• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

Behzaf

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید ولی من فکر می کنم این حرفتون درست نیست . منظور شما اینه که یا P4 بخریم یا Pentium D ؟ الان مثلا E6320 حدودا 160 تومنه و PD 3.2 هم حدودا 115 یا 120 تومن . ما میگیریم 50 تومن اختلاف قیمت ! آیا خرید یک سیستم Core 2 با این کارآیی خارق العاده نمی ارزه ؟ والا من توی بازار کسی رو ندیدم که Core 2 رو ول کنه و یه دونه PD یا P4 بخره . مگر اینکه خیلی خیلی بودجه اش کم باشه ...
و مسلما منظور شما از افت شدید قیمت این نیست که مثلا E6320 بشه 80 تومن ؟

در اينکه کارايی و کلاً همه چيز core 2 due از پنتيوم ها بالا تر هست هيچ شکی نيست. من فکر ميکنم منظور ايشون اين بوده که صبر کنند تا cpu های سری جديد core 2 due وارد بازار بشه نه اينکه سری پنتيوم رو بخرند
اما در مورد اينکه اين سری جديد خيلی تفاوت کارايی داره يا نه(تفاوت کارايی بسته به نوع استفاده بين 1-5%) اين مهم نيست فعلاً مسئله مهم اينه که قيمت سری جديد مناسب تر هست و علت اينکه الان قيمت قديمی ها زياد شده اينه که، اينتل قصد داشت با ورود سری جديد قيمت cpu ها رو بشدت کاهش بده واسه همين کسی اقدام به خريد cpu نميکرد قيمت ها رفت بالا
اين شک حتی در بازار های خارجی هم اتفاق افتاد ولی کم کم با فروش قبلی ها و وارد شدن سری جديد و با توجه به اينکه سری قبل ديگه توليد نميشه و قيمتش هم پايين نمياد بهتره صبر کنيد سری جديد بزودی وارد شه
البته بازم ميگم کارايی ها فرقی نکرده ولی اينطور که معلوم هست سری جديد بخاطر g0 stepping خنک تره و قابليت overclock بهتری هم داره

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون لطف کردین . آره حق با شماست بودجه ای که من گفته بودم کم بود . احتمالا بتونم این سیستم رو بخرم . راستی دوست عزیز میتونین cpu و main با قیمت اندکی کمتر و گرافیک یکم بهتر هم به من معرفی کنید ؟ ممنون از توجهتون . خیلی سریع پاسخ دادین پست قبلی من رو .در کمتر از یک ساعت . واقعا ممنون .
به نظرم RAM سیستم را 1 گیگ کن تا یکم به پولت اضافه بشه
RAM را به راحتی میشه ارتقا داد ولی قطعات دیگر یک مقدار مشکل هست

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
این سیستم رو دارم فردا OK میکنم آخرین نظرتان رو در موردش بدین

CPU : AMD 5200
MB: ABIT KN9 SLI
VGA: Inno3D 8600 GT
RAM: KINGMAX - 1GB - 800
Hard : 2*sumsung 250 gig

پاور چی براش بگیرم؟ الان یکدونه گرین 380 ریل دارم جواب میده؟؟؟

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اطلاعاتت بروز نیست .

من این پست رو قبلا زده بودم دوباره میزارم .

معمولا به یه سی پی یو با FSB 1333 مگاهرتزی نمی گن « نسل جدید سی پی یو های اینتل » دوست عزیز !!!!!
نسل جدید CPU های اینتل ، با هسته ی Wolfdale عرضه می شن . هنوز توی بازار خارج هم نیومدند . سی پی یو های QX6850 و QX6800 هم طبق سخنرانی مسئول فروش اینتل ، طی چند روز دیگه میاد پایین .
و مدل های قبلی هم انقدر قیمتشون نمیان پایین که الآن از خرید E6320 صرف نظر کرد دوست عزیز ...!!!

