• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
ممنون ولی یک راهکار دیگه دیروز به ذهنم رسید. محصولاتم فقط سی چهل تاست. بنابراین همه رو توی همون سایت اصلی تعریفشون میکنم (پست میزنم) و ریدایرکتشون میکنم به ساب دامین شاپ. بعد توی سایت اصلی با یک افزونه پست های مرتبط نمایششون میدم.
فقط نگرانیم اینه که از نظر سئو و گوگل مشکلی به وجود نیاد و مثلا اسپم شناخته .

اگه محصولاتت کم هستن به صورت غیر هوشمند و دستی هرمحصولی رو خواستی انتهای هر مطلب لینکش رو بذار..

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
نه محصولات کمه ولی مطالب سایت اصلی زیاده.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
نه محصولات کمه ولی مطالب سایت اصلی زیاده.
ریدایرکت سئوی صفحه و سایت مبدا رو نابود میکنه..
(حضور کم کاربر در صفحه و خروج سریع از اون حساب میشه)

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
فرقی با تبلیغات نداره! انگار که تبلیغات همسان گذاشتیم؟!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ممنون ولی یک راهکار دیگه دیروز به ذهنم رسید. محصولاتم فقط سی چهل تاست. بنابراین همه رو توی همون سایت اصلی تعریفشون میکنم (پست میزنم) و ریدایرکتشون میکنم به ساب دامین شاپ. بعد توی سایت اصلی با یک افزونه پست های مرتبط نمایششون میدم.
اگه هوشمند نبودن تبلیغات براتون مهم نباشه، میشه یه کارهایی انجام داد ولی اگه بخواهید هوشمند و مرتبط با مطالب نشون بده، به همین راحتی نیست.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
این راهکاری که گفتم جواب میده. نظر شما چیه؟ (از نظر سئو و گوگل)
اگه هوشمند نبودن تبلیغات براتون مهم نباشه، میشه یه کارهایی انجام داد ولی اگه بخواهید هوشمند و مرتبط با مطالب نشون بده، به همین راحتی نیست.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
این راهکاری که گفتم جواب میده. نظر شما چیه؟ (از نظر سئو و گوگل)
نوشتید، مطالب فروشگاه در بلاگ تون به صورت پست وارد می کنید و بعدش پست هایی که مربوط به محصولاته، ریدایرکت می کنید. دقیقاً بگید به چه صورتی میخواهید ریدایرکت کنید؟ پلاگین خاصی مد نظرتونه؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
نوشتید، مطالب فروشگاه در بلاگ تون به صورت پست وارد می کنید و بعدش پست هایی که مربوط به محصولاته، ریدایرکت می کنید. دقیقاً بگید به چه صورتی میخواهید ریدایرکت کنید؟ پلاگین خاصی مد نظرتونه؟
مثلا در سایت اصلی یک دسته ایجاد میکنم به نام محصولات و پست میزنم فروش اینترنتی کفش. بعد میام افزونه مطالب مرتبط رو براش محدودیت میذارم و میگم فقط از دسته محصولات نشون بده. بعد از اون طرف تمام این پست ها گه بین 30 تا حداکثر 40 تا بشه رو لینک میدم به سایت شاپ که روی ساب دامینه!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
گوگل کاری نداره..
حضور بیشتر کاربر ، امتیاز مثبت ...
حضور کمتر کاربر ، امتیاز منفی..
نیما یک افزونه پیدا کردم که پست رو لینک new window میده به سایت دیگه

