• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
ما کلا مثلا با یکتانت کار می کنیم که از چند سال پیش کد ملی مون اونجا بوده و اونها هم از یک سال پیش توی پانل فاکتور فروش میزنن و فروش خدمات هم زدن
نشر محتوای دیجیتال
یعنی در هر صورت کد ملی و درآمد ما برای اداره مالیات ارسال شده
کار ما هم همینه دیگه فروش خدمات که همون تبلیغات هست
حالا ما یک درآمدی داریم و وقتی جز یک رسته شغلی بشیم مثلا ضریبش 40 درصد باشه باید از این 40 درصد درآمد مالیات بدیم که عدد زیادی نمیشه
فروش 100 تومن هست اما 40 تومنش مثلا میشه سود که مالیات اینو میگیرن
ما هم نمیخوایم اقدام کنیم برای مالیات
اما الان هر کار بانکی یا هر وامی و ... خیلی وقتا روی مجوز کسب و کار و اینا حساس میشن و مجوز صنفی هم بالاخره مالیات میره و ...
من میخوام اگر هم بنا هست اقدام کنیم و ثبت نام کنیم خودمون یک رسته شغلی انتخاب کنیم که دردسر کمتری داشته باشه و درست باشه
چون کسی اصلا با شغل ما آشنایی نداره زیاد
یا مثلا بریم دنبال مجوزی که ببینیم میشه معافیت بگیریم یا نه
روی این موضوع هست سوالم

من از مشاور مالیاتی و حسابداری که پرسیدم گفتن بالاخره چون درآمدی دارید و گردش حساب بانکی
باید برای ارسال اضهارنامه اقدام کنید
الان هم تمام کارهای بانکی و وام و .. مجوز صنفی و .. میخوان که اگر بخوایم برای کار خودمون بگیریم باید اداره دارایی ثبت نام کرده باشیم
حالا واسه همین من اینجا پرسیدم ببینم دوستانی که درآمدشون از تبلیغات کلیکی هست تا حالا اقدام کردن یا خیر
سلام
ما اقدام کردیم
تا یک سطح درامد مشخصی هست برای کارهای ما
مثلا من که فرم رو پر کردم ، با تمام کسریات و... صفر درومد..
اینطور نیست که همه باید مالیات بدن، بعضی از شغل ها کف و سقف داره و بسته به درامد ، مالیات میبرن.. من 2سال رو پر کردم و صفر شد ( یعنی موقع پر کردن اظهارنامه یه تخفیف میزنه برات بعنوان سهمیه ت ، میزانشو بزنی یهو دیدی مثلا 2% باید پرداخت کنی ) حالا مونده به درامدت که چقدر هست..
شما برو پر کن نترس از چیزی، هیچ اتفاقی هم نمیوفته..

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
خیلی گرون شدن سرورا :/
ماهی 3.5 تا 4 یورو خیلی هم گرون نیستا!
این پرو*کسی هست یا چیز پی ان؟
دومی
....
خرید از سایت های ایرانی اشتباهه محضه! مستقیم بخرید و برای پرداخت هم سایت هایی هستند مثل اول پرداخت که از نظر قیمتی پایین تر از ایرانی کارت انجام میدن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
ما کلا مثلا با یکتانت کار می کنیم که از چند سال پیش کد ملی مون اونجا بوده و اونها هم از یک سال پیش توی پانل فاکتور فروش میزنن و فروش خدمات هم زدن
نشر محتوای دیجیتال
یعنی در هر صورت کد ملی و درآمد ما برای اداره مالیات ارسال شده
کار ما هم همینه دیگه فروش خدمات که همون تبلیغات هست
حالا ما یک درآمدی داریم و وقتی جز یک رسته شغلی بشیم مثلا ضریبش 40 درصد باشه باید از این 40 درصد درآمد مالیات بدیم که عدد زیادی نمیشه
فروش 100 تومن هست اما 40 تومنش مثلا میشه سود که مالیات اینو میگیرن
ما هم نمیخوایم اقدام کنیم برای مالیات
اما الان هر کار بانکی یا هر وامی و ... خیلی وقتا روی مجوز کسب و کار و اینا حساس میشن و مجوز صنفی هم بالاخره مالیات میره و ...
من میخوام اگر هم بنا هست اقدام کنیم و ثبت نام کنیم خودمون یک رسته شغلی انتخاب کنیم که دردسر کمتری داشته باشه و درست باشه
چون کسی اصلا با شغل ما آشنایی نداره زیاد
یا مثلا بریم دنبال مجوزی که ببینیم میشه معافیت بگیریم یا نه
روی این موضوع هست سوالم

