• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام
اگر فروشنده معتبر تست کارت گرافیکی بگیرد و در ان تست کارت کاملا سالم باشد ولی موقع ارسال یک کارت معیوب بفرست و در تایپیک خود اعلام کند : "هر گونه تستی هم که احتیاج دارید بفرمایید می‌گیرم و بعد از اطمینان کامل خرید کنید چون مرجوعی به هیچ عنوان ندارم چون از سلامت کارت اطمینان دارم."در این صورت چکار میتوان کرد ؟

flasis159

Registered User
لایک‌ها
307
کالا در هر صورت یک مهلت تستی داره و خریدار از زمان تحویل گرفتن یک تایمی برای تست دارد
و فروشنده نمیتونه یک طرفه همه تست ها را بگیره و ادعا کنه مهلت تست نداره چون خودش اونو تست کرده

ap70

Registered User
لایک‌ها
408
سلام بگین توی تستی که میگیرن دوربین رو ببرن روی سریال کارت و وقتی رسید دستت سریالو با فیلم مقایسه کن که یکی باشن . اونجوری میشه فهمید که همون کارتو فرستاده

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
از واسطه ای کاربلد یا متخصص که هر دو به ایشان اعتماد دارید استفاده کنید
صرفا فروشنده معتبر بودن دلیلی بر اعتماد کامل نیست، حتی ممکنه دوستانی با اعتبار بالا هم دچار اشتباه و خطا بشن
سلام
متأسفانه از ایشان کارت رو خریدم و حالا میگوید برو شکایت کن اگر به نتیجه رسیدی پولتو پس میدم

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام بگین توی تستی که میگیرن دوربین رو ببرن روی سریال کارت و وقتی رسید دستت سریالو با فیلم مقایسه کن که یکی باشن . اونجوری میشه فهمید که همون کارتو فرستاده
متأسفانه از ایشان کارت رو خریدم و حالا میگوید برو شکایت کن اگر به نتیجه رسیدی پولتو پس میدم

Alireza999

Registered User
لایک‌ها
80

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
امیدوارم مشکلتون حل بشه ولی حداقل اسم اون کاربرو اعلام کنید تا بقیه در معامله با ایشون بیشتر مراقب باشن.
چشم حتما ولی به گفته خودش کارت دارای گارانتی گرین میباشد و من کارت رو به گارانتی فرستاده ام اگر شرکت گارانتی اعلام کند که کارت از گارانتی ساقط است اون موقع باید ادمین فروم پیگیر قرار دادن عکس دروغین در پست و نوشتن حرف کذب باشد

ap70

Registered User
لایک‌ها
408
چشم حتما ولی به گفته خودش کارت دارای گارانتی گرین میباشد و من کارت رو به گارانتی فرستاده ام اگر شرکت گارانتی اعلام کند که کارت از گارانتی ساقط است اون موقع باید ادمین فروم پیگیر قرار دادن عکس دروغین در پست و نوشتن حرف کذب باشد
سلام اگه کارت خرابه حتی اگه‌ گارانتی داره باید بفرستی براش که خودش بفرسته گارانتی
شکایت هم معمولا به جایی نمیرسه فقط حسابشو میبندن ‌.
تو فیلم تست سریالش مشخص نبوده ؟ اگه پلمپ کارت باز نشده یا اثار سوختگی یا شکستگی نداره معمولا گرین کارتو راه میندازه گارانتی بدی نیست

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
امروز 13 آپریل هست.
اگر فرضا شما این مشکل برات 12 آپریل هم پیش اومده
با چه پستی براتون فرستادن و شما کی و از کجا خرید کردین که تاریخ ثبت نامتون 10 آپریل هست عزیز؟
اگر با این اکانت خریدید مستندات رو ارائه بدین.
اگر با اکانت دیگه ای خرید کردید بفرمایید اکانت دیگه اتون چیه که هر دو اکانت رو بن کنیم.:)

hamid5566

Registered User
لایک‌ها
992
تو قوانین جدید گرافیک مصوبه مدیران پی تی این مساله پیش بینی شده و طبق بند پ اساسنامه فروشنده موظفه عکس از ش سریال و وضع ظاهری گرافیک قرار بده اینجوری این مساله عوض کردن کنسل میشه

ho3in_

Registered User
لایک‌ها
1,002
اگر اکانتت الکیه و مسخره بازیه که هیچی
ولی اگ خرید واقعی کردی به شما و همه دوستان پیشنهاد میدم برای طرف مقابل فیدبک منفی درج کنین که مشخص شه برای خریدارن دیگ مشکلی پیش نیاد
مثل خودم که 8پین تغذیه کارت اب شدگی داشت ولی فروشنده میگه ساییدگی پیش اومده داخل پین ها :ROFLMAO:
B8F5B987-49FE-435D-8252-4BA892BDC1DE.jpegEBEAA4DF-4765-4B28-A400-F834AF085CE8.jpeg

