• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ایشون گفتند احراز هویت برای سایت خدمات فروش اینستاگرام و نه صرافی!

سایت خدمات فروش اینستاگرام که نهایت میخواد چهارتا لایک و فالو با یوزرهای قلابی(!) به پیج ها بده که اون پیج ها، به واسطه اون عددهای فیک، تو ذهن چهارتا مخاطب بی سواد، جلب نظر کنند؛ احراز هویت میخواد چیکار؟!

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
مسئله اینجاس خود همین احراز هویت با کارت ملی و عکس 100% امکان کلاهبرداری و خرید ارز رو به مدیر اون سایت میده ! اون موقع مشکلی پیش بیاد چطور میخواید پاسخگو باشید ؟ بعدم اگه نیاز به احراز هویت بود که الان دیجی کالا و هزار انلاین شاپ دیگه باید احراز هویت میکردن !
فروش خدمات(کالا) مجازی نیاز به احراز هویت داره، مثل خرید اعتبار گوگل پلی و ....
زرین پال یه بار به من گفت.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
ما مگر هویت هم داریم؟
ایرانی جماعت توی هر کشوری بره روی پیشنونیش نوشتن تروریست!

درمورد خرید با پول فیشینگ، یه بار از حراجی ها پرسیدم چرا درگاه پرداخت ندارن. گفت یه بار بهمون فیشینگ زدن و حسابشون رو بستن!
اگه بخوایید از اون لحاظ فکر کنید پس باید برای همه کاری احراز هویت بزارن
مشکل از ما نیست...
مشکل از قانونه، یه قانون فرسایشی...

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
حتما ام پس فردا با این احراز هویت میرن صرافی خرید میزنن به نام مردم ! ا
هرجا ازت احراز هویت خواستن بگیر کل عکس یا فیلم را سراسری واتر مارک بزن (با opacity هفتاد درصد) . متنش هم مثلا این باشه:
این احراز هویت فقط بنا به خواست سایت test.com انجام گرفته است.
مثلا 10 ردیف این متن تو کل عکس تکرار بشه

اینجوری طرف اگه دزد هم باشه دیگه تصویر تو به دردش نمیخوره و میره سراغ یکی دیگه

پ ن : ولی بازم سایت خدمات شبکه های اجتماعی رو چرا باید احراز هویت کنیم رو نمیدونم - مگه چه قدر میخوایم تراکنش کنیم؟!!!!!

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
با 5 هزارتومن هم میخرن ، اگر شک دارید به اون سایت خرید نکنید
اگر احیانا خیلی نیاز دارید که از اون سایت خرید داشته باشید ، میتونید عکس با واترمارک واسشون ارسال کنید.
این احراز هویت هم صرفا برای این گرفته میشه که چک بشه شماره کارت بانکی که پرداخت شده با کسی که احراز هویت کرده یکی باشه.

من تو یکی دو تا صرافی احراز هویت کردم و صرفا عکس کارت ملی واسشون کافی نبوده، کدوم صرافی ها صرفا با یک عکس از کارت ملی احراز هویت میکنن ؟

مسئله اینه که این سایت ها دقیقا مثل صرافیا احراز هویت میکنن !
یعنی عکس کارت ملی کنار صورت , یکی مثل من که هیچ وقت این کارو نمیکنه یه سری دوستان هم که میگن عکس با واترمارک ! مسئله اون درصد زیادی از مردم هستن که بدون واتر مارک این عکس رو هم میفرستن ! خیلی راحت میشه ازین موضوع سو استفاده کرد با مشخصات کسی دیگه ارز خریدو فروش کرد , با توجه به شرایط بد اقتصادی خیلی از ایرانیای خارج کشور مثل ترکیه , دارن از افرادی که بی اطلاع هستن کلاهبرداری میکنن ! کانال , سایت یا اکانت های صرافی فیک میزنن , با مشخصات و اسم و پول شما ارز خرید میکنن برای خودشون ! اینجور احرازهویت کردن سایت های بی اهمیتی مثل خرید فالور خیلی راحت میتونه بستر کلاهبرداری رو فراهم کنه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من که واسه صرافی که بماند،
واسه بلوبانک هم حاضر نیستم اینطوری احراز هویت کنم

CaeZer

Registered User
لایک‌ها
60
ما مگر هویت هم داریم؟
ایرانی جماعت توی هر کشوری بره روی پیشنونیش نوشتن تروریست!

