• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
در حالیکه گوگل، باعث شد وبمسترها، همکاری با همدیگه رو قطع کنند و بخش لینک های دوستان رو غیرفعال کنند و بنر همدیگه رو از سایت هاشون بردارن؛ در همین حال، پیج های اینستاگرامی با تشکیل شبکه و حمایت از همدیگه، چقدر با هم تبادل بازدید دارن و به افزایش مخاطب های همدیگه کمک می کنند. مخاطب هایی که با فالو کردن یک صفحه، یه جورایی تا مدت زیادی همراه اون صفحه هستند و نه شبیه بازدیدکننده هایی که از گوگل میان و بعد از خوندن مطلب و دانلود فایل، سایت رو فراموش و ترک می کنند.

وقتی مخاطب ثابت بدست اومد، دیگه وبمستر، مثل قبل، نیازمند گوگل و موتور جستجو نیست و از بازی های الگوریتم اون ها در آرامش و آسایشه! :rolleyes:

واقعاً وبمسترها، اشتباه بزرگی مرتکب شدند که به خواسته گوگل در قطع همکاری با همدیگه، تن دادن. قدیما تو سایت ها، هم لینک دوستان بود، هم تبادل بنر داشتند، هم تبادل پست و هم به صورت آیفریم لینک های همدیگه رو میذاشتن و این کار ترافیک بزرگی رو بین سایت های همکار ایجاد می کرد که ده ها مزیت داشت ولی الآن همه وابسته به گوگل. گوگل هم کارش اینه که یه ترافیک درحد بخور/نمیر، می فرسته و همیشه وبمستر رو در حالت تلاش نگه میداره. تلاشی که به نظر میرسه، نتیجه اش بیشتر سرابه تا واقعیت!
تبادل لینک که همیشه مزییت داشت!
دشواری گوگل چیه؟
بخاطر امتیاز بندی لینک ها؟
اگه بخاطر اینه..تقسیر خود اسپمر ها بود.. :( کلی لینک باکس درست میکردن..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تبادل لینک که همیشه مزییت داشت!
دشواری گوگل چیه؟
بخاطر امتیاز بندی لینک ها؟
دشواری گوگل این بود که میگفت مثلاً سایت A و B با همدیگه دوست هستند! دلیل نمیشه که این به اون لینک بده، اون به این! اینجوری درواقع هدف این دوسایت اینه که میخوان بات های گوگل رو دور بزنند و بک لینک های همدیگه رو افزایش بدن. منظورش این بود که همه چیز باید در حالت ایده آل باشه! و لینک ها به صورت طبیعی بوجود بیاد. میگفت شما مطلب خوب بنویسید، بقیه سایت ها وقتی از مطالب شما استفاده می کنند، یه لینک به عنوان منبع به نوشته شما میدن. این میشه یک بک لینک خوب! ولی لینک هایی که خودتون به صورت احساسی و دوستی به همدیگه هدیه بدید(!) بد هست و اگه این کار رو انجام بدید، اسم شما رو تو دسته بدها قرار میدم و دوتا ضربدر هم جلوی اسمتون میزنم! در عمل نتیجه اش شد یه چیز بدتر! پولدارها رفتند بک لینک های چند مرحله ای و رپورتاژ خریدند که دیگه بات های گوگل نه میتونه تشخیص بده و نه میتونه اثبات کنه که این لینک ها طبیعی نیستند!

از اونطرف هم خود وبمسترها غلام حلقه به گوش گوگل بودن و خیلی شدیدتر از اونچیزی که گوگل خواسته بود، عمل کردند! سئوکارها هم برای فروش بیشترِ بک لینک های خودشون، به این قضیه دامن زدند و کار به اینجا کشید که دیگه اگه خود گوگل هم الآن اعلام کنه، تبادل لینک مثل قدیم مشکلی نداره، دیگه کسی جرات انجامش نداره!

