برادر فروشگاهه , سایت نقد بررسی نیست که !! طرف نمیاد مقاله بخونه , میخواد خرید کنه !دکمه خرید رو بزارم اول مطلب دیگه کسی نمیاد تا پایین اسکرول کنه، نمیتونه رتبه بگیره برای سئو خوب نیست
چون تو 5 دقیقه دنبالش گشتی رتبه گرفته، اگه قرار بود ده ثانیه بمونی که رتبه رشد نمیکرد
البته نظر من اینه، اگه بخوام دقیقا به خود فروش فکر کنم بجای سئو، باید نماد و شکلک هم بزارم که نمیخوام چون همکاری در فروشه من جنسی ندارم که بزارم
حتی داخل قوانین سایت نوشتم اینجا وبلاگه نه فروشگاه
فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه شاید مجبور بشم دو تا دکمه خرید بزلرم یکی همین که هست یکی هم اول مطلب، ولی نمیدونم با اینکه لینک نوفالو میخورن باز هم تاثیر منفی ممکنه داشته باشه برای رتبه من یا نه. به نظرت چطوری یه عکس دکمه خرید رو لینک کنم که طرف روش کلیک کرد بیاد پایین سایت روی دکمه خرید اصلی؟ یعنی با لینک #
عکس ها رو مجبور شدم واترمارک بزارم چون قبلا پارس پک داشتم پهنای باند خالی میشد بقیه هم عکس ها رو کپی میزدن، نتونستم هات لینک اجرا کنم واترمارک گذاشتم
قضیه سانسور رو مگه نمیدونی؟ یه ذره از یقه یا آستین خانوما رو سانسور نکنم یکی میشینه پشت سایت با همینا میزنه
بعد که کارش تموم شد ریپورت میده
مجبور شدم گولاخ هم باشه سانسورش کنم
الان شما دیجی رو ببین , دکمه خرید همون بالا هست
در مورد سانسور هم دیگه داری کاسه داغتر از آش میشی !! این همه سایت با عکسهای بدتر هست نه فیلتر شدن نه چیزی !
عکس بیکینی نزاشتی که بخواد مشکل داشته باشه !
مگه دهه شصته که قطحی باشه !! الان زنده اش تو خیابون ریخته مفتی !یکی میشینه پشت سایت با همینا میزنه