• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا مودم داغ میکنه؟ چه جوری کامل خنکش کنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
من قبلا یه مودم سیمی داشتم - داغ میکرد و بعد از 2 ماه سوخت و بردم گارانتی دوباره یه مودم مثل همون بهم دادن - اون هم دغ میکرد - اون رو با یه مودم بیسیم عوض کردم - این مودم بیسیم بیشتر داغ میکنه!! - میترسم این هم مثل بقیه بسوزه - روش یه لیوان استیل تا نصفه آب میزارم - روی مودم یه کم حرارتش کمتر میشه ولی زیرش هم داغ میکنه و بیشتر زیرش داغ میکنه - چی کار کنم؟ چه جوری همه چیز رو خنک کنم؟ شما هم همین مشکل رو دارید؟
خیلی ممنون میشم اگه یکی جواب بده

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
امروز مودم را به محافظ برق وصل نکردم - حرارت مودم خیلی کمتر شد - نمیدونم مگه شما هم از محافظ برق استفاده نمیکنید؟ - شوربختانه محافظ برق من ساخت ایران است. جنس ایرانی بدتر از جنس چینی - کارش محافظت است ولی شده خرابکار وسایل برقی
مدل محافظ برق شما چی هست؟ یک محافظ برق حوب معرفی کنید

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
حرارتش کمتر شده ولی هنوز داغ میکنه من میخام کامل خنک بشه...

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
رطوبت اون لیوان استیل مودم رو به فنا میده که عزیز:D از فن استفاده کن.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
مثل اینکه شما فراموش کردی اینجا ایرانه داداش؟؟
اینجا مودما داغ میکنن:D:D

loading p n ...

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
امروز مودم را به محافظ برق وصل نکردم - حرارت مودم خیلی کمتر شد - نمیدونم مگه شما هم از محافظ برق استفاده نمیکنید؟ - شوربختانه محافظ برق من ساخت ایران است. جنس ایرانی بدتر از جنس چینی - کارش محافظت است ولی شده خرابکار وسایل برقی
مدل محافظ برق شما چی هست؟ یک محافظ برق حوب معرفی کنید
این مورد از ایرانی یا چینی بودن نیست گرچه که محصولات ایرانی اگر صرفا مونتاژکار قطعات نازل چینی نباشند ودر واقع خودشون تولید کرده باشند (مثل پاور گرین) کیفیت و ضریب اطمینان بالاتری دارند
کامپیوتر و لوازم جانبی اون رو به استابیلایزر وصل کنید نه محافظ . محافظهای سبک وزن رایج در بازار حتی اگر برای بازارگرمی روی اونها نوشته شده باشه برای کامپیوتر، صرفا برای محافظت از یخچال و سایر لوازم برقی ساخته شدند و ماهیت کارکرد اونها این رو ثابت میکنه
استابیلایزر گرچه بهای بالاتری داره اما با توان حدود 500 وات حتی در انواع ارزانقیمت تر که تنها شامل یک ترانس افزاینده ی سنگین وزن در داخل جعبه ی فلزی هست برای کاربرد معمول و خانگی بسیار خوبه، مخصوصا برای مناطقی که با مشکلات نوسان دائمی ولتاژ برق شهر روبرو هستند . استابیلایزرهای پیشرفته و دیجیتال برای امور حساس مناسبه نه کاربردهای خانگی
موقع خرید توجه کنید همواره بهتره 50 تا 100 درصد توان بالاتر از نیاز رو داشته باشه . درست مثل خرید پاور

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
کول پد براش گرفتم دیگ داغ نمیکنه

فایل های ضمیمه

• photo_2021-04-28_14-01-06.jpg
    photo_2021-04-28_14-01-06.jpg
    141.6 KB · نمایش ها: 16

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,010

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
مودم تا ی حدی معمولا حرارت تولید میکنه ک طبیعیه مودمتون مگه چقد حرارت تولید میکنه در حدی ک دست رو میسوزونه؟
به مودم فشار میارم
تلویزیون خودم آنلاین برنامه یا فوتبال میبینم
لپ تاپ هست
کامپیوتر هم هست
گوشی هم هست
همزمان وصله واسه همین داغ میشه.
مودم هم چون vdsl هست قیمتش گرونه دیگه یدونه کول پد براش گرفتم.
اگه بتونم یدونه تایمر گیر بیارم که بشه هر 10 دقیقه 1 دقیقه اتومات کنه خیلی عالی میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا