من نظرم رو در مورد رمز ارزها و از نظر اقتصاد دادم
شما فرض کن دوتا پارامتر برای نظر خلاصه لازمه " دانش رمزارزی " ، " دانش اقتصادی "
بخش دانش اقتصادیش رو من با توجه به چندتا سوال بنیادی بر اساس " دانش رمزارزی " تحلیل کردم
دانش اقتصادیش رو شما فرض کنید ، درست باشه
دانش رمزارزیش رو من ندارم و اون بخش رو باید شما خودتون که تخصصش رو دارید ، بررسی بکنید ، که کدوم موارد رو داره یا نداره و نظر خلاصه مشخص بشه
مثلا من نمیدونم که " ساخت رمزارز جدید به دست هر شخصی که سرمایه داره ، ممکنه یا نه " ولی شما میدونی و میبینی که کدوم حالت از نظر من اتفاق میوفته
گشادی واسه تصمیمات اقتصادی سَمه

شما اگه جدا سرمایه گذار حرفه ای هستی باید نسبت به موضوعِ سرمایه گذاری تسلط کامل داشته باشی . همونطوری که شما برای موفقیت دنبال این رفتی که تحلیل تکنیکال یادبگیری و یا نحوه کار با صرافی ، نقد کردن و ... چه مدلیه ، باید در رابطه با اینکه از نظر فعالین اقتصادی در چه حالت هایی مورد قبول واقع میشه ، اطلاع کامل داشته باشید
اضافه بر اون پست ، این رو هم بگم " من به عنوان یک فعال اقتصادی هیچوقت با فروش دارایی و تبدیل اون به ریال با هدف نگهداری ریال احساس آرامش نمیکنم ( جدای از بحث تورم ) ولی با تبدیل اون به دلار یا طلا احساس آرامش میکنم ! چون دلار و طلا ثبات داره و یک مقبولیت جهانی از نظر تمامی فعالین اقتصادی داره " . من با ریال نمیتونم توی هرکشوری به غیر از ایران خرید بکنم ولی با دلار یا طلا میتونم هر معامله ای داشته باشم
اگه من بدونم با تبدیل داراییم به بیت کوین ، با استفاده از اون فقط میتونم از کارخونه تسلا خرید بکنم ، بدردم نمیخوره ! ولی وقتی بدونم از اپل هم میتونم خرید بکنم ، یکم بهم انگیزه بیشتر میده . اما وقتی بدونم از بقال سرکوچه یا دستفروش کنار خیابون هم میتونم خرید بکنم ،
این یعنی مقبولیت عام