درمورد خرید با پول فیشینگ، یه بار از حراجی ها پرسیدم چرا درگاه پرداخت ندارن. گفت یه بار بهمون فیشینگ زدن و حسابشون رو بستن!
اگه بخوایید از اون لحاظ فکر کنید پس باید برای همه کاری احراز هویت بزارن
مشکل از ما نیست...
مشکل از قانونه، یه قانون فرسایشی...
دقیقا مشکل از قانون هست.

پلیس فتا نمیاد به ادمین سایت بگه خوب تو ادمین فلان سایتی و واست پرداختی فیشینگ زدن مشکلی نیست ، میاد میگه خود تو اومدی و به این بهونه خواستی شستشو بدی پول رو.

یعنی قبل اینکه مضنون باشی، تو رو مجرم حساب میکنه.

یعنی عکس کارت ملی کنار صورت , یکی مثل من که هیچ وقت این کارو نمیکنه یه سری دوستان هم که میگن عکس با واترمارک ! مسئله اون درصد زیادی از مردم هستن که بدون واتر مارک این عکس رو هم میفرستن ! خیلی راحت میشه ازین موضوع سو استفاده کرد با مشخصات کسی دیگه ارز خریدو فروش کرد , با توجه به شرایط بد اقتصادی خیلی از ایرانیای خارج کشور مثل ترکیه , دارن از افرادی که بی اطلاع هستن کلاهبرداری میکنن ! کانال , سایت یا اکانت های صرافی فیک میزنن , با مشخصات و اسم و پول شما ارز خرید میکنن برای خودشون ! اینجور احرازهویت کردن سایت های بی اهمیتی مثل خرید فالور خیلی راحت میتونه بستر کلاهبرداری رو فراهم کنه
البته برای خدمات مجازی همون احراز شماره تلفن و کارت ملی کافی هست و بیشتر از این بخواد باشه بیخیال اون سایت بشید.

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
نه قیمتا الانم خوبن به نسبت. مسئله اینه که همین مشتری های خوبو بتونم پیدا کنم. چون الان سایتایی مثل الو محتوا تقریبا زیاد شدند، دنبال کسی هستم که بتونه راهنماییم کنه یه سایت قوی بزنم و بین این سایتا شانس داشته باشم که پروژه بگیرم
مقالاتی که کار کردید تو گوگل سرچ کنید و با مشتری نهایی مستقیم مذاکره کنید!

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سلام دوستان
از دو روز پیش در حدود 15% بازدید های شما هم کم شده؟
روی چند تا از سایت هامون این مورد پیش اومده؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
نه قیمتا الانم خوبن به نسبت. مسئله اینه که همین مشتری های خوبو بتونم پیدا کنم. چون الان سایتایی مثل الو محتوا تقریبا زیاد شدند، دنبال کسی هستم که بتونه راهنماییم کنه یه سایت قوی بزنم و بین این سایتا شانس داشته باشم که پروژه بگیرم

مقالاتی که کار کردید تو گوگل سرچ کنید و با مشتری نهایی مستقیم مذاکره کنید!
امثال این خانم همکارمون یا کاربر بیزی یا خودم رو زیاد می بینم..
هرکس با کلی توانایی و تجربه ولی بخاطر اینکه کار تیمی وجود نداره و خود شخص هم قسمت های دیگه یه کار گروهی رو بلد نیست ،بلا تکلیفن..
خودمم به شخصه دادم ضربه ش رو میخورم..
ولی خودمو به در و دیوار میرنم تا یه پروژه گروهی رو یه نفره جمع کنم..
مخم ترکید دیگه..
مثلا برای همین مورد اخری از گشتن دنبال پلاگین و اسکریپت بگیر.. تا سی اس اس و طراحی ui ux ..

خودمم بالاخره نفهمیدم چکاره م..
توی همه چی بخاطر خودکفایی مجبور شدم دست ببرم..

