• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
آقا من موندم اینا چرا صبح اول وقت عرضه اولیه رو کنسل نکردن و صبر کردن تا 12 و 20 دقیقه ؟
همون اول وقت کنسل ـــش میکردید و تموم میشد الان 10 دقیقه مونده به اتمام بازار میایید این خبر رو میدید فکر خشم نهفته ملت رو نکردید ؟! حالا ملت این خشم ـــشون رو کجا خالی کنن ؟
283.gif
تا حمله فردا هم که نمیتونن صبر کنن !

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
امروز روز رویایی برای من بود ;)( فردا و شنبه کاملا معلوم میشه رویا بود واقعا یا کابوس که لباس رویا پوشیده بود:cool:)

هر چی سهم توی این دو هفته فروخته بودم و نقد بودم امروز صندوق با قیمت های خیلی خوب خریدم حدود 50 درصد نقدینگی آساس و افق ملت خریدم ، از منفی 5 شروع کردم هر چی خریدم بازم دیدم داره میاد پایین بازم خریدم ، همین الان ناو افق ملت. بالای 14 هست و من حدود 13100 آخرین خریدم بود :)
اون 50 درصد هم اگر احیانا فردا منفی بودن مقداری باز میخرم حدود 20 درصد، هر چند تجربه ثابت کرده احتمالا در بدترین حالت هم فردا صندوق ها مثل امروز منفی شدید نخواهند بود

یه مثل قدیمی هست که میگه روز چهارشنبه یکی پول گم کرد و یکی پیدا کرد ، برای اولی بدترین روز و برای دومی بهترین روز میشه

به نظرم اون موقعی که همه میفروشن و فرار میکنن ، برای افراد با حوصله موقع خوبی برای خریده ، خصوصا در این وضعیت که یهو دیدی مثلا فردا بازار خوب شد

این منفی و مثبت ها پولساز هستند هر چند مبنای مشخصی نداشته باشه

پ ن : کلا نظر شخصی من و فاقد هر گونه ارزش تحلیلی بود :rolleyes:
نظر شخصی شما همونطور که اشاره کردید فاقد ارزش تحلیل هست
بازار چند بار نتونست مقاومت ۱۵۳۰ رو درست درمون رد کنه
ریخته
اگرچه کلا اینا سناریو هست
اکثر سهمای دولتی شنبه مثبت ۵ هست یکشنبه منفی پنج دو شنبه مثبت۵ دوباره سه شنبه منفی ۵!!!
یعنی شنبه سود ده شده. یکشنبه ضررده ، دوشنبه سود ده شده سه شنبه ضررده ؟؟؟؟!!!
اینا چیزی نیس جز نوسان گیری

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
خب دوستان فهمیدین چی شد سر این عرضه ی اولیه! اینا همش یه بازی بود و بازارو یدفعه منفی کردن و دولت کل سهام ها رو از چنگ مردم و سهامدارای کوتاه مدت دراورد خریدهای حقوقی رو تو اکثر سهم ها ببینید ببینید بیشتر به عمق ماجرا پی میبرید چند نمونه به عنوان مثال

حقوقی خودرو حدود ۹۰۰ میلیون خرید، ۵۱ درصد خریدها !

وبصادر ۳۰۰ میلیون ، ۸۱ درصد!!

خگستر ۶۸ درصد!
فملی ۱۱۲ میل ۶۵ درصد!

وبملت ۱۴۰ میل ۷۰ درصد!

وتجارت ۳۳۰ میل ۵۷ درصد!

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
متاسفانه من متوجه نشدم که فرمایش شما چه منافاتی یا ربطی با عرض من داشت چون من راجع به صندوق حرف زدم نه سهام دولتی یا شاخص و مقاومت و...
به هر حال امیدوارم برای همه بهترین اتفاقات بیفته توی بورس
نظر شخصی شما همونطور که اشاره کردید فاقد ارزش تحلیل هست
بازار چند بار نتونست مقاومت ۱۵۳۰ رو درست درمون رد کنه
ریخته
اگرچه کلا اینا سناریو هست
اکثر سهمای دولتی شنبه مثبت ۵ هست یکشنبه منفی پنج دو شنبه مثبت۵ دوباره سه شنبه منفی ۵!!!
یعنی شنبه سود ده شده. یکشنبه ضررده ، دوشنبه سود ده شده سه شنبه ضررده ؟؟؟؟!!!
اینا چیزی نیس جز نوسان گیری

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
چهار روز قبلش بازار مثبت باشه مطمئن باش دوباره ملت میخرند

این نظر جالب شما . منو یاد نظریات مارک داگلاس انداخت .
مطالعه کتابهای " معامله گر منظم " و " معامله در منطقه " ایشون برای دوستان فعال در بازار سرمایه بسیار سودمنده .

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji419]مهم؛ مدیرعامل #شستا خبر داد:

سود 20 هزار میلیارد تومانی برای شستا در عملکرد 6 ماهه

[emoji843]رضوانی‌فر با اشاره به سرمایه‌گذاری شستا در حوزه های مختلف در سراسر کشور گفت: در حال حاضر شستا 285 پروژه با ارزش تقریبی 45 هزار میلیارد تومان در دست اجرا دارد که بخشی از این پروژه ها تا پایان سال 99 به بهره‌برداری خواهند رسید.

[emoji843]مدیرعامل شستا با اشاره به دستیابی به رشد بالاتر از متوسط صنعت، از سود 20 هزار میلیارد تومانی شستا در شش ماهه اول منتهی به 30 آذر 99 خبر داد.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
هر سهمی جای شستا با این قیمت و سودسازی بود تا مدتها صف خرید میشد..اینم از عجایب بورس ما هست که تر و خشک با هم میسوزه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
هر سهمی جای شستا با این قیمت و سودسازی بود تا مدتها صف خرید میشد..اینم از عجایب بورس ما هست که تر و خشک با هم میسوزه

سود داشته ولی برای خودشون نه مردم
43.gif

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ظاهرا بازارگردان شستا هم عوض شده..کلا این شستا رو دستوری پایین نگه داشتن..قشنگ مشخصه..قیمت الان شستا رسیده به ۵۰ درصد ناو..
سود داشته ولی برای خودشون نه مردم
43.gif

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ظاهرا بازارگردان شستا هم عوض شده..کلا این شستا رو دستوری پایین نگه داشتن..قشنگ مشخصه..قیمت الان شستا رسیده به ۵۰ درصد ناو..

یه فامیل داریم کارمند تامین اجتماعی هست, خانوداش قصد خرید شستا رو داشتن که ممانعت کرده و گفته شستا مورد داره و پشت پرده مشخص نیست چی به چیه
282.gif

پ.ن: من فقط دارم نقل قول میکنم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یه فامیل داریم کارمند تامین اجتماعی هست, خانوداش قصد خرید شستا رو داشتن که ممانعت کرده و گفته شستا مورد داره و پشت پرده مشخص نیست چی به چیه
282.gif

یسریا هستن از شستا بعنوان غول زیان ده به همراه خودرو خساپا یاد میکنند
ولی بعضی از دوستان هم شستا رو عالیجناب خطاب میکنند
نمیدونم عالیجناب هست یا قالی جناب

من راجع به فاند نظر نمیتونم بدم
نظر بنیادی کار های عزیز چیه!!؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خب دوستان فهمیدین چی شد سر این عرضه ی اولیه! اینا همش یه بازی بود و بازارو یدفعه منفی کردن و دولت کل سهام ها رو از چنگ مردم و سهامدارای کوتاه مدت دراورد خریدهای حقوقی رو تو اکثر سهم ها ببینید ببینید بیشتر به عمق ماجرا پی میبرید چند نمونه به عنوان مثال

حقوقی خودرو حدود ۹۰۰ میلیون خرید، ۵۱ درصد خریدها !

وبصادر ۳۰۰ میلیون ، ۸۱ درصد!!

خگستر ۶۸ درصد!
فملی ۱۱۲ میل ۶۵ درصد!

وبملت ۱۴۰ میل ۷۰ درصد!

وتجارت ۳۳۰ میل ۵۷ درصد!
خیلی راحت سهام رو 10 درصد زیر قیمت از کف جمع کردن..چند روز دیگه همینا رو با سود میدن دست ملت..

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
282.gif

چند تا از زیر مجموعه های شستا تا آخر امسال عرضه اولیه میشن..و میتونه سودسازی بیشتری داشته باشه..ولی متاسفانه چون روی شاخص خیلی اثر گذار هست..به شدت دارن کنترلش میکنن و جلوی رشدش رو میگیرن..

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
نصف ملت رفتن برای تامین پول عرضه ی اولیه سهام اشونو حراج کردن

حالا عرضه ی اولیه اپال لغو شده
ضدحاله بدیه

حقوقی ها هم تا تونستن خودرویی و بانکی جمع کردن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دژپسند وزیر اقتصاد در حاشیه نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی:

[emoji842]سازمان بورس با 160 ناشر بازگردان متخلف، برخورد کرد

[emoji842]بعضی از ناشران جریمه شدند، برای بعضی حکم تخلف در پرونده درج شد و بعضی هم برای شش ماه، سلب صلاحیت مدیریتی شدند

[emoji842]سازمان بورس در حال ثبات بخشی به بازار سرمایه است و آثار این ثبات بخشی در حال نمایان شدن است

[emoji842]سرمایه‌گذار در بازار سرمایه حساس است، افرادی که بی‌محابا، اظهارنظرهای فاقد مبانی حقوقی می‌کنند یا این بازار را به چیزهای خلاف شأن تشبیه می‌کنند، قطعاً باید روزی پاسخگو باشند/ تسنیم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji3502]فیلم کوتاه با ۷ سکانس!

چند حقوقی و حقیقی کله گنده #وپارس میخرند!

خبر عرضه اولیه #اپال را‌ میدهند!

چند روز سهم را صف خرید میکنن!

چند حقوقی و حقیقی گنده دیروز میفروشند!

عرضه اولیه #اپال را لغو میکنند!

چند حقیقی و حقوقی گنده به ویلاها و ماشین های خود اضافه میکنند!

حقیقی های خرد متضرر شده و به زمین و زمان فحش میدهند و دیگران را مقصر میدانند!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
نقل قول از یک کانال تـلگرامی :

شبندر

ریز معاملات این سهم را که چک کنیم متوجه میشویم اوردرهای سنگین و سریالی ۱۰۰هزار تایی در ابتدای معاملات و در یک زمان معامله شده است!
این بیانگر این است که سهامدار عمده سر صف فروش سهم و قبل از من و شما نشسته بوده است تا فشار فروش را به بازار القا و سهم را منفی کند!!
البته این معاملات در سهم کد به کد شده است ولی با توجه به حجم نه چندان بالای این معاملات، نمیتوان گفت سهم را خالی کرده اند و فقط میتوان گفت قصدشان پایین کشیدن سهم بوده است

شبندر.jpg

شپنا
در این سهم هم معاملات امروز کاملا شبیه شبندر بوده است

شپنا.jpg

ODIIISE

Registered User
لایک‌ها
46
اپال ک نیومده ترکید. مفت خری های حقوقی تو کف هم جالب بود فکر کنم رکورد زد از نظر حجم.

بازارگردان بوعلی هم معرفی شد. از فردا از این سهم هم شروع ب نوسان گیگیری میکنن :|

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
اگر کسی آشنا به بورس ایران نباشه و بیاد داخل فرومها و کانالها و صفحات بورسی ، شاید فکر کنه در ایران هیچ معامله عادی ای انجام نمیشه . انگار کسی سهم رو برای در اختیار گرفتن مالکیت و منافع اون نمیخره و هر خرید و فروشی یک توطئه هست :
دارن اردر ترس میزارن !
میخوان از چنگتون در بیارن
دارن کد به کد میکنن
دارن ...
میخوان ...
.
.
.

و البته افراد حقیقی و حقوقی زیادی هستن که روی استراتژی معاملاتی خودشون و حساب و کتاب هایی که دارن سهمی رو میخرن و میفروشن . سهمی رو در یک بازار قرمز میخرن چون تشخیص میدن در این قیمت ارزشمند هست . و سهمی رو در یک بازار سبز میفروشند چون با حساب و کتابشون اون سهم قیمتش از ارزشش فراتر رفته . توی همین فروم هم افرادی داریم که با استراتژی معاملاتی خودشون پیش میرن . حالا بعضی از این دوستان هم مفصل می نویسن و توضیح میدن و هوای بچه های فروم رو دارن بعضی هم کمتر فعالن و هر از گاهی چند جمله می نویسن که امیدوارم فعال تر بشن .
خلاصه اینکه داشتن استراتژی معاملاتی مدون و مکتوب که فرد استفاده کننده مطابق اون دقیقا بدونه چرا داره یک سهم رو تو این قیمت میخره و چرا داره تو این قیمت میفروشه از واجبات حضور در بازار سرمایه است .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تو بعضی تحلیل ها گفته شده شاخص ممکنه تا 1 میلیون و 300 و 30 هم پایین بیاد بعضی ها هم گفتن ممکنه از همینجا برگرده

بالا