• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

موج جدید هجوم و مهاجرت افغان ها به کشور

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
بله صف های نونوایی و غذاهای خیابانی و دونات و شیرینی خیلی میخرن چون هم ارزان هست هم زیاد راحت سیر میشن
کلا مصرف کننده های پرمصرفی هستن،البته از نوع ارزونش،

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
من ریدم به اندیشه برابری انسان ها..

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
مشکل این مملکت افغانی ها نیستن. دولت ایران به ازای هر مهاجر افغانستانی مجاز ماهانه 600 یورو از کمیساریای پناهندگان سازمان ملل پول میگیره، اما هیچی رو خرج خودشون نمیکنه. تحصیلشون حتی در مراکز دولتی پولیه. بیمه هاشون با ایرانی ها متفاوته، کارت های بانکیشون فقط 3 ماه اعتبار داره و ....

این بلایی که ایران داره سر افغانی ها میاره، اگر کشورهای دیگه سر مهاجرین ایرانی می آوردن، الان فریاد وامصیبتا بلند بود:D

این بیچاره ها کاری به شما ندارن که. اکثرشون در اوج فقر در مناطق جاشیه ای زندگی میکنن و کارگری های سختی میکنن که اکثر ایرانی ها حاضر نیستن انجام بدن. با یه ذره بدشانسی کشور ما هم میتونه مثل کشور اونا بشه. حواستون باشه بهشون ظلم نکنید که به سر خودتون هم میاد. دنیا دار مکافاته:p:D بلندنظر باشید تا عاقبت بخیر بشید

ژاپن و امریکا و آلمان و سوئد و انگلیس، اینهمه مهاجر ایرانی و غیر ایرانی گرفتن چی شد؟. اقتصاد اگه درست باشه، از نیروی کار مهاجر ارزون استفاده میکنه، نه اینکه با چند تا نون خالی که اونا میخورن به مشکل بربخوره. در همین اسپانیای خودمون، سال 2011 بعد از بحران اقتصادی میخواستن برای دانشجوهای خارجی شهریه بیشتر از دانشجوی بومی بذارن، دانشجوهای بومی تظاهرات کردن و گفتن این کار نژادپرستیه:( حالا تو ایران دانشجوی افغانی چند برابر دانشگاه غیر انتفاعی به دلار شهریه میده، آخرش هم دانشجوی ایرانی زورش میاد بغلش بشینه:rolleyes: .... بیخودی که به مصطفی دچار نشدیم، انقدر مردم بدی هستیم که خداوند مصطفی به سرمون نازل میکنه:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
ژاپن و امریکا و آلمان و سوئد و انگلیس، اینهمه مهاجر ایرانی و غیر ایرانی گرفتن چی شد؟.
اون ادمایی که این کشورا میگیره و با اون شرایطشون با افغانی هایی که میان اینجا یکی میکنی:confused:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اون ادمایی که این کشورا میگیره و با اون شرایطشون با افغانی هایی که میان اینجا یکی میکنی:confused:

این یکیشونه. خودت قضاوت کن:ROFLMAO:. مرد حسابی افغانی ها حداقل کارگر به ایران میفرستن، ایرانی ها که پناهنده رمال و رقاص و قاچاقچی و اینفلوئنسر فرستادن:D

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
مشکل این مملکت افغانی ها نیستن. دولت ایران به ازای هر مهاجر افغانستانی مجاز ماهانه 600 یورو از کمیساریای پناهندگان سازمان ملل پول میگیره، اما هیچی رو خرج خودشون نمیکنه. تحصیلشون حتی در مراکز دولتی پولیه. بیمه هاشون با ایرانی ها متفاوته، کارت های بانکیشون فقط 3 ماه اعتبار داره و ....
دولت که هیچوقت جامعه آماری درستی ازشون نداشته.. تازه شروع کرده به ثبت اطلاعاتشون..
پس اگه بخاطر پول سازمان ملل بود باید زودتر از اینها اطلاعاتشون رو ثبت میکرد!

