• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کار خیر

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
فکر میکنم خیلی از دوستان عزیز در جریان فروختن زمین بنده باشن من زمین رو بالاخره فروختم مبلغ نهایی حدود 13 میلیارده
تصمیم گرفتم تا تصمیم نهایی برای این پول مبلغ 13 میلیارد رو در بانک بزارم حدود چند ماهی طول میکشه تا تصمیم بگیرم توی این 2,3 ماه حدود 300 میلیون تومن سود پول میشه قصد دارم این پول رو برای رفع گرفتاری یا کار خیری صرف کنم
دفعه قبلی دوستان پیشنهادات بسیار عالی دادن الان تصمیم گرفتم بار دیگه مشورت بگیرم برای این کار خیر
با خودم فکر کردم که این 300 میلیون رو کمک بلاعوض 10 میلیونی به 30 نفر بدم و بعد گفتم شاید بهتر باشه یه کارگاه کوچکی راه اندازی کنم تا کسانی مشغول به کار بشن و یه درآمد مستمر داشته باشن
ممنون میشم اگر شماهم پیشنهادی دارید ارائه کنید تا با کمک و مشورت شما این 300 میلیون رو در بهترین راه صرف کنم که حداقل دست چند ناتوان هم گرفته باشم

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درود

کار خوبی میکنی ولی یه پیشنهاد امیدوارم فقد حرف نباشه و بری سمتش

کسایی که ندارن حداقل تن سالم دارن و میتونن کار کنن هرچند سخت و ... ولی یه جورایی خودشونو جمع میکنن

ولی یه سری به موسسه محک بزن

همین که سر بزنی و بچه های 4 ساله و 5 ساله و ... رو ببینی که دارن با سرطان میجنگن و اکثرا خانواده های ضعیفی هستن و حتی شاید خیلی از موقه ها لنگ 100 هزار تومن میشن برای تهیه دارو ...

اصن کافیه یه بار سر بزنی دیگه خودت تا تهش میری نیاز نیس کسی بهت چیزی بگه

برکت این کارو هم ثانیه به ثانیه تو زندگیت میبینی به قول معروف از هر دستی بدی از همون دست میگیری

همینجا بهت قول میدم اگه بری حتی اگه کمک مالی هم نکنی داوطلبانه میمونی اونجا به نظرم هیچ چیزی لذت بخشتر از این نیس که مثلا یه عروسک بخری برای دختر 5 ساله ای که سرطان داره اون ذوقی که تو چشماش میبینی و خنده ای که رو لباش میاد ، خدارو همونجا کنار خودت حس میکنی ...

این پیشنهادو سال 87 یه بنده خدایی که خودشم سرطان داش به من داد و هنوزم که هنوزه همیشه ازش ممنونم هرچند دیگه نیس و فوت کرد ولی این کارش بهترین اتفاقی بود که تو زندگی من افتاد ...

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
پیشنهاد من اینه :
با این 300 تومن سهام بخر ، هر سال هم DPS رو بگیر و با DPS :
  • یا هر سال کسایی که مشکل دارن به خصوص کسایی که ناتوان بدنی یا ذهنی هستن رو ، یه گره از زندگیشون باز بکن
  • یا به موسسه خیریه مثل محک کمک بکن
  • یا هرکار دیگه ای که خودت درست میدونی
اینطوری هم اون 300 تومنه یکبار برای همیشه از بین نرفته و خودش باعث اشتغال زایی شده و هم هر سال مبلغ خوبی رو میگیری و میتونی باهاش به خیلیا کمک بکنی . هر سال هم که تورم داشته باشیم متناسب با اون درآمد شرکته بالاتر میره و DPS بیشتری میگیری و همیشه میتونی یه جریان ثابت سالیانه بسازی که به بقیه کمک بکنه

اینطوری هیچ وقت اون پوله تموم نمیشه و تا ابد میتونی این کار زیبا رو ادامه بدی ;)

توی پرانتز بگم : DPS دریافتی هیچ ارتباطی به عرضه و تقاضای بازار و بالا پایین شدن قیمت سهام نداره پس عملا هیچ ریسکی به سرمایه اختصاص داده شده برای این کار خیر ، وارد نمیشه

