peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
کلا مصرف کننده های پرمصرفی هستن،البته از نوع ارزونش،بله صف های نونوایی و غذاهای خیابانی و دونات و شیرینی خیلی میخرن چون هم ارزان هست هم زیاد راحت سیر میشن
کلا مصرف کننده های پرمصرفی هستن،البته از نوع ارزونش،بله صف های نونوایی و غذاهای خیابانی و دونات و شیرینی خیلی میخرن چون هم ارزان هست هم زیاد راحت سیر میشن
آواتار فعلیتون به کدامین هنروز فیلمهای بورنو تعلق دارد گرامی؟
اینا با چه اقامتی اینجا ول میچرخن؟تو صف نونوایی هم ببینید چند تا چند تا نون میگیرن
یه مرد میانسال زحمتکش انگلیسی که شیفت شب کار میکنه عرق میریزه نون در میارهآواتار فعلیتون به کدامین هنروز فیلمهای بورنو تعلق دارد گرامی؟![]()
اون ادمایی که این کشورا میگیره و با اون شرایطشون با افغانی هایی که میان اینجا یکی میکنیژاپن و امریکا و آلمان و سوئد و انگلیس، اینهمه مهاجر ایرانی و غیر ایرانی گرفتن چی شد؟.
اون ادمایی که این کشورا میگیره و با اون شرایطشون با افغانی هایی که میان اینجا یکی میکنی![]()
دولت که هیچوقت جامعه آماری درستی ازشون نداشته.. تازه شروع کرده به ثبت اطلاعاتشون..مشکل این مملکت افغانی ها نیستن. دولت ایران به ازای هر مهاجر افغانستانی مجاز ماهانه 600 یورو از کمیساریای پناهندگان سازمان ملل پول میگیره، اما هیچی رو خرج خودشون نمیکنه. تحصیلشون حتی در مراکز دولتی پولیه. بیمه هاشون با ایرانی ها متفاوته، کارت های بانکیشون فقط 3 ماه اعتبار داره و ....
هیچ دولتی تعهدی نسبت به مهاجر غیر قانونی نداره..این بلایی که ایران داره سر افغانی ها میاره، اگر کشورهای دیگه سر مهاجرین ایرانی می آوردن، الان فریاد وامصیبتا بلند بود![]()
ایران آلمان نیست..این بیچاره ها کاری به شما ندارن که. اکثرشون در اوج فقر در مناطق جاشیه ای زندگی میکنن و کارگری های سختی میکنن که اکثر ایرانی ها حاضر نیستن انجام بدن. با یه ذره بدشانسی کشور ما هم میتونه مثل کشور اونا بشه. حواستون باشه بهشون ظلم نکنید که به سر خودتون هم میاد. دنیا دار مکافاتهبلندنظر باشید تا عاقبت بخیر بشید
اجازه بدید نماینده های واقعی مردم و دولت منتخب تصمیم بگیره..ژاپن و امریکا و آلمان و سوئد و انگلیس، اینهمه مهاجر ایرانی و غیر ایرانی گرفتن چی شد؟. اقتصاد اگه درست باشه، از نیروی کار مهاجر ارزون استفاده میکنه، نه اینکه با چند تا نون خالی که اونا میخورن به مشکل بربخوره.