نظرت چیه (از نظر سئو)؟ اینجوری ریدایرکت هم لازم نیست بدم و سایت اصلی هم باز میمونه. دقیقا میشه عین تبلیغات همسان یکتانت.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بعد از اون طرف تمام این پست ها گه بین 30 تا حداکثر 40 تا بشه رو لینک میدم به سایت شاپ که روی ساب دامینه!
اینو دقیق، شفاف سازی کنید! چه جوری لینک میدید؟! یعنی این دست پست ها، محتوا هم دارن و داخلش یه لینک خرید به فروشگاه اصلی هست؟ یا کلاً محتوایی نداره و ریدایرکت میشه؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
اینو دقیق، شفاف سازی کنید! چه جوری لینک میدید؟! یعنی این دست پست ها، محتوا هم دارن و داخلش یه لینک خرید به فروشگاه اصلی است؟ یا کلاً محتوایی نداره و ریدایرکت میشه؟
با افزونه خود پست رو لینک میدم به سایت دیگه
سایت اصلیم فرض بگیر 1000 تا پست داره. دسته محصولات 30 تا پست براش تعریف میکنم (حالا محتوا یا بدون محتوا، مهم عنوانشه). اینطوری میاد این 30 تا محصول رو به عنوان پست مرتبط زیر پست ها دیگه نشون میده و درواقع میشه تبلیغات هوشمند.
از اون طرف پست رو با افزونه لینک new window میدم طوری که کاربر وقتی روی عکس یا عنوان پست کلیک میکنه میره توی سایت دیگه!

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
با افزونه خود پست رو لینک میدم به سایت دیگه
سایت اصلیم فرض بگیر 1000 تا پست داره. دسته محصولات 30 تا پست براش تعریف میکنم (حالا محتوا یا بدون محتوا، مهم عنوانشه). اینطوری میاد این 30 تا محصول رو به عنوان پست مرتبط زیر پست ها دیگه نشون میده و درواقع میشه تبلیغات هوشمند.
از اون طرف پست رو با افزونه لینک new window میدم طوری که کاربر وقتی روی عکس یا عنوان پست کلیک میکنه میره توی سایت دیگه!
کامل متوجه هستم که میخواهید چیکار کنید! میگم اون افزونه به چه شکل اینکار رو انجام میده؟ چه نوع ریدایرکتی اعمال میکنه؟ 301؟ 302؟ اسم افزونه؟

اگه افزونه هیچ آثاری از پست لینکدار در فرانت وردپرس باقی نذاره، مشکلی از نظر سئو نداره ولی مثلاً در سایت مپ هم اون پست های لینکدار بیاد، جالب نیست.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
کامل متوجه هستم که میخواهید چیکار کنید! میگم اون افزونه به چه شکل اینکار رو انجام میده؟ چه نوع ریدایرکتی اعمال میکنه؟ 301؟ 302؟ اسم افزونه؟

اگه افزونه هیچ آثاری از پست لینکدار در فرانت وردپرس باقی نذاره، مشکلی از نظر سئو نداره ولی مثلاً در سایت مپ هم اون پست های لینکدار بیاد، جالب نیست.

فکر میکنم لینک عادی میده. شاید 301
چرا پست ها در فرانت هست

Last edited:

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوستان
خریدار وبمانی هستم اگر کسی داره پیام بده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
نیما یک افزونه پیدا کردم که پست رو لینک new window میده به سایت دیگه

نظرت چیه (از نظر سئو)؟ اینجوری ریدایرکت هم لازم نیست بدم و سایت اصلی هم باز میمونه. دقیقا میشه عین تبلیغات همسان یکتانت.
از نظر سئو اون حالت منفیه رو نداره..
ولی کاربر چندتا دعا برای سلامتیت میکنه :دی
بعضی ها هم‌مثل من زود پنجره قبلی رو میبندن..

سیاست open in window هم‌فکر نکنم از نظر گوگل پنهان مونده باشه و شاید برای این هم یه الگوریتمی نوشته باشه..در این صورت بازم سئو منفی، هرچند با شدت خیلی کمتر خواهی داشت..

چه مشکلی داری هردو قسمت فروشگاه و مقاله نویسی روی یک وبسایت و بهوصورت مجزا باشن؟
اینطوری امتیاز سئوت به خطر نمیوفته. تازه هر دو هم‌ مکمل هم میشن..

