• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیت کوین بخرید

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
اون ضرری که من رو بیت کوین کردم اصلا چند وقت منو افسرده کرد
بیت کوین 15 هزار دلاری رو خریدم ریختم صرافی با ترید چنان نابودش کردم که ...
واقعا کاش بهش دست نمیزدم الان 57 هزار دلار شده بود
کلاً اگر بیت کوین خریدید طولانی مدت بهش نگاه کنید
چند ساله نه چند ماهه
قطعا کسی الان بخره حتی بیت سقوط هم بکنه 5 سال دیگه سود میکنه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
قیمت اتریوم برای اولین بار از مرز ۲۰۰۰ دلار فراتر رفت

اتریوم برای اولین بار از تاریخ ورود در بازار، توانسته قیمت بالای ۲۰۰۰ دلار را تجربه کند. اگرچه از آغاز سال ۲۰۲۱ کمتر از دو ماه زمان می‌گذرد، اما اتریوم توانسته در همین مدت کوتاه قیمتش را ۱۶۸ درصد افزایش دهد. کمتر از دو ماه پیش قیمت اتریوم پس از تقریبا ۳ سال دوباره از ۱۰۰۰ دلار فراتر رفت.

اندنویا ماه آینده چیپ‌های ویژه استخراج اتریوم را راهی بازار می‌کند

ارزش اتریوم که دومین ارز دیجیتال محبوب و قدرتمند دنیا محسوب می شود، طی یک سال گذشته در حدود 550 درصد افزایش یافته است. طی یک هفته گذشته نیز ارزش این رمز ارز روند صعودی خود را طی کرده و در آستانه فتح قله 2 هزار دلاری است. به گفته سخنگوی انویدیا،‌ نخستین چیپست‌های جدید CMP ظرف کمتر از یک ماه آینده به بازار عرضه می‌شوند.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
اون 8 میلیون چه تغییری توی زندگیش ایجاد کرد؟

8 که نه 30 تومن ولی مهم نیست بیشتر بحث زمان هست که 2 سال طول کشید 30 تومن رو بکنه 8 تومن تا به این نتیجه برسه که فایده نداره
البته اون 8 تومن هم بی تاثیر نبود و حدود 25 تومن هم من بهش دادم یه 206 گرفت باهاش میره تهران سر کار میاد (وام گرفت پول منو داد البته)
شما فکر کن الان دوباره بیاد بره بیت بخره و دوباره درگیر و بشه و شانسش بیت بریزه , علاوه بر پولی که از بین برده دوباره 2 سال دیگه خودشو عقب انداخته

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یکم حرفمو اصلاح میکنم،

من نمیگم خرید بیت خوبه یا فروشش بده.
میگم به موقع خریدنش و به موقع فروختنش (در صورت لزوم!) خوبه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
اون ضرری که من رو بیت کوین کردم اصلا چند وقت منو افسرده کرد
بیت کوین 15 هزار دلاری رو خریدم ریختم صرافی با ترید چنان نابودش کردم که ...
واقعا کاش بهش دست نمیزدم الان 57 هزار دلار شده
کلاً اگر بیت کوین خریدید طولانی مدت بهش نگاه کنید
چند ساله نه چند ماهه
قطعا کسی الان بخره حتی بیت سقوط هم بکنه 5 سال دیگه سود میکنه

این فرمول برای کسی که از نظر مالی خیلی خیلی قوی هستن جواب میده
چون همه آدم ها یه نقاطی در زندگیشون پیش میاد که پول لازم میشن و نمیتونن اون پولی که سرمایه گذاری کردن و نادیده بگیرن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
8 که نه 30 تومن ولی مهم نیست بیشتر بحث زمان هست که 2 سال طول کشید 30 تومن رو بکنه 8 تومن تا به این نتیجه برسه که فایده نداره
البته اون 8 تومن هم بی تاثیر نبود و حدود 25 تومن هم من بهش دادم یه 206 گرفت باهاش میره تهران سر کار میاد (وام گرفت پول منو داد البته)
شما فکر کن الان دوباره بیاد بره بیت بخره و دوباره درگیر و بشه و شانسش بیت بریزه , علاوه بر پولی که از بین برده دوباره 2 سال دیگه خودشو عقب انداخته
دقیقا نکته همینه، چرا باید الان بخره و وقتی ریخت بفروشه آخه؟ :D

