• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
منظور ایشون یه چیز دیگه ست . . . افزونه یه خوبی داره تو آیفون خودش اتوماتیک jpg png رو جایگزین میکنه و در سایر دستگاهها همون نسخه WEBP رو نشون میده اما به نظرم نصب افزونه اصولی نیست ... حالا که وردپرس مستقیم این فرمت رو ساپورت میکنه اگه اپل هم تو مرورگر هاش کوتاه بیاد یه دفعه سویچ کنیم رو وب پی
یه موضوع دیگه هم تو حذف jpg png و جایگزینی اون با Webp هست سئو عکس های قدیمی هست که جایگاهاش از بین میره و کلی ارور 404 تو گوگل کنسول به وجود میاد
خب چکاریه ک jpg png را حذف کنه
چرا؟ @Broken best

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
الکسا تعداد بکلینک های بلاگفا رو یه دونه نشون میده :ROFLMAO: دیگه الکسا هم فهمیده داره تعطیل میشه

مشاهده پیوست 1256938
بیزنس تو که دستت تو کار هست

این بازدید ها واقعیه ؟
1629734195377.png

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دیروز این ایمیل از طرف هاست اومده !
Untitled.jpg

یعنی هر اشکولی اطلاعات هویتی ما را رو بطور کامل داره !! واقعا نهادها چطور به هر اشکولی api میدن ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
پلاگینی هست که فایل‌های jpg/png رو خودکار تبدیل کنه به webp و فایل های اصلی (png / jpg) رو حذف کنه؟ یعنی روی هاست فایل jpg/png نمونه فقط webp
سرچ کردم چند تا پلاگین webp هست درباره حذف بقیه فرمتا چیزی ننوشته

@MihanV
خب سورس افزانه
s1217.gif
رو داری خط بعد تبدیل یه دستور unlink اضافه کن البته چه بهتر قبلش تست کنی فایلو ساخته یا نه (file_exist)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دیروز این ایمیل از طرف هاست اومده !
مشاهده پیوست 1256940

یعنی هر اشکولی اطلاعات هویتی ما را رو بطور کامل داره !! واقعا نهادها چطور به هر اشکولی api میدن ؟
تو انتخاب هاستینگ دقت کنید بعضیا اصلا اتش به اختیارن حتی اشتباهی ف.یلتر شی هاست و مسدود میکنن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
تو انتخاب هاستینگ دقت کنید بعضیا اصلا اتش به اختیارن حتی اشتباهی ف.یلتر شی هاست و مسدود میکنن
مهلت هاست دی تموم میشه و چون خیلی وقته فعالیت ندارم تمدید نمیکنم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
این افزونه برای مرورگرایی که پشتیبانی میکنن webp نشون میده برای بقیه فرمتی که آپلود شده

حسش نیست
996.gif

برای یکی افزونه وردپرس نوشتم فعلا تا یه مدت از php/wp زده شدم
47splvo.gif

پ.ن: تو همون برنامه کلاینت با C# تبدیل میکنم به webp راحت تره
997.gif
برعکسش نیست؟
اینکه تصاویر webp که آپلود میخوایم کنیم رو تبدیل به jpg و یا png کنه
از یه سایت خارجی دارم عکس میگیرم میزارم تو سایت که فرمتش webp هست که حوصله میخواد برای هر بار بری تبدیل کنی به jpg
میدونم که وردپرس جدید فرمت webp رو پشتیبانی میکنه، اما نیاز دارم که فرمتی جز این باشه اون فایلها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
بیزنس تو که دستت تو کار هست

