• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
بچه ها ووکامرس تا حداکثر چندتا محصول رو جواب میده؟ بدون افت سرعت و کیفیت محسوس

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها ووکامرس تا حداکثر چندتا محصول رو جواب میده؟ بدون افت سرعت و کیفیت محسوس
محدودیتی نداره. افت سرعت بخاطر کمبود منابع سرور هست. رم و سی پی یو و پهنای باند سرورت باید جوابگو باشه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دوستان کسی پایه است سایت بزنیم...

از اونجایی هم که شراکت عاقبت خوشی نداره...
من همیشه خودم دوست داشتم کار گروهی انجام بدم ولی به این نتیجه رسیدم، کلاً استقبال از کار گروهی خیلی خیلی خیلی کمه، در همه جای دنیا! مگر اینکه پول زیادی در کار باشه و از همین نقطه‌ضعف آدم ها (عدم حس همکاری و کار گروهی)، میشه در ارزش گذاری داده ها، به عنوان مبنای بسیار خوبی بهره برد! مثلاً الآن در خیلی از شبکه های اجتماعی، اشتراک، لایک و واچ تایم از فاکتورهای مهم در تشخیص محبوبیت مطلب است. کافیه یک گروه 50 تا 60 نفری از افراد متعهد داشته باشید که برای مطالب شما وقت بذارند تا شما بتونید به نتایج خوبی در شبکه های اجتماعی برسید ولی نکته اینجاست که کسی همکاری نمی کنه. البته این حس همکاری در بین نوجوان ها، خیلی زیاده و من پیج های زیادی در اینستاگرام رصد کردم که یه نوجوون با تشکیل شبکه ای از دوست و رفیق هاش به موفقیت بسیار خوبی دست پیدا کرده.

یا یک مثال دیگه قدیما اگه یادتون باشه، خیلی از سایت ها با هم تبادل لینک می کردند و خیلی از سایت ها، باکس هایی داشتند که لینک های مطالب همدیگه رو تو اون باکس قرار میدادند و به اصطلاح تبادل بازدید می کردند (همکاری). الآن یه دونه سایت هم پیدا نمیشه که این کار رو کنه! همه به گوگل وابسته شدن و اگه فرضاً کسی هم همچین ایده ای پیشنهاد بده، بقیه میگن نه... ممکنه از نظر گوگل نکته منفی به حساب بیاد! یعنی رسماً گوگل داره نظرات و ایده های خودشو به دیگر سایت ها، تحمیل می کنه و اکثر سایت ها هم دارن بدون چون و چرا در کسری از ثانیه، اجرا می کنند. (گوگل و دیگر ربات ها دوست ندارن، دوست و آشنایان طرف بیاد، ازش تعریف و تمجید کنه و بازدید براش بسازه. چون اینجوری معیارهای تشخیص مطلب خوب از بد رو از دست میدن، پس تا جایی که شده باید اون حس همکاری رو از بین ببرن! => البته این موضوع در حد ایده است ولی عملاً خواسته یا ناخواسته به نظر میاد این ایده اجرایی شده!)

در آخر اگه ایده ای برای سایت دارید، باید ایده به گونه ای باشه که هم در قالب سایت قابل اجرا باشه و هم امکان حضور در شبکه های اجتماعی داشته باشه. دوران کپی-پیست هم به سر اومده و محتوای رایگان هم به شدت زیاد شده و از اون طرف، بازدیدکننده میاد محتوای رایگانت رو استفاده می کنه و میره و اصلاً زحمتی که کشیده شده، براش کوچکترین اهمیتی نداره! همه هم ادبلاک دارن و روی تبلیغات زیاد کلیک نمی کنند؛ مگر اینکه دستشون روش بخوره!

Last edited:

street design

Registered User
لایک‌ها
555
من همیشه خودم دوست داشتم کار گروهی انجام بدم ولی به این نتیجه رسیدم، کلاً استقبال از کار گروهی خیلی خیلی خیلی کمه، در همه جای دنیا! مگر اینکه پول زیادی در کار باشه و از همین نقطه‌ضعف آدم ها (عدم حس همکاری و کار گروهی)، میشه در ارزش گذاری داده ها، به عنوان مبنای بسیار خوبی بهره برد! مثلاً الآن در خیلی از شبکه های اجتماعی، اشتراک، لایک و واچ تایم از فاکتورهای مهم در تشخیص محبوبیت مطلب است. کافیه یک گروه 50 تا 60 نفری از افراد متعهد داشته باشید که برای مطالب شما وقت بذارند تا شما بتونید به نتایج خوبی در شبکه های اجتماعی برسید ولی نکته اینجاست که کسی همکاری نمی کنه. البته این حس همکاری در بین نوجوان ها، خیلی زیاده و من پیج های زیادی در اینستاگرام رصد کردم که یه نوجوون با تشکیل شبکه ای از دوست و رفیق هاش به موفقیت بسیار خوبی دست پیدا کرده.

