• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

street design

Registered User
لایک‌ها
555
داشتن دامنه خوب، متاسفانه برگ برنده ای به حساب نمیاد! شاید قبلاً یک مزیت بود ولی الآن خیر.
در موقعیت کنونی، هر سه تا ایده تون به نظر خوب میاد. مثلاً شما میگید فروشگاه آنلاین. وقتی کار چند نفره گروهی باشه، درگاه مالیاتی قراره به نام چه کسی باشه؟ فردا روز بحث مالیاتی پیش بیاد، کدوم یک از اعضا باید پاسخگو باشن؟

وقتی تو بحث برند بودن صحبت میکنیم .. چیزی که تو دهن بچرخه هنوزم کاربرد داره ...
از کی . کام :D ...
دامنه میتونه به نام یک نفر باشه .. شبکه های اجتماعی دست یک نفر ... درگاه به نام یک نفر ...
میدونم که نباید اونقد شل و آسون گرفت این موارد رو .. ولی خیلی وقتا ام نباید اونقدر سخت گرفت .. وقتی یه قضیه ای استارت بخوره به جاهای خوبم میرسه ..
درامد باشه مالیاتم به حقه .. پرداخت میشه ..
شاید نه به نام شخص .. به نام شرکت یا مجموعه ..

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
توضیحاتتون مفید بود و خیلی استفاده کردم 👑
دقیقا من هم از نسل همون لینک باکس هایی هستم که با میهن بلاگ و بلاگفا میساختیم .. کاش اون دوران بر میگشت .. همیشه حسرت میخورم منی که از اوایل وب فارسی داخلش شدمو کار طراحی وب رو شروع کردم، چرا الان جایگاهم اینه .. چیزی که اصن برام راضی کننده نیست .. واسه همونم میگم میشه هر لحظه یه موفقیت بزرگ کسب کرد و یه کار بزرگ رو شروع کرد .. و البته از اونجایی که سرمایه ای برای برونسپاری خیلی کار ها نیست باید با بحث شراکت این کار هارو پیش برد ...

موضوعاتی ام که گفته بودم میتونم در موردش وقت بزارم .. یکی فروشگاه آنلاین هست که اونم یکی دو مورد تو ذهنم هست ...
یکی سایت خدماتی وردپرسی ... از آموزش تا فروش پلاگین .. چیزی شبیه به سایت های فعلی و موجود ...
یه موردم که تازگیا دارم بهش خیلی فکر میکنم زدن سایت پشتیبانی برای یه قالب ووکامرسی یا محصولات المنتوری هست ...
موارد دیگ ام هست که قابل بحثه ..
دیگ دوستان اگر دوست داشتن هستیم در خدمتشون ..
صد البته از ایده دوستان هم استقبال خواهیم کرد ..
من خوب یک سری دامنه ی نسبتا خوب دارم و تو بحث طراحی و وردپرس اوکی هستم .. محتوا میتونم تولید کنم به صورت اختصاصی حتی محتوای آموزشی هم میتونم تولید کنم ..
تمایل داشتی با هم یه سایت یا ایده پیاده سازی کنیم بهم دایرکت بده

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان، کسی در مورد این میتونه راهنمایی کنه

کاربر بیاد ثبت نام کنه و یه سری فیلد مثه نام و کد ملی و ... رو پر کنه
خب تا اینجاشو که افزونه های زیادی میتونن انجام بدن و مشکلی وجود نداره (وردپرس)
مشکل اصلی اینه که من میخوام یه فیلد برای آپلود فایل وجود داشته باشه که متصل شه به هاست دانلود، و کاربر بتونه بعد از ثبت نام وارد یه پنل بشه که مشخصاتشو ببینه و فایلشو آپلود کنه و ببینه
افزونه وردپرس یا اسکریپتی میشناسید که چنتین کاری رو انجام بده ؟

درواقع این توضیحی که دادم برای یک گروه سینماییه که میخواد کاربران وارد پنل کاربری خودشون شن و فیلم هایی که دارن رو آپلود کنن و بفرستن برای مدیر تا بازبینی کنه و جوابشونو بده

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

مشکل اصلی اینه که من میخوام یه فیلد برای آپلود فایل وجود داشته باشه که متصل شه به هاست دانلود، و کاربر بتونه بعد از ثبت نام وارد یه پنل بشه که مشخصاتشو ببینه و فایلشو آپلود کنه و ببینه

درواقع این توضیحی که دادم برای یک گروه سینماییه که میخواد کاربران وارد پنل کاربری خودشون شن و فیلم هایی که دارن رو آپلود کنن و بفرستن برای مدیر تا بازبینی کنه و جوابشونو بده

یا
WPForms

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

افزونه تماس7 یا همون contact7 هم خوبه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

یا
WPForms
افزونه تماس7 یا همون contact7 هم خوبه
این موارد رو متوجه هستم و مشکل الان آپلود نیست
مشکل اینه که در زمان آپلود به هاست دانلود وصل شه و فایل رو اونجا آپلود کنه که متاسفانه هیچ کدوم انجام نمیدن.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
این موارد رو متوجه هستم و مشکل الان آپلود نیست
مشکل اینه که در زمان آپلود به هاست دانلود وصل شه و فایل رو اونجا آپلود کنه که متاسفانه هیچ کدوم انجام نمیدن.

