meysam0211
Registered User
بعد از بازشدن مدرسه/دانشگاه ها چقدر رو آمارتون تاثیر گذاشته ؟
بالا رفته یا پایین اومده !؟
خیلی اومده پایینبعد از بازشدن مدرسه/دانشگاه ها چقدر رو آمارتون تاثیر گذاشته ؟
15% کم شدهبعد از بازشدن مدرسه/دانشگاه ها چقدر رو آمارتون تاثیر گذاشته ؟
کار نشد نداره..دوستان
توی ووکامرس جایی نداره که بشه گزارش ساعتی هم گرفت ؟ افزونه یا روشی
به طور مثال من یه فروشگاه دارم که فروشش زیاده و میخوام گزارش ساعتی رو بفرستم برای انبار دار که جنس ها رو ارسال کنه
تصویر زیر گزارشگیری روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه رو داره
اما به صورت ساعتی نداره
مشاهده پیوست 1289492
نه من نمیخوام هزینه زیادی داشته باشه چون مشتری توان پرداخت هزینه های برنامه نویسی رو ندارهکار نشد نداره..
نبود بده بسازن..
پ ن : من کد نویس نیستم ولی میدونم انجام شدنیه
مشکلی نداره توی فولدر دیگه وردپرس نصب کنید برای وبلاگسلام و وقت بخیر
یک سوالی داشتم. یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کردیم به تازگی در زمینه فروش لوازم مصرفی خودرو مثل روغن موتور،گیربکس،کولانت خارجی و وارداتی اورجینال
فروشگاه مبتنی بر اپن کارت هست. تعداد محصولات هم زیاد نیست جمعا 10 15 قلم
اگر قسمت وبلاگ برای تولید محتوا وردپرس نصب کنم این از نظر سئو اوکی هست؟ منظورم اینکه فروشگاه مبتنی بر اپن کارت هست و قسمت وبلاگ رو روی همین دامنه به ادرس مثلا /mag ایجاد کنم مشکلی نداره؟ یا نه این کار ارزش نداره و بهتره کل سایت رو وردپرس کنم.
ادرس سایت https://www.lubitex.net هست اگر خواستید نگاه کنید یا بررسی کنید.
خیلی ممنون بابت پاسخگویی بله دقیقا منظورم همین بود داخل فولدر دیگه نصب کنممشکلی نداره توی فولدر دیگه وردپرس نصب کنید برای وبلاگ
بله مقالات اختصاصی و مفید با رعایت اصول سئو تهیه کنید و منتشر کنید. مثلا محصولاتی که دارید برای فروش رو مقایسه کنید و لینک بدید به محصولاتتون.خیلی ممنون بابت پاسخگویی بله دقیقا منظورم همین بود داخل فولدر دیگه نصب کنم
بعد اگر تولید محتوا اختصاصی با رعایت سئو انجام بشه ، از نظر رتبه و اینا برای سایت مفید واقع میشه دیگه درسته؟
وردپرس هست فروشگاه ؟خیلی ممنون بابت پاسخگویی بله دقیقا منظورم همین بود داخل فولدر دیگه نصب کنم
بعد اگر تولید محتوا اختصاصی با رعایت سئو انجام بشه ، از نظر رتبه و اینا برای سایت مفید واقع میشه دیگه درسته؟
دو تا سایت مال خودتن و دسترسی کامل داری؟سلام افزونه وردپرسی هست که بشه باهاش محصولات فروشگاه رو در سایت دیگه با آدرس متفاوت نشون داد؟
چیزی شبیه پست های مرتبط ولی بین دو تا آدرس
اگر هم افزونه ای باشه که خودمون عکس و لینک تعریف کنیم و مرتبط ها رو توی سایت نشون بده، بازم خوبه (چیزی شبیه تبلیغات همسان یکتانت).
نه فروشگاه اپن کارت هستوردپرس هست فروشگاه ؟
چرا از هم جداشون کردی؟یک سایت اصلی - مقاله
یکساب دامین - شاپ
میخوام محصولات فروشگاه در قسمت مقالات سایت اصلی نمایش داده بشه و از نظر موضوعی هم مرتبط باشه. چیزی شبیه به پست های مرتبط وردپرس
عشقا ما به جز blogspot و wordpress سرویس وبلاگدهی خارجی دیگه چی داریم که دوام هم داشته باشه؟؟
در مورد متنی که بولد کردم، خود ووکامرس این قابلیتو داره و میتونی توی اطلاعات محصول تنظیم کنی برای محصول خارجی و لینک هم بدی به اون محصولسلام افزونه وردپرسی هست که بشه باهاش محصولات فروشگاه رو در سایت دیگه با آدرس متفاوت نشون داد؟
چیزی شبیه پست های مرتبط ولی بین دو تا آدرس
اگر هم افزونه ای باشه که خودمون عکس و لینک تعریف کنیم و مرتبط ها رو توی سایت نشون بده، بازم خوبه (چیزی شبیه تبلیغات همسان یکتانت).
فکنم میخواد یه چیز هوشمند باشه..در مورد متنی که بولد کردم، خود ووکامرس این قابلیتو داره و میتونی توی اطلاعات محصول تنظیم کنی برای محصول خارجی و لینک هم بدی به اون محصول
مشاهده پیوست 1289638