این بازدید ها واقعیه ؟
مشاهده پیوست 1256939

چون ساب دامنه هست نتونستم بازدیدش رو تخمین بزنم
این بازدیدش کنتور نمیندازه یعنی مثل آمارگیر وبگذره
کد های آمار داخل اچ تی ام ال رو دستی میشه عوض کرد اونی که میخوای نشون بده
در کل نفهمیدم چی شده ، این دنبال کننده زیاد داره بنظر نمیاد فیک باشه، خودشون از همدیگه بازدید میگیرن، احتمالا داخل چت روم یا گروهی لینکش هست
از چند نفر دیگه میپرسم ولی چون اینا اهمیت نداره زیاد برای کسی ارزش نداره هرچقدر هم که این بازدید داشته باشه
من خودم خیلی دنبال وب پی بودم ولی چون تو گوشی های ایفون هنوز پشتیبانی نمیشه دو دل هستم!
من از یک سال پیش وب پی و وب ام استفاده میکردم، وب ام و وب پی دو تا فرمت هستن که خود گوگل ساخته ولی تازه وردپرس داره پشتیبانی میکنه قبلا اجازه آپلود نمیداد با کد فانکیشن آپلود میکردم، روی گوشی آیفون اصلا باز نمیشن حال با هر مرورگری که باشه، احتمالا مجبور میشه تا چند ماه دیگه بپذیره که از وب پی پشتیبانی کنه، اپل هیچ وقت دوست نداره خودش رو عوض کنه همیشه مغرور هست.
مشکل افزونه اینه که ممکنه تعطیل کنه بره، وب پی حجم پهنای باند مصرفی و فضای استفاده هاست شده رو خیلی میاره پایین که افزونه نمیتونه این کار رو کنه، اصلا من نمیفهمم چرا همچین چیزی بعد از یکی دو سال هنوز پرطرفدار نشده با اینکه خود گوگل این فرمت ها رو ساخته
خود ویندوز این رو ساپورت نمیکنه باید نرم افزار نصب کنی، فتوشاپ بدون افزونه ساپورت نمیکنه
برعکسش نیست؟
اینکه تصاویر webp که آپلود میخوایم کنیم رو تبدیل به jpg و یا png کنه
از یه سایت خارجی دارم عکس میگیرم میزارم تو سایت که فرمتش webp هست که حوصله میخواد برای هر بار بری تبدیل کنی به jpg
میدونم که وردپرس جدید فایل های webp رو پشتیبانی میکنه، اما نیاز دارم که فرمتی جز این باشه اون فایلها
اگه پیدا کردی به منم بگو، اپل به این زودی ها تغیر نمیکنه، اصلا دوست نداره همچین آپدیتی بزاره!! بازدید سایت به کنار، رتبه سایت رو از دست میدی چون طرف میاد هیچی نمیبینه از سایت خارج میشه

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
خب چکاریه ک jpg png را حذف کنه
چرا؟ @Broken best
حتما حجم هاست رو آزاد کنه . .
چیزی پیدا نکردم
شاید یه converter ویندوزی نوشتم که گروهی تبدیل کنه این فرمتا رو. شایدم رو گیت‌هاب باشه همچین چیزی

iOS 14 به بعد ساپورت میکنه (یعنی آیفون 7 و بعد اون)
آیفون 6 و قبلش که iOS 14 ساپورت نمیکنن هم که دیگه اوراقی حساب میشن
تنها مرورگر major که ساپورت نمیکنه الان IE هست که برا من اصلا مهم نیستن. چند روز پیش اینجا و یه سایت دیگه پست گذاشتم متوجه شدم یوزرای دولتی و اونایی که میخوان سایت دانشگاه باز کنن از IE استفاده میکنن
مشاهده پیوست 1256941

منبع:

پ.ن: iOS 15 هم داره میاد به زودی
عه! چه جالب از این نمودار ها دیده بودم این جدیدتره پس... به نظرم باید از این به بعد عکس های جدید رو رو وب پی تو سایت آپلود کنم قدیمی ها رو هم دست نزنم مگه تو صفحات و اسلایدرها . . .
اون روزی رفته بودم تو یه مجموعه ای فایر فاکس سیستم شون به روز نبود، وب پی رو ساپورت نمیکرد! ملت تنبل هستن...

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
دیکشنری یا مترجم خوب برا ویندوز که زبان روسی به فارسی یا انگلیسی داشته باشه چی سراغ دارید؟
Babylon نصب کردم ولی رایگان نیست کرکش هم کار نکرد