بله میشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این چند روز بازدید خیلی ریخته طرح هنوز نهایی نشده دارن اینترنتو دستکاری میکنن ببین نهایی بشه چه خبره

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
هیات رئیسه مجلس مصوبه کمیسیون مشترک در خصوص طرح صیانت از فضای مجازی را به دلیل ایراداتی که معاونت قوانین وارد کرده بود، رد کرد و نظر آن معاونت را پذیرفت.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
چطور میشه که پی پال و گوگل پلی یه اپ مربوط به یه سایت تورنت خصوصی وارز رو تایید کنن؟
محتوای اپ پرداخت کمک مالی به وسیله پی پال که توی سایت رسمی CGPeers که یه ترکر خصوصی وارز مرتبط با CG GFX هست

1645816506565.png

1645816626396.png

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان برای خرید واسطه ای کدوم مدیر انجمن رو توصیه می کنید؟

هیات رئیسه مجلس مصوبه کمیسیون مشترک در خصوص طرح صیانت از فضای مجازی را به دلیل ایراداتی که معاونت قوانین وارد کرده بود، رد کرد و نظر آن معاونت را پذیرفت.
یکی از دوستام توی ابرآروان کار می کنه میگه اجرا شدنش صد در صدی هست. اگه تا حالا اجرایی نشده بخاطر آماده نبودنش از نظر فنی هست (سیستم احراز هویت رو هنوز کامل نکردن)
به محض آماده شدن، حتی اگه بر فرض محال دولت، مجلس و شورای نگهبان هم مخالف باشن، با دستور ***** اجرایی میشه

چطور میشه که پی پال و گوگل پلی یه اپ مربوط به یه سایت تورنت خصوصی وارز رو تایید کنن؟
محتوای اپ پرداخت کمک مالی به وسیله پی پال که توی سایت رسمی CGPeers که یه ترکر خصوصی وارز مرتبط با CG GFX هست

مشاهده پیوست 1284091

مشاهده پیوست 1284092

هیج جای برنامه ش ننوشته متعلق به این ترکره. آدرسش هم مال آمریکاست. نمی تونن ثابت کنن مال این ترکره
کارشون البته خیلی احمقانه ست! اگه یکی پیگیر باشه می تونه از طریق همین برنامه صاحب این ترکر رو پیدا کنه یا حداقل حساباشونو مسدود کنه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
نت افراز هم دوباره هاست های ایرانشو ۲۳درصد گرون کرد (سالانه)
فرانسه بدون تغییر قیمت، البته فعلا
این سومین باره که هاست هاشو امسال گرون کرده

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
نت افراز هم دوباره هاست های ایرانشو ۲۳درصد گرون کرد (سالانه)
فرانسه بدون تغییر قیمت، البته فعلا
این سومین باره که هاست هاشو امسال گرون کرده
قبلا بهونه میکردن دلار رفت بالا قطعات گرون شده و ... الان بهانشون چیه ؟

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
بکلینک ها رو طوری ایندکس میکنن؟ چند تا روش بلدم ولی سایت پنالتی میشه. به ریسکش نمی ارزه

####

میگه اجرا شدنش صد در صدی هست.
چی هست اصلا این کار؟
اگه میخوان اینستاگرام رو ببندن اون دیگه میشه فیلترینگ
اگه میخوان اینترنت رو ببندن. مگه میشه دسترسی به گوگل و اینترنت رو بست؟ اصلا رجیسترار دامنه ها که ایران نیست
ما که :poop: شد به جوونی و زندگیمون. حداقلش اینه که کسی دیگه رو وارد این دنیا نکنیم...

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
بکلینک ها رو طوری ایندکس میکنن؟ چند تا روش بلدم ولی سایت پنالتی میشه. به ریسکش نمی ارزه

####

چی هست اصلا این کار؟
اگه میخوان اینستاگرام رو ببندن اون دیگه میشه فیلترینگ
اگه میخوان اینترنت رو ببندن. مگه میشه دسترسی به گوگل و اینترنت رو بست؟ اصلا رجیسترار دامنه ها که ایران نیست
ما که :poop: شد به جوونی و زندگیمون. حداقلش اینه که کسی دیگه رو وارد این دنیا نکنیم...

ظاهرا یه بازار گرمیه برای فرو ش تعداد زیادی دستگاه گیرنده اینترنت استارلینک در کشور..

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
کسی اینجا گوگل ادسنس استفاده میکنه ؟ (سایت انگلیسی)
برای سایتی که محتوا محور نباشه درامدش چطوریاست ؟ ( خدماتی)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
یه اسکریپت آپلود فایل رایگان میخوام که بتونه فایل ها رو تا ۲ گیگ آپلود کنه و لینکشو در اختیار کاربر قرار بده
فقط یه فایلو از کاربر بگیره و آپلود کنه و یه نوار پیشرفت هم داشته باشه تا کاربر بدون کی فایلش آپلود میشه

روی هاست دانلودی که بانک اطلاعاتی نداره نصب شه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
کسی اینجا گوگل ادسنس استفاده میکنه ؟ (سایت انگلیسی)
برای سایتی که محتوا محور نباشه درامدش چطوریاست ؟ ( خدماتی)
من آشنایی ندارم ولی فکنم تنها خط قرمزشون‌بجز کپی رایت مطالب، احترام به لایسنس محصولات و خدمات شرکت ها و اشخاص هست..
.

بالا