• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايا با اعدام ساكوراي خون اشام موافقيد!؟

چه مجازاتي برا ساكورا مناسبه!؟

• Total voters
    23
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
شماها چه جوری ژاپنی بلدین!یه جا خوندم یه مرد ژاپنی همسر ایرانیشو چون بعد از ده سال زندگی در سرزمین افتاب نتونسته بود ژاپنی یاد بگیره طلاق داده بود!;)

شيان اين كه چيزي نيست، اينا تازه به زبان هاي اينطوري هم آشناند
Laie_28.gif

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هوی کاکاشی اول از همه منم از عشقش جلو اوروچیمارو تا اخرین لحظه حمایت کردم.بعدشم تو اون ماجرا که ساکورا هم همرم اومد بگم به قول arashi-neechan اون یه دست و پا چلفتی به تمام معناست.تازه هوکاگه فرستادتش تا زخمیها رو شفا بده.همون موقع هم که اومده بود دنبال ساسوکه داشت میافتاد رو سیخا که من نذاشتم.:D:D:D:D:D:D:D:D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خوب بچه ها حق دران باهم شوخی کنن!البته مشروطه به رضایت هم دیگه و رعایت بعضی چیزا(چون متهم دختره با وجود خون اشام بودن باید مراعاتشو کرد وخوب جلو خانما باید مثل جنتل فاکسا رفتار کرد ناراتو جان!)علی عزیز هم به هر حال نگران بخشه !بریم سر بحث شیرین اعدام! نظرتون چیه وقتی اعدامش می کنیم بهش بگیم ساکورای محترم و عزیز رفتید جهنم سلام ما رو هم به بقیه خانواده خون دوست محترمتون برسونید!ته ;)

خوب فکر کنم منم موافقم با مهرداد خیلی دنگم درمورد تعداد زیاد پستهام هم باید بگم دیروز قبل از فیلمبرداری داشتم تمرین میکردم چندتا از kage bunshin هام فرار کردن فکر کنم کار اونها باشه و در ضمن یه چیزی در مورد ساکورا چند وقته بعد از فیلمبرداری غیبش می زنه شیکامارو می گفت دیدمش داشت می رفت شهر از کلاس جادوگری برای تدریس میگن بعد از مرگ جادوگر بزرگ شهر ساکورا سنسی همه شاگرد ها شده و قراره نوروزوناکاگه اونجا بهش پاداش بده فقط چهارشنبه صبح میاد کونوها برای فیلمبرداری داره از راه به در میشه
ناراتو جان بزار من سری جدید ناراتو رو بگیریم کیفرخواستی برا ساکورا بنویسم روش یه من روغن داشته باشه!:happy:

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
خوب حالا بریم سره اصل مطلب ( با اجازه بزرگ تر ها ) :
ناروتا گفت ساکورا میره شهر OZ برای جادوگری :hmm: خیلی زشته :grrr: خیلییییییییییی زشته آقاااااااا

:f34r:باید اعدام بشه :f34r:فقط همین راهشه:f34r:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب برادر شیان بازم که به جایی نرسیدین
پیشنهاد میشه تا بدست اوردن مدارک محکمتر برین سر 1 پرونده دیگه
======================================
این ماجرای شهر اوز رو هم دیگه تکرار نکنید این بار چشم پوشی میکنم این هیچ سندی نداره .فردا علیه خودتون استفاده میشه ها:cool:
برادر شیان قرار بود شما با دوستاتون هماهنگ کنید ؟چی شد؟
بازم که سوءتفاهم شده :happy:
آخرش در این دادگاه رو تخته میکنن ها
دقت کن;):f34r:

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
چرا میگی شما بردین؟ هنوز دادگاه که رای صادر نکرده نه به همین راحتی ها هم نیستش که:D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خوب برادر شیان بازم که به جایی نرسیدین
پیشنهاد میشه تا بدست اوردن مدارک محکمتر برین سر 1 پرونده دیگه
این ماجرای شهر اوز رو هم دیگه تکرار نکنید این بار چشم پوشی میکنم این هیچ سندی نداره .فردا علیه خودتون استفاده میشه ها:cool:
برادر شیان قرار بود شما با دوستاتون هماهنگ کنید ؟چی شد؟
بازم که سوءتفاهم شده :happy:
آخرش در این دادگاه رو تخته میکنن ها
دقت کن;):f34r:

