بستگی به کیفیت ویدیوها داره و اینکه آیا چندین کیفیت میخواید بزارید یا فقط یکی
برای هاست دانلود اگر بازدیدهای خارج از کشور براتون مهمه سراغ هاست دی ال نرید چون دسترسی خارج از کشور رو بستن.
سال ۹۶ من یه سایت کلیپ آنلاین میخواستم راه اندازی کنم
حتی html هم طراحی کردم برای تمامی صفحاتش و در نهایت کنسل شد
پلیر رو از jwplayer استفاده کردم (همونی که آپارات داره استفاده میکنه یا شایدم اون سال استفاده میکرد)
این پلیر امکانات فوق العاده ای داره و یه جورایی با پلیر یوتیوب رقابت میکنه
امکاناتی مثل نسخه های مختلف ویدیو، زیرنویس، ویدوی سه بعدی، استریم، ریسپانسیو حرفه ای، تبلیغات ابتدای ویدیو و پلی لیست انتهای ویدیو، اتصال ads گوگل و صدها امکانات دیگه رو اون موقع داشت و پشت سر هم آپدیت میشد
منتها
این پلیر یه اشکال داره
شما میتونی نسخه trial بگیری اما در ماه فقط حق استفاده از ۵هزار پخش رو داری و به شما یک کد لایسنس رایگان میده برای اینکار (البته یک مقدار فضا هم بهت میده و شما حتی میتونی به سرورهای آمازون هم متصلش کنی)
نسخه پرو هم داره
متاسفانه من نسخه نال شده یا دستکاری شده رو پیدا نکردم و هیچ سایتی حتی در موردش صحبت نکرده بود
و سایت هایی هم که اومده بودن نال کرده بودن، برای وردپرس یا پلتفرم های دیگه بود که فقط امکاناتش نال شده بود و مشکل اتصال به سرور jwplayer و رو حل نکرده بودن و مقدار نمایش همون ۵هزارتا بود
برای حل این مشکل من خودم شخصا کدهارو یه مقدار دستکاری کردم و اتصال به سرور رو قطع کردم اما بعد از اتصال به سرور دیگه پلیر کار نکرد و بعد از یکی دو هفته کلنجار رفتن، بلاخره تونستم اوکی کنم و دسترسی به سرور jwplayer رو غیر فعال و حتی میتونستم آپدیت ها رو دوباره بگیرم و هک کنم و پخش رو نامحدود کنم
حتی اون موقع روی یکی از سایت های تریلر دوستان (وردپرس با استفاده از اسکریپ و اتصال ACF به فیلد های پلیر) و یکی پروژه های مشتری هام هم به صورت اسکریپت (فارغ از وردپرس) پیاده سازی کردم، و متاسفانه بعد از یکی دو سال این سایت هارو تعطیل کردن
و کدها و نسخه هک شده ای که من اوکی کرده بودم همگی رو از روی هاردم حذف کردم.
p.s: در مورد این پلیر تحقیق کنید، شاید سیاست هاشون رو عوض کرده باشن و الان دیگه محدودیت پخش ۵۰۰۰ در ماه رو حذف کرده باشن.
اینجا در مورد ورژن جدیدشون و البته محدودیت ها گفتن (شما کاری به محدودیت حجم نداشته باشن و فقط مقدار پخش رو در نظر بگیر Content Plays)
JW Player Terms of Service Please read these Terms of Service carefully before any Use of the Products. Your Use constitutes an unconditional agreement to be bound by these Terms of Service. IF YOU DO NOT ACCEPT THE TERMS OF SERVICE YOU ARE PROHIBITED FROM USING THE PRODUCTS. The Products are...
www.jwplayer.com
مشاهده پیوست 1316082
+"Free" license edition was previously referred to as "Developer."
* License Scope for the Enterprise Edition shall be as explicitly provided on an applicable Order Form or checkout page, and where License Scope items are provided on the applicable Order Form but limits are not explicitly set, Content Plays shall be limited to 200,000, Websites shall be limited to 1, Hosting shall be limited to 150 GB, and Streaming shall be limited to 500 GB. Except as explicitly provided on an applicable Order Form, Ad Plays for Editions with ads enabled shall be limited to the applicable number of Content Plays, and Overage Rates for Ad Plays shall be equal to that for Content Plays. Except as explicitly agreed to otherwise, Overage Rates for Content Plays for all Editions other than Enterprise and Enterprise Trial shall be $2.50 per thousand.