Behzaf
Registered User
- نوشتهها
- 147
- لایکها
- 0
ببخشید ولی من فکر می کنم این حرفتون درست نیست . منظور شما اینه که یا P4 بخریم یا Pentium D ؟ الان مثلا E6320 حدودا 160 تومنه و PD 3.2 هم حدودا 115 یا 120 تومن . ما میگیریم 50 تومن اختلاف قیمت ! آیا خرید یک سیستم Core 2 با این کارآیی خارق العاده نمی ارزه ؟ والا من توی بازار کسی رو ندیدم که Core 2 رو ول کنه و یه دونه PD یا P4 بخره . مگر اینکه خیلی خیلی بودجه اش کم باشه ...
و مسلما منظور شما از افت شدید قیمت این نیست که مثلا E6320 بشه 80 تومن ؟
در اينکه کارايی و کلاً همه چيز core 2 due از پنتيوم ها بالا تر هست هيچ شکی نيست. من فکر ميکنم منظور ايشون اين بوده که صبر کنند تا cpu های سری جديد core 2 due وارد بازار بشه نه اينکه سری پنتيوم رو بخرند
اما در مورد اينکه اين سری جديد خيلی تفاوت کارايی داره يا نه(تفاوت کارايی بسته به نوع استفاده بين 1-5%) اين مهم نيست فعلاً مسئله مهم اينه که قيمت سری جديد مناسب تر هست و علت اينکه الان قيمت قديمی ها زياد شده اينه که، اينتل قصد داشت با ورود سری جديد قيمت cpu ها رو بشدت کاهش بده واسه همين کسی اقدام به خريد cpu نميکرد قيمت ها رفت بالا
اين شک حتی در بازار های خارجی هم اتفاق افتاد ولی کم کم با فروش قبلی ها و وارد شدن سری جديد و با توجه به اينکه سری قبل ديگه توليد نميشه و قيمتش هم پايين نمياد بهتره صبر کنيد سری جديد بزودی وارد شه
البته بازم ميگم کارايی ها فرقی نکرده ولی اينطور که معلوم هست سری جديد بخاطر g0 stepping خنک تره و قابليت overclock بهتری هم داره