من از مشاور مالیاتی و حسابداری که پرسیدم گفتن بالاخره چون درآمدی دارید و گردش حساب بانکی
باید برای ارسال اضهارنامه اقدام کنید
الان هم تمام کارهای بانکی و وام و .. مجوز صنفی و .. میخوان که اگر بخوایم برای کار خودمون بگیریم باید اداره دارایی ثبت نام کرده باشیم
حالا واسه همین من اینجا پرسیدم ببینم دوستانی که درآمدشون از تبلیغات کلیکی هست تا حالا اقدام کردن یا خیر
اولا که فکر نکنم کسی کار با شما داشته باشه و اگر پرونده برای خودت باز نکنی بهتره
دوما اگر بتونی مجوز نشر دیجیتال از ارشاد بگیری، تا جایی که من می‌دونم معاف میشی
سوما درآمدت بعید می‌دونم اونقدر زیاد باشه که اصلا بهش مالیات بخوره ( در مورد ماده صد تحقیق کنید)
چهارما رسته شغلی که خدماتی باشه کلا حاشیه سودش بالاست. مثل همین چهل درصدی که گفتی. من نماد که گرفتم، خودشون رسته شغلی رو کسب و کار فروشگاه مجازی در نظر گرفتند و پرونده باز کردند. عنوان دقیقش یادم نیست. اگر بتونی همچین رسته لی رو انتخاب کنی، که خدماتی نباشه خیلی بهتره.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
در حالیکه گوگل، باعث شد وبمسترها، همکاری با همدیگه رو قطع کنند و بخش لینک های دوستان رو غیرفعال کنند و بنر همدیگه رو از سایت هاشون بردارن؛ در همین حال، پیج های اینستاگرامی با تشکیل شبکه و حمایت از همدیگه، چقدر با هم تبادل بازدید دارن و به افزایش مخاطب های همدیگه کمک می کنند. مخاطب هایی که با فالو کردن یک صفحه، یه جورایی تا مدت زیادی همراه اون صفحه هستند و نه شبیه بازدیدکننده هایی که از گوگل میان و بعد از خوندن مطلب و دانلود فایل، سایت رو فراموش و ترک می کنند.

وقتی مخاطب ثابت بدست اومد، دیگه وبمستر، مثل قبل، نیازمند گوگل و موتور جستجو نیست و از بازی های الگوریتم اون ها در آرامش و آسایشه! :rolleyes:

واقعاً وبمسترها، اشتباه بزرگی مرتکب شدند که به خواسته گوگل در قطع همکاری با همدیگه، تن دادن. قدیما تو سایت ها، هم لینک دوستان بود، هم تبادل بنر داشتند، هم تبادل پست و هم به صورت آیفریم لینک های همدیگه رو میذاشتن و این کار ترافیک بزرگی رو بین سایت های همکار ایجاد می کرد که ده ها مزیت داشت ولی الآن همه وابسته به گوگل. گوگل هم کارش اینه که یه ترافیک درحد بخور/نمیر، می فرسته و همیشه وبمستر رو در حالت تلاش نگه میداره. تلاشی که به نظر میرسه، نتیجه اش بیشتر سرابه تا واقعیت!
یه زمانی یاهو خدا بود!
یاهو مسنجر، ایمیل، سرچ
هوم پیج همه مرورگر ها حتی سرچ انجین پیشفرض یاهو بود
لوگو یاهو محاله کسی تو ذهنش نباشه

یه روزی انحصار از دست گوگل درمیاد
اگه رفتارش رو برسی کنید همش میره سمت خرید تبلیغات ادسنس از خودش
بزودی یه الگوریتم میاره واسه بی اثر کردن بک لینک ها
همینطور پیش بره دیگه چیزی نمیمونه بعد میگن خب سایت زدن از مد رفته! همه میرن سمت سوشیال!
اروپا یه قوانین ضد انحصار داره ولی نمیدونم چرا برای گوگل اعمال نمیکنه

روزی چند بار تکرار کنید با خودتون
گوگل یک بیزینس و شرکت خصوصی و تجاری هست
وجود سئوکار بلک هت و روش های دور زدن گوگل باعث ضرر و زیان گوگل هست
سئوکار بلک هت یا حتی کلاه خاکستری ها و گوگل در دو جبهه مقابل هم هستند و تضاد منافع دارند

بنابراین خیلی چیزها که اعلام و ادعا میشه غیر قابل اتکا و غلط هستند

تبادل لینک که همیشه مزییت داشت!
دشواری گوگل چیه؟
بخاطر امتیاز بندی لینک ها؟
اگه بخاطر اینه..تقسیر خود اسپمر ها بود.. :( کلی لینک باکس درست میکردن..
تبادل بنر و تبادل لینک منافع مالی گوگل رو کمتر میکنه برای همین مقابله میکنه
گوگل درامد بالایی از ادز داره و سئوکار هر مدلیش میتونه ضربه ای به این درامد براش باشه به نحوی و این آپدیت ها هم فقط برای فروش همین ادورز خودشه که نیاز پیدا کنن به خرید این سرویس
بک لینک توی ولاگهای رزبلاگ اثرگذار هست بنظرتون ؟
بستگی داره
کجا رو میخوای بیاری بالا

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
یه زمانی یاهو خدا بود!
یاهو مسنجر، ایمیل، سرچ
هوم پیج همه مرورگر ها حتی سرچ انجین پیشفرض یاهو بود
لوگو یاهو محاله کسی تو ذهنش نباشه