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
شاتل خیلی روی اعصابه
12 گیگ با سرعت 512 گرفتم 40 تومن
هر بار حجم کم میاد با خرید ترافیک اضافه ماهی صد تومن خرجش میکنم.
قبلا های وب داشتم یک بار هم حجمش کم نمیومد قیمتش هم ارزون. الان نگاه کردم تعرفش مثل همون شاتله

من اینترنت میخوام، ترافیک داخلی و از این *** شعر ها بدرد نمیخوره
این که میان میگم 40 گیگ و 12 گیگش بین المللی، این اصلا اینترنت نیست ما رو *** حساب کردن

ماهان نت یکی میگفت خونه. 35 گیگ 60 تومن سرعت 3 مگ
ولی سایتش رو دیدم داغونه ثبت نامش خراب بود فونتش هم بهم ریخته!
تلفنش زنگ زدم اشغال بود!! نه ادرس نمایندگی نه چیزی همینطوری سایت زدن

بجز این کجا حجم خوب میده؟ با قیمتی که زورکی نباشه هر بار پول بگیرن و هیچی
اگر تحت پوشش آنتن دهی td-lte ایرانسل هستی، خرید یک مودم td-lte از شیپور و بسته اقتصادی 70 تومن 80 گیگ سرعت 8 مگ انتخاب خوبیه.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فیلترینگ امروز ترکوند. کلی دستور حذف فرستاد
آخه بازی فورتنایت یا پابجی چه ایرادی داره
زورشون فقط به وب میرسه

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
زورشون فقط به وب میرسه
دقیقا، رو موزیکام همین امروز ارسال کردند 🤐

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
کیفیت خدمات این سایت مورد تاییده؟
cpanel.ir
تقریبا نیم گیگ هاست ایران میخواستم. قیمت پایین

واقعیتش نگاه میکنم یکی از یکی دیگه داغون تر، خودم فکرای بزرگی دارم در حد یاهو ولی بودجه اندازه چنگیز هاست، اونقدر پول ندارم خب :cry:
اینجا xzn.ir هست هنوز مثل ده سال پیش برچسب و کلمه کلیدی گذاشتن :LOL:
کلمه کلیدی گذاشتن از وبلاگ ها شروع شد بعد وردپرس، هنوز یه تعداد فکر میکنن گوگل با اینا کلمه کلیدی رو میفهمه :ROFLMAO::ROFLMAO:
1662395399030.png
زورشون فقط به وب میرسه
وب فارسی فیلترینگ
وب خارج فیلترینگ نداری ولی یه چیزای بدتری هست
به ایمیل abuse هاستینگ یا رجیسترار دامنه اینا رو گزارش میدن:

این محتوا اسپم است
این محتوا باید به عنوان بالغ علامت گذاری شود
این محتوا توهین آمیز است
این محتوا خشونت آمیز است
این محتوا نشان می دهد که نویسنده ممکن است در خطر آسیب رساندن به خود و دیگران باشد.
این محتوا حق کپی رایت من را نقض می کند
این محتوا حاوی اطلاعات خصوصی من است
و...

اون گزارشی که به گوگل میدن بماند

مهمترینشون کپی رایته
ولی توی ایران از هر جا دلت میخواد کپی کن، اصلا کار ما کپی کردنه :LOL: نمونش همین ویندوزی که استفاده میکنید باید پول بدید مفتی استفاده میکنید
میگن آزادی بیان و حقوق حشر ولی همش دروغه کافیه گزارش توهین بزنن دیگه کار تمومه، من میخواستم راحت باشم دیدم نمیشه . همونطور که یوتیوب و اینستاگرام این چیزا رو دارن، هاستینگ و رجیسترار دامنه خیلی بدتر.

999606.gif

Last edited:

Lost1

Registered User
لایک‌ها
88
cpanel.ir
این سایت بدترین پشتیبانی، بدترین خدمات، بدترین مدیر، بدترین قیمت، بدترین و آشغال ترین هاستینگ جهان هستن!
منم گول قیمت هاشون رو خوردم یه سرویس یکساله گرفتم. میدونید چی جالبه؟ وردپرس خام بالا نمیومد! به پشتیبانی اومدم پیام بدم دیدم نوشته سرویس شما شامل پشتیبانی نمیشه! یه لحظه فکر کنید... شما شامل پشتیبانی نمیشه! باید 50 داد تا پشتیبانی بدن اون هم به سرویسی که خودشون فروختن!!!! با هزار زور به پشتیبانی تیکت دادم بعد از چند روز جواب ندادن، به مدیر تیکت زدم بعد از یک روز از این تیکت جواب داد بلاخره.
گفتن باید افزونه کش رو فعال کنی!!!
من: 😑
وردپرس خام:😐
پولم: 🔥

گفتم بابا سایت بالا نمیاد گفتن باید سرور اختصاصی مثل دیجیکالا بگیری :Screenshot_20220905-223552_Chrome.jpg

