• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اگه درگاه فعال هست همونو بزار دیگه
مشکل که درگاه پرداخت نیست. از قبل 2 تا درگاه پرداخت واسط داشتم.

کد آیسیک هست، بالاتر گفتم توی لیست فعالیتها، کد آیسیک فروشگاه های مجازی رو ندارم. الان آیسیک چیز دیگه بزنم، می بینی مالیات بیشتر می زنن

اینجا گفتن کد رهگیری مالیاتی که اینماد میده، کد آیسیک فروشگاه مجازی توش هست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
تو سایت اینماد برای فروش محصولات و لوازم آرایشی و بهداشتی مجوز لازم نداره. پس چرا اینجا می گفتن مجوز لازمه؟

1677177508182.png

اینم ضرایب مالیاتی فروشگاه های اینترنتی. انگار تعرفه 97 تغییر پیدا نکرده
4 درصده.
حالا میبینی کد ایسیک دیگه زدم، ضریبش بیشتر شد.
1677177553856.png

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
یک هفته اخیر تغییر بازدید خاصی داشتید دوستان؟
الگوریتمی چیزی اپدیت شده؟

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
یک هفته اخیر تغییر بازدید خاصی داشتید دوستان؟
یه اپدیت داره میزنه گوگل، فکرکنم رو فروشگاههاست
ولی عادیه اسفند همیشه داغونه تا بعداز تعطیلات عید

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
بعد از ریلیزchatgpt توسط openai ، دیگه هر شرکتی تو حوزه تکنولوژی ،که داشت تو لابرتوار هاش روی مدل های هوش مصنوعی پژوهش می کرد ،برای اینکه عقب نمونه ، مجبور شد هر چه سریعتر مدل هاش رو به مرحله اجرایی برسونه.

احتمال خیلی زیاد گوگل هم داره مدل هوش مصنوعی زبانی - یادگیری تقویتی خودش رو روی موتور جستجوش پیاده سازی میکنه.

پ ن :
کلا در زمینه هوش مصنوعی اول بین گوگل و فیس بوک رقابت خیلی شدید بود و دو تا فریمورک اصلی برنامه نویسی تو این حوزه یعنی تنسورفلو و پایتورچ هم اینا منتشر کردند. openai هم یه حدود هفت سالیه اومده تو بازی - بعدش مایکروسافت هم با سرمایه گذاری سنگین روی openai رقیب اینا شد. الانم مثل اینکه میخواد 49 درصد سهام openai رو تصاحب کنه!

گوگل روی مدل زبانی و چتبات هوش مصنوعیش خیلی وقته داره کار میکنه، برای همین برای گوگل خیلی سنگین اومد chatgpt و هر جور شده میخواد خودش دوباره سردمدار این حوزه بشه.ولی در معرفی چتبات bard عجله کرد و شکست سنگینی خورد.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
چطوری میشه فهمید یه محتوا رو آدم نوشته یا هوش مصنوعی؟ چون کپی بودنش رو که چک نمیکنن، ادبیاتش هم فرقی با آدم نداره

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
چطوری میشه فهمید یه محتوا رو آدم نوشته یا هوش مصنوعی؟ چون کپی بودنش رو که چک نمیکنن، ادبیاتش هم فرقی با آدم نداره

برای بررسی محتوا نوشته شده با هوش مصنوعی با این ابزار رایگان کار میکنم
writer
contentatscale
openai-detector

برای بررسی سرقت ادبی هم میتونید از این ابزار استفاده کنید
duplichecker
plagiarismchecker
quetext ( برای چند استفاده اول رایگانه و نتایج بسیار خوبی نسبت به سایر سرویس ها داره)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
شما با این کد رهگیری مالیاتی که اینماد داده مشکلی نداشتین؟

کد رهگیری که اینماد داده توی لیست پرونده های الکترونیک مرتبط با شماره ملی من نیست. از اداره مالیات پرینت اون کد رهگیری که اینماد داد رو گرفتن جلوی کد ملی نوشته بود این اطلاعات نقص دارد.
وقتی در پیش ثبت نام جدید " انتقال یا تغییر کسب و کار قبلی" رو می زنم و کد رهگیری اینماد رو وارد می کنم می نویسه: "کدرهگیری ثبت نام قبلی شما معتبر نمی باشد."
برای حذف ثبت نام کد رهگیری اینماد هم می زنه: "اطلاعات شما در سامانه ثبت نام یافت نشد. لطفا دقت نمایید که اطلاعات را بدون اشتباه ثبت کرده اید."

فقط وقتی در قسمت یادآوری کلمه عبور پرونده الکترونیک کد رهگیری و کد ملی 0 رو وارد می کنم میزنه: لطفا اطلاعات ورودی را دقیق و بدون اشتباه وارد نمایید.
چیز دیگه ای وارد میکنم می نویسه اطلاعات شما در سامانه ثبت نام یافت نشد.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
راهی هست که تحریم chatgbt رو دور بزنیم؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
شما با این کد رهگیری مالیاتی که اینماد داده مشکلی نداشتین؟

کد رهگیری که اینماد داده توی لیست پرونده های الکترونیک مرتبط با شماره ملی من نیست. از اداره مالیات پرینت اون کد رهگیری که اینماد داد رو گرفتن جلوی کد ملی نوشته بود این اطلاعات نقص دارد.
وقتی در پیش ثبت نام جدید " انتقال یا تغییر کسب و کار قبلی" رو می زنم و کد رهگیری اینماد رو وارد می کنم می نویسه: "کدرهگیری ثبت نام قبلی شما معتبر نمی باشد."
برای حذف ثبت نام کد رهگیری اینماد هم می زنه: "اطلاعات شما در سامانه ثبت نام یافت نشد. لطفا دقت نمایید که اطلاعات را بدون اشتباه ثبت کرده اید."