این بلایی که ایران داره سر افغانی ها میاره، اگر کشورهای دیگه سر مهاجرین ایرانی می آوردن، الان فریاد وامصیبتا بلند بود:D
هیچ دولتی تعهدی نسبت به مهاجر غیر قانونی نداره..

این بیچاره ها کاری به شما ندارن که. اکثرشون در اوج فقر در مناطق جاشیه ای زندگی میکنن و کارگری های سختی میکنن که اکثر ایرانی ها حاضر نیستن انجام بدن. با یه ذره بدشانسی کشور ما هم میتونه مثل کشور اونا بشه. حواستون باشه بهشون ظلم نکنید که به سر خودتون هم میاد. دنیا دار مکافاته:p:D بلندنظر باشید تا عاقبت بخیر بشید
ایران آلمان نیست..
بقول خودت یه تهران.. صاحب خونه هاش توش غریب شدن نمیبینی چطور شده!

-پس خبر از مزاحمت ها و جنایات و تفکر های جهادیشون نداری!

ژاپن و امریکا و آلمان و سوئد و انگلیس، اینهمه مهاجر ایرانی و غیر ایرانی گرفتن چی شد؟. اقتصاد اگه درست باشه، از نیروی کار مهاجر ارزون استفاده میکنه، نه اینکه با چند تا نون خالی که اونا میخورن به مشکل بربخوره.
اجازه بدید نماینده های واقعی مردم و دولت منتخب تصمیم بگیره..

در همین اسپانیای خودمون،
من تعجب میکنم ایران باید به چه مرحله یی برسیه که جنابعالی بری اسپانیا؟ :-؟

سال 2011 بعد از بحران اقتصادی میخواستن برای دانشجوهای خارجی شهریه بیشتر از دانشجوی بومی بذارن، دانشجوهای بومی تظاهرات کردن و گفتن این کار نژادپرستیه:( حالا تو ایران دانشجوی افغانی چند برابر دانشگاه غیر انتفاعی به دلار شهریه میده، آخرش هم دانشجوی ایرانی زورش میاد بغلش بشینه:rolleyes: .... بیخودی که به مصطفی دچار نشدیم، انقدر مردم بدی هستیم که خداوند مصطفی به سرمون نازل میکنه:D
آقا ما نخوایم تو خاکمون افغانی ببینیم باید کیو ببینیم؟

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772

این یکیشونه. خودت قضاوت کن:ROFLMAO:. مرد حسابی افغانی ها حداقل کارگر به ایران میفرستن، ایرانی ها که پناهنده رمال و رقاص و قاچاقچی و اینفلوئنسر فرستادن:D
فکر کردم با مهاجرای قانونی مقایسه کردی:p

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
دولت که هیچوقت جامعه آماری درستی ازشون نداشته.. تازه شروع کرده به ثبت اطلاعاتشون..
پس اگه بخاطر پول سازمان ملل بود باید زودتر از اینها اطلاعاتشون رو ثبت میکرد!
آقا دولت آمار نفر به نفرشون رو داره. بینشون جاسوس داره. آمار رفت و آمدشون رو داره. فکر میکنی چطوری فاطمیون رو جمع کردن؟ مرزها اونقدر هم بی در و پیکر نیست. الان هم با سیستم بانکی و واکسن و مدرسه و هزار تا فاکتور دیگه قابل رهگیری هستن
اونایی هم پناهنده ثبت شده هستن، چیزی در حدود 1.5 میلیون نفر هستن که اطلاعاتشون ثبت شده است
هیچ دولتی تعهدی نسبت به مهاجر غیر قانونی نداره..
اکثر افغانی هایی که الان در ایران هستن قانونین. نشون به اون نشون که کارت بانکی دارن. تازه با همون غیر قانونی ها هم در کشورهای دیگه با انصاف رفتار میشه. کمپ دارن و بهشون خدمات میدن
ایران آلمان نیست..
بقول خودت یه تهران.. صاحب خونه هاش توش غریب شدن نمیبینی چطور شده!
بخشی از آلمان نبودن ایران هم بر میگرده به همین رفتار های مردم دیگه
باز هم میگم مشکل ما افغانی ها نیستن، ما 700 هزار تا طلبه داریم، به اندازه 70 میلیون افغانی بودجه مصرف میکنن، هیچ کار مفیدی هم نمیکنن:D
-پس خبر از مزاحمت ها و جنایات و تفکر های جهادیشون نداری!
اگه ضد شیعه باشن که من استقبال میکنم:D