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون لطف کردین . آره حق با شماست بودجه ای که من گفته بودم کم بود . احتمالا بتونم این سیستم رو بخرم . راستی دوست عزیز میتونین cpu و main با قیمت اندکی کمتر و گرافیک یکم بهتر هم به من معرفی کنید ؟ ممنون از توجهتون . خیلی سریع پاسخ دادین پست قبلی من رو .در کمتر از یک ساعت . واقعا ممنون .

دوست عزیز ... خواهش می کنم شرمنده نکنید. اینجا ما وظیفمون کمک به دوستان هست ... همونطور که دوستان به ما کمک می کنن .
در مورد مین و سی پی یو ارزونتر ، چون شما گفتید اینتل می خوام یک کم دست و پامون بسته است . چون دلم نمیاد به شما سیستم با پروسسور Pentium D پیشنهاد بدم . نمی خواهید AMD بخرید ؟؟ فرقی نداره که . چون AMD قیمتش هم اومده پایین . مثلا الان یه Athlon 64 X2 4000+ حدودا 85 تومنه . اگر AMD می خواهید بگووید تا پیشنهادمو بگم .

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در اينکه کارايی و کلاً همه چيز core 2 due از پنتيوم ها بالا تر هست هيچ شکی نيست. من فکر ميکنم منظور ايشون اين بوده که صبر کنند تا cpu های سری جديد core 2 due وارد بازار بشه نه اينکه سری پنتيوم رو بخرند
اما در مورد اينکه اين سری جديد خيلی تفاوت کارايی داره يا نه(تفاوت کارايی بسته به نوع استفاده بين 1-5%) اين مهم نيست فعلاً مسئله مهم اينه که قيمت سری جديد مناسب تر هست و علت اينکه الان قيمت قديمی ها زياد شده اينه که، اينتل قصد داشت با ورود سری جديد قيمت cpu ها رو بشدت کاهش بده واسه همين کسی اقدام به خريد cpu نميکرد قيمت ها رفت بالا
اين شک حتی در بازار های خارجی هم اتفاق افتاد ولی کم کم با فروش قبلی ها و وارد شدن سری جديد و با توجه به اينکه سری قبل ديگه توليد نميشه و قيمتش هم پايين نمياد بهتره صبر کنيد سری جديد بزودی وارد شه
البته بازم ميگم کارايی ها فرقی نکرده ولی اينطور که معلوم هست سری جديد بخاطر g0 stepping خنک تره و قابليت overclock بهتری هم داره

من که شدیدا منتظر Phenom هستم . مخصوصا Phenom FX ! می خوام ببینم این AMD دوباره چی زیر سر داره واسه اینتل . البته با توجه به Computex 2007 به نظر نمیاد Barcelona چیز دهن سوزی باشه .

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
معمولا به یه سی پی یو با FSB 1333 مگاهرتزی نمی گن « نسل جدید سی پی یو های اینتل » دوست عزیز !!!!!
نسل جدید CPU های اینتل ، با هسته ی Wolfdale عرضه می شن . هنوز توی بازار خارج هم نیومدند . سی پی یو های QX6850 و QX6800 هم طبق سخنرانی مسئول فروش اینتل ، طی چند روز دیگه میاد پایین .
و مدل های قبلی هم انقدر قیمتشون نمیان پایین که الآن از خرید E6320 صرف نظر کرد دوست عزیز ...!!!
دوست عزیز اطلاعات شما کمه این CPU ها وارد بازار جهانی شدن الان . اگه متن رو دقیق میخوندی متوجه میشدی که نوشتم 22 جولای وارد بازار جهانی میشه . در مورد قیمت هم و توانایی هم یبار تو متن بالا گفتم شما میتونی E6750 رو که تواناییش از e6700 بیشتر به قیمت e6420 بگیری یعنی همون 186 دلار , با این وجود e6320 و e6420 پردازندهای ضعیفی تو خانوانه Core 2 به حساب میان . در ضمن الان e6420 رو که تا چند وقت پیش تو بازار خودمون حدود 180 تومن قیمتش بود باید بیشتر از 210 تومن اگه پیدا کنی بخری . در مورد تغییر نسل هم منظورم سری جدید Core 2 بود که با از رده خارج شدن سری قبلی قائدتا یه نسل جدید میشن در ضمن نکته دیگه اینه که این پردازنده ها از هسته G0 استفاده میکنند که توانایی اورکلاک بالاتری نسبت به نسل قبلی داره و Multi پایینتر هم به ازای FSB بالاتری که وجود داره میتونه یه خاصیت بزرگ دیگه برای اورکلاک باشه .