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
این فرمول برای کسی که از نظر مالی خیلی خیلی قوی هستن جواب میده
چون همه آدم ها یه نقاطی در زندگیشون پیش میاد که پول لازم میشن و نمیتونن اون پولی که سرمایه گذاری کردن و نادیده بگیرن

الان آره
ولی اون زمان که بیت کوین 10 هزار دلار بود یا 5 هزار دلار بود اونقدری نقدینگی بود که یک بیت کوین بخری بندازی چند سال هم بهش نگاه نکنی
من خودم 15 هزار خریدم سال 2017 ولی....
ولی الان آره واقعا کسی باید خیلی قوی باشه 57 هزار دلار بخره چند سال هم نگاه بهش نکنه

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
الان xrp با دو V نقش بیت کوین مدل 1390 رو بازی میکنه

پاپیتی:
یکی از دلائلی که این زرافه های ارز دیجیتال مثل قارچ سبز شدن اینه که بیت کوین هایی که خودشون یا دولت استخراج کرده رو به مردم بفروشن

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
الان xrp با دو V نقش بیت کوین مدل 1390 رو بازی میکنه

این حرف اشتباهه
xrp مارکت سیرکولیشن بالایی داره
و decentralize هم نیست
حتی به 3 دلار هم بعید میدونم برسه چه برسه به اینکه نقش بیت کوین رو بازی کنه!

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
@MihanV
اون دوستت احتمالا زمانی بیتش رو فروخته که دلار 3 - 4 هزار تومن بوده، خود بیت هم 3 - 4 هزار دلار.
الان دلار 25 هزار تومن و بیت 56 هزار دلار هست.
حالا حساب کن ببین اشتباه کرده یا نه :D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
@MihanV
اون دوستت احتمالا زمانی بیتش رو فروخته که دلار 3 - 4 هزار تومن بوده، خود بیت هم 3 - 4 هزار دلار.
الان دلار 25 هزار تومن و بیت 56 هزار دلار هست.
حالا حساب کن ببین اشتباه کرده یا نه :D

بحثم چیز دیگریست برادر 11.gif

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
تو این چیزا تنها کسایی میتونن سود کنن که یا شانس داشته باشن یا بتونن آینده رو 100درصد پیش بینی کنند وگرنه هیچکس فکرشو نمیکرد بیتکوین اینقد بشه
همین الان اگه ایلان ماسک توییت بزنه بیتکوین بدرد نمیخوره یهو ریزش میکنه :D پس بازم معلوم نیست که کسایی که الان بیتکوین دارن و نمیفروشن سود کردن یانه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
ایلان یادش افتاده بگه بیت کوین زیییییااااادی گرون است

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
بیل گیتس: بیت کوین ندارم و فکر می‌کنم بشر نیازی به رمزارزها ندارد

بیل گیتس به تازگی در مصاحبه‌ای با «وال استریت ژورنال» درباره رمزارزها صحبت کرده و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دنیا بدون کدام پیشرفت تکنولوژی می‌تواند به کارش ادامه دهد، در پاسخ به رمزارزها اشاره کرده:

«روش کار امروزی رمزارزها باعث انجام برخی فعالیت‌های مجرمانه خاص می‌شود و آن‌ها را ممکن می‌کند. بنابراین خلاص شدن از دست آن‌ها یک اقدام مثبت خواهد بود. احتمالا باید می‌گفتم سلاح بیولوژیک که واقعا بد است.»