Lost1

Registered User
لایک‌ها
88
این سایت بدترین پشتیبانی، بدترین خدمات، بدترین مدیر، بدترین قیمت، بدترین و آشغال ترین هاستینگ جهان هستن!
منم گول قیمت هاشون رو خوردم یه سرویس یکساله گرفتم. میدونید چی جالبه؟ وردپرس خام بالا نمیومد! به پشتیبانی اومدم پیام بدم دیدم نوشته سرویس شما شامل پشتیبانی نمیشه! یه لحظه فکر کنید... شما شامل پشتیبانی نمیشه! باید 50 داد تا پشتیبانی بدن اون هم به سرویسی که خودشون فروختن!!!! با هزار زور به پشتیبانی تیکت دادم بعد از چند روز جواب ندادن، به مدیر تیکت زدم بعد از یک روز از این تیکت جواب داد بلاخره.

گفتم بابا سایت بالا نمیاد گفتن باید سرور اختصاصی مثل دیجیکالا بگیری :مشاهده پیوست 1304632
یه چیزی: اگه هاست کم میخوای برو پارس پک، به درد نمیخوره ولی از این سی پنل ایران بهتره، اگه میخوای سایتت درست درمون باشه برو ایرانسرور من خودم از ایرانسرور استفاده می‌کردم و 5 بار وجه رو هم عودت دادن🙃

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

گفتم بابا سایت بالا نمیاد گفتن باید سرور اختصاصی مثل دیجیکالا بگیری :مشاهده پیوست 1304632
cpanel.ir

واقعیتش نگاه میکنم یکی از یکی دیگه داغون تر، خودم فکرای بزرگی دارم در حد یاهو ولی بودجه اندازه چنگیز هاست، اونقدر پول ندارم خب :cry:
کلمه کلیدی گذاشتن از وبلاگ ها شروع شد بعد وردپرس، هنوز یه تعداد فکر میکنن گوگل با اینا کلمه کلیدی رو میفهمه :ROFLMAO::ROFLMAO:
مشاهده پیوست 1304618

وب فارسی فیلترینگ

این محتوا اسپم است
این محتوا توهین آمیز است
این محتوا خشونت آمیز است
این محتوا نشان می دهد که نویسنده ممکن است در خطر آسیب رساندن به خود و دیگران باشد.
و...

مهمترینشون کپی رایته
ولی توی ایران از هر جا دلت میخواد کپی کن، اصلا کار ما کپی کردنه :LOL: نمونش همین ویندوزی که استفاده میکنید باید پول بدید مفتی استفاده میکنید
میگن آزادی بیان و حقوق حشر ولی همش دروغه کافیه گزارش توهین بزنن دیگه کار تمومه، من میخواستم راحت باشم دیدم نمیشه . همونطور که یوتیوب و اینستاگرام این چیزا رو دارن، هاستینگ و رجیسترار دامنه خیلی بدتر.

مشاهده پیوست 1304619
تایید میشه حرف دوستمون اورسل میکنن هاست یه اسکریپت 10 خطی که نوشته بودم بینهایت کند اجرا میکرد چه برسه بخوای وردپرس نصب کنی

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
cpanel.ir

واقعیتش نگاه میکنم یکی از یکی دیگه داغون تر، خودم فکرای بزرگی دارم در حد یاهو ولی بودجه اندازه چنگیز هاست، اونقدر پول ندارم خب .
دنبال پول گنده نباش..
دنبال پول فوری ،حتمی ،هرچند کم ، باش..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
وردپرس، مجانیه ولی هزینه ای که بابت مصرف وحشتناک و بسیار بسیار زیاد منابع (CPU و هارد) به وبمستر وارد می کنه + وسوسه خرید افزونه ها و قالب هاش و... در عمل از یک اسکریپت پولی بیشتر درمیاد! :LOL: در واقع باید آدم ها به این درک برسن که چیز مفتی تو این دنیا، دیگه وجود نداره! :LOL: شاید قبلاً بود... ولی الآن دیگه نیست!

در واقع هاست های اشتراکی، خیلی خیلی لطف دارن که اجازه نصب وردپرس رو میدن! :rolleyes: ووکامرس رو نصب کنید و تعداد کوئری ها به دیتابیس بابت دیدن صفحه اول سایت رو بشمارید. حداقل 300 ~ 400 کوئری به دیتابیس برای دیدن یک صفحه! همینو یه برنامه نویس حرفه ای میتونه نهایت نهایت با 3 کوئری انجام بده. یعنی مصرف منابعش بسیار غیرعادیه و حداقل یکصد برابر حالت معموله! علتش هم اینه که خواسته مثلاً کار رو برای پلاگین نویس ها آسون کنه تا بدون دستکاری هسته وردپرس و با کمک هوک ها بتونند از «شبه فریم ورک» ابداعی وردپرس، استفاده کنند که در عمل باعث کندی بیش از اندازه شده و پلاگین نویسش هم باید بره کلی راجع به هوک هاش مطالعه کنه تا بتونه یه خط پلاگین بنویسه و آخرش هم اسیر محدودیت های هوک هاش میشه.