من تعجب میکنم ایران باید به چه مرحله یی برسیه که جنابعالی بری اسپانیا؟ :-؟در همین اسپانیای خودمون،
آقا ما نخوایم تو خاکمون افغانی ببینیم باید کیو ببینیم؟سال 2011 بعد از بحران اقتصادی میخواستن برای دانشجوهای خارجی شهریه بیشتر از دانشجوی بومی بذارن، دانشجوهای بومی تظاهرات کردن و گفتن این کار نژادپرستیهحالا تو ایران دانشجوی افغانی چند برابر دانشگاه غیر انتفاعی به دلار شهریه میده، آخرش هم دانشجوی ایرانی زورش میاد بغلش بشینه
.... بیخودی که به مصطفی دچار نشدیم، انقدر مردم بدی هستیم که خداوند مصطفی به سرمون نازل میکنه
![]()
فکر کردم با مهاجرای قانونی مقایسه کردی
این یکیشونه. خودت قضاوت کن. مرد حسابی افغانی ها حداقل کارگر به ایران میفرستن، ایرانی ها که پناهنده رمال و رقاص و قاچاقچی و اینفلوئنسر فرستادن
![]()
آقا دولت آمار نفر به نفرشون رو داره. بینشون جاسوس داره. آمار رفت و آمدشون رو داره. فکر میکنی چطوری فاطمیون رو جمع کردن؟ مرزها اونقدر هم بی در و پیکر نیست. الان هم با سیستم بانکی و واکسن و مدرسه و هزار تا فاکتور دیگه قابل رهگیری هستندولت که هیچوقت جامعه آماری درستی ازشون نداشته.. تازه شروع کرده به ثبت اطلاعاتشون..
پس اگه بخاطر پول سازمان ملل بود باید زودتر از اینها اطلاعاتشون رو ثبت میکرد!
اکثر افغانی هایی که الان در ایران هستن قانونین. نشون به اون نشون که کارت بانکی دارن. تازه با همون غیر قانونی ها هم در کشورهای دیگه با انصاف رفتار میشه. کمپ دارن و بهشون خدمات میدنهیچ دولتی تعهدی نسبت به مهاجر غیر قانونی نداره..
بخشی از آلمان نبودن ایران هم بر میگرده به همین رفتار های مردم دیگهایران آلمان نیست..
بقول خودت یه تهران.. صاحب خونه هاش توش غریب شدن نمیبینی چطور شده!
اگه ضد شیعه باشن که من استقبال میکنم-پس خبر از مزاحمت ها و جنایات و تفکر های جهادیشون نداری!
بگیرن. ولی ناچار پای عواقبش هم می ایستن. به قول معروف هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم بشینهاجازه بدید نماینده های واقعی مردم و دولت منتخب تصمیم بگیره..
من هر وقت مصطفی رو از ایران بیرون کردیم، بعدش میرم اسپانیامن تعجب میکنم ایران باید به چه مرحله یی برسیه که جنابعالی بری اسپانیا؟ :-؟
خب نژادپرستی دیگه. خیلی از امریکایی ها و اروپایی ها هم نمیخوان تو خاکشون ایرانی ببیننآقا ما نخوایم تو خاکمون افغانی ببینیم باید کیو ببینیم؟
باید آمار رسمی داشته باشه تا از سازمان ملل بگیره..آقا دولت آمار نفر به نفرشون رو داره. بینشون جاسوس داره. آمار رفت و آمدشون رو داره. فکر میکنی چطوری فاطمیون رو جمع کردن؟ مرزها اونقدر هم بی در و پیکر نیست. الان هم با سیستم بانکی و واکسن و مدرسه و هزار تا فاکتور دیگه قابل رهگیری هستن
اونایی هم پناهنده ثبت شده هستن، چیزی در حدود 1.5 میلیون نفر هستن که اطلاعاتشون ثبت شده است
شایدم اونایی که حساب بانکی دارن رو فقط می بینی!اکثر افغانی هایی که الان در ایران هستن قانونین. نشون به اون نشون که کارت بانکی دارن. تازه با همون غیر قانونی ها هم در کشورهای دیگه با انصاف رفتار میشه. کمپ دارن و بهشون خدمات میدن
