helpmasteri
Registered User
کافیه یکی از مقالات رو ادیت کنیدچطور میشه از ویکیپدیا بک لینک گرفت؟
کافیه یکی از مقالات رو ادیت کنیدچطور میشه از ویکیپدیا بک لینک گرفت؟
ادیت کردم, ولی لینکی که گذاشتم رو پاک کردند!کافیه یکی از مقالات رو ادیت کنید
بستگی داره چی ادیت کرده باشی من چندساله مقاله هایی رو کلا تحریف کردم هنوز هستادیت کردم, ولی لینکی که گذاشتم رو پاک کردند!
وبمستری مثه زنبور داریههمه برنامه نویس ها گرون کردن. ولی درآمد وبمسترها زیاد ک نمیشه هیچ کم هم میشه.![]()
این سخنان گوهربار که تلاوت میفرمایید فقط توی کتابا و استوری قشنگه.وبمستری مثه زنبور داریه
تولید عسل برای زنبوردارا معمولا هیچی نداره و طرف فقط بخاطر عشق به زنبور عسل اومده تو این کار و گاهی وقتا بجای سود از جیبشم مایه میذاره
شاتاپ شو، شاتاپ شاتاپ شاتاپاین سخنان گوهربار که تلاوت میفرمایید فقط توی کتابا و استوری قشنگه.
وگرنه با بازدید کننده بالا در روز هیچی در نمیاد. هر روز دارن درآمد رو کمتر میکنن
-----------
اگر بخوام مقایسه کنم. مثلا با 30k بازدید کننده در روز
سال 95 - 1000 دلار در میومد ماهی (مثال)
الان نهایتا 300 دلار
یک متن بنویس استناد کن به سایت خودتچطور میشه از ویکیپدیا بک لینک گرفت؟
پلاگینی هست که فایلهای jpg/png رو خودکار تبدیل کنه به webp و فایل های اصلی (png / jpg) رو حذف کنه؟ یعنی روی هاست فایل jpg/png نمونه فقط webp
سرچ کردم چند تا پلاگین webp هست درباره حذف بقیه فرمتا چیزی ننوشته
@MihanV
با وی پی ان باز شد بحث لوکیشن هست از لوکیشن شیطان بزرگ تست کن شما.درود
دوستان یک اپلود سنتر هست با وی پی ان و سرور نمیشه اصلا بازش کرد
چطور میشه واقعا این سایت های این چنینی رو باز کرد؟
فقط بدون وی پی ان باز میشه
در صورتی که برای اپلود نیاز به سرور هست
من از oregon متصل شدم. 404 اره به معنی عدم دسترسیه تو لوکیشن های دیگه همین اتفاق افتادمن با سرور proxifier مجبورم وصل شم ..نیوجرسی بود وی پی انم
مشاهده پیوست 1256883
اما صفحه اصلی Not found میده ظاهرا همون باز نشدن هست
مشاهده پیوست 1256884
لینک به سایت های فروشگاهی و تجاری ممنوع هستادیت کردم, ولی لینکی که گذاشتم رو پاک کردند!
+متن شما باید به کامل شدن محتوای ویکی پدیا کمک کنه . . . راه که داره باید زیر پوستی انجام بشهیک متن بنویس استناد کن به سایت خودت
لینک کن
یا در منابع
هر چند سریع پاک می کنن
من خودم خیلی دنبال وب پی بودم ولی چون تو گوشی های ایفون هنوز پشتیبانی نمیشه دو دل هستم!پلاگینی هست که فایلهای jpg/png رو خودکار تبدیل کنه به webp و فایل های اصلی (png / jpg) رو حذف کنه؟ یعنی روی هاست فایل jpg/png نمونه فقط webp
@MihanV
این افزونه من دارم.پلاگینی هست که فایلهای jpg/png رو خودکار تبدیل کنه به webp و فایل های اصلی (png / jpg) رو حذف کنه؟ یعنی روی هاست فایل jpg/png نمونه فقط webp
@MihanV
منظور ایشون یه چیز دیگه ست . . . افزونه یه خوبی داره تو آیفون خودش اتوماتیک jpg png رو جایگزین میکنه و در سایر دستگاهها همون نسخه WEBP رو نشون میده اما به نظرم نصب افزونه اصولی نیست ... حالا که وردپرس مستقیم این فرمت رو ساپورت میکنه اگه اپل هم تو مرورگر هاش کوتاه بیاد یه دفعه سویچ کنیم رو وب پیاین افزونه من دارم.
ولی وقتی غیرفعالش کنی همون فایل های jpg png رو نوشون میده