آقا منم 100 ساله دارم توی ایران زندگی میکنم، چطور من مزاحمت و جنایت ندیدم. نمیگم نیست، اما درصدش قابل توجه نیست. من خودم بشخصه توی یک کشور خارجی، ترکیه ای ببینم بیشتر میترسم و ازش فاصله میگیرم تا افغانی.... در ایران هم بعضی از قومیت هایی که نمیشه اسم برد ببینم، سعی میکنم نزدیکشون نشم
اجازه بدید نماینده های واقعی مردم و دولت منتخب تصمیم بگیره..
بگیرن. ولی ناچار پای عواقبش هم می ایستن. به قول معروف هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم بشینه:D
من تعجب میکنم ایران باید به چه مرحله یی برسیه که جنابعالی بری اسپانیا؟ :-؟
من هر وقت مصطفی رو از ایران بیرون کردیم، بعدش میرم اسپانیا :D تا وقتی مصطفی هست میدون رو خالی نمیکنم:p
آقا ما نخوایم تو خاکمون افغانی ببینیم باید کیو ببینیم؟
خب نژادپرستی دیگه. خیلی از امریکایی ها و اروپایی ها هم نمیخوان تو خاکشون ایرانی ببینن:D

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
آقا دولت آمار نفر به نفرشون رو داره. بینشون جاسوس داره. آمار رفت و آمدشون رو داره. فکر میکنی چطوری فاطمیون رو جمع کردن؟ مرزها اونقدر هم بی در و پیکر نیست. الان هم با سیستم بانکی و واکسن و مدرسه و هزار تا فاکتور دیگه قابل رهگیری هستن
اونایی هم پناهنده ثبت شده هستن، چیزی در حدود 1.5 میلیون نفر هستن که اطلاعاتشون ثبت شده است
باید آمار رسمی داشته باشه تا از سازمان ملل بگیره..
آمار مافیایی به چه درد میخوره؟
قضیه واکسن و .. هم مال این اواخر..
این چند ده سال روی چه اده آماری بودجه میگرفتن؟
اکثر افغانی هایی که الان در ایران هستن قانونین. نشون به اون نشون که کارت بانکی دارن. تازه با همون غیر قانونی ها هم در کشورهای دیگه با انصاف رفتار میشه. کمپ دارن و بهشون خدمات میدن
شایدم اونایی که حساب بانکی دارن رو فقط می بینی!
یه جوری میگی در کشورهای دیگه بهشون کمپ و خدمات میدن انگار تو ایران به شهروند ها حقوق شهروند استاندارد میدن..
بخشی از آلمان نبودن ایران هم بر میگرده به همین رفتار های مردم دیگه
یه جوری میگی آلمان..
آلمان رو بعد از شکست در جنگ جهانی دوم فقط دارن لت پارش میکنن..
آخرین پلنشون تغییر دادن نرخ جوانیشون بود تا بهانه یی برای میزبان کردنشون بکنن..

باز هم میگم مشکل ما افغانی ها نیستن، ما 700 هزار تا طلبه داریم، به اندازه 70 میلیون افغانی بودجه مصرف میکنن، هیچ کار مفیدی هم نمیکنن:D

دلیل نمیشه چون آخوند داریم..
یه جامعه مزاحم دیگه رو هم متحمل شیم..