فقط وقتی در قسمت یادآوری کلمه عبور پرونده الکترونیک کد رهگیری و کد ملی 0 رو وارد می کنم میزنه: لطفا اطلاعات ورودی را دقیق و بدون اشتباه وارد نمایید.
چیز دیگه ای وارد میکنم می نویسه اطلاعات شما در سامانه ثبت نام یافت نشد.
من مستقیما خودم ثبت نام میکنم کد مالیاتی رو از طریق سایت مالیات و از طریق اینماد تا حالا انجام ندادم و تا حالا هم بیش از ۱۰ مورد انجام دادم و مشکلی نبوده.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
من مستقیما خودم ثبت نام میکنم کد مالیاتی رو از طریق سایت مالیات و از طریق اینماد تا حالا انجام ندادم و تا حالا هم بیش از ۱۰ مورد انجام دادم و مشکلی نبوده.
منم برای دریافت درگاه پرداخت (قبل اینکه دریافت اینماد اجباری باشه) خودم ثبت نام رو انجام داده بودم و کد رهگیری گرفته بودم/ امسال برای یه درگاه پرداخت دیگه گفتن باید اینماد بگیری. اینماد بی ستاره گرفتم. توی قسمت کسب و کارها اینماد یه رهگیری مالیاتی زده.
1677314520199.png
یکی از کاربرها گفت این کد رهگیری اینماد، آیسیک فروشگاه های مجازی داره و باید کد رهگیری قبلی رو حذف کنی.
اینجا عکسی از قسمت فعالیت های کد رهگیری قبلی رو گذاشتم. کلمه مجازی رو برای کسب و کار مجازی سرچ کردم هیچی بالا نمیاره.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
@ms368
تو قسمت فعالیتها سایت tax برای کد آیسک چی وارد کردی؟ مالیات چطور اومده؟ بعد اگه گفتن باید از طریق کد رهگیری مالیاتی که اینماد داده اقدام می کردید چی؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
@ms368
تو قسمت فعالیتها سایت tax برای کد آیسک چی وارد کردی؟ مالیات چطور اومده؟ بعد اگه گفتن باید از طریق کد رهگیری مالیاتی که اینماد داده اقدام می کردید چی؟
من الان کلمه مجازیو سرچ کردم آورد اما برای اینتا کد
من همینجوری الا بختکی میزنم میره
مثلا طرف کارش 3d هست و آموزش بفروشه، سرچ میکنم آموزش بزرگسالان طراحی گرافیک میاره
به خودشونم میگم من از این چیزا سر درنمیارم و باید به اداره مالیات مراجعه کنید که میگن مشکلی نداره همینجوری بزن
1677316833771.png

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
من الان کلمه مجازیو سرچ کردم آورد اما برای اینتا کد
من همینجوری الا بختکی میزنم میره
مثلا طرف کارش 3d هست و آموزش بفروشه، سرچ میکنم آموزش بزرگسالان طراحی گرافیک میاره
به خودشونم میگم من از این چیزا سر درنمیارم و باید به اداره مالیات مراجعه کنید که میگن مشکلی نداره همینجوری بزن
مشاهده پیوست 1320517
اینتاکد فروشگاه مجازی رو برای منم می آورد. مشکل سر این آیسیک بود

اما انگار ضرایب مالیاتی بر اساس همین اینتاکد شده
از آنجایی‌که طبقه بندی قبلی سازمان امور مالیاتی تحت عنوان کد آیسیک، دارای برخی ایرادات ساختاری و محتوایی بود، بنابراین سازمان امور مالیاتی تصمیم گرفت موضوع شناسایی و طبقه‌بندی و کد گذاری فعالیت‌های اقتصادی در **** مالیاتی را تغییر دهد و به این ترتیب اینتاکد متولد می‌شود.

اینتاکد ساماندهی گونه‌های مختف کسب و کار و مشاغل از نگاه سازمان امور مالیاتی است. به صورت کلی این کد خاص مالیاتی می‌تواند میزان مالیات شما یا به عبارتی زاویه نگاه مالیات به کسب و کار شما را تنظیم کند.

نمیشه همینجوری الا بختگی وارد کرد، فردا می بینی چند میلیون جریمه و اینجور چیزا می برن.
نمیدونم اگه با کدرهگیری قبلی کار کنم فردا ایراد نمی گیرن باید با کد رهگیری که اینماد داده باید کار می کردی و دوباره باید مالیات بدی و..

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
تو register.tax.gov.ir نوع مشمولیت ارزش افزوده رو چی باید بزنیم؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بزنید مشمول نمیشید. شما نه تولید کننده هستید نه خدماتی که ارزش افزوده داشته باشه مثل پیامک.
فروشگاه های اینترنتی هم باید ارزش افزوده بدن. این ارتباطی به اون مشمولیت 6 گانه و... نداره؟

بالا