• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
عشقا اینجا کسی سر در میاره canonical tags چطوری تنظیم میشن ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
عشقا اینجا کسی سر در میاره canonical tags چطوری تنظیم میشن ؟
منظورت از تنظیم چیه ؟ شما مثلا دوتا صفحه داری که داپلیکیت هستن باید یکی از این ها رو به عنوان صفحه اصلی معرفی کنی به این صورت که کد زیر رو میزاری تو هدر صفحه ای که داپلیکیت هست و توی قسمت ادرس به صفحه اصلی اشاره میکنی (گفته میشه تو خود صفحه اصلی هم با ادرس خود صفحه استفاده بشه خوبه)

HTML:
<link rel="canonical" href="آدرس صفحه اصلی" />

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
منظورت از تنظیم چیه ؟ شما مثلا دوتا صفحه داری که داپلیکیت هستن باید یکی از این ها رو به عنوان صفحه اصلی معرفی کنی به این صورت که کد زیر رو میزاری تو هدر صفحه ای که داپلیکیت هست و توی قسمت ادرس به صفحه اصلی اشاره میکنی (گفته میشه تو خود صفحه اصلی هم با ادرس خود صفحه استفاده بشه خوبه)

HTML:
<link rel="canonical" href="آدرس صفحه اصلی" />
ببین الان rankmath برعکس چیزی که میگی رو انجام میده

یعنی من میرم توی تنظیمات سئوی صفحه TEST و اونجا صفحه Asli رو به عنوان canonical انتخاب میکنم

حالا این تگ <link rel="canonical" href="آدرس صفحه اصلی" /> رو میاد توی سورس صفحه Asli نشون میده نه توی صفحه Test

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475

یعنی من میرم توی تنظیمات سئوی صفحه TEST و اونجا صفحه Asli رو به عنوان canonical انتخاب میکنم

حالا این تگ <link rel="canonical" href="آدرس صفحه اصلی" /> رو میاد توی سورس صفحه Asli نشون میده نه توی صفحه Test
خودتون دارید میگید میرید تو صفحه TEST و اونجا صفحه اصلی رو به عنوان Canonical می کنید. خب خودتون برعکس انجام دادید!
باید TEST رو به عنوان Canonical صفحه اصلی تعیین کنید.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

همونطور که گفتم یه بحثی هم هست که میان روی خود صفحه تارگت یا اصلی canonical میزنن با ادرس همون صفحه اصلی این احتمالا به این بحث بسنده میکنه.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
خودتون دارید میگید میرید تو صفحه TEST و اونجا صفحه اصلی رو به عنوان Canonical می کنید. خب خودتون برعکس انجام دادید!
باید TEST رو به عنوان Canonical صفحه اصلی تعیین کنید.
نه برعکسه.
ببنید مثلا ما ادرس های زیر رو داریم

HTML:
https://123.com/pt
https://123.com/pt?filter=1
https://123.com/pt?filter=2
https://123.com/pt?filter=3

همه این صفحات در دسترس گوگله و قابل ایندکسه ولی شما صفحه ای که میخوای تارگت اولت باشه و یوزر از موتور جستجو به اون منتقل بشه نسخه ای بدون فیلتر هست. شما میای کاری میکنی که تگ زیر تو همه صفحات بالا نمایش داده بشه

HTML:
<link rel="canonical" href="https://123.com" />

کاربرد این تگ تو موارد این چنینی بیشتر هست نه اینکه دو تا مقاله جدا تو یه زمینه بنویسی و چون شباهت دارن بیای از این تگ استفاده کنی اونطوری ممکنه گوگل به خواسته شما اهمیت نده و خودش انتخاب کنه صفحه رو.

@javadth

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
در حالیکه گوگل، باعث شد وبمسترها، همکاری با همدیگه رو قطع کنند و بخش لینک های دوستان رو غیرفعال کنند و بنر همدیگه رو از سایت هاشون بردارن؛ در همین حال، پیج های اینستاگرامی با تشکیل شبکه و حمایت از همدیگه، چقدر با هم تبادل بازدید دارن و به افزایش مخاطب های همدیگه کمک می کنند. مخاطب هایی که با فالو کردن یک صفحه، یه جورایی تا مدت زیادی همراه اون صفحه هستند و نه شبیه بازدیدکننده هایی که از گوگل میان و بعد از خوندن مطلب و دانلود فایل، سایت رو فراموش و ترک می کنند.