و در آخر باید بگم دمت گرم و " 100% اثر این کار رو تا ابد توی زندگی خودت احساس میکنی ... "

هر سوالی هم داشتی خصوصی پیام بده ، راهنمایی میکنم ، چه در رابطه با این پیشنهاد و چه در رابطه با هر موضوع دیگه ای

موفق باشی

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
پیشنهاد من اینه :
  • یا هر سال کسایی که مشکل دارن به خصوص کسایی که ناتوان بدنی یا ذهنی هستن رو ، یه گره از زندگیشون باز بکن
اینطوری هم اون 300 تومنه یکبار برای همیشه از بین نرفته و خودش باعث اشتغال زایی شده و هم هر سال مبلغ خوبی رو میگیری و میتونی باهاش به خیلیا کمک بکنی . هر سال هم که تورم داشته باشیم متناسب با اون درآمد شرکته بالاتر میره و DPS بیشتری میگیری و همیشه میتونی یه جریان ثابت سالیانه بسازی که به بقیه کمک بکنه

اینطوری هیچ وقت اون پوله تموم نمیشه و تا ابد میتونی این کار زیبا رو ادامه بدی ;)

توی پرانتز بگم : DPS دریافتی هیچ ارتباطی به عرضه و تقاضای بازار و بالا پایین شدن قیمت سهام نداره پس عملا هیچ ریسکی به سرمایه اختصاص داده شده برای این کار خیر ، وارد نمیشه

و در آخر باید بگم دمت گرم و " 100% اثر این کار رو تا ابد توی زندگی خودت احساس میکنی ... "

هر سوالی هم داشتی خصوصی پیام بده ، راهنمایی میکنم ، چه در رابطه با این پیشنهاد و چه در رابطه با هر موضوع دیگه ای

موفق باشی
این دی پی اس گرفتن چجوریه؟
البته من قصد کار خیر ندارم :D

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
درود

کار خوبی میکنی ولی یه پیشنهاد امیدوارم فقد حرف نباشه و بری سمتش

کسایی که ندارن حداقل تن سالم دارن و میتونن کار کنن هرچند سخت و ... ولی یه جورایی خودشونو جمع میکنن

ولی یه سری به موسسه محک بزن

همین که سر بزنی و بچه های 4 ساله و 5 ساله و ... رو ببینی که دارن با سرطان میجنگن و اکثرا خانواده های ضعیفی هستن و حتی شاید خیلی از موقه ها لنگ 100 هزار تومن میشن برای تهیه دارو ...

اصن کافیه یه بار سر بزنی دیگه خودت تا تهش میری نیاز نیس کسی بهت چیزی بگه

برکت این کارو هم ثانیه به ثانیه تو زندگیت میبینی به قول معروف از هر دستی بدی از همون دست میگیری

همینجا بهت قول میدم اگه بری حتی اگه کمک مالی هم نکنی داوطلبانه میمونی اونجا به نظرم هیچ چیزی لذت بخشتر از این نیس که مثلا یه عروسک بخری برای دختر 5 ساله ای که سرطان داره اون ذوقی که تو چشماش میبینی و خنده ای که رو لباش میاد ، خدارو همونجا کنار خودت حس میکنی ...

این پیشنهادو سال 87 یه بنده خدایی که خودشم سرطان داش به من داد و هنوزم که هنوزه همیشه ازش ممنونم هرچند دیگه نیس و فوت کرد ولی این کارش بهترین اتفاقی بود که تو زندگی من افتاد ...

درود بله اینکارو که حتما انجام میدم
خیلی ایده عالی ای دادید اصلا به ذهنم نرسیده بود با توجه به اینکه عروسک اونهم به صورت عمده هزینه زیادی نداره میشه با یک مبلغ جزئی مثلا در حد 5 یا 6 میلیون تومن به صورت کیلویی عروسک خرید و بین این کودکان تقسیم کرد حتما اینو در برنامه خواهم گذاشت و علاوه بر عروسک و اسباب بازی سعی میکنم تا جای ممکن لباس هم براشون تهیه کنم

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
پیشنهاد من اینه :