اگه ضد شیعه باشن که من استقبال میکنم:D
نه تنها ضد شیعه..بلکه ضد همه چیز هستن..
باز خدا رو شکر اکثرا از نزام خوششون نمیاد..

آقا منم 100 ساله دارم توی ایران زندگی میکنم، چطور من مزاحمت و جنایت ندیدم. نمیگم نیست، اما درصدش قابل توجه نیست. من خودم بشخصه توی یک کشور خارجی، ترکیه ای ببینم بیشتر میترسم و ازش فاصله میگیرم تا افغانی.... در ایران هم بعضی از قومیت هایی که نمیشه اسم برد ببینم، سعی میکنم نزدیکشون نشم
شما خودت نیمه اتباع بیگانه یی :دی در مورد ایرانیان بومی مودب تر باش :دی

اینم نمونه تجربه یکی از بچه های پی تی

بگیرن. ولی ناچار پای عواقبش هم می ایستن. به قول معروف هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم بشینه:D
من و امثال من تن به بازی های دموکرات ها نمیدیم..

من هر وقت مصطفی رو از ایران بیرون کردیم، بعدش میرم اسپانیا :D تا وقتی مصطفی هست میدون رو خالی نمیکنم:p
وقتی اون هست ..تو هستی..
نباشه که بیشتر هستی..
من بخوام 1% احتمال بدم فردای آبادی ایران..تو ایران رو ترک بکنی..! :زرشک:
چه به لحاظ روی کار اومدن دولت مردان درست حسابی..
چه انفجار رونق کسب و کار ها..!!

خب نژادپرستی دیگه. خیلی از امریکایی ها و اروپایی ها هم نمیخوان تو خاکشون ایرانی ببینن:D
اون خاک امریکا خودش اشغال شده ست..
من بخوام برم امریکا نظر تنها قشری از اونجا که برام مهمه سرخ پوست ها هست.

سایر کشور های غربی هم هر مهاجر غیر قانونی دارن میتونن بیرون بکنن..

خودت هم زیادی حرف بزنی..
میدیمت دست محسن رضایی..
به ازای آزادیت 20 دلار از اسپانیا باج خواهی کنه.. :دی

Last edited:

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
یه حرکت زشتی که این رسانه ها دارن میزنن اینه که به افغانی ها میگن افغان ها
مثل این هست که به یک مردم انگلیس بگن انگلستانی ها
فکر میکنن افغانی گفتن توهین برای این مردم بحساب میاد
در صورتیکه خود همین مردم افغانستان تبدیل به نیروهای جهادی و شدند و تب اسلام بازی دارن
نباید کوچکترین دل رحمی به این جماعت کرد

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392

ژاپن و امریکا و آلمان و سوئد و انگلیس، اینهمه مهاجر ایرانی و غیر ایرانی گرفتن چی شد؟. اقتصاد اگه درست باشه، از نیروی کار مهاجر ارزون استفاده میکنه، نه اینکه با چند تا نون خالی که اونا میخورن به مشکل بربخوره. در همین اسپانیای خودمون، سال 2011 بعد از بحران اقتصادی میخواستن برای دانشجوهای خارجی شهریه بیشتر از دانشجوی بومی بذارن، دانشجوهای بومی تظاهرات کردن و گفتن این کار نژادپرستیه:( حالا تو ایران دانشجوی افغانی چند برابر دانشگاه غیر انتفاعی به دلار شهریه میده، آخرش هم دانشجوی ایرانی زورش میاد بغلش بشینه:rolleyes: .... بیخودی که به مصطفی دچار نشدیم، انقدر مردم بدی هستیم که خداوند مصطفی به سرمون نازل میکنه:D
درود بر افتک مصطفی کش

مورد اول اینکه این ها اصلا شناسایی نشدن و بصورت قاچاقی اومدن بر اساس چه آماری به ازای هر کدومشون پول میگیرن؟اگه اینجوری باشه یعنی مصطفی داره تقریبا ماهی 1 میلیارد دلار از افغان ها سود میبره؟ اینجوری بود که مصطفی میرفت یه ده بیست میلیون افغان دیگه وارد میکرد به زور:D

مورد دوم اینها از مرز بصورت قاچاقی اومدن تفاوت شهروند مهاجر با کسی که بدون هیچ شناسایی بصورت قاچاقی میاد تو کشور دیگه جداس همه دنیا کسایی که قاچاقی وارد مرز میشن رو توی کمپی جایی نگهداری میکنن در خارج شهر تا بعدش به وضعیتشون رسیدگی بشه اینجوری نیست که یه عده بریزن وسط شهر شیرینی بزارن لای نون بخورن

سوم اینکه (شاید یذره نژاد پرستی باشه این مورد) ولی اون ایرانی یا افغانی یا هر شخصی که وارد خاک آلمان و یا کشورهای اروپایی میشه از حداقل سطح سواد و زبان و فهم آگاهی برخورداره و اکثر کسایی که میرن با زن و بچشون مهاجرت میکنن و به یه سطح استقلال مالی رسیدن بعد میرن کشور مقصد (البته منکر این نمیشم که خیلی نخاله هم وارد این کشورا شدن) شما این ها رو داری با یه عده افغان که از چنگال طالبان به دام کفتار (مصطفی) پناه آوردن و مثل انسان های اولیه حتی اسم و سنشون هم نمیدونن و قوت و غذای غالبشون نون خالیه و مث یک بمب ساعتی هستن یکی میدونی

چهارم در ارتباط به این مورد سوم اگه نژاد پرستیه چرا اروپایی ها همین چند وقت پیش از مهاجرای بلوند و چشم آبی اوکراینی استقبال کردن ولی جنگ زده های سوری و افغانی رو مثل حشره دور میکردن ؟ این یه واقعیته نه تنها من و شما بلکه کل دنیای مدرن هم یک نژادپرستی درونی داره
الحق ولانصاف بگو فرض کنیم داخل یک جنگلی داخل اسپانیا گم میشی دو تا چادر میبینی یکی یک فرد افغانی یا عرب با ریش بلند و چادر دیگه یه فرد بلوند چشم آبی مو بور با صورت تراشیده شما کدوم چادر رو برای شب خوابیدن انتخاب میکنی؟:D:D

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
بابا اصلا کی گفته انسان ها با هم برابرن؟
این چه مزخرفیه؟!
فقط به لحاظ کرامت انسانی این حرف درسته که مثل 100 سال پیش هم دیگه رو با نامردی له نکنیم و ضعیف کشی نکنیم..
ولی آخه مگه میشه دو انسان که توی دو شرایط محیطی متفاوت به دنیا اومدن و بزرگ شدن رو بذاریم کنار هم بگین برابرن..
هرکی هر مشکلی داره بره یقه خدا رو بگیره..خود ماها هم قربانی همین داستان هستیم.. ولی حقیقت دنمیای ما همینه... باید پذیرفتش!
آخه خدا رو خوش میاد آلمان بشه پر از مهاجر غیر متمدن؟
یا ایران خودش با این همه فقط فرهنگی که توی بخش قابل توجهی از جامعه ش هست.. یه طیف غیر متمدن وارداتی هم بشه اضافه بشن؟
کی گفته ماها نژاد پرستیم؟ چرا کسی به موفقیت اون بازیگره ستاره حسینی عکس العمل مفنی نشون نداد!

