داره . نظر شخصیه :p

توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست

بنظرم با توجه به اینکه ۵ ماه از زمان پیشنهاد افزایش سرمایه شرکت گذشته ، این روزاست که تاییدیه حسابرسیش بیاد کدال و حداقل ۳۰% میتونیم بگیریم یا من اشتباه میکنم

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
با سابقه ها یه سوال از کجا بدونیم سهمی که در آستانه صف خرید شدن هست را بخریم یا نه ، مثلا امروز من سهم خزامیا رو دیدم داره صف میشه سریع تو بالاترین قیمت خرید زدم صف کم حجم تشکیل شد ولی بازم اومد پایین تا +2% ، بارها اینجوری شده برام نمیتونم تشخیص بدم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
خواهش میکنم
آگاس ، آتیمس ، کاریس
تعریف سرو رو هم شنیدم و عملکرد خوبی داشته ولی چون قدیمی نیست و صندوق هم سهامیه ریسک نکردم و اولویتم صندوق های قدیمیتر بود
شاید عملکرد آینده سرو از اینا بهتر باشه

سلام
صندوقها نیاز به حضور فیزیکی در دفاترشون هست اینطور که خوندم. این سه تا رو خوندم قبلاً هم سفارش کردید اینها هم از همین رویه پیروی میکنند؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
صندوقها نیاز به حضور فیزیکی در دفاترشون هست اینطور که خوندم. این سه تا رو خوندم قبلاً هم سفارش کردید اینها هم از همین رویه پیروی میکنند؟
سلام عزیز دل
نه صندوق های ETF هستن مثل سهام و صندوق های دارا یکم و پالایش
سفارش خرید و فروش آنلاین و معامله انجام میشه
نیاز به حضور نیست . بر خلاف دارا و پالایش بازار گردان هم دارن
همیشه هم نقد شوندگی دارن

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ممنون در این فاصله دیدم این هست
بعد الان زمان خوبی هست برای خریدش؟! امتحانی یه تستی میخوام بکنم

Screenshot 2020-12-02 204910.png

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
چند وقت پیش به ذهنم رسید که سهم های گروه سیمان هم میتونه جالب باشه و رفتم چندتا نمودار رو چک کردم
51.gif

یکی از سهم هایی که دیدم سصفها بود , من سهم رو یه جاهایی نزدیک جایی که علامت زدم دیدم
ولی چون قیمتش بالا بود از خریدش صرفه نظر کردم و حالا بعد از سه هفته , قله 19 هزار تومنی قبل ریزش رو رد کرد و رسید به 21700 !
well.gif
767.gif

Untitled.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
امروز متوجه بازشدن پالایش نشدم.
امیدوارم فردا بتونم بفروشمش. :)
سودشم برا خودتون....

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
امروز پالایش فروختم.
پالایش از 13 هزارتومنِ دیروز رسید به ده هزار و سیصد تومن.
برا کسی که 500 واحد داره: دیروز 6500 میشد دستشو بگیره.امروز اول صبح 5500 فروختم.آخر وقت به 5150 رسید.:)
-----------------------
23 تومن پالایش تو 10600 خریدم با تشکر از فروشندگان :p
خوشحالی؟
48.gif
نوش جونت.تشکر از شما خریدار نابغه زرنگ.گرگ وال استریت.
614.gif
meme_me_gusta.png

قیمت امروز 10300 و هم اکنون شما در ضرر به سر میبری (چون میتونستی امروز 10300 بخری.دیروز گرون خریدی)
905.gif

-------------------
NAV دارا یکم 25700.پایانی 20000
NAV دارادوم 10400 هست . پایانی 10300
sharmandegi.gif

دارایکم هنوز بعد از 5 ماه به تعادل نرسیده و داره زیر NAV معامله میشه.
پالایش خیلیا هنوز منتقل نکردن به پرتفو. وقتی بیان تو گود اونوقت باید تخمه بخری تابلو تماشا کنی
crazy.gif

---------------
از دو‌ حالت خارج نیست ،یا اینایی‌ که بعد دو ماه دارن با ۳۰۰ تومن سود پالایش میفروشن آتش به مالشون میزنن ، یا مایی که داریم کمی بالاتر از ناو میخریم :)
گذشت زمان نشون میده کی اشتباه کرد من که حجم قابل توجهی ۱۰۳۰۰ خریدم و فکر نکنم زیر ۹ بیاد در این مقطع در بدترین حالت

صندوق درست حسابی بالای ناو خریدن اشتباه مگر اینکه از روند صعودی بازار مطمئن باشی چه برسه پالایش که نه درست حسابیه نه روند صعودی بازار قویه.
ما یه بار دهنمون سرویس شد با این حرفا که آقا نفروش نفروش داری آتیش میزنی به مالت شاخص زیر 1700 بیاد نیست و.....
سوال دیگه من اینه چرا اگر فکر میکنی تا 9 تومن میاد حجم قابل توجهی رو روی 10300 میخری؟
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

Last edited:
بالا