عمرا تاپیک من بسته شه! کل پی تیو می فرستم رو هوا!
14_6_16.gif

بعدشم بزار بقیه داستان برسه دستم!;)

از روند پیشرفت کار مشخصه
بلاخره تجدید نظر نشد دیوان عالی !یه خورده صبر کن بلاخره به سزای اعمالت می رسی!
girl_sigh.gif

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
من مدارکی الیه ساکورا دارم حالا میزارمش صبر کن:cool:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
:lol::lol: خدا بخير كنه
10.gif

ميدوني كه واكنش من به مدارك جعلي چطوريه
220.gif
224.gif
boxing.gif

ادم مرده گاز نمی گیره!از توپچی کشتی دزدان دریایی در کتاب جزیره گنج!:lol:

بعد از اعدام کمی از تواناییهات کم میشه!;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ادم مرده گاز نمی گیره!از توپچی کشتی دزدان دریایی در کتاب جزیره گنج!:lol:

بعد از اعدام کمی از تواناییهات کم میشه!;)

آره جونه خودت ;) تو که هنوز قسمتهای جدید رو ندیدی چی میگی ؟؟؟ ;) تو قسمتهای جدید ساکورا هوای ناروتو رو زیاد داره ، حتی بعدا ( Sopil ) این روباهک تو که کیوبی شده بود میزنه ساکورا رو زخمی میکنه ، به این چی میگی؟؟؟؟ :hmm:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
کاکاشی حتما یه کاری اشتباهی کرده که من زدمش

تو که ندیدی چی میگی آخه !!! ;) اونجا از خود بیخود شده بودی ( مرحله چهارم دم کیوبی بود ) که کنترل بدنتو از دست داده بودی ;);) ساکورا اومد کمکت کنه زدیش :hmm::hmm::hmm::hmm: تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟ :hmm::hmm:

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو که ندیدی چی میگی آخه !!! ;) اونجا از خود بیخود شده بودی ( مرحله چهارم دم کیوبی بود ) که کنترل بدنتو از دست داده بودی ;);) ساکورا اومد کمکت کنه زدیش :hmm::hmm::hmm::hmm: تو خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟ :hmm::hmm:
منظورت از مرحله چهارم دم کیوبی چیه در ضمن به این اتیش پاره بگید سفارش منو بفرسته منم ببینم.تازه برا چی از خود بی خود شدم.تازه لازم نکرده بیاد کمک نمی دونه بیاد می خوره!!!!!!!!!!!
خجالتم نمی کشم:p:p:p:p:p:p:p

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
منظورت از مرحله چهارم دم کیوبی چیه در ضمن به این اتیش پاره بگید سفارش منو بفرسته منم ببینم.تازه برا چی از خود بی خود شدم.تازه لازم نکرده بیاد کمک نمی دونه بیاد می خوره!!!!!!!!!!!
خجالتم نمی کشم:p:p:p:p:p:p:p

اینو بعدا خواهید فهمید ;) نمیخوام بیش از این داستان اسپویل بشه که مزش از بین میره :happy:

حالا میدونست احتمال حمله جنابعالی هست ولی به هر حال اومد ، ببین این دختره چقدر دلش صافه ، بعد بیا بگو ساکورا اینجور ، ساکورا اونجور :hmm::hmm::hmm:

پس خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟
fighting0002.gif

Naruto-kun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو بعدا خواهید فهمید ;) نمیخوام بیش از این داستان اسپویل بشه که مزش از بین میره :happy:

حالا میدونست احتمال حمله جنابعالی هست ولی به هر حال اومد ، ببین این دختره چقدر دلش صافه ، بعد بیا بگو ساکورا اینجور ، ساکورا اونجور :hmm::hmm::hmm:

پس خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟
fighting0002.gif
هنوزم می گم ساکورا این جور ساکورا اون جور.دلشم دیدم پره چروکه.اتو لازم داره.اره خجالت نمی کشم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا