• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار 6600XT یا 5700XT ماین نشده، ترجیحا سافایر MSI ایسوس گیگا

ST92

Registered User
لایک‌ها
43
سلام. وقت بخیر. خریدار یک مورد دیگه 6600XT یا 5700XT هستم برای استفاده شخصی (گیم) با قیمت مناسب.

ماین نشده باشه و مهلت تست داشته باشه و اگه گارانتیشم مونده باشه که چه بهتر.

ترجیحا تستهاشم بگیرین هرچند تاجایی که تو نت گشتم مشکل فریم دراپ گیمها در صورت مشکل چیپ های رم با نرم افزارهای بنچمارک گیری مشخص نمیشه.

با تشکر از پیشنهاداتتون.

هر دو مورد خریداری شد. ختم تاپیک 🙏

Last edited:

Invoker

Registered User
لایک‌ها
650
درود سال نو شما هم مبارک

یه کارت Saphhire RX6600XT nitro Plus موجود دارم کارت شخصی خودمه بدلیل ارتفا فقط به مدت 2 ماه استفاده شد .

بی تردید قابل مقایسه با کارت های دست دوم و ماین شده نیس. انگار شما دارین کارت آنباکس شده خریداری میکنین.

ST92

Registered User
لایک‌ها
43
درود سال نو شما هم مبارک

یه کارت Saphhire RX6600XT nitro Plus موجود دارم کارت شخصی خودمه بدلیل ارتفا فقط به مدت 2 ماه استفاده شد .

بی تردید قابل مقایسه با کارت های دست دوم و ماین شده نیس. انگار شما دارین کارت آنباکس شده خریداری میکنین.
سلام. سال نوتون مبارک
پیام دادم خدمتتون 🙏

kakamm

Registered User
لایک‌ها
435
درود سال نو شما هم مبارک

سلام
با اجازه استارتر برا منم قیمت ارسال کنین

ST92

Registered User
لایک‌ها
43
درود سال نو شما هم مبارک

کارت از ایشون خریداری شد 👍

ST92

Registered User
لایک‌ها
43
یک مورد هم برای دوستم خریدارم

ST92

Registered User
لایک‌ها
43
کارت 5700 امروز صبح به دستمون رسید و متاسفانه در گیم مشکل فریم دهی شدیدا پایین و پر نشدن رم و ارور و فریز تصویر داره

ALI.KAKA22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام منم 5700خریدم تو اکثر بازی های سنگین اوکی بود ولی تو رزیدنت اویل 4 میپره بیرون لست اف اس هم که اصن نمیاره ولی تو بقیه بازیا اوکیه،،

ST92

Registered User
لایک‌ها
43
سلام منم 5700خریدم تو اکثر بازی های سنگین اوکی بود ولی تو رزیدنت اویل 4 میپره بیرون لست اف اس هم که اصن نمیاره ولی تو بقیه بازیا اوکیه،،
سلام. مبارکتون باشه و انشاا... با سلامتی استفاده کنین.
متاسفانه کارتی که برای دوستم خریدم مشکل داره و تو همه بازیایی که تست کردم و باید بالای 60 فریم میداد، بین 10 تا 15 فریم میداد. هم رو سیستم خودش تست کرد هم من رو سیستمم تست کردم و اوضاع فرقی نکرد. جالب اینجاست که درایور amd هم همون اول حتی تو گیم نرفته ارور میداد و حتی احتیاج به تست هم نداشت که بفهمی معیوبه.

فروشنده هم زیر بار نرفت و پس نگرفت چون به قول خودش توی تاپیک نوشته بود پس نمیگیرم و چون اسم دقیق یه گیم رو نداده بودم تست گیم هم نداد! حتی 3dmark که گذاشته بود از 6600xt خودم امتیاز بیشتری داده بود که اصلا طبیعی نیست و دیگه خدا خودش میدونه خودش تست کرده بود یا از نت عکس دانلود کرده بود یا یه کارت دیگه از همین مدل رو تست کرده بود یا چی.
حالا چون کارت گارانتی داشت فرستادمش گارانتی تا ببینیم چطور میشه. متاسفانه روی یکی از پیچ های پشت gpu یه خط نسبتا عمیق بود که امیدوارم گارانتی قبولش کنه اما پلمپ اونیکی پیچ ظاهرا دست نخورده بود.

حالا پولی که خرج کارت شده اونقدر مهم نیست، مشکل اصلی اینه که انقدر راحت کلاه سر ملت بذاری اونم با قیمت کلی بالاتر از بازار و بعدشم به ریش طرف بخندی و بگی برو شکایت کن اگه به نتیجه رسیدی پولتو پس میدم! اگه میدونستم اینطوری میشه همینجا مغازه ها پر کارت ماین شده و حتی به ادعای خودشون ماین نشده با مهلت تست یه هفته تا یه ماه با قیمت خیلی پایینترن، البته من از اولشم موافق نبودم ولی دوستم صبر نکرد یه مورد مناسبتر پیش بیاد. خلاصه مراقب باشین که متاسفانه آدمای بی انصاف رفته رفته زیاد میشن.

ST92

Registered User
لایک‌ها
43
کارت 5700 امروز صبح به دستمون رسید و متاسفانه در گیم مشکل فریم دهی شدیدا پایین و پر نشدن رم و ارور و فریز تصویر داره
کارت سه هفته بعد از ارسال از گارانتی برگشت و خوشبختانه مشکلش برطرف شده.
حتما مراقب خریدتون باشید. کارت ماین نشده، گارانتی دار و گرونتر از سطح کلی بازار حتما گزینه مناسبی نیست

بالا