✔️ Google Star
Registered User
- نوشتهها
- 164
- لایکها
- 55
سلام دوستان عذرخواهی میکنم وقتتون رو میگیرم
متاسفانه اطلاعات بنده در خصوص کریپتوکارنسی بسیار ضعیف هست چون فعالیتی نداشتم.
نیاز به حداکثر 1 واحد توکن Matic دارم برای کیف پول متامسک
داخل چند صرافی ایرانی ثبت نام کردم منتها در خصوص خرید Matic گیج شدم چون این صرافی ها هرکدوم از یک نوع شبکه در خصوص Matic پشتیبانی میکنند و نمیدونم بعد از خرید امکانش هست به حسابم داخل متامسک واریز کنم یا خیر ؟!
مشکلی با خرید بیش از نیاز ندارم مثلا دو سه واحد بخرم یا بیشتر منتها آشنایی ندارم که بعد از خرید امکان واریز هست به حساب متامسکم یا خیر!
اگر احتمالا فروشنده هم هستید لطفا بهم اطلاع بدید هزینش رو هم به روی چشم و اول بنده خدمتتون واریز میکنم منتها اگر راهنماییم کنید که این موضوع رو یادبگیرم که طبیعتا عالی میشه.
خواهش میکنم راهنماییم کنید از صمیم قلبم از لطف و راهنمایی شما ممنونم
متاسفانه اطلاعات بنده در خصوص کریپتوکارنسی بسیار ضعیف هست چون فعالیتی نداشتم.
نیاز به حداکثر 1 واحد توکن Matic دارم برای کیف پول متامسک
داخل چند صرافی ایرانی ثبت نام کردم منتها در خصوص خرید Matic گیج شدم چون این صرافی ها هرکدوم از یک نوع شبکه در خصوص Matic پشتیبانی میکنند و نمیدونم بعد از خرید امکانش هست به حسابم داخل متامسک واریز کنم یا خیر ؟!
مشکلی با خرید بیش از نیاز ندارم مثلا دو سه واحد بخرم یا بیشتر منتها آشنایی ندارم که بعد از خرید امکان واریز هست به حساب متامسکم یا خیر!
اگر احتمالا فروشنده هم هستید لطفا بهم اطلاع بدید هزینش رو هم به روی چشم و اول بنده خدمتتون واریز میکنم منتها اگر راهنماییم کنید که این موضوع رو یادبگیرم که طبیعتا عالی میشه.
خواهش میکنم راهنماییم کنید از صمیم قلبم از لطف و راهنمایی شما ممنونم