یا یک مثال دیگه قدیما اگه یادتون باشه، خیلی از سایت ها با هم تبادل لینک می کردند و خیلی از سایت ها، باکس هایی داشتند که لینک های مطالب همدیگه رو تو اون باکس قرار میدادند و به اصطلاح تبادل بازدید می کردند (همکاری). الآن یه دونه سایت هم پیدا نمیشه که این کار رو کنه! همه به گوگل وابسته شدن و اگه فرضاً کسی هم همچین ایده ای پیشنهاد بده، بقیه میگن نه... ممکنه از نظر گوگل نکته منفی به حساب بیاد! یعنی رسماً گوگل داره نظرات و ایده های خودشو به دیگر سایت ها، تحمیل می کنه و اکثر سایت ها هم دارن بدون چون و چرا در کسری از ثانیه، اجرا می کنند. (گوگل و دیگر ربات ها دوست ندارن، دوست و آشنایان طرف بیاد، ازش تعریف و تمجید کنه و بازدید براش بسازه. چون اینجوری معیارهای تشخیص مطلب خوب از بد رو از دست میدن، پس تا جایی که شده باید اون حس همکاری رو از بین ببرن! => البته این موضوع در حد ایده است ولی عملاً خواسته یا ناخواسته به نظر میاد این ایده اجرایی شده!)

در آخر اگه ایده ای برای سایت دارید، باید ایده به گونه ای باشه که هم در قالب سایت قابل اجرا باشه و هم امکان حضور در شبکه های اجتماعی داشته باشه. دوران کپی-پیست هم به سر اومده و محتوای رایگان هم به شدت زیاد شده و از اون طرف، بازدیدکننده میاد محتوای رایگانت رو استفاده می کنه و میره و اصلاً زحمتی که کشیده شده، براش کوچکترین اهمیتی نداره! همه هم ادبلاک دارن و روی تبلیغات زیاد کلیک نمی کنند؛ مگر اینکه دستشون روش بخوره!

توضیحاتتون مفید بود و خیلی استفاده کردم 👑
دقیقا من هم از نسل همون لینک باکس هایی هستم که با میهن بلاگ و بلاگفا میساختیم .. کاش اون دوران بر میگشت .. همیشه حسرت میخورم منی که از اوایل وب فارسی داخلش شدمو کار طراحی وب رو شروع کردم، چرا الان جایگاهم اینه .. چیزی که اصن برام راضی کننده نیست .. واسه همونم میگم میشه هر لحظه یه موفقیت بزرگ کسب کرد و یه کار بزرگ رو شروع کرد .. و البته از اونجایی که سرمایه ای برای برونسپاری خیلی کار ها نیست باید با بحث شراکت این کار هارو پیش برد ...

موضوعاتی ام که گفته بودم میتونم در موردش وقت بزارم .. یکی فروشگاه آنلاین هست که اونم یکی دو مورد تو ذهنم هست ...
یکی سایت خدماتی وردپرسی ... از آموزش تا فروش پلاگین .. چیزی شبیه به سایت های فعلی و موجود ...
یه موردم که تازگیا دارم بهش خیلی فکر میکنم زدن سایت پشتیبانی برای یه قالب ووکامرسی یا محصولات المنتوری هست ...
موارد دیگ ام هست که قابل بحثه ..
دیگ دوستان اگر دوست داشتن هستیم در خدمتشون ..
صد البته از ایده دوستان هم استقبال خواهیم کرد ..
من خوب یک سری دامنه ی نسبتا خوب دارم و تو بحث طراحی و وردپرس اوکی هستم .. محتوا میتونم تولید کنم به صورت اختصاصی حتی محتوای آموزشی هم میتونم تولید کنم ..

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ممکنه از نظر گوگل نکته منفی به حساب بیاد!
بعضی چیزا تاریخ انقضا دارن الان لینک دهی مستقیم به هم دیگه تاثیر منفی قطعی داره من برای تحقیق تو سئو همه اینارو دونه دونه تست کردم. بعد شما تو زمین بازی گوگل باید با قوانین خودش بازی کنی نمیتونی چیزی بهش تحمیل کنی ! به راحتی از نتایج حذف میشی. بازدید کننده مستقیم درصدش خیلی کمه حتی تو سایت برند هم مردم اسم سایت رو تو گوگل سرچ میکنن واردش میشن !

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
موضوعاتی ام که گفته بودم میتونم در موردش وقت بزارم .. یکی فروشگاه آنلاین هست که اونم یکی دو مورد تو ذهنم هست ...
یکی سایت خدماتی وردپرسی ... از آموزش تا فروش پلاگین .. چیزی شبیه به سایت های فعلی و موجود ...
یه موردم که تازگیا دارم بهش خیلی فکر میکنم زدن سایت پشتیبانی برای یه قالب ووکامرسی یا محصولات المنتوری هست ...
لینک باکس با میهن بلاگ رو خوب اومدید! :D
داشتن دامنه خوب، متاسفانه برگ برنده ای به حساب نمیاد! شاید قبلاً یک مزیت بود ولی الآن خیر.
در موقعیت کنونی، هر سه تا ایده تون به نظر خوب میاد. مثلاً شما میگید فروشگاه آنلاین. وقتی کار چند نفره گروهی باشه، درگاه مالیاتی قراره به نام چه کسی باشه؟ فردا روز بحث مالیاتی پیش بیاد، کدوم یک از اعضا باید پاسخگو باشن؟

