ََA-brand
Registered User
- نوشتهها
- 564
- لایکها
- 258
نه خیلی هم عالیه ولی چرا توی 10k به من کلیکی 50 میداد؟ توی بهترین حالت میشد 120 که واقعا خیلی کمه ...ببخشید من زیاد آشنایی ندارم..
مگه بده نرخ درآمد رو دو برابر کرد؟
اینا صرفا باعث وابسته کردن و تشویق کردن کاربر ها به گذاشتن تبلیغ میشه مگر نه کسی نمیتونه به اون حد ظرفیت برسه .ببخشید من زیاد آشنایی ندارم..
مگه بده نرخ درآمد رو دو برابر کرد؟
یه کمپین بزنید تحریمش کنیداینا صرفا باعث وابسته کردن و تشویق کردن کاربر ها به گذاشتن تبلیغ میشه مگر نه کسی نمیتونه به اون حد ظرفیت برسه .
اگرم برسه به حد بازدید بالایی/ تبلیغات اختصاصی میگیره....
همین سیستم حقه رو نرم افزار های ماینینگ گوشی و کامپیوتر میزدن
بتو وعده میدادن سیستم تو در اختیار شون بذاری ولی یه حد نصاب بالایی رو برای پرداخت به تو درنظر میگرفتن که اکثرا نمیتونستن بهش برسن ولی این وسط اونا از تو بهره میبردن ولی چون به حد نصاب نمیرسیدی پرداختی هم بهت نمیکردن و توهم بعد یمدت پشیمون میشدی ولی اونا از قبال تو سود کرده بودن
هر سه تاش یک کوروش هم ارزش نداره
بله
مردم عقلشون به چشمشونه، مطمئن باش فروشش بیشتر میشهفقط تریکر اضافه کردی برای سایتت
خب تیکت بزن از خود نت افراز بپرس :| ..اگر چند تا سایت روی یک هاست اجرا کنم بعد دسترسی دادن به پنل دایرکت ادمین و بکاپ جداگانه گرفتن داخل پنل دایرکت ادمین چطوری باید انجام بشه؟ که بکاپ ها قاطی نشن و برای طرف مقابل دسترسی فقط به سایت مورد نظر داده بشه نه کل هاست
پنل نت افراز منظورمه
مردم عقلشون به چشمشونه، مطمئن باش فروشش بیشتر میشه
باید پلن نماینده بخرهخب تیکت بزن از خود نت افراز بپرس :| ..
میتونی از دیتابیس جدا بکاپ بگیری از فایل هم جدااگر چند تا سایت روی یک هاست اجرا کنم بعد دسترسی دادن به پنل دایرکت ادمین و بکاپ جداگانه گرفتن داخل پنل دایرکت ادمین چطوری باید انجام بشه؟ که بکاپ ها قاطی نشن و برای طرف مقابل دسترسی فقط به سایت مورد نظر داده بشه نه کل هاست
پنل نت افراز منظورمه
معمولا با ادون زدن در قسمت بک آپ جدا جدا میشه گرفت.اگر چند تا سایت روی یک هاست اجرا کنم بعد دسترسی دادن به پنل دایرکت ادمین و بکاپ جداگانه گرفتن داخل پنل دایرکت ادمین چطوری باید انجام بشه؟ که بکاپ ها قاطی نشن و برای طرف مقابل دسترسی فقط به سایت مورد نظر داده بشه نه کل هاست
پنل نت افراز منظورمه
بعدش اگر وی پی نصب می کنی افزونه UpdraftPlus - Backup/Restoreاگر چند تا سایت روی یک هاست اجرا کنم بعد دسترسی دادن به پنل دایرکت ادمین و بکاپ جداگانه گرفتن داخل پنل دایرکت ادمین چطوری باید انجام بشه؟ که بکاپ ها قاطی نشن و برای طرف مقابل دسترسی فقط به سایت مورد نظر داده بشه نه کل هاست
پنل نت افراز منظورمه
افزونه کش فعال نیست؟بعد که الزامی بودنش رو غیر فعال میکنم..تغییرات در عمل اعمال نمیشه..
بعد از 5 دقیقه اعمال میشه.
انگار یه باگی داره تغییرات در لحظه ثبت نمیشه!.
ممنون..افزونه کش فعال نیست؟