یه روزی انحصار از دست گوگل درمیاد
اگه رفتارش رو برسی کنید همش میره سمت خرید تبلیغات ادسنس از خودش
بزودی یه الگوریتم میاره واسه بی اثر کردن بک لینک ها
همینطور پیش بره دیگه چیزی نمیمونه بعد میگن خب سایت زدن از مد رفته! همه میرن سمت سوشیال!
اروپا یه قوانین ضد انحصار داره ولی نمیدونم چرا برای گوگل اعمال نمیکنه
اوضاع برای یوتیوبر ها هم افتضاح شده..
چیزی که من می بینم ،تولید کننده های ویدیو های چرت و پرت بیشتر بازدید میگیرن و بالا میان تا بقیه..

از اونجایی که من مسائل سیاست جهانی رو دنبال میکنم، حدسم بر فقیرتر کردن و بیمار تر کردن جوامع هست که الان سراغ وبمستر ها و یوتیوبر ها اومدن..
میخوان توی مجازی هم محتوای مفید برای جوامع کمرنگ بشه و جوامع بیشتر و بیشتر مصرف گرا و بی خرد و پوچ بشن..

عکس ها و فیلم های مردم جوامع غرب رو که ببینی هر ۱۰ سال ۱۰ سال که بری عقب تر قشنگ متوجه تغییرات سطح شادی و سطح اصالت و اخلاق جامعه و امنیت مالیشون میشی..

تنها امیدمون بازگشت ترامپ میتونه باشه..

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
از کجا میخرید ؟
قیمت پایه ش: 3.79 یورو
فقط گذرنامه میخواد ثبت نام ش و... هزینه هم در انتهای هر ماه پرداخت میشه!!
اکانت های آماده هتزنر رو تا ۱ میلیون هم میفروشند... :)

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
میخوان توی مجازی هم محتوای مفید برای جوامع کمرنگ بشه و جوامع بیشتر و بیشتر مصرف گرا و بی خرد و پوچ بشن..
مسیله فقط خواستن دو@لت ها نیست مسیله اینه که خوده مردم هم گرایش دارن به لذت طلبی و راحت طلبی و مسخره بازی

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
بستگی داره
کجا رو میخوای بیاری بالا
بالا هست تو خیلی از کلمات، میخاییم فقط تعداد بک لینکهارو ببریم بالاتر(رقبامون خیلی جلو زدن از این بابت)، رپورتاژم تو سایت های بزرگ رفتیم ولی بک لینک نه...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

This site can’t be reached​

The webpage at might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

ERR_SOCKET_NOT_CONNECTED

کسی با این خطا مواجه شده؟

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432

The webpage at might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

ERR_SOCKET_NOT_CONNECTED

برای ما درسته..

مشکل از اینترنتته مثل اینکه
اینم ببین : https://www.techinpost.com/tricks-fix-error-err_socket_not_connected-code-problem/

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
این گوتنبرگ وردپرس..
هرچقدر بد دسته..
ولی یه خوبی داره که راحت میشه توش ستون بندی کرد و صفحه سازی کرد..
یعنی عملا از وابستگی به صفحه سازهای سنگین راحت شدیم..
خدا خیرشون بده..

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289

ERR_SOCKET_NOT_CONNECTED

برای من اوکی هست

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
سلام
ظاهرا سایت من هک شده و حدود 2000 پست اسپم و 800 کتگوری اسپم ایجاد شده که تاریخ اولیش واسه 3 ماه پیش هست همه هم با یوزر ادمین ایجاد شده حالا نمیدونم پسورد ادمین هک شده یا ربات بوده چون پست ها گویا اسکچوال شده بوده و به مرور ایجاد شده چون بعید میدونم کسی هر روز بیاد پست بزنه بره
حالا موضوع اینه که همه پست ها و دسته ها رو پاک کردم ولی خیلی نوشته ها ایندکس شده و الان نمیدونم از طرف گوگل مشکل ساز میشه یا خیر (404 و اسپم و ...)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
سلام
ظاهرا سایت من هک شده و حدود 2000 پست اسپم و 800 کتگوری اسپم ایجاد شده که تاریخ اولیش واسه 3 ماه پیش هست همه هم با یوزر ادمین ایجاد شده حالا نمیدونم پسورد ادمین هک شده یا ربات بوده چون پست ها گویا اسکچوال شده بوده و به مرور ایجاد شده چون بعید میدونم کسی هر روز بیاد پست بزنه بره
حالا موضوع اینه که همه پست ها و دسته ها رو پاک کردم ولی خیلی نوشته ها ایندکس شده و الان نمیدونم از طرف گوگل مشکل ساز میشه یا خیر (404 و اسپم و ...)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
به احتمال زیاد بخاطر افزونه یا قالب نال شده بوده.. :(

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
@aranoz
ببخشید سایت hoonid.com رو با چی درست کردید؟

بالا