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بیل گیتس: بیت کوین ندارم و فکر می‌کنم بشر نیازی به رمزارزها ندارد

بیل گیتس به تازگی در مصاحبه‌ای با «وال استریت ژورنال» درباره رمزارزها صحبت کرده و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دنیا بدون کدام پیشرفت تکنولوژی می‌تواند به کارش ادامه دهد، در پاسخ به رمزارزها اشاره کرده:

«روش کار امروزی رمزارزها باعث انجام برخی فعالیت‌های مجرمانه خاص می‌شود و آن‌ها را ممکن می‌کند. بنابراین خلاص شدن از دست آن‌ها یک اقدام مثبت خواهد بود. احتمالا باید می‌گفتم سلاح بیولوژیک که واقعا بد است.»
فکر کنم درباره خود اینترنت هم یه همچین چیزی گفته بود سالها قبل.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
من نظرم رو در مورد رمز ارزها و از نظر اقتصاد دادم
شما فرض کن دوتا پارامتر برای نظر خلاصه لازمه " دانش رمزارزی " ، " دانش اقتصادی "

بخش دانش اقتصادیش رو من با توجه به چندتا سوال بنیادی بر اساس " دانش رمزارزی " تحلیل کردم
دانش اقتصادیش رو شما فرض کنید ، درست باشه :p

دانش رمزارزیش رو من ندارم و اون بخش رو باید شما خودتون که تخصصش رو دارید ، بررسی بکنید ، که کدوم موارد رو داره یا نداره و نظر خلاصه مشخص بشه
مثلا من نمیدونم که " ساخت رمزارز جدید به دست هر شخصی که سرمایه داره ، ممکنه یا نه " ولی شما میدونی و میبینی که کدوم حالت از نظر من اتفاق میوفته

گشادی واسه تصمیمات اقتصادی سَمه :p شما اگه جدا سرمایه گذار حرفه ای هستی باید نسبت به موضوعِ سرمایه گذاری تسلط کامل داشته باشی . همونطوری که شما برای موفقیت دنبال این رفتی که تحلیل تکنیکال یادبگیری و یا نحوه کار با صرافی ، نقد کردن و ... چه مدلیه ، باید در رابطه با اینکه از نظر فعالین اقتصادی در چه حالت هایی مورد قبول واقع میشه ، اطلاع کامل داشته باشید

اضافه بر اون پست ، این رو هم بگم " من به عنوان یک فعال اقتصادی هیچوقت با فروش دارایی و تبدیل اون به ریال با هدف نگهداری ریال احساس آرامش نمیکنم ( جدای از بحث تورم ) ولی با تبدیل اون به دلار یا طلا احساس آرامش میکنم ! چون دلار و طلا ثبات داره و یک مقبولیت جهانی از نظر تمامی فعالین اقتصادی داره " . من با ریال نمیتونم توی هرکشوری به غیر از ایران خرید بکنم ولی با دلار یا طلا میتونم هر معامله ای داشته باشم

اگه من بدونم با تبدیل داراییم به بیت کوین ، با استفاده از اون فقط میتونم از کارخونه تسلا خرید بکنم ، بدردم نمیخوره ! ولی وقتی بدونم از اپل هم میتونم خرید بکنم ، یکم بهم انگیزه بیشتر میده . اما وقتی بدونم از بقال سرکوچه یا دستفروش کنار خیابون هم میتونم خرید بکنم ، این یعنی مقبولیت عام
الان خلاصه کردی ؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
الان خلاصه کردی ؟
s448.gif

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
خب بسلامتی انگار اینم دولِت و نذام درشو تخته میکنن بزودی...

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور:
نماینده مجلس خواستار جلوگیری از خرید و فروش رمزارز به صورت ریالی شد

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
دوستانی که دستی تو کار دارن، الان چی خوبه بخریم؟

بالا