من چند وقته از شتابان هاست دارم، کیفیتش خوبه
اصلا مهم نیستسایت جدید ساختم در هشتاد روز عمرش ! اسپم اسکور 17درصد داره !!
طبیعیه ؟
یکی از قشر هایی که کلا بیکار و ریشه کن میشن معلم ها هستن، کلا درشون تخته میشهکاربر عادی موبایل که یک بار هم پشت کامپیوتر نشسته هم به زودی برای ما ها شاخ میشه!
کسی راه حلی داره؟ما میخواییم درگاه بانکی مستقیم بگیریم ولی مجوز نمیدن. سایتی که قراره راه بندازیم همه چی میخواد کار کنه یه چیزی مثل باسلام و دیجی کالا و... منظورم ایته که تخصصی نیست
و اینکه ما برای شروع جنس نداریم. پس انبار هم نداریم. یعنی افیلیت هست و به قیمت همکار از مغازه دار میگیریم و میفرستیم
حالا توی مجوز های https://g4b.ir/license/782870 نوشته باید انبار داشته باشید
کسی میتونه راهنمایی کنه چطور درگاه مستقیم بانکی بگیریم؟ باز هم اگر سؤال و نقطه مبهمی داشت بگید توضیح میدم
از یه نفر پرسیم گفت بدون شک نیاز به ثبت شرکت هست. ولی خب حالا چطور شرکتی و چه جوری؟ کسی اطلاع داره؟
معمولا ده برابر درآمد سایت قیمت میزارن. البته درآمد پایدار نه مثل این یه بار پروژه بگیره یا بار نگیرره و قیمتش پروژه ها هم دقیق نیست.سلام دوستان
این سایت برا یکی از دوستانه، به نظرتون چقدر ارزش داره ؟
مشاهده پیوست 1324012![]()
Homepage ~ DalinWeb Blog
ARTICLE À LA UNE Nettoyage de vitres Nettoyage de vitres : Techniques pour un nettoyage de vitres impeccable et sans traces Le nettoyage de vitres est une tâche délicate qui nécessite une technique et des produits spécifiques pour obtenir un résultat impeccable et … Nelson Ortiz novembre 5, 2024...dalinweb.com
۲ سال و نیم فعالیت
تشکر.
20-30-50 میلیون , هرچقدر که عشقتهامروز تولید کننده همین ماده شیمیایی زنگ زد گفت اگر بخوام یک بنر تبلیغاتی توی همین یکی صفحه برام بذارید، چقدر میشه
چقدر بگم؟!
چرا از نیک تمدید میکنی ؟ از نماینده ها تمدید کنی که راحتترهاز چندروز پیش تا الان هرچقدر میخوام از nic.ir دامنه تمدید کنم نمیشه و مبلغ رو از حساب کم میکنه و آخرش خطای "اطلاعات دریافت شده از بانک معتبر نیست" میده...
با دوتا کارت دیگه و مرورگر متفاوت هم تست کردم فرقی نکرد...
مومن گفتم یه تومن برای سه ماه، گرخید رفت20-30-50 میلیون , هرچقدر که عشقته
چرا از نیک تمدید میکنی ؟ از نماینده ها تمدید کنی که راحتتره
تجربه به من ثابت کرده که همه از اعداد و ارقام موجود در جامعه خبر دارنمومن گفتم یه تومن برای سه ماه، گرخید رفت