وقتی مخاطب ثابت بدست اومد، دیگه وبمستر، مثل قبل، نیازمند گوگل و موتور جستجو نیست و از بازی های الگوریتم اون ها در آرامش و آسایشه! :rolleyes:

واقعاً وبمسترها، اشتباه بزرگی مرتکب شدند که به خواسته گوگل در قطع همکاری با همدیگه، تن دادن. قدیما تو سایت ها، هم لینک دوستان بود، هم تبادل بنر داشتند، هم تبادل پست و هم به صورت آیفریم لینک های همدیگه رو میذاشتن و این کار ترافیک بزرگی رو بین سایت های همکار ایجاد می کرد که ده ها مزیت داشت ولی الآن همه وابسته به گوگل. گوگل هم کارش اینه که یه ترافیک درحد بخور/نمیر، می فرسته و همیشه وبمستر رو در حالت تلاش نگه میداره. تلاشی که به نظر میرسه، نتیجه اش بیشتر سرابه تا واقعیت!
در مورد این موضوع هم یه نکاتی رو بگم. کلا ساختار موتور جستجو با شبکه های اجتماعی فرق داره با یه مثال توضیح میدم شما فرض کن یک مطلب بی ارزش داری که اسپمه و نیاز کاربر و برطرف نمیکنه و با تبادل لینک و موارد این چنینی بالا اومدی شدی لینک یک مثلا منه کاربر وارد گوگل میشم و وارد سایت شما میشم و فقط وقتم تلف میشه الان اینجا مقصر کی هست؟ قطعا گوگل نه شما چون موتور جستجو الان حکم دستیار رو داره و با هدایت نادرست کاربر به صفحات بی ارزش باعث از بین رفتن اعتماد کاربران میشه پس قطعا باید با راه های تقلب مثل تبادل لینک و ... مبارزه کنه اگه نکنه عجیبه.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
در مورد این موضوع هم یه نکاتی رو بگم. کلا ساختار موتور جستجو با شبکه های اجتماعی فرق داره با یه مثال توضیح میدم شما فرض کن یک مطلب بی ارزش داری که اسپمه و نیاز کاربر و برطرف نمیکنه و با تبادل لینک و موارد این چنینی بالا اومدی شدی لینک یک مثلا منه کاربر وارد گوگل میشم و وارد سایت شما میشم و فقط وقتم تلف میشه الان اینجا مقصر کی هست؟ قطعا گوگل نه شما چون موتور جستجو الان حکم دستیار رو داره و با هدایت نادرست کاربر به صفحات بی ارزش باعث از بین رفتن اعتماد کاربران میشه پس قطعا باید با راه های تقلب مثل تبادل لینک و ... مبارزه کنه اگه نکنه عجیبه.
این ضعف موتور پرادعای گوگله که اون زمان نتونست لینک های واقعی از غیرواقعی تشخیص بده!

این ضعف الگوریتم گوگل بود که بک لینک رو یکی از ملاک های اعتبار سایت ها قرار داده بود. از قدیم وبمسترها بخش لینک دوستان رو داشتند و کسی هم نمیدونست باعث افزایش رتبه و... میشه. خود گوگل اومد، بک لینک رو یکی از ملاک های معتبر بودن سایت معرفی کرد و بعدش ده ها قانون براش قرار داد!

شما میتونید در یوتیوب رفتار گوگل رو شفاف تر ببینید. هیچ راه ارتباط ساده ای بین کاربر و صاحب کانال و همچین راه ارتباطی بین دو کانال مختلف وجود نداره! کامنت ها به شدت و در حجم های میلیونی، فیلتر و حذف خودکار میشن. خیلی خیلی کم پیش میاد دوتا کانال با هم همکاری داشته باشن. یوتیوب دوست نداره شما ترافیک رو از منابع مختلف روی کانال تون ارسال کنید و مرتب دنبال اینه که به بهانه ارسال ترافیک نامعتبر روی کانال، کانال رو ببنده. گوگل کلاً خوشش نمیاد صاحب کانال ها و وبمسترها خودشون با هم ارتباط داشته باشن. دوست داره وبمسترها و صاحب کانال ها فقط محتوا درست کنند و خود گوگل تصمیم بگیره که ترافیک رو به کدوم مرجع هدایت کنه! خب این روش یه سری مزایا داره ولی بزرگترین عیبش وابستگی 100درصد به گوگله.

