فقط قاب کریستالی میندازی مواظب باش قاب پشتی گوشی رنگ نگیره اگه برات مهمه. چون قسمتی از در دوربین و پایینش که زیر قاب نمی مونه کمی تغییر رنگ میده.
کلا قسمتی که زیر قابه نو میمونه و قیمتی که بیرونه به خاطر برخورد دست و ... کمی تغییر رنگ میده. البته ورش داری هم ممکنه رنگ قاب جلویی برهبه خاطر آلودگی یا به خاطر چیزای دیگه ؟؟؟
وظیفه بودخیلی ممنون که تذکر دادید ...
اگه از دوربین صرفه نظر کنیم از بعضی لحاط از N73 برتر هم هست!سلام دوستان
كسي 5700 داره؟ نظرتون راجع بهش چيه؟ چجورياست؟ اگه از دوربين صرف نظر كنيم، قابل رقابت با n73 هست؟
من دو سه روزي هست كه 5700 خريدم.
كيفيت صدا خيلي عاليه. و تفاوتي توش با 73 نديدم. به جز اينكه وقتي صداشو تا حد اكثر بالا ميبري باز هم كيفيتش بالاست. و از اين لحاظ شايد يه خورده از 73 برتر باشه.
البته دوربين خوبي نداره و نميشه روش حساب كرد. يه 20 مگا پيكسل خيلي معمولي با يه فلاش ساده.
ولي از لحاظ سرعت كار نسبت به هر گوشي ديگه Symbian كه ديدم بالاتره.
LCD فوق العاده خوبي داره و قابل مقايسه به بقيه گوشي ها نيست. جون ميده براي تماشاي فيلم.
U600,D900 سامسونگ
موبایل باریک، با رادیو، اسپیکر قوی، صفحه نمایش بزرگ
اگر قابلیت نمایش PDF و افیس را داشته باشد چه بهتر؟
چی پیشنهاد میکنید؟
اگه ممکنه نظراتتون رو راجع به SonyEricsson P1 بگید.
در مورد قدرت صوتی و دوربینش هم اگه میشه یه توضیحاتی بدید.
از دوستان و رفقا تو این فروم و جاهای دیگه کسی رو نمیشناسم خریده باشه...ولی من چون خودم هم میخوام بخرم باید بگم حدود 10 تا ریویو حرفه ای از گوشی خوندم...ضمن اینکه تو این 1 ماهی که گوشی وارد بازار شده مدام تمام تاپیک های مربوط به نظرات یوزرها رو تو 3-4 تا سایت دنبال میکنم...
خلاصه اش اینکه اکثرا یعنی 95 درصد از گوشی خیلی زیاد راضی بودن و خیلی از مشکلات و باگ های P990 هم توش حل شده....
چند تایی عکس و نمونه فیلم و این چیزها هم ازش دیدم نتایج واقعا خوب بود...ضمن اینکه میگن صدای اسپیکرش هم مناسب و از P990 قویتر....
کیفیت ساخت بدنه هم تقریبا 100 درصد افراد راضی بودن...شاید 98 درصد...
در مورد کیفیت پخش موسیقی هم خیلی ها گفتن ازP990 بهتره و مشکل کم بودن صداش با هدفون های استریو مثل ds970 هم گویا حل شده و 2-3 نفری که مقایسه کردن گفتن صدا خیلی بهتر شده...
خلاصه که هم چیز و همه کس نوید این رو میدن که یه گوشی عالی برای خرید پیش رو هست...
--------------------------------------------------------------------
حالا میرسیم به قسمت اصلی....قیمت جدید داری ازش؟؟
من منتظرم قیمت یکم معقول بشه بخرم...
آقا من میون سه تا موبایل موندم کمک کنید n73me, p990i,Qtek s200![]()
آقا من میون سه تا موبایل موندم کمک کنید n73me, p990i,Qtek s200![]()