Last edited:

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگر اکانتت الکیه و مسخره بازیه که هیچی
ولی اگ خرید واقعی کردی به شما و همه دوستان پیشنهاد میدم برای طرف مقابل فیدبک منفی درج کنین که مشخص شه برای خریدارن دیگ مشکلی پیش نیاد
مثل خودم که 8پین تغذیه کارت اب شدگی داشت ولی فروشنده میگه ساییدگی پیش اومده داخل پین ها :ROFLMAO:
نه دوست من کارت خریداری شده و مستندات موجود هست

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مستنداتات رو ارائه بدید در صورتی که مغایرت اثبات بشه فروشنده مشخصا باهاش برخورد لازم خواهد شد.

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مستنداتات رو ارائه بدید در صورتی که مغایرت اثبات بشه فروشنده مشخصا باهاش برخورد لازم خواهد شد.
با تشکر
کارت در گارانتی میباشد و منتظر جواب شرکت گارانتی هستم اگر کارت از گارانتی ساقط باشد ان موقع نام فروشنده ذکر خواهد شد

فایل های ضمیمه

• Screenshot_2023-04-13-16-25-11-777_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-13-16-25-11-777_com.android.chrome.jpg
    384.8 KB · نمایش ها: 56
  • Screenshot_2023-04-13-17-20-36-899_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-04-13-17-20-36-899_com.miui.gallery.jpg
    889.3 KB · نمایش ها: 48
  • Screenshot_2023-04-13-17-20-50-130_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-04-13-17-20-50-130_com.miui.gallery.jpg
    491.6 KB · نمایش ها: 45
  • Screenshot_2023-04-13-17-21-04-508_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-04-13-17-21-04-508_com.miui.gallery.jpg
    1.6 MB · نمایش ها: 44
  • Screenshot_2023-04-13-17-21-19-566_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-04-13-17-21-19-566_com.miui.gallery.jpg
    942.8 KB · نمایش ها: 48
  • Screenshot_2023-04-13-17-06-02-667_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-04-13-17-06-02-667_com.miui.gallery.jpg
    384.7 KB · نمایش ها: 54
Last edited:

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
با سلام
اگر فروشنده معتبر تست کارت گرافیکی بگیرد و در ان تست کارت کاملا سالم باشد ولی موقع ارسال یک کارت معیوب بفرست و در تایپیک خود اعلام کند : "هر گونه تستی هم که احتیاج دارید بفرمایید می‌گیرم و بعد از اطمینان کامل خرید کنید چون مرجوعی به هیچ عنوان ندارم چون از سلامت کارت اطمینان دارم."در این صورت چکار میتوان کرد ؟

مرجوعی ندارم یعنی چی ؟ یعنی کالا مهلت تست و اعلام مغایرت در نتیجه تستهای قبل و بعد ارسال نداره یا مهلت داری گرافیکو تست کنی ولی وقتی تست کردی دیدی مشکل داره به فروشنده میگی گرافیکت مشکل داره و اونم میگه شرمنده مرجوع نمیکنم ! بعد اونکه گفته مرجوعی ندارم تو چرا خرید کردی پیش خودت گفتی دیروز به یه پیر زن کمک کردم کیسه های میوه ای که خریده بودو بردم دم خونش پس گرافیک مشکلی نخواهد داشت .

بنظرتون یه فروشنده چرا باید بگه مرجوع نمیکنم ؟ جمله "مرجوع نمیکنم" تو تاپیک یعنی چی ؟ بخدا قسم اگر بدونی چرا یه فروشنده باید تو تاپیکش بگه مرجوع نمیکنم . مطمئنم نمیدونی چون اگر میدونستی وقتی گرافیک رسید دستت تست نمیکردی که اگر مشکل داشت بهش بگی تا اونم قبول کنه و گرافیکو مرجوع کنه . عقل داریدو استفاده نمیکنید یا ندارید اصلا . اون داره میگه امکان مرجوعی نیست اما تو پروسه ای رو توی ذهنت شروع میکنی که داخلش بخشی به اسم مرجوعی وجود داره . حالا بفرما مرجوع کن .

اینا بکنار طرف تو تاپیکش گفته "کالا امکان مرجوع کردن ندارد" بعد ادمین نمیدونم چیو میخواد پیگیری کنه . یعنی نه به اون ادمین قبلی Empireworld که موضوعی که باید پیگیری میکردو پیگیری نمیکرد تازه فرد شاکیو تهدید به بن کردن میکرد نه به این ادمین جدید که مشکلات داخل پیغام خصوصی و مواردی که نباید پیگیری بشه رو پیگیری میکنه .