شبکه های اجتماعی هم فرقی با موتورهای جستجو ندارن، اونا هم الگوریتم خودشون رو دارن و موضوع هدایت درست کاربران برای اونا هم مهمه. تو اینستاگرام، تگ کردن صفحه، ملاکی برای افزایش اعتبار معرفی نشده (هرچند شاید در پشت صحنه یکی از ملاک ها باشه ولی به اثبات نرسیده)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این ضعف موتور پرادعای گوگله که اون زمان نتونست لینک های واقعی از غیرواقعی تشخیص بده!
خوب وقتی همین ضعف رو برطرف کرد نمیشه گفت چرا بر طرف کردی! ما داشتم حال میکردیم باهاش ! و گوگل به شدت بعضی جاها باگ داره و اشتباه داره ولی باید اینم توجه کنید که ایا الان موتور جستجوی بهتر که هیچ حتی نزدیکی بهش هست ؟ من حتی قبلتر نوشتم این بخش وبمستر تولزو انگار ول کردن باگ هاش سرسام اوره.

این ضعف الگوریتم گوگل بود که بک لینک رو یکی از ملاک های اعتبار سایت ها قرار داده بود. از قدیم وبمسترها بخش لینک دوستان رو داشتند و کسی هم نمیدونست باعث افزایش رتبه و... میشه. خود گوگل اومد، بک لینک رو یکی از ملاک های معتبر بودن سایت معرفی کرد و بعدش ده ها قانون براش قرار داد!
تا وقتی لینک سازی یکی از معیار های گوگل نبود لینک دوستان هم معنی نداشت کلا ملت از این مورد داشتن سو استفاده میکردن.

شبکه های اجتماعی هم فرقی با موتورهای جستجو ندارن، اونا هم الگوریتم خودشون رو دارن و موضوع هدایت درست کاربران برای اونا هم مهمه. تو اینستاگرام، تگ کردن صفحه، ملاکی برای افزایش اعتبار معرفی نشده (هرچند شاید در پشت صحنه یکی از ملاک ها باشه ولی به اثبات نرسیده)
نظرم کاملا مخلاف شماس اصلا قابل مقایسه نیستن. من تا حالا چیزی تو مثلا اینستاگرام سرچ نکردم مگه یوزر نیم کسی هشتگ هم سرچ کنی بر اساس زمان ارسال پست منظم میکنه برات.

در کل یه چیزی بگم بازم این امکان وجود داره دو نفر سایت هم رو معرفی کنن فقط راهش عوض شده! اینی که شما میگی اصلا ماهیت معرفی داشت ؟ هدف این بود رتبت بیاد بالا نه اینکه کاربر جذب کنی به سایت الان تو اینستا هم معرفی برای جذب کاربره واگر نه تا تگ کردن کسی و نه تبادل روی اکسپلور تاثیری نداره مگه اینکه یوزر بیاد یه سیگنال مثبت بده که تو سایت هم همینه.

در کل منصفانه هم نیست معیار های گوگل این هم کاملا صحیحه.

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوستان گوگل درایو بیزنسی دارم

میخوام تورنت کلاینت وصل کنم به به درایو گوگل همونجا دانلود بشه و سید انجام بده

کسی تجربه ای داره ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
اگه هاست کم میخوای برو پارس پک
یه دونه هاست گرفتم فقط برای شروع کار یه سایت
نیم گیگ فضا رم 256 و cpu دو هسته ای با 50 گیگ پهنای باند - شش ماهه 80 تومن
فکر نمیکردم همون هاستینگ سابق باشه ولی دقیقا همون پارس پک چند سال پیش بود با همون کیفیت!!
من اینترنتم سرعتش پایینه فکر کردم مشکل از منه ولی دیدم واقعا سایت رندوم باز میشه!! یعنی مثل گذشته کمبود منابع رم و...
یعنی یه نفر من اینقدر از منابعش میخورم؟؟
تیکت زدم میگه بازه مشکلی نداره! خب میدونم ولی قطع و وصل میشه هنگ میکنه...
واقعا هیچ ارزونی بی دلیل نیست، پول خوب بدید خدمات خوب هم بگیرید (شروع هیچ بیزنسی با پول خرد ممکن نیست همون اول کار باید ولخرجی کنید...)
نه مثل من از این چنگیز هاست به اون یکی ...

