• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حسابمو بستن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
چیزی نیستش که دم در بیان
اگه از پلیس فتا باشه چیزی نیست
اگه از سمت دادسرا باشه البته احضاریه شاید بفرستن که باید بری توضیح بدی
همین احضاریه منظورم هست، کافیه سر و کله یه سرباز صفر پیدا بشه تا ملت از کاه کوه بسازن.

F B I

Registered User
لایک‌ها
885
کانالهای شرط بندی رو دادستانی مستقیما وارد میشه و دستور جلب میده
چند روز دیگه میان درب خونت و برات صورت جلسه و گزارش تهیه میکنن و اگه دادستان حکم داده باشه جلبت میکنن.
وگرنه گوشی و لپ تاپ رو توقیف میکنن و کارت بانکیت رو هم میگیرن .
باید بری پلیس فتا
چون حساب شما رو مسدود گردن یعنی شما از افراد کله گنده بودید چون برای خیلی ها فقط صورت جلسه و گزارش تهیه شده و با یه تعهد در پلیس فتا و عدم درج اگهی شرط بندی آزاد شدن .
اما حساب شما بسته شده یعنی قاضی دستور داده
باید سریع اقدام کنی و پیگیری کنی وگرنه برات دردسر ساز میشه . این جریان با فیشینگ فرق میکنه این موضوعش رو مستقیما دادستان شهرتون پیگیری میکنه .
منتظر باش که دو یا سه تا مامور به زودی بیان خونتون و باقی ماجرا.
راستی انکار نمیشه کرد شاتهای که براتون پرداخت شده و پرینت حساب بانکیتون رو دارن . الان آمارت دست اونهاست .

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
منتظر باش که دو یا سه تا مامور به زودی بیان خونتون و باقی ماجرا.
بیخیال دیگه وجدانا ما خودمون سرباز کلانتری بودیم قتل که نکردم دو یا سه تا مامور بفرستن دنبالم :|

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
چون حساب شما رو مسدود گردن یعنی شما از افراد کله گنده بودید
درباره این قسمت هم چون حساب من رو خیلی دیر مسدود کردن (از چند ماه قبل این جریان شروع شده) میدونم که تقریبا حساب همه رو بستن کله گنده و کوچیک هم نداشته.
خواهشا اگر واقعا اطلاعات دارید نظر بدید.

F B I

Registered User
لایک‌ها
885
بیخیال دیگه وجدانا ما خودمون سرباز کلانتری بودیم قتل که نکردم دو یا سه تا مامور بفرستن دنبالم :|

دوست خودم رو بخاطر همین تبلیغ شرط بندی گرفتن با سه تا مامور !!! فکرش رو بکنید میان توی خونه پیش پدر و مادر چه آبرو ریزی میشه !
البته دوستم با یه تعهد توی فتا مشکلش حل شد اما حساباش رو نبستن چون تازه کار بود و یکی دو بار پول گرفته بود .
خونشون دوربین مدار بسته داره اگه بخاید فیلمش رو ازش بگیرم اینجا قرار بدم ببینید چنتا مامور هست که وارد خونشون میشه و پدرش چطور پسرش رو با چک و لگد له میکنه.

us12

Registered User
لایک‌ها
410
از کجا فهمیدید حساب مسدود شده ؟ علت مسدودی را دقیق دیدید چیه ؟
شاید علت چیز دیگه باشه و شما برید به این جرم هم اقرار کنید تازه اونا بفهمن که شما این کار هم کردید ...

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
از کجا فهمیدید حساب مسدود شده ؟ علت مسدودی را دقیق دیدید چیه ؟
شاید علت چیز دیگه باشه و شما برید به این جرم هم اقرار کنید تازه اونا بفهمن که شما این کار هم کردید ...
زنگ زدم پشتیبانی بانک ملی گفت دستور از یه جایی اومده دقیقا متوجه نشدم کجا.
اما صد در صد دلیلش همین هست.

us12

Registered User
لایک‌ها
410
کجا تبلیغ میکردی ؟ چطور فهمیدن که مدیر کانالی ؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
کجا تبلیغ میکردی ؟ چطور فهمیدن که مدیر کانالی ؟
شماره حساب ها رو داخل یک گروه ارسال میکردیم برای واریز، شایعه شده بود یکی از ادمین ها بقیه رو فروخته.
نمیدونم شاید هم خودشون پیگیری کردن.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
کار شما رو نمیدونم ، اما من باشم زنگ میزنم بانک پیگیر میشم چرا حسابم مسدود شده وقتی مطمئنم شدم حکم قاضی بوده قطعا خودم پیگیر میشم

من یبار زنگ زدم شبکه itn وصل هم نشد ۱۵ تومنم شارژم پرید یکماه بعد زنگ زدن موبایلم بیا اطلاعات فلان جا منم سیم کارتمو خاموش کردم بنامم نبود بعد دو ماه زنگ زدن خونه بابام گفت منو میشناسی ؟ گفتم نه شما ؟ گفت من حیدریم که به گوشیت زنگ زدم ، یا با پای خودت میای فلان جا یا خودمون میایم دنبالت !
رفتم فرمانداری شهرستان بغلی این بنده خدا اونجا جلسه داشت گفت برو تو اتاق و پانزده صفحه پشت و رو گذاشت جلوم گفت بنویس و امضا کن یکساعت مشق نوشتم اخراش خودم نمیتونستم خط خودمو بخونم !

اتهام زده بودن ارتباط با شبکه های معاند ن***

اینو گفتم بدونی با یه پیگیری ساده و یه تعهد و شاید جریمه خیال خودتو راحت میکنی

us12

Registered User
لایک‌ها
410
شماره حساب ها رو داخل یک گروه ارسال میکردیم برای واریز، شایعه شده بود یکی از ادمین ها بقیه رو فروخته.
نمیدونم شاید هم خودشون پیگیری کردن.

اگر بابت همین قضیه که میگید حساب مسدود شده باشه فکر کنم وقتی داخل دادگاه به نام شما پرونده تشکیل بشه از طریق سامانه ثنا با موبایلی که به نام شما ثبت شده پیامک ارسال میشه ( دقیق نمیدونم باید بازم تحقیق کنید )
حالا باز تا علت دقیق مسدودی مشخص نشه هیچ کاری نمیشه کرد.
شما باید بپرسید کدام شعبه بانک ملی حساب را بسته ، بعد میرید همون شعبه و میخواهید نامه مسدودی حساب را ببیند علت مسدودی چی هست.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
یه چی دیگم بگم

یه زمانی ک***** خیلی قیمت خریدش خوب بود و سودشم عالی بود ، البته الانم هست کلی سایت قارچی رشد کرد و لباس کار میفروختن یکهو همچی بهم ریخت و میریختن تو خونه و طرف رو دستبند میزدن میبردن و آبروش هم میرفت ..

مشکل فقط مجوز بهداشتیش بود که باید میذاشتی تو سایت و مجوز فروش میگرفتی ...

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
مجدد زنگ زدم گفت دستور دادگاه بوده.

بالا