یه جوری میگی آلمان..بخشی از آلمان نبودن ایران هم بر میگرده به همین رفتار های مردم دیگه
باز هم میگم مشکل ما افغانی ها نیستن، ما 700 هزار تا طلبه داریم، به اندازه 70 میلیون افغانی بودجه مصرف میکنن، هیچ کار مفیدی هم نمیکنن![]()
نه تنها ضد شیعه..بلکه ضد همه چیز هستن..اگه ضد شیعه باشن که من استقبال میکنم![]()
شما خودت نیمه اتباع بیگانه یی :دی در مورد ایرانیان بومی مودب تر باش :دیآقا منم 100 ساله دارم توی ایران زندگی میکنم، چطور من مزاحمت و جنایت ندیدم. نمیگم نیست، اما درصدش قابل توجه نیست. من خودم بشخصه توی یک کشور خارجی، ترکیه ای ببینم بیشتر میترسم و ازش فاصله میگیرم تا افغانی.... در ایران هم بعضی از قومیت هایی که نمیشه اسم برد ببینم، سعی میکنم نزدیکشون نشم
من و امثال من تن به بازی های دموکرات ها نمیدیم..بگیرن. ولی ناچار پای عواقبش هم می ایستن. به قول معروف هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم بشینه![]()
وقتی اون هست ..تو هستی..من هر وقت مصطفی رو از ایران بیرون کردیم، بعدش میرم اسپانیاتا وقتی مصطفی هست میدون رو خالی نمیکنم
![]()
اون خاک امریکا خودش اشغال شده ست..خب نژادپرستی دیگه. خیلی از امریکایی ها و اروپایی ها هم نمیخوان تو خاکشون ایرانی ببینن![]()
درود بر افتک مصطفی کشمشکل این مملکت افغانی ها نیستن. دولت ایران به ازای هر مهاجر افغانستانی مجاز ماهانه 600 یورو از کمیساریای پناهندگان سازمان ملل پول میگیره، اما هیچی رو خرج خودشون نمیکنه. تحصیلشون حتی در مراکز دولتی پولیه. بیمه هاشون با ایرانی ها متفاوته، کارت های بانکیشون فقط 3 ماه اعتبار داره و ....
این بلایی که ایران داره سر افغانی ها میاره، اگر کشورهای دیگه سر مهاجرین ایرانی می آوردن، الان فریاد وامصیبتا بلند بود
این بیچاره ها کاری به شما ندارن که. اکثرشون در اوج فقر در مناطق جاشیه ای زندگی میکنن و کارگری های سختی میکنن که اکثر ایرانی ها حاضر نیستن انجام بدن. با یه ذره بدشانسی کشور ما هم میتونه مثل کشور اونا بشه. حواستون باشه بهشون ظلم نکنید که به سر خودتون هم میاد. دنیا دار مکافاتهبلندنظر باشید تا عاقبت بخیر بشید
ژاپن و امریکا و آلمان و سوئد و انگلیس، اینهمه مهاجر ایرانی و غیر ایرانی گرفتن چی شد؟. اقتصاد اگه درست باشه، از نیروی کار مهاجر ارزون استفاده میکنه، نه اینکه با چند تا نون خالی که اونا میخورن به مشکل بربخوره. در همین اسپانیای خودمون، سال 2011 بعد از بحران اقتصادی میخواستن برای دانشجوهای خارجی شهریه بیشتر از دانشجوی بومی بذارن، دانشجوهای بومی تظاهرات کردن و گفتن این کار نژادپرستیهحالا تو ایران دانشجوی افغانی چند برابر دانشگاه غیر انتفاعی به دلار شهریه میده، آخرش هم دانشجوی ایرانی زورش میاد بغلش بشینه
.... بیخودی که به مصطفی دچار نشدیم، انقدر مردم بدی هستیم که خداوند مصطفی به سرمون نازل میکنه
![]()
بابا اصلا کی گفته انسان ها با هم برابرن؟درود بر افتک
درود بر شمادرود بر افتک مصطفی کش