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
cpanel.ir

مشاهده پیوست 1304618

وب فارسی فیلترینگ

این محتوا اسپم است
این محتوا توهین آمیز است
این محتوا خشونت آمیز است
و...

مهمترینشون کپی رایته

مشاهده پیوست 1304619
cpanel و ارزون هاست و ... افتضاح بودن یادم میاد سال 96-97 از یک بابایی توی وبهاستینگ تاک هاست گرفتم تعطیل کرده بود رفته بود کبابی زده بود به هر بدبختی بعد 20 روز بکاپ داد :D
ولی این xzn آلمان ارزانش رو برای 3-4 تا از سایتای کم بازدیدم (200-300آی پی) استفاده کردم بد نبود

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
وردپرس، مجانیه ولی هزینه ای که بابت مصرف وحشتناک و بسیار بسیار زیاد منابع (CPU و هارد) به وبمستر وارد می کنه + وسوسه خرید افزونه ها و قالب هاش و... در عمل از یک اسکریپت پولی بیشتر درمیاد! :LOL: در واقع باید آدم ها به این درک برسن که چیز مفتی تو این دنیا، دیگه وجود نداره! :LOL: شاید قبلاً بود... ولی الآن دیگه نیست!

در واقع هاست های اشتراکی، خیلی خیلی لطف دارن که اجازه نصب وردپرس رو میدن! :rolleyes: ووکامرس رو نصب کنید و تعداد کوئری ها به دیتابیس بابت دیدن صفحه اول سایت رو بشمارید. حداقل 300 ~ 400 کوئری به دیتابیس برای دیدن یک صفحه! همینو یه برنامه نویس حرفه ای میتونه نهایت نهایت با 3 کوئری انجام بده. یعنی مصرف منابعش بسیار غیرعادیه و حداقل یکصد برابر حالت معموله! علتش هم اینه که خواسته مثلاً کار رو برای پلاگین نویس ها آسون کنه تا بدون دستکاری هسته وردپرس و با کمک هوک ها بتونند از «شبه فریم ورک» ابداعی وردپرس، استفاده کنند که در عمل باعث کندی بیش از اندازه شده و پلاگین نویسش هم باید بره کلی راجع به هوک هاش مطالعه کنه تا بتونه یه خط پلاگین بنویسه و آخرش هم اسیر محدودیت های هوک هاش میشه.
دلیش اینه که وردپرس اختصاصی ساخته نشده برای کار مشخصی بلکه برای مصارف همه کاره ساخته شده
مثلا فکر کنید طرف میخواد یدونه پیچ بزنه توی دیوار وردپرس یه کارگاه بهش میده......
منابعی مصرف نمیکنه وردپرس آنچنان. هرچند سایت های اختصاصی سرعت شون خیلی بالاتره
اون هاستینگ هایی که ازشون خرید میکنید دغل بازن
روش کاری که متاسفانه اکثر وبمستر ها در ایران پیش گرفتن غلطه
یعنی جامعه سایت داران ایران انقدر براشون سخته که چند تا همکار پیدا کنند یا شریک؟نکنه این قشر رو همون بچه های جامعه ستیز قدیم که از پشت کامپیوتر پا نمیشدن بیان به مهمونا سلام کنن تشکیل میده؟!:دی

Last edited:

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
شاتل خیلی روی اعصابه
12 گیگ با سرعت 512 گرفتم 40 تومن
هر بار حجم کم میاد با خرید ترافیک اضافه ماهی صد تومن خرجش میکنم.
قبلا های وب داشتم یک بار هم حجمش کم نمیومد قیمتش هم ارزون. الان نگاه کردم تعرفش مثل همون شاتله

من اینترنت میخوام، ترافیک داخلی و از این *** شعر ها بدرد نمیخوره
این که میان میگم 40 گیگ و 12 گیگش بین المللی، این اصلا اینترنت نیست ما رو *** حساب کردن

