• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فسرب رو برای نوسان خریدم.بعد دیدم صف خرید شد از اون ورم فهمیدم افزایش سرمایه ۳۵۰۰ درصدی از تجدید ارزیابی داره.کلا از فروشش منصرف شدم
عالی با هم خریدیم پس
فسرب تا 4شنبه بالای 20 میره

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
این از پلکان مفید گرفتم
سبد پیشنهادی کارگزاری مفید
کسی خواست میتونه استفاده کنه :)

فایل های ضمیمه

• Weekly Report-1399.09.09.pdf
    1.3 MB · نمایش ها: 89

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
این از پلکان مفید گرفتم
تو لیست #فولاد
گفته زمان فروش محدود 1450 و جالب اینکه امروز 14680 هست. یعنی موقع فروش

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
برای کسانی که هوش و علم معامله گری دارن و البته سرمایه قابل توجه، رفتار اکثریت سهامداران یک کارخانه بزرگ چاپ پوله ;)
من که دارم مدام صندوق اضافه میکنم و سهم میفروشم ،ولی اینم رسم سهامداری نیست که سهمی که بیش از ۵۰ درصد در مدت کوتاهی رشد کرده ،بری تو صف خریدش حتی اگر اون سهم ، سهم محترمی مثل وغدیر باشه ،بعضی صف ها واقعا ترسناکه ،البته اینجا همه استادن ولی همه باید حواسمون به پولمون باشه

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
شرایط بازار طوریه که همیشه سهمی که دیروز خریدم رو سریع روز بعدش با نهایت 4 5 درصد سود میفروشم میره
دیگه ازون ریزش تابستون درس عبرت گرفتیم توی دام نمیوفتیم
anim_64.gif

آینده نزدیک بورس و سهمادارای خوشحال:
anim_06.gif

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
سلام حال دوستانی که با افتخار سهماشون رو با ضررای زیاد فروختن چطوره :rolleyes:من قبلا هم گفتم فروختن سهم اون هم با اون مقدار زیادی از ضرر هنر نیست من خودم خیلی تو ضرر بودم ولی تا الان حدود 70 درصد ضررهام جبران شده تازه من نقد نبودم این مدت نه میانگینی کردم نه کار خاصی انجام دادم وگرنه خیلی زودتر از اینا ضررا جبران میشد ولی اکثر سهم ها از ضرر خارج شدن و دارن به مرحله ی سود دهی میرسن و این بهترین فرصته واسه کسایی که میخان سبدهاشونو اصلاح کنن بهرحال امیدوارم این ریزش اخیر تجربه ی خوبی واسه همه شده باشه من که خودم خیلی درسها گرفتم ازش پر سود باشید

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
سلام حال دوستانی که با افتخار سهماشون رو با ضررای زیاد فروختن چطوره :rolleyes:من قبلا هم گفتم فروختن سهم اون هم با اون مقدار زیادی از ضرر هنر نیست من خودم خیلی تو ضرر بودم ولی تا الان حدود 70 درصد ضررهام جبران شده تازه من نقد نبودم این مدت نه میانگینی کردم نه کار خاصی انجام دادم وگرنه خیلی زودتر از اینا ضررا جبران میشد ولی اکثر سهم ها از ضرر خارج شدن و دارن به مرحله ی سود دهی میرسن و این بهترین فرصته واسه کسایی که میخان سبدهاشونو اصلاح کنن بهرحال امیدوارم این ریزش اخیر تجربه ی خوبی واسه همه شده باشه من که خودم خیلی درسها گرفتم ازش پر سود باشید
من تو قله خریدم از روزی که اومدم یک هفته بعدش ریزش شروع شد ، الان پرتفوی لحظه ای چک کردم رفتم تو سود ، چون مبلغ کمی بود
کلا دستش نزدم و گذاشتمش به حال خودش امروزم بعد زا یک هفته مفید رو باز کردم

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
من چندین سهم با ضرر زیاد فروختم به جاش با سهم هایی دیگه جایگزین کردم الانم بیشتر ضررم جبران شد
البته اون ترس از ریزش که هنوز تو ذهنم هست باعث شد با سود کمتری سهم هام بفروشم وگرنه میتونستم هم همه ضررهام جبران کنم هم وارد سودم بشم
بازم ایرادی نداره کمی دیرتر ولی به سودم میرسم عجله ای ندارم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
این از پلکان مفید گرفتم
سهم #آریا رو هم گفته بهترین قیمت خرید 14500 و فروش 19000 این قیمت 14500 که برای 3 هفته پیشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
سلام حال دوستانی که با افتخار سهماشون رو با ضررای زیاد فروختن چطوره :rolleyes:من قبلا هم گفتم فروختن سهم اون هم با اون مقدار زیادی از ضرر هنر نیست من خودم خیلی تو ضرر بودم ولی تا الان حدود 70 درصد ضررهام جبران شده
نمیدونم شما چه سهم هایی دارید که تو این دو سه هفته 70% ضررهاتون جبران شده ولی سهم های من اگر نمیفروختم الان به این شکل بود که تقریبا با زمانی که فروختم فرق آنچنانی نداره

ثشاهد خرید روی 7000 و قیمت فعلی 2700 = تقریبا 60% ضرر
شستا خرید روی 6000 و قیمت فعلی 3060 = تقریبا 50% ضرر
وغدیر خرید روی 2600 و قیمت فعلی 1480 = تقریبا 45% ضرر
فملی خرید روی 3300 و قیمت فعلی 2765 = تقریبا 15% ضرر
وتجارت خرید روی 410 و قیمت 395 = تقریبا 3% ضرر
فارس خرید روی 3100 بعد از افزایش سرمایه تعدیل قیمت به 1700 و قیمت فعلی 1440 = تقریبا 10% ضرر (یک مرحله میانگین کم کردم تا رسیده به 10% ضرر )