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تا وقتی لینک سازی یکی از معیار های گوگل نبود لینک دوستان هم معنی نداشت کلا ملت از این مورد داشتن سو استفاده میکردن.
من منظورم از اوایل، زمانی بود که وبلاگ نویسی در اوج خودش بود، اون موقع آرزوی هر وبلاگ نویسی بود که در بخش لینک دوستان بلاگرهای مشهور قرار بگیره. نه به خاطر افزایش رتبه در گوگل، به خاطر اینکه واقعاً بازدیدکننده ها به بخش لینک دوستان وبلاگ ها سر میزدن و به دلیل همسان بودن احتمالی محتوا، از سایت های بخش لینک دوستان، بازدید می کردند. بعد از حدود 5 تا 7 سال از اون دوره، سوء استفاده از بخش لینک دوستان شروع شد و گوگل هم به روش نادرستی باهاش مقابله کرد (یا به دلیل عدم اطلاع رسانی شفاف و ترس وبمسترها از افت رتبه در گوگل، باعث شد اون بخش توسط خود وبمسترها نابود بشه!)

من تا حالا چیزی تو مثلا اینستاگرام سرچ نکردم مگه یوزر نیم کسی هشتگ هم سرچ کنی بر اساس زمان ارسال پست منظم میکنه برات.
هر چند با اینستاگرام میونه خوبی ندارم ولی الگوریتم اکسپلور اینستا و فیسبوک رو نباید دستکم گرفت و شاید بشه یه جورایی همپای الگوریتم گوگل به حساب اورد! (البته مسلماً روش کارش با گوگل متفاوته و همچین میزان پردازش دیتاش به نسبت گوگل خیلی خیلی کمتره) ولی در هر حال همون اکسپلورش در واقع شبیه یک موتور جستجوی خودکار عمل می کنه.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
واقعا هیچ ارزونی بی دلیل نیست، پول خوب بدید خدمات خوب هم بگیرید (شروع هیچ بیزنسی با پول خرد ممکن نیست همون اول کار باید ولخرجی کنید...)
متاسفانه دیگه وضعیت مثل گذشته نیست. قبلاً شاید با تلاش میشد به موفقیت رسید ولی الآن بدون هزینه زیاد اصلاً نمیشه در حد متوسط رو به پایین هم موفقیت بدست اورد. همه چیز در خدمت برندهای بزرگ دراومده. یا باید برند شد یا کارگر برند!

ضمن اینکه شما برای هاست، دنبال پلان های سالانه باشید. هم کیفیت شون بهتره و هم تخفیف بیشتری میدن. پلان های ماهانه خیلی گرون تر درمیاد.

بعدش شاید مشکل از سایت شماست که منابع زیاد مصرف می کنه. منظورتون از کندی سایت چیه؟ پنل مدیریتش کنده؟ لود سایت کنده؟ سرعت لود صفحات استاتیک چطوره؟

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
یه دونه هاست گرفتم فقط برای شروع کار یه سایت
نیم گیگ فضا رم 256 و cpu دو هسته ای با 50 گیگ پهنای باند - شش ماهه 80 تومن
فکر نمیکردم همون هاستینگ سابق باشه ولی دقیقا همون پارس پک چند سال پیش بود با همون کیفیت!!
من اینترنتم سرعتش پایینه فکر کردم مشکل از منه ولی دیدم واقعا سایت رندوم باز میشه!! یعنی مثل گذشته کمبود منابع رم و...
یعنی یه نفر من اینقدر از منابعش میخورم؟؟
تیکت زدم میگه بازه مشکلی نداره! خب میدونم ولی قطع و وصل میشه هنگ میکنه...
نه مثل من از این چنگیز هاست به اون یکی ...

هاست پارس پک فقط و فقط برای ریدایرکت خوبه :)

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
هاست پارس پک فقط و فقط برای ریدایرکت خوبه :)
3 Core
512 MB رم
50 GB ترافیک
1000 MB حافظه
سالانه 200 تومن (الان بخوام تمدید کنم شده 250)

من از پارس پک گرفتم نزدیک 20 تا یوزر هم زمانو ساپورت میکنه سایت وردپرسی هم هست.

چجوری شما مشکل دارید ؟ و میگید پارس پک بده؟

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
وبمستر ها اگر کار با فایل اچ تی اکسس و ربات txt رو یاد بگیرند و کامل بهش مسلط بشن موفقیت بزرگی در انتظار شونه
الان کدشو یادم نیست ولی یه کدی بود میزدی توی ربات txt موتور های جستجو هرچند ساعت یبار توی سایت خزش کنند و ترافیک و منابع سایت حفظ بشه و سایت کند نشه.
(پ ن :بیشتر ازین اطلاعات نمیدم چون اینا حاصل تجربمه)