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
الان من چطور میتونم بفهمم که این لینک دهیش چه نوع ریدایرکتی هست؟ اصلا هر لینک دادنی یک نوع ریدایرکت محسوب میشه؟
تا جایی که من میدونم ریدایرکت NEW WINDOW نداره.

چه مشکلی داری هردو قسمت فروشگاه و مقاله نویسی روی یک وبسایت و بهوصورت مجزا باشن؟
راستش از دیروز که گفتی روی این موضوع خیلی فکر کردم. سایت مقالات روی دامین اصلیه. شاپ روی ساب
باید فروشگاه رو بیارم روی اصلی و مقالات رو بیارم روی ساب فولدر مثلا بلاگ
اینجوری میترسم سایت به غا بره و دردسر هم زیاد داره. نداره؟ حتی نمیدونم تصمیم درستی هست که شاپ رو بیارم روی سایت اصلی و ...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
الان من چطور میتونم بفهمم که این لینک دهیش چه نوع ریدایرکتی هست؟ اصلا هر لینک دادنی یک نوع ریدایرکت محسوب میشه؟
تا جایی که من میدونم ریدایرکت NEW WINDOW نداره.
ریدایرکت یعنی انتقال خودکار یک صفحه به صفحه ی دیگر..

شما لینک بذاری..دیگه ریدارکت تعریف نمیشه..چون خود کاربر مختار هست کلیک کنه یا نه..

از نظر گوگل زیاد مهم نیست..مهم‌میزان حضور کاربر در اون صفحه ست.. حالا چه خودش بره به صفحه مقصد..چه شما خودکار بفرستیش..

البته شما وقتی مطلب رو میذاری بعدش لینک میذاری..
مسلما به لحاظ رفتار شناسی، می بینیم که کاربر چند لحظه یی رو توی سایت حضور داره و مطلب رو میخونه..
در انتهای مطلب، لینک رو می بینه و تصمیم میگیره روش کلیک کنه..

یعنی در حد تایم استاندارد حضور در صفحه، میمونه..
حالا اگه تبلیغات هم نمیذاشتی بعد از خوندن مطلب ، ۱۰۰٪ صفحه رو خودش ترک‌میکرد..

حالا اینکه بتونی توی سایت خودت نگهش داری و درگیر بازدید یه صفحه دیگا بشه.. بازم حضور زیادش در کل سایتت باعث امتیلز مثبت میشه..
بخاطر همینه که میگم سعی کن هم بخش مطالب و هم بخش فروشگاه ، هردوشون روی یه آدرس باشن..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
فکر میکنم لینک عادی میده. شاید 301
چرا پست ها در فرانت هست
نصب نکردم. فقط سورسش نگاه کردم، به نظر میرسه ریدایرکت 301 می کنه. روشش بد نیست ولی عالی هم نیست! من خودم باشم، اینکار رو نمی کنم. چون حداقل 30 تا لینک با ریدایرکت 301 دارم که همیشه لینک قدیمیش (منظور لینک به پست واسط) تو سایت باقی مونده.

بعدشم حالا شما میگی نمایش براساس محتوای مرتبط ولی در عمل درست انجام نمیشه! چون اکثر افزونه های مطالب مرتبط براساس تگ های مشترک کار می کنند. حتی گوگل ادسنس هم نتونسته با انبوهی از تبلیغات و موتورهای هوشمند، تبلیغات صددرصد مرتبط نمایش بده. برای سایت های عادی که از هوش مصنوعی استفاده نمی کنند، نمایش مطالب مرتبط با خطای بالایی همراهه، خصوصاً در مورد محصولات شما که تعدادش کمه.

Last edited:

داش ممد

Registered User
لایک‌ها
221
سلام دوستان یه مشکلی خیلی داره اذیتم میکنه
وقتی از سرچ گوگل میان تو ، سایت ریدایرکت میشه به یه جا دیگه ، چند بار این اتفاق میفته بعد درست میشه
Untitled.png

توی httaccess رو گشتم ، قالب رو کردم قالب دیفالت وردپرس ، بازم این مشکل هست ، چه کنم ؟

بالا