به غیر از ثشاهد طبق نظر دیگران سهم های خوبی هستن ولی در این مدت سبزی بازار آنچنان رشدی نداشتن

الان هم فقط یه فارس و پالایش یکم دارم که هر دو بزور روزی 1-2% مثبت میشن

البته پالایش رو بعد از بازگشایی 200 تا خریدم

Last edited:

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
نمیدونم شما چه سهم هایی دارید که تو این دو سه هفته 70% ضررهاتون جبران شده ولی سهم های من اگر نمیفروختم الان به این شکل بود که تقریبا با زمانی که فروختم فرق آنچنانی نداره

ثشاهد خرید روی 7000 و قیمت فعلی 2700 = تقریبا 60% ضرر
شستا خرید روی 6000 و قیمت فعلی 3060 = تقریبا 50% ضرر
وغدیر خرید روی 2600 و قیمت فعلی 1480 = تقریبا 45% ضرر
فملی خرید روی 3300 و قیمت فعلی 2765 = تقریبا 15% ضرر
وتجارت خرید روی 410 و قیمت 395 = تقریبا 3% ضرر
فارس خرید روی 3100 بعد از افزایش سرمایه تعدیل قیمت به 1700 و قیمت فعلی 1440 = تقریبا 10% ضرر (یک مرحله میانگین کم کردم تا رسیده به 10% ضرر )

به غیر از ثشاهد طبق نظر دیگران سهم های خوبی هستن ولی در این مدت سبزی بازار آنچنان رشدی نداشتن

الان هم فقط یه فارس و پالایش یکم دارم که هر دو بزور روزی 1-2% مثبت میشن

البته پالایش رو بعد از بازگشایی 200 تا خریدم

وقتی تو ضرر زیاد باشی...2 تا کار میشه کرد
1 : کم کردن میانگین..که نیاز به نقدینگی داره
2 : فروش سهم هایی که فکر می کنم دیرتر رشد می کنند و خرید سهم های بهتر
به عنوان مثال :
من خمحرکه رو ، سپ رو رد کردم ... قبلا از سهم های با درصد بالایِ پرتفوی م بودن
به جاش سبحان،کاوه،وسینا،وپست،زقیام خریدم...
و با سودهایی که دادن..ضررم جبران شد و تو سود هستم ...
اگه تو قله خریده باشی...حالا حالاها باید صبر کنی...
من خودم یه تایمی خروج داشتم....توی مرداد دوباره اومدم...همه تو قله خرید انجام دادم..ولی دو ماه هست که وقت گذاشتم و ضرر رو کم کردم.
اگر تا اواسط مهر من ایکس% تو ضرر بودم ...
الان شده 10% از ایکس ...

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
وقتی تو ضرر زیاد باشی...2 تا کار میشه کرد
1 : کم کردن میانگین..که نیاز به نقدینگی داره
2 : فروش سهم هایی که فکر می کنم دیرتر رشد می کنند و خرید سهم های بهتر
به عنوان مثال :
من خمحرکه رو ، سپ رو رد کردم ... قبلا از سهم های با درصد بالایِ پرتفوی م بودن
به جاش سبحان،کاوه،وسینا،وپست،زقیام خریدم...
و با سودهایی که دادن..ضررم جبران شد و تو سود هستم ...
اگه تو قله خریده باشی...حالا حالاها باید صبر کنی...
من خودم یه تایمی خروج داشتم....توی مرداد دوباره اومدم...همه تو قله خرید انجام دادم..ولی دو ماه هست که وقت گذاشتم و ضرر رو کم کردم.
اگر تا اواسط مهر من ایکس% تو ضرر بودم ...
الان شده 10% از ایکس ...
منم اون موقع فروختم تا جلوی ضرر بیشتر رو بگیرم و مورد دیگه ای جایگزین کنم ولی ظاهرا من روی هرچی دست میزارم خشک میشه !
25r30wi.gif

فعلا که تماشاچی هستم , هر از گاهی هم یه چیزایی میخرم با 5-6% سود میفروشم

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
این از پلکان مفید گرفتم
سلام
بعضی کارگزاری ها با هدف های خاص تحلیل قرار میدهند
به همه دیتاها اعتماد نکنید

mohsen2015

Registered User
لایک‌ها
751
ظاهرا پالایش یکم با شپنا بالا و پایین میشه(بالا پایین که چه عرض کنم .بالا که نداره)....امروز خیلی فروشنده داشت اکثرا هم اماتور...اگر معاملات فرداش مثل امروز باشه کلا خارج میشم..دوستان نظرشون چیه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
ظاهرا پالایش یکم با شپنا بالا و پایین میشه(بالا پایین که چه عرض کنم .بالا که نداره)....امروز خیلی فروشنده داشت اکثرا هم اماتور...اگر معاملات فرداش مثل امروز باشه کلا خارج میشم..دوستان نظرشون چیه
من نظرم اینه عجله نکن
تا آخر هفته شاید یه تکون خوب بخوره

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
منم بعد از بازگشایی روی 10500 خریدم ولی زیاد بهش امید ندارم , 10% سود بده کلاهمو میندازم هوا
48.gif

بالا