عزیزان شماها خیلی هاتون سوتی میدید توی سایت و خیلی چیزا رو بلد نیستید وهزاران مشکل گریبان تونو میگیره بعد یقه ی شرکت هاستینگ رو میگیرید.(دقیقا همون چیزی که گفتم بالا آوردن سایت تکی شامل کلی سوتی و ایرادات میشه شما هرچقدرم بلد باشید اعصابتون نمیکشه که بیاید تک تک اصول ها و کار های مورد نیازو رعایت کنید و حتی زمانشو پیدا نمیکنید تک نفره انجام بدید اون همه کارو )

تک نفره سایت موفق ساختن عین اینه که بیاید تک نفره برای خودتون ماشین بسازید معلومه چه چیزه داغون و بدرد نخوری از آب درمیاد

Last edited:

SaRaa*_*

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان
به نظرتون وضعیت کار تو وب فارسی چطوره؟ من کارم تولید محتوا متنی هستش. از اول عید کارا و پروژه ها خیلی خوب بودند و تو این دو سه ماه اخیر کم کم افت کردند. الان میبینم واسطه گری و درصد خوردن روی مقاله ها خیلی زیاد شده و یه مقاله تا برسه دست کارفرما سه چهار دور میچرخه و بی دلیل قیمتش دوبل میشه.
اگه اطلاعی دارید بهم بگید. الان به نظر شمام وضعیت کار راکد شده و اگه اینطوری هستش، موقتیه یا امیدی به درست شدنش نیست؟

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
سلام دوستان
به نظرتون وضعیت کار تو وب فارسی چطوره؟ من کارم تولید محتوا متنی هستش. از اول عید کارا و پروژه ها خیلی خوب بودند و تو این دو سه ماه اخیر کم کم افت کردند. الان میبینم واسطه گری و درصد خوردن روی مقاله ها خیلی زیاد شده و یه مقاله تا برسه دست کارفرما سه چهار دور میچرخه و بی دلیل قیمتش دوبل میشه.
اگه اطلاعی دارید بهم بگید. الان به نظر شمام وضعیت کار راکد شده و اگه اینطوری هستش، موقتیه یا امیدی به درست شدنش نیست؟
سلام.وب فارسی عین یه سرطانی مرحله چهار توی بیمارستانه.روز به روز حالش بدتر میشه که بهتر نمیشه .نجات پیدا کردنش معجزه هست.هرچند باز محتوا کریتور ها مثل شما وضعیت خیلی بهتری دارند...

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تک نفره سایت موفق ساختن عین اینه که بیاید تک نفره برای خودتون ماشین بسازید معلومه چه چیزه داغون و بدرد نخوری از آب درمیاد
حرف تون کاملاً درسته و تایید میشه. نه تنها تو سایت، بلکه الآن تقریباً در همه مشاغل و خدمات، با یک نفر نمیشه کار رو جلو برد.
ولی...

ولی درد اینه که صرفه اقتصادی نداره که چند نفر با همدیگه شریک بشن و اون کار رو انجام بدن. خصوصاً دنیای نت، که از اول، بیشتر خدمات و محصولات در اون، رایگان عرضه شد و بعدش هم که محصولات و خدمات پولی اومد، با کمک کــ*ــرک و... روند رایگان بودن، ادامه پیدا کرد.

الآن تو ذهن افراد عادی اینه که بودجه زیادی برای نت کنار نذارن. عین تاکسی ها؛ که مینالن مردم میلیون میلیون و میلیارد میلیارد خرج می کنند ولی وقتی به تاکسی میرسن، 20 هزارتومن براشون زیاده! نت هم همینجوره...
دلیلش اینه که از اول با نرخ شکنی هایی که شده، تو ذهن مردم اینجوری جا افتاده که برای این کار مثلاً نباید بیشتر از 20 تومن هزینه کرد! رقابت هم بسیار زیاده و همین رقبا با نرخ شکنی اجازه افزایش قیمت نمیدن. تو نت هم پر از دانشجو و دانش آموزه که نه پولی دستشونه که برای نت خودشون خرج کنند و نه پولی چندانی برای خرید کالا و خدمات دارن.

به همه موارد بالا این هم اضافه کنید:
متاسفانه، تجربه بشر نشون داده کار شریکی به دلیل وجود سلایق متفاوت احتمال به سرانجام رسیدنش بسیار پایینه و البته جایگزینش هم وجود داره. جایگزین کار شریکی، اینه که نفر اول، وضعیت مالی خوبی داشته باشه و چند نفر رو استخدام کنه و بهشون حقوق ثابت بده.

Last edited:
بالا