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
این حس همکاری در بین نوجوان ها، خیلی زیاده و من پیج های زیادی در اینستاگرام رصد کردم که یه نوجوون با تشکیل شبکه ای از دوست و رفیق هاش به موفقیت بسیار خوبی دست پیدا کرده.
نکته خوبی اشاره کردید.
الان دور دور شبکه های اجتماعیه.
دوره اینکه سایت بزنی، ترافیکشو از گوگل بیاری دیگه گذشته (درسته یه سری استثنا وجود داره ولی قاعده کلی رو نقض نمی کنه) بخوای سایت هم بزنی ترافیکشو باید از شبکه های اجتماعی بیاری

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
نکته خوبی اشاره کردید.
الان دور دور شبکه های اجتماعیه.
دوره اینکه سایت بزنی، ترافیکشو از گوگل بیاری دیگه گذشته (درسته یه سری استثنا وجود داره ولی قاعده کلی رو نقض نمی کنه) بخوای سایت هم بزنی ترافیکشو باید از شبکه های اجتماعی بیاری
یکی از دلایلش به نظر من، اهمیت بیش از حد گوگل به برند در سال های اخیره. گوگل برای اینکه از دست سایت های اسپم راحت بشه و نتیجه تقریباً مطمئنی به بازدیدکننده بده، اهمیت بسیار زیادی برای برند قائل شده. به عبارتی اگه بهترین مطلب در یک سایت تازه تاسیس وجود داشته باشه ولی یه مطلب ضعیف تر در همون رابطه تو یک سایت برند باشه، احتمال دادن رتبه بالاتر به سایت غیربرند در الگوریتم های چند سال اخیر گوگل، بسیار کمه. با این ترتیب سایت های بزرگ و برند، بزرگ تر و سایت های کوچیک از بین میرن. مگر اینکه با صرف هزینه زیاد، سایت کوچیک، خودشو تبدیل به برند کنه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
در موقعیت کنونی، هر سه تا ایده تون به نظر خوب میاد. مثلاً شما میگید فروشگاه آنلاین. وقتی کار چند نفره گروهی باشه، درگاه مالیاتی قراره به نام چه کسی باشه؟ فردا روز بحث مالیاتی پیش بیاد، کدوم یک از اعضا باید پاسخگو باشن؟
شرکت!

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
فعلا بیخیال سرمایه گذاری آنلاین بشید.
طرح صیانت تصویب شده و دسترسی بین الملل! محدود میشه.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
کلیات طرح صیانت دقیقا چیست؟

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
به طور خلاصه:
طرح صیانت یا حالا هرچی اسمش هست اینطور عمل میکنه که شما دیتا و داده های موجود و نه داده های گلوبال فقط از طریق یه پایگاه داده مشخص دریافت میکنید.
مثل این که اینترنت از یک فیلتر عبور کنه و بعد هرچی که صلاح ! بدانند میتونید ببینید و هر چه در فیلتر گیر کنه به شما نمیرسه.
در رابطه با اپلیکیشن های جهانی هم اونایی که در حال حاضر در ایران فعال هستند باید سرور مخصوص داشته باشند و دسترسی به اون سرور به حکومت داده بشه مثل چین.
پیمانکاران چینی این طرح به مرحله نهایی رسوندن و کشورهای غربی هم باهاشون موافقت کردن! برای ما هم همین میشه البته آروم آروم.
تنها راه ارتباطی هم که اونم یکطرفه هست میشه کانال های ماهواره ای که اونم اینقدر از طریق امواج موبایل پارازیت دارن میاندازن نصف ملت سرطان میگیرن تا بمیرن.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
به طور خلاصه:
طرح صیانت یا حالا هرچی اسمش هست اینطور عمل میکنه که شما دیتا و داده های موجود و نه داده های گلوبال فقط از طریق یه پایگاه داده مشخص دریافت میکنید.
مثل این که اینترنت از یک فیلتر عبور کنه و بعد هرچی که صلاح ! بدانند میتونید ببینید و هر چه در فیلتر گیر کنه به شما نمیرسه.
در رابطه با اپلیکیشن های جهانی هم اونایی که در حال حاضر در ایران فعال هستند باید سرور مخصوص داشته باشند و دسترسی به اون سرور به حکومت داده بشه مثل چین.
پیمانکاران چینی این طرح به مرحله نهایی رسوندن و کشورهای غربی هم باهاشون موافقت کردن! برای ما هم همین میشه البته آروم آروم.
تنها راه ارتباطی هم که اونم یکطرفه هست میشه کانال های ماهواره ای که اونم اینقدر از طریق امواج موبایل پارازیت دارن میاندازن نصف ملت سرطان میگیرن تا بمیرن.

بله کلیه وی پی ان ها از کار خواهد افتاد و کم کم شاهد این خواهیم بود برای هر سایت خارجی یه نمونه داخلی معرفی خواهند کرد.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
بالا