@tazone
آقا چطوری میشه دوتا کارفرما خوب پیدا کرد و فعالیت حرفه یی کرد ؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
نمیشه!
اصلاً قبل از شروع کار مشکل بوجود میاد! تنها راهش همونیه که خودتون تو چهل/پنجاه صفحه قبل گفتید. یکی پول داشته باشه، چند نفر استخدام کنه!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
نمیشه!
اصلاً قبل از شروع کار مشکل بوجود میاد! تنها راهش همونیه که خودتون تو چهل/پنجاه صفحه قبل گفتید. یکی پول داشته باشه، چند نفر استخدام کنه.
امید داشتم کسی راهکار دیگه یی هم داشته باشه..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بعدش مگه اکثر کارفرماها چقدر برای پروژه هزینه می کنند؟ پروژه ای که نیاز به بودجه 30 میلیونی داره، میخوان نهایت با 300هزار تومان جمع بشه!

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
هرکس با کلی توانایی و تجربه ولی بخاطر اینکه کار تیمی وجود نداره و خود شخص هم قسمت های دیگه یه کار گروهی رو بلد نیست ،بلا تکلیفن..
مخم ترکید دیگه..
مثلا برای همین مورد اخری از گشتن دنبال پلاگین و اسکریپت بگیر.. تا سی اس اس و طراحی ui ux ..

@tazone
کارفرما و مدیر خوب بودن یه مهارت ذاتیه یا باید به یه شخصی که از خصوصیات لازم برای کارفرمایی برخورداره اعتماد کنی
دنبال این خصوصیات باشید :
باهوش
مشکل یاب (تحلیل گر)
توانایی صحبت خوب
توانایی مدیریت بحران
صادق و معتمد(باید صداقت و مورد اعتماد بودنش راستی آزمایی بشه)
توانایی مدیریت اشخاص داشته باشه و بتونه کارو جمع کنه
شخصیت شناسی بلد باشه و خودش نسبت به کار قابل انجام علم و اطلاعاتی باید داشته باشه
با تجربه باشه (این مهم ترین چیزه)

Last edited:

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
امید داشتم کسی راهکار دیگه یی هم داشته باشه..
راهکار داره ولی باید کسی که مهارت مدیریت داره رو پیدا کنی و از همه مهم تر باید اعضا همکاری کنن
هرکسی که ساز خودشو میزنه و همکاری نمیکنه رو باید شوت کنی بیرون

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
بعدش مگه اکثر کارفرماها چقدر برای پروژه هزینه می کنند؟ پروژه ای که نیاز به بودجه 30 میلیونی داره، میخوان نهایت با 300هزار تومان جمع بشه!
منم قبلا گفتم کار تیمی مال پروژه ی درست حسابیه که ارزش داشته باشه چند نفر روش وقت بذارن (وبمستر ها رقابت کردن بلد نیستن اگر ما بصورت تیمی سایت مدیریت کنیم و قدرتمند سایت بگردونیم اون بچه و دانشجو قیمت شکن دیگه پروژه های ضعیفی که انجام میده همشون به بن بست میرسن و چون سایت هایی که میزنه به نتیجه نمیرسن حذف میشن و اونایی باقی میمونن که بصورت تیمی فعالیت میکنن)

مثلا همین وبمستر ها چار تا سایت بزنن در موضوعات مختلف و بصورت تیمی و بدون چشم داشت روش کار کنن بصورت تیمی
بقیه میفهمن سایت داشتن یچیز جدی هست و دیگه یک نفر نمیتونه سایت خوب براشون بزنه و اینطوری قشر قیمت شکن حذف میشن

SaRaa*_*

Registered User
لایک‌ها
50
مخم ترکید دیگه..

@tazone
متاسفانه نتیجه این شده که از بعد کرونا، یه عده اومدن سراغ مشاغل دورکاری و اینترنتی و یه عده به واسطه سرمایه ای که دارند یا قیمتای پایینی که میدن، الان دارن پروژه میگیرن و بیشتر وقتا کارا بی کیفیته و کارفرما ناراضیه و کلا دیگه سخت میتونه اعتماد کنه.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سلام دوستان
از دو روز پیش در حدود 15% بازدید های شما هم کم شده؟
روی چند تا از سایت هامون این مورد پیش اومده؟
خودم آره. از یکی از دوستان هم پرسیدم اونم تایید کرد

بالا