بر اساس آمار ها تقریبا نصفشون الان در ایران اقامت قانونی دارن و ثبت شده هستنمورد اول اینکه این ها اصلا شناسایی نشدن و بصورت قاچاقی اومدن بر اساس چه آماری به ازای هر کدومشون پول میگیرن؟اگه اینجوری باشه یعنی مصطفی داره تقریبا ماهی 1 میلیارد دلار از افغان ها سود میبره؟ اینجوری بود که مصطفی میرفت یه ده بیست میلیون افغان دیگه وارد میکرد به زور![]()
مهاجر قاچاقی و غیر قانونی همه جای دنیا هست و اتفاقا هر جا مهاجر قاچاق میگیرن، تعداد زیادی ایرانی هم توشون هست. جدای از این بحث، به نظر من اصلا افغانی ها قاچاقی نمیان، خود دولت میذاره که بیان. مرز های ایران انقدر هم آشفته نیست، اگر بود الان ایران پر از اسلحه قاچاق بودمورد دوم اینها از مرز بصورت قاچاقی اومدن تفاوت شهروند مهاجر با کسی که بدون هیچ شناسایی بصورت قاچاقی میاد تو کشور دیگه جداس همه دنیا کسایی که قاچاقی وارد مرز میشن رو توی کمپی جایی نگهداری میکنن در خارج شهر تا بعدش به وضعیتشون رسیدگی بشه اینجوری نیست که یه عده بریزن وسط شهر شیرینی بزارن لای نون بخورن
والا بنابر تجربه شخصی خودم .... ایرانی های پناهنده که واقعا قشر فرهیخته نبودن، طرف برای فروش مواد مخدر پرونده داشته، با پلیس زد و خورد کرده که پرونده اش سیاسی بشه و پناهندگی بگیره یا با زن و 2 تا بچه ادعای همجنسگرایی کردهسوم اینکه (شاید یذره نژاد پرستی باشه این مورد) ولی اون ایرانی یا افغانی یا هر شخصی که وارد خاک آلمان و یا کشورهای اروپایی میشه از حداقل سطح سواد و زبان و فهم آگاهی برخورداره و اکثر کسایی که میرن با زن و بچشون مهاجرت میکنن و به یه سطح استقلال مالی رسیدن بعد میرن کشور مقصد (البته منکر این نمیشم که خیلی نخاله هم وارد این کشورا شدن) شما این ها رو داری با یه عده افغان که از چنگال طالبان به دام کفتار (مصطفی) پناه آوردن و مثل انسان های اولیه حتی اسم و سنشون هم نمیدونن و قوت و غذای غالبشون نون خالیه و مث یک بمب ساعتی هستن یکی میدونی
قطعا همینطوره. همه دنیا نژادپرست داره. اما دو نکته وجود داره.چهارم در ارتباط به این مورد سوم اگه نژاد پرستیه چرا اروپایی ها همین چند وقت پیش از مهاجرای بلوند و چشم آبی اوکراینی استقبال کردن ولی جنگ زده های سوری و افغانی رو مثل حشره دور میکردن ؟ این یه واقعیته نه تنها من و شما بلکه کل دنیای مدرن هم یک نژادپرستی درونی داره
مقایسه بدیهالحق ولانصاف بگو فرض کنیم داخل یک جنگلی داخل اسپانیا گم میشی دو تا چادر میبینی یکی یک فرد افغانی یا عرب با ریش بلند و چادر دیگه یه فرد بلوند چشم آبی مو بور با صورت تراشیده شما کدوم چادر رو برای شب خوابیدن انتخاب میکنی؟![]()
چندتا ادم حسابی معرفی کن که باهاشون رفت و امد داریوالا بنابر تجربه شخصی خودم .... ایرانی های پناهنده که واقعا قشر فرهیخته نبودن، طرف برای فروش مواد مخدر پرونده داشته، با پلیس زد و خورد کرده که پرونده اش سیاسی بشه و پناهندگی بگیره یا با زن و 2 تا بچه ادعای همجنسگرایی کرده. من خودم آدم میشناسم که تا قبل از پناهندگی هر سال برای تکیه محلشون قیمه عاشورا درست میکرد، بعد یهو تبدیل شد به مسیحی نوکیش که جونش در خطره
.... حتی در بین اطرافیان خودم که در سال های اخیر مهاجرت قانونی کردن، کمتر کسی بوده که من فکر کنم حیف بود که رفت. اکثرا آدم هایی بودن که وجودشون نفعی برای جامعه نداشت