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
امروز سه تا خواهر ( ماشاءالله ) اومده بودن درخواست گواهینامه بدن
اینها اگر نعمت نیست پس چی

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
درود بر افتک مصطفی کش
درود بر شما:D

مورد اول اینکه این ها اصلا شناسایی نشدن و بصورت قاچاقی اومدن بر اساس چه آماری به ازای هر کدومشون پول میگیرن؟اگه اینجوری باشه یعنی مصطفی داره تقریبا ماهی 1 میلیارد دلار از افغان ها سود میبره؟ اینجوری بود که مصطفی میرفت یه ده بیست میلیون افغان دیگه وارد میکرد به زور:D
بر اساس آمار ها تقریبا نصفشون الان در ایران اقامت قانونی دارن و ثبت شده هستن
واقعا همین درآمد رو ایران داره. شما فکر میکنید برای چی در اوج جنگ ایران و عراق، مصطفی مرزها رو باز کرد تا افغانی ها بیان. دلش که نسوخته بود:D اون موقع پولی که سازمان ملل ( عمدتا کشورهای اروپایی) میدادن برای ایران در حال جنگ حیاتی بود
الان وضعیت تغییر کرده، خیلی از افغانی ها دیگه پناهنده محسوب نمیشن، بلکه مقیم قانونی هستن. نفراتی هم که بعد از حمله امریکا و قبل از سلطه مجدد طالبان به ایران می آمدن دیگه پناهنده محسوب نمیشدن، چون در کشورشون جنگی نبود... از طرف دیگه پولی که ایران بابت پناهنده های قانونی میگیره، با پولی که افغانی ها از درآمدشون تبدیل به دلار میکنن و خارج میکنن تقریبا برابری میکنه
اما مساله تبدیل پول افغانی ها دو روی سکه داره که اون طرفش اتفاقا به شدت به نفع ایرانه. شما الان می بینید که بازار صرافی هرات به یکی از منابع مهم تامین ارز ایران تبدیل شده. اگر افغانی ها در ایران نبودن، این بازار هم شکل نمیگرفت. شما هیچ کشور بی در و پیکری در اطراف ایران نمی تونید پیدا کنید که هم دسترسی به دلار داشته باشه، هم حاضر باشه دلار رو با ریال ایران معاوضه کنه:D
مورد دوم اینها از مرز بصورت قاچاقی اومدن تفاوت شهروند مهاجر با کسی که بدون هیچ شناسایی بصورت قاچاقی میاد تو کشور دیگه جداس همه دنیا کسایی که قاچاقی وارد مرز میشن رو توی کمپی جایی نگهداری میکنن در خارج شهر تا بعدش به وضعیتشون رسیدگی بشه اینجوری نیست که یه عده بریزن وسط شهر شیرینی بزارن لای نون بخورن
مهاجر قاچاقی و غیر قانونی همه جای دنیا هست و اتفاقا هر جا مهاجر قاچاق میگیرن، تعداد زیادی ایرانی هم توشون هست. جدای از این بحث، به نظر من اصلا افغانی ها قاچاقی نمیان، خود دولت میذاره که بیان. مرز های ایران انقدر هم آشفته نیست، اگر بود الان ایران پر از اسلحه قاچاق بود
سوم اینکه (شاید یذره نژاد پرستی باشه این مورد) ولی اون ایرانی یا افغانی یا هر شخصی که وارد خاک آلمان و یا کشورهای اروپایی میشه از حداقل سطح سواد و زبان و فهم آگاهی برخورداره و اکثر کسایی که میرن با زن و بچشون مهاجرت میکنن و به یه سطح استقلال مالی رسیدن بعد میرن کشور مقصد (البته منکر این نمیشم که خیلی نخاله هم وارد این کشورا شدن) شما این ها رو داری با یه عده افغان که از چنگال طالبان به دام کفتار (مصطفی) پناه آوردن و مثل انسان های اولیه حتی اسم و سنشون هم نمیدونن و قوت و غذای غالبشون نون خالیه و مث یک بمب ساعتی هستن یکی میدونی
