meysam0211
Registered User
سلامما کلا مثلا با یکتانت کار می کنیم که از چند سال پیش کد ملی مون اونجا بوده و اونها هم از یک سال پیش توی پانل فاکتور فروش میزنن و فروش خدمات هم زدن
نشر محتوای دیجیتال
یعنی در هر صورت کد ملی و درآمد ما برای اداره مالیات ارسال شده
کار ما هم همینه دیگه فروش خدمات که همون تبلیغات هست
حالا ما یک درآمدی داریم و وقتی جز یک رسته شغلی بشیم مثلا ضریبش 40 درصد باشه باید از این 40 درصد درآمد مالیات بدیم که عدد زیادی نمیشه
فروش 100 تومن هست اما 40 تومنش مثلا میشه سود که مالیات اینو میگیرن
ما هم نمیخوایم اقدام کنیم برای مالیات
اما الان هر کار بانکی یا هر وامی و ... خیلی وقتا روی مجوز کسب و کار و اینا حساس میشن و مجوز صنفی هم بالاخره مالیات میره و ...
من میخوام اگر هم بنا هست اقدام کنیم و ثبت نام کنیم خودمون یک رسته شغلی انتخاب کنیم که دردسر کمتری داشته باشه و درست باشه
چون کسی اصلا با شغل ما آشنایی نداره زیاد
یا مثلا بریم دنبال مجوزی که ببینیم میشه معافیت بگیریم یا نه
روی این موضوع هست سوالم
من از مشاور مالیاتی و حسابداری که پرسیدم گفتن بالاخره چون درآمدی دارید و گردش حساب بانکی
باید برای ارسال اضهارنامه اقدام کنید
الان هم تمام کارهای بانکی و وام و .. مجوز صنفی و .. میخوان که اگر بخوایم برای کار خودمون بگیریم باید اداره دارایی ثبت نام کرده باشیم
حالا واسه همین من اینجا پرسیدم ببینم دوستانی که درآمدشون از تبلیغات کلیکی هست تا حالا اقدام کردن یا خیر
ما اقدام کردیم
تا یک سطح درامد مشخصی هست برای کارهای ما
مثلا من که فرم رو پر کردم ، با تمام کسریات و... صفر درومد..
اینطور نیست که همه باید مالیات بدن، بعضی از شغل ها کف و سقف داره و بسته به درامد ، مالیات میبرن.. من 2سال رو پر کردم و صفر شد ( یعنی موقع پر کردن اظهارنامه یه تخفیف میزنه برات بعنوان سهمیه ت ، میزانشو بزنی یهو دیدی مثلا 2% باید پرداخت کنی ) حالا مونده به درامدت که چقدر هست..
شما برو پر کن نترس از چیزی، هیچ اتفاقی هم نمیوفته..