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
من که شدیدا منتظر Phenom هستم . مخصوصا Phenom FX ! می خوام ببینم این AMD دوباره چی زیر سر داره واسه اینتل . البته با توجه به Computex 2007 به نظر نمیاد Barcelona چیز دهن سوزی باشه .
اره اونم چه Phenom از الان معلومه . در حالی که اینتل داره کم کم رو رم های DDRIII مانور میده و الانم رم های DDRIII با فرکانسهای وحشتناک 1600 و 1800 و پرفرمنس خیلی جالب وارد بازار شدن (البته با قیمت خیلی بالا که برای شروع طبیعیه) AMD اعلام کرده تا سال 2009 خبری از رم DDRIII نیست . این در حالیه که پیش بینی ها حاکی از اینه که فروش رمهای DDRIII در سال 2008 سیری به شدت تصاعدی خواهد داشت . از الان میتونم حدث بزنم که Phenom هم اش دهن سوزی نخواهد بود واقعا بس نبود AMD با اون Quad FX ها همرو مسخره خودش کرد .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
احتمالا phenom حتما چيزي تو چنته داره كه . كه اينتل اينطوري روي آورده به price cut . ميدونستم am2 آرامش قبل از طوفان amd بود

messengerium

Registered User
لایک‌ها
109
به نظرم RAM سیستم را 1 گیگ کن تا یکم به پولت اضافه بشه
RAM را به راحتی میشه ارتقا داد ولی قطعات دیگر یک مقدار مشکل هست

آره خب اینم حرفیه . آخه من میخوام سیستمم روون کار کنه . بعدم شاید vista خواستم بریزم فکر کنم 2 بگیرم بهتر باشه .

messengerium

Registered User
لایک‌ها
109
دوست عزیز ... خواهش می کنم شرمنده نکنید. اینجا ما وظیفمون کمک به دوستان هست ... همونطور که دوستان به ما کمک می کنن .
در مورد مین و سی پی یو ارزونتر ، چون شما گفتید اینتل می خوام یک کم دست و پامون بسته است . چون دلم نمیاد به شما سیستم با پروسسور Pentium D پیشنهاد بدم . نمی خواهید AMD بخرید ؟؟ فرقی نداره که . چون AMD قیمتش هم اومده پایین . مثلا الان یه Athlon 64 X2 4000+ حدودا 85 تومنه . اگر AMD می خواهید بگووید تا پیشنهادمو بگم .

والا من cpu های قیلیم همه intel بودن و ازشون راضی بودم ولی این آخریه amd 3200 بود یعنی هست و واقعا داره خیلی اذیتم میکنه . البته من خیلی وارد نیستم به اینجور چیزا و بخاطر همین ازتون سوال میکنم . دوستام میگفتن نباید amd میگرفتی !! همین دوستان یه سری قطعه بهم . حالا من اونها رو سعی میکنم همین امشب بزارم اینجا که شما هم نظرتون رو بدین . بهرحال ممنون .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگر بودجه براي cpu تا 190 داري 6000x2 بهترين انتخاب هست . اگر اينتل ميخواي core2 6320 or core2 6420 .core2 4300 فقط بدرد اوركلاكر هاي حرفه اي هست