والا بنابر تجربه شخصی خودم .... ایرانی های پناهنده که واقعا قشر فرهیخته نبودن، طرف برای فروش مواد مخدر پرونده داشته، با پلیس زد و خورد کرده که پرونده اش سیاسی بشه و پناهندگی بگیره یا با زن و 2 تا بچه ادعای همجنسگرایی کرده:D. من خودم آدم میشناسم که تا قبل از پناهندگی هر سال برای تکیه محلشون قیمه عاشورا درست میکرد، بعد یهو تبدیل شد به مسیحی نوکیش که جونش در خطره:ROFLMAO: .... حتی در بین اطرافیان خودم که در سال های اخیر مهاجرت قانونی کردن، کمتر کسی بوده که من فکر کنم حیف بود که رفت. اکثرا آدم هایی بودن که وجودشون نفعی برای جامعه نداشت
چهارم در ارتباط به این مورد سوم اگه نژاد پرستیه چرا اروپایی ها همین چند وقت پیش از مهاجرای بلوند و چشم آبی اوکراینی استقبال کردن ولی جنگ زده های سوری و افغانی رو مثل حشره دور میکردن ؟ این یه واقعیته نه تنها من و شما بلکه کل دنیای مدرن هم یک نژادپرستی درونی داره
قطعا همینطوره. همه دنیا نژادپرست داره. اما دو نکته وجود داره.
اول تفاوت دینیه. اروپایی ها به مسلمون ها دید خوبی ندارن نه به سوری ها. شما در مورد مهاجر های مسلمان بوسنیایی جنگ بالکان هم دیدید که هیچ کشور اروپایی ازشون استقبال نمیکرد با اینکه بلوند و چشم آبی و اروپایی کامل بودن.حتی در زمان صلح هم همینطوره. اروپایی ها خیلی راحت تر گرجستان رو در بین خودشون قبول میکنن تا مثلا ترکیه.
دوم و مهمتر مساله کلاسه. سیستم سرمایه داری اروپا به کلاس مالی خیلی اهمیت میده. به قول دوست من بیشتر از اینکه نژادپرست باشن، کلاس پرست هستن. مهاجرین اوکراینی از یک کشور پیشرفته ثروتمند امدن که بالذات ثروتمند هستن، فقط الان در موقعیت بدی قرار گرفتن. مثل مهاجرین و پناهنده های آلمانی بعد از جنگ دوم
الحق ولانصاف بگو فرض کنیم داخل یک جنگلی داخل اسپانیا گم میشی دو تا چادر میبینی یکی یک فرد افغانی یا عرب با ریش بلند و چادر دیگه یه فرد بلوند چشم آبی مو بور با صورت تراشیده شما کدوم چادر رو برای شب خوابیدن انتخاب میکنی؟:D:D
مقایسه بدیه:D
من اگر 3 تا چادر باشه، یکی عرب، یکی افغانی و یکی ترکیه ای، چادر افغانی رو انتخاب میکنم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
والا بنابر تجربه شخصی خودم .... ایرانی های پناهنده که واقعا قشر فرهیخته نبودن، طرف برای فروش مواد مخدر پرونده داشته، با پلیس زد و خورد کرده که پرونده اش سیاسی بشه و پناهندگی بگیره یا با زن و 2 تا بچه ادعای همجنسگرایی کرده:D. من خودم آدم میشناسم که تا قبل از پناهندگی هر سال برای تکیه محلشون قیمه عاشورا درست میکرد، بعد یهو تبدیل شد به مسیحی نوکیش که جونش در خطره:ROFLMAO: .... حتی در بین اطرافیان خودم که در سال های اخیر مهاجرت قانونی کردن، کمتر کسی بوده که من فکر کنم حیف بود که رفت. اکثرا آدم هایی بودن که وجودشون نفعی برای جامعه نداشت
چندتا ادم حسابی معرفی کن که باهاشون رفت و امد داری
h0509.gif

بالا