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
دیکشنری یا مترجم خوب برا ویندوز که زبان روسی به فارسی یا انگلیسی داشته باشه چی سراغ دارید؟
Babylon نصب کردم ولی رایگان نیست کرکش هم کار نکرد
دقیقا برای چه کاری میخوای؟
اگه خواستی فارسی روان تحویل بگیری مورد بهتر میشناسم، برای روسی نه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
دقیقا برای چه کاری میخوای؟
اگه خواستی فارسی روان تحویل بگیری مورد بهتر میشناسم، برای روسی نه
یه سری نامه و اسناد ورد و پی دی اف برام ارسال میشه از مسکو
میخوام ترجمشون کنم
اینکه میگی فارسی روان ترجمه میکنه چیه؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بعضی از شاگرد هام نرم افزار های دولتی پسند مینویسن :LOL:
چندتاشون همزمان رو یه اپلیکیشن چت کار کردن که نسخه تحت وب هم داره
همه چت ها هم بصورت دو طرفه باکلید های رندوم کد گذاری میشن
ولی یه اپشن جالب برا مدیر گذاشتن اونم اینه که یه سری لغات و جملات و کلمات اینا براش معین میکنی میذاری تو بلک لیست
اگر کسی حین چت از کلمات بلک لیست استفاده بکنه ده تا پیام قبلی و ده تا پیام بعدی برا مدیر ارسال میشه تا بهش رسیدگی کنه😅
که البته همه اینا هم قابل تغییر و تنظیمه
البته خودشون ایده شون این بود که مثلا محیط برنامشون سالم بمونه کسی نتونه تو چت های عمومی به کسی فحاشی کنه یا حرف رکیک بزنه
ولی راحت میشه طوری تنظیمش کرد که بشه صحبت های سیاسی و عقیدتی رو رهگیری کرد
حالا قرار شد برن یه جوری تغییرش بدن که راه های سو استفاده ازش بسته بشه 😄
خیلی خوبن اینا

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
بعضی از شاگرد هام نرم افزار های دولتی پسند مینویسن :LOL:
چندتاشون همزمان رو یه اپلیکیشن چت کار کردن که نسخه تحت وب هم داره
همه چت ها هم بصورت دو طرفه باکلید های رندوم کد گذاری میشن
ولی یه اپشن جالب برا مدیر گذاشتن اونم اینه که یه سری لغات و جملات و کلمات اینا براش معین میکنی میذاری تو بلک لیست
اگر کسی حین چت از کلمات بلک لیست استفاده بکنه ده تا پیام قبلی و ده تا پیام بعدی برا مدیر ارسال میشه تا بهش رسیدگی کنه😅
که البته همه اینا هم قابل تغییر و تنظیمه
البته خودشون ایده شون این بود که مثلا محیط برنامشون سالم بمونه کسی نتونه تو چت های عمومی به کسی فحاشی کنه یا حرف رکیک بزنه
ولی راحت میشه طوری تنظیمش کرد که بشه صحبت های سیاسی و عقیدتی رو رهگیری کرد
حالا قرار شد برن یه جوری تغییرش بدن که راه های سو استفاده ازش بسته بشه 😄
خیلی خوبن اینا

اینا همونایی نیستن که طرح صیانت رو میخوان اجرا کنن؟ :LOL:

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اینا همونایی نیستن که طرح صیانت رو میخوان اجرا کنن؟ :LOL:
نه بهشون نمیخوره 😂😂بچه هستن ولی چندتاشون بشدت آینده دارن
ولی خب وقتی یه ابزار توسعه داده میشه همیشه امکان سو استفاده هم هست.
مثل تیغ که هم میشه باهاش ریش زد هم میشه گردن زد.نمیشه یقه کسی که تیغ رو اختراع کرده بگیریم بگیم تو مجرمی چون کلی آدم به وسیله ای که تو اختراع کردی آدم کشتن.
نمونه هم زیاد داریم تو کشور مثل مثلا آروان
یه استارتاپی بود که ایجاد شد برای ارایه خدمات ابری و سرور و امنیت و چه و چه تا مشتری های داخلی نبود aws و غیره رو خیلی حس نکنن.
ولی الان متهم شدن به اینکه ابزاری ساختن که دولت می‌تونه باهاش اینترنت رو قطع کنه درحالی که من خودم یه مدت اونجا کار کردم بچه هاشو میشناسم اصلا خورند این حرفا نیستن اما الان هروقت زمزمه قطعی اینترنت میشه اینا فحشش رو میخورن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

Not implemented.Failed to export the report.
Error in File C:\Windows\TEMP\rptBillNormalAfterSubsidyAsli {6F775B81-C438-4584-AD70-001CBB673B2B}.rpt:
Operation not yet implemented.

نامگذاری فایلو. بیل نرمال افتر سوبسید اصلی
2jd3kg6_th.gif

برای شرکت برقه

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
دوستان کسی اکانت قدیمی گوگل ادز داره که حداقل 500 - 1000 دلار باهاش خرج کرده باشه؟ اگر دارید که قیمت ارسال کنید
---------------------------------------------------------------------------

اسکریپتی برای تلگرام هست که مثلا توی چند تا گروه در زمانبندی مختلف (مثلا هر 3 ثانیه) پیام ارسال کنه؟

Last edited:
بالا