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
احتمالا phenom حتما چيزي تو چنته داره كه . كه اينتل اينطوري روي آورده به price cut . ميدونستم am2 آرامش قبل از طوفان amd بود
بابا AMD جان این چه حرفیه میزنه AMD که از وقتی core 2 اومده همنجوری داره Price Cut میکنه این X2 6000 رو کشوند انقدر قیمتشو Cut کرد . البته واقعا نمیشه اینطوری گفت ما نمیدونیم اینتل چرا Price Cut کرده حتما یه دلیل منطقی داشته در هر صورت Price Cut به نفع یوزره هرچی بیشتر بهتر :happy: ولی اونچیزی که مشخصه اینه که AMD به خاطر Price Cut های اینتله که هر دقیقه قیمتش رو میاره پایین یعنی در اصل قیمت CPU های AMD تابع قیمت CPU های اینتله .
در مورد Phenom هم نباید فراموش کنی که اینتلم خانواده 45 نانو متریه Penryn رو داره که بزودی رو میکنه تو Preview هایی هم که ازش پخش شد پرفرمنس خوبی داشت و حتما میدونی که برای سال 2009-2010 هم میخواد پردازنده 32nm بزنه .

messengerium

Registered User
لایک‌ها
109
سلام دوستان
من شنیدم core2duo ارزونتر هم هست و من میتونم بگیرمش .
به نظر شما قیمت main پیشنهادی یکم زیاد نیست ؟
من گرافیک بهتر از این میخوام میشه یه 8000 به بالا بهم پیشنهاد کنین ؟
حالا قیمت 600 تا 700 تومن رو دیگه زیاد لحاظ نکنین​

ممنون از همگی​

messengerium

Registered User
لایک‌ها
109
اگر بودجه براي cpu تا 190 داري 6000x2 بهترين انتخاب هست . اگر اينتل ميخواي core2 6320 or core2 6420 .core2 4300 فقط بدرد اوركلاكر هاي حرفه اي هست

ممنون . واسه main ارزون تر از چیزی که آقا حسام پیشنهاد دادن چی پیشنهاد میکنین ؟

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا AMD جان این چه حرفیه میزنه AMD که از وقتی core 2 اومده همنجوری داره Price Cut میکنه این X2 6000 رو کشوند انقدر قیمتشو Cut کرد . البته واقعا نمیشه اینطوری گفت ما نمیدونیم اینتل چرا Price Cut کرده حتما یه دلیل منطقی داشته در هر صورت Price Cut به نفع یوزره هرچی بیشتر بهتر :happy: ولی اونچیزی که مشخصه اینه که AMD به خاطر Price Cut های اینتله که هر دقیقه قیمتش رو میاره پایین یعنی در اصل قیمت CPU های AMD تابع قیمت CPU های اینتله .
در مورد Phenom هم نباید فراموش کنی که اینتلم خانواده 45 نانو متریه Penryn رو داره که بزودی رو میکنه تو Preview هایی هم که ازش پخش شد پرفرمنس خوبی داشت و حتما میدونی که برای سال 2009-2010 هم میخواد پردازنده 32nm بزنه .
شما Review پرفورمنس پردازنده Penryn رو کجا خوندی ؟ بگو ما هم بریم بخونیم ؟ من فقط معماریشو خوندم .

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آقا امید . میگم شما هم دیگه کم کم Avatar تون رو عوض کنید و همون آواتار « AMD > Intel » رو بذارید ... ;)

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره اونم چه Phenom از الان معلومه . در حالی که اینتل داره کم کم رو رم های DDRIII مانور میده و الانم رم های DDRIII با فرکانسهای وحشتناک 1600 و 1800 و پرفرمنس خیلی جالب وارد بازار شدن (البته با قیمت خیلی بالا که برای شروع طبیعیه) AMD اعلام کرده تا سال 2009 خبری از رم DDRIII نیست . این در حالیه که پیش بینی ها حاکی از اینه که فروش رمهای DDRIII در سال 2008 سیری به شدت تصاعدی خواهد داشت . از الان میتونم حدث بزنم که Phenom هم اش دهن سوزی نخواهد بود واقعا بس نبود AMD با اون Quad FX ها همرو مسخره خودش کرد .

شما هم انقدر زود قضاوت نکنید ... همین چند وقت پیش بود که AMD تونست با X2 هاش مخصوصا X2 4800+ که همزمان با EE840 وارد بازار شد ، اینتل رو ضربه فنی کنه !!!
مسلما AMD الآن شدیدا نیاز به در دست گرفتن بازار داره و بهتر از من و شما می دونه چیکار کنه !

بالا