موفق باشی

خواهش میکنم
سپاس از شما با توجه به تجربه بالاتون حتما کمک خواهم گرفت

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این دی پی اس گرفتن چجوریه؟
البته من قصد کار خیر ندارم :D
سرمایه شما 2 تا تغییرات داره :
1 - تغییرات قیمت سهام ناشی از عرضه و تقاضا و بر مبنای سود آوری شرکت . یعنی وقتی سود آوری یا EPS یا به عبارت دیگه وقتی DPS بیشتری بده ، قیمت سهام هم بیشتر میشه . بنابراین وقتی سود آوری شرکت هر سال به خاطر تورم افزایش پیدا میکنه ، شما در حقیقت DPS ای که دریافت میکنی از نظر ریالی تقریبا همون مقدار سال قبلش هست و قدرت خرید رو بیشتر نمیکنه ولی چون سود آوری با تورم بالا رفته و سود آوری شرکت هم با قیمت هر سهم ارتباط مستقیم داره ، قیمت هر برگ سهم هم افزایش پیدا میکنه
2 - پرداخت DPS سالیانه ناشی از کار کرد داخلی شرکت و بدون ارتباط به عرضه و تقاضا و قیمت سهام . سود شما ناشی از سهامداری . فقط یه موضوع ریزی داره . از نظر تئوری قیمت سهم ابتدای سال اگه حباب نداشته باشه به علاوه EPS برابر با قیمت سهام آخر سال میشه و اگه فرض بکنیم هر سال 100% مقدار EPS رو به صورت DPS به شما پرداخت بکنه ، از نظر تئوری بعد از پرداخت DPS قیمت سهام شما همون قیمت ابتدای سال میشه ! اگه فرض بکنیم سود آوری شرکت به خاطر تورم یا طرح های توسعه افزایش یا کاهش پیدا نکرده باشه ! اما یسری ریزه کاری داره که معمولا بازی رو تغییر میده

یه مثال هم میزنم که متوجه بشی ( تئوریه ) :
ابتدای سال اول شما 1 میلیون برگه سهم میخری . هر برگه سهم فرضا 40000 ریال باشه . فرض هم میکنیم شرکت افزایش سرمایه نداده باشه و سرمایه اسمی شرکت ثابت بمونه . DPS ای که شما فرضا طی 5 سال دریافت میکنی ایناست ( فرض کردم 100% EPS رو پرداخت بکنه ) :
سال اول = 7200 ریال به ازای هر سهم
سال دوم = 8650 ریال به ازای هر سهم
سال سوم = 11600 ریال به ازای هر سهم
سال چهارم = 13000 ریال به ازای هر سهم
سود آوری برآوردی برای سال آینده = 21400 ریال به ازای هر سهم

در طول این سال ها با فرض اینکه شما DPS رو کامل خرج کرده باشی و باهاش چه توی بورس ( همون سهام یا سهم های دیگه ) نخریده باشی یا خارج از بورس جایی سرمایه گذاری نکرده باشی و حتی بانک هم سپرده نکنی ، شما طی 4 سال 40،450 ریال DPS دریافت کردی و قیمت سهامت هم بر اساس این سود آوری تا انتهای سال پنجم 128،000 ریال هستش !
یعنی سرمایه شما بعد از 4 سال توی جیبت هستش ( سهم هات مجانی درومده ! ) ولی تا ابد مجانی بهت سود میده (!) ، قیمت هر برگ سهمت هم بیشتر از 3 برابر شده :p

EPS = سود خالص شرکت بعد از کسر تمامی هزینه ها و مالیات در انتهای سال
DPS = سود پرداختی توسط شرکت از EPS و سود انباشته گذشته که قبلا پرداخت نکردن

*جزئیات و مسائل پیچیده مثل حبابی شدن قیمت سهم در طول سال و فروشش بر اساس این حباب یا بر اساس تکنیکال وخرید تعداد بیشتر سهم با قیمت پایینتر ، افزایش سرمایه ، پرداخت نکردن بخشی از سود و استفاده از اون برای رشد سود آوری شرکت ، پرداخت DPS از سود انباشته گذشته ، فروش دارایی یا در کل درآمد غیر عملیاتی خاص ، بهره برداری از طرح توسعه تکمیل شده که موجب جهش سود میشه ، قراردادهای خاص و ... رو کلا فاکتور گرفتم که منظورم رو بهتر برسونم

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
من باشم تصمیم میگیرم قراره به بخش درمان بدم یا بهبود معیشت یا ...