ماهان نت یکی میگفت خونه. 35 گیگ 60 تومن سرعت 3 مگ
ولی سایتش رو دیدم داغونه ثبت نامش خراب بود فونتش هم بهم ریخته!
تلفنش زنگ زدم اشغال بود!! نه ادرس نمایندگی نه چیزی همینطوری سایت زدن

بجز این کجا حجم خوب میده؟ با قیمتی که زورکی نباشه هر بار پول بگیرن و هیچی

من ایرانسل TD-LTE استفاده می کنم، 3 ماهه 70 گیگ با مالیات اینا حدودا 110 تومن می شه. البته عملا یک ماهه تموم می شه اما تجربه ثابت کرده از حالت 40 گیگ 1 ماهه خیلی بهتره، دیگه نیاز نیست هر دوهفته تمدید کنم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
زورشون فقط به وب میرسه
مدت تعیین کرده امیر برات ؟
چه مسخره بازیه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
مدت تعیین کرده امیر برات ؟
چه مسخره بازیه
دستور حذف میاد
باید حذف کنی
وگرنه حاجی چک میکنه دوباره اخطار عدم اجرا میده یکی دو روز بعدش
البته ما سایت دانلودی هستیم لینک رو برمیداریم و مینویسم لینک دانلود به دستور حذف شد.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دستور حذف میاد
باید حذف کنی
وگرنه حاجی چک میکنه دوباره اخطار عدم اجرا میده یکی دو روز بعدش
البته ما سایت دانلودی هستیم لینک رو برمیداریم و مینویسم لینک دانلود به دستور حذف شد.
اطلاع رسانی هم داغون شده
دیروز اخطار اومد. رفتم پنل دیدم 10 روز پیش هم اخطار اومده مونتها نه پیامک اومده و نه ایمیل
جدیدا هم اکثرا اس ام اس میاد ولی ایمیل نمیاد. باید بری پنل تا نشون بده

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
در حالیکه گوگل، باعث شد وبمسترها، همکاری با همدیگه رو قطع کنند و بخش لینک های دوستان رو غیرفعال کنند و بنر همدیگه رو از سایت هاشون بردارن؛ در همین حال، پیج های اینستاگرامی با تشکیل شبکه و حمایت از همدیگه، چقدر با هم تبادل بازدید دارن و به افزایش مخاطب های همدیگه کمک می کنند. مخاطب هایی که با فالو کردن یک صفحه، یه جورایی تا مدت زیادی همراه اون صفحه هستند و نه شبیه بازدیدکننده هایی که از گوگل میان و بعد از خوندن مطلب و دانلود فایل، سایت رو فراموش و ترک می کنند.

وقتی مخاطب ثابت بدست اومد، دیگه وبمستر، مثل قبل، نیازمند گوگل و موتور جستجو نیست و از بازی های الگوریتم اون ها در آرامش و آسایشه! :rolleyes:

واقعاً وبمسترها، اشتباه بزرگی مرتکب شدند که به خواسته گوگل در قطع همکاری با همدیگه، تن دادن. قدیما تو سایت ها، هم لینک دوستان بود، هم تبادل بنر داشتند، هم تبادل پست و هم به صورت آیفریم لینک های همدیگه رو میذاشتن و این کار ترافیک بزرگی رو بین سایت های همکار ایجاد می کرد که ده ها مزیت داشت ولی الآن همه وابسته به گوگل. گوگل هم کارش اینه که یه ترافیک درحد بخور/نمیر، می فرسته و همیشه وبمستر رو در حالت تلاش نگه میداره. تلاشی که به نظر میرسه، نتیجه اش بیشتر سرابه تا واقعیت!
گوگل یک بیزینس و شرکت خصوصی و تجاری هست
وجود سئوکار بلک هت و روش های دور زدن گوگل باعث ضرر و زیان گوگل هست
سئوکار بلک هت یا حتی کلاه خاکستری ها و گوگل در دو جبهه مقابل هم هستند و تضاد منافع دارند
تبادل لینک و بنر همینطور
وقتی با گوگل ادز پول میاد به حساب گوگل، با سئو طبیعی و کلاه سفید هم به زور میارتت بالا...

بنابراین خیلی چیزها که اعلام و ادعا میشه غیر قابل اتکا و غلط هستند
همیشه قضیه رو از دید منافع مالی نگاه کنید...
خیلی از سرویس هایی که گوگل رایگان میده، منافعش جمع آوری اطلاعاته که با اونا بهتر بتونه پول دربیاره...

بالا