یک گروه رو که واقعا واجبتر هستند در نظر بگیرید ، بنظرم یه مقدار خرد و ناچیز از پولت رو برای نان بذار ، قیمتی نداره اما خیلی کار راه اندازه

در آخر خدا خیرت بده خوشحال شدم تاپیکت رو دیدم

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
اصل پول را سرمایه گذاری کنید، سودش را در اختیار بیماران سرطانی بگذارید. امیدوارم پایدار باشید به افرادی مثل شما نیاز داریم.

timsar1

Registered User
لایک‌ها
133
فکر میکنم خیلی از دوستان عزیز در جریان فروختن زمین بنده باشن من زمین رو بالاخره فروختم مبلغ نهایی حدود 13 میلیارده
تصمیم گرفتم تا تصمیم نهایی برای این پول مبلغ 13 میلیارد رو در بانک بزارم حدود چند ماهی طول میکشه تا تصمیم بگیرم توی این 2,3 ماه حدود 300 میلیون تومن سود پول میشه قصد دارم این پول رو برای رفع گرفتاری یا کار خیری صرف کنم
دفعه قبلی دوستان پیشنهادات بسیار عالی دادن الان تصمیم گرفتم بار دیگه مشورت بگیرم برای این کار خیر
با خودم فکر کردم که این 300 میلیون رو کمک بلاعوض 10 میلیونی به 30 نفر بدم و بعد گفتم شاید بهتر باشه یه کارگاه کوچکی راه اندازی کنم تا کسانی مشغول به کار بشن و یه درآمد مستمر داشته باشن
ممنون میشم اگر شماهم پیشنهادی دارید ارائه کنید تا با کمک و مشورت شما این 300 میلیون رو در بهترین راه صرف کنم که حداقل دست چند ناتوان هم گرفته باشم
سلام
کمک بلاعوض مشکلی از کسی حل نمیکنه و اثرش موقت هست
کارگاه و تولیدی
سرمایه گذاری که دوستمون گفت ( سهم های پتروشیمی مثل پارس ، نوری ، زاگرس و ... هر ساله تقسیم سود بالایی دارن )
صندوق قرض الحسنه برای وام

به ترتیب اولویت پیشنهاد من هست

نام نیکو گر بماند زادمی. // به کزو ماند سرای زر نگار

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
من باشم تصمیم میگیرم قراره به بخش درمان بدم یا بهبود معیشت یا ...

یک گروه رو که واقعا واجبتر هستند در نظر بگیرید ، بنظرم یه مقدار خرد و ناچیز از پولت رو برای نان بذار ، قیمتی نداره اما خیلی کار راه اندازه

در آخر خدا خیرت بده خوشحال شدم تاپیکت رو دیدم

قربان شما حتما در آینده از محل درآمدم از این پول به فکر بهبود معیشت و درمان هستم و تا جای ممکن سعی میکنم گاهی اوقات در بافت فقیر نشین شهر حتما غذا و لباس توزیع کنم

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
سلام
کمک بلاعوض مشکلی از کسی حل نمیکنه و اثرش موقت هست
کارگاه و تولیدی
سرمایه گذاری که دوستمون گفت ( سهم های پتروشیمی مثل پارس ، نوری ، زاگرس و ... هر ساله تقسیم سود بالایی دارن )
صندوق قرض الحسنه برای وام

به ترتیب اولویت پیشنهاد من هست

نام نیکو گر بماند زادمی. // به کزو ماند سرای زر نگار

ممنونم از شما بله منم فکر میکنم کمک بلاعوض دردی ازشون دوا نکنه بهتره یا یک کارگاهی راه اندازی کنم یا همین مبلغ رو سرمایه گذاری و سودش رو مداوم بین فقرا تقسیم کنم حالا یا در بورس سرمایه گذاری میکنم یا جای دیگه

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
انقدر نیازمند تو کشور زیاده که نیاز به زدن تایپیک نبود،شما تا سر کوچتون برو همه چی متوجه میشی

بالا