الان ادمین اگر به فروشنده این گرافیک معیوب بگه طبق قوانین فروم باید مرجوع کنی پس این تاپیکایی که فروشنده خودش قوانین خودشو میزاره مثل تاپیکی که یوزر Saeed700 که ادمینم هست چند وقت پیش زده بود و داخلش نوشته بود تو انتخاب خریدار مختارم چی میشه ؟ من خودم تو تاپیکام میگم قطعه مهلت تست نداره یا یوزر ap70 علیه السلام میگه روی هارد مهلت تست نمیده . hwt جان عزیزم میزان اعتبار قوانین خود استارترو برای تاپیکش مشخص میکنی که ما بدونیم چیکار داریم میکنیم .

Last edited:

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مرجوعی ندارم یعنی چی ؟ یعنی کالا مهلت تست و اعلام مغایرت در نتیجه تستهای قبل و بعد ارسال نداره یا مهلت داری گرافیکو تست کنی ولی وقتی تست کردی دیدی مشکل داره به فروشنده میگی گرافیکت مشکل داره و اونم میگه شرمنده مرجوع نمیکنم ! بعد اونکه گفته مرجوعی ندارم تو چرا خرید کردی پیش خودت گفتی دیروز به یه پیر زن کمک کردم کیسه های میوه ای که خریده بودو بردم دم خونش پس گرافیک مشکلی نخواهد داشت .

بنظرتون یه فروشنده چرا باید بگه مرجوع نمیکنم ؟ جمله "مرجوع نمیکنم" تو تاپیک یعنی چی ؟ بخدا قسم اگر بدونی چرا یه فروشنده باید تو تاپیکش بگه مرجوع نمیکنم . مطمئنم نمیدونی چون اگر میدونستی وقتی گرافیک رسید دستت تست نمیکردی که اگر مشکل داشت بهش بگی تا اونم قبول کنه و گرافیکو مرجوع کنه . عقل داریدو استفاده نمیکنید یا ندارید اصلا . اون داره میگه امکان مرجوعی نیست اما تو پروسه ای رو توی ذهنت شروع میکنی که داخلش بخشی به اسم مرجوعی وجود داره . حالا بفرما مرجوع کن .

اینا بکنار طرف تو تاپیکش گفته "کالا امکان مرجوع کردن ندارد" بعد ادمین نمیدونم چیو میخواد پیگیری کنه . یعنی نه به اون ادمین قبلی Empireworld که موضوعی که باید پیگیری میکردو پیگیری نمیکرد تازه فرد شاکیو تهدید به بن کردن میکرد نه به این ادمین جدید که مشکلات داخل پیغام خصوصی و مواردی که نباید پیگیری بشه رو پیگیری میکنه .

الان ادمین اگر به فروشنده این گرافیک معیوب بگه طبق قوانین فروم باید مرجوع کنی پس این تاپیکایی که فروشنده خودش قوانین خودشو میزاره مثل تاپیکی که یوزر Saeed700 که ادمینم هست چند وقت پیش زده بود و داخلش نوشته بود تو انتخاب خریدار مختارم چی میشه ؟ من خودم تو تاپیکام میگم قطعه مهلت تست نداره یا یوزر ap70 علیه السلام میگه روی هارد مهلت تست نمیده . hwt جان عزیزم میزان اعتبار قوانین خود استارترو برای تاپیکش مشخص میکنی که ما بدونیم چیکار داریم میکنیم .
با سلام میشه لطف کنید به من بگید در چه شرایطی یک فرد زیر اسمش نوشته میشه " فروشنده معتبر " یا خود شما که یوزر شناخته شده هستید ؟ و این نوشته ها چه معنی میده ؟
کسایی که این القاب رو میدن وکسایی که این القاب رو دارن باید در قبال آن نیز احساس مسئولیت کنند.
با سپاس

Last edited:

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
سلام.جالبه که تو پستهاتون هیچی چیزی جز این تاپیک نیست و مشخص نیست از کی کارت رو تهیه کردید، اما اینکه کارت تصویر میده و گارانتی داره، احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.
بنده تو ایسام فروشنده بودم، اما انقدر به داستان‌های مختلفی خوردم، که تحت هیچ عنوان، حتی کالای نو رو بدون فیلم و تست دیگر برای کسی نخواهم فرستاد.نمونش طرف پین های سوکت سی پی یو مین نو رو زده نابود کرده، شکایت کرد و مرجوع هم کرد فقط به خاطر اینکه رو حساب خودم گفتم کالای نو که دیگه فیلم نمیخواد و فیلم سلامت برای شکایت نداشتم.
خلاصه اعتماد بی جا هم از خریدار و هم از فروشنده باعث مشکلات میشه.
همین جا یه پاور خراب به بنده فروختند و پاور رو گفتند بفرستید تعمیر میکنیم یا پول بر میگردونیم، طرف پول ما رو خورد و رفت.حالا مثلا بن شد، چه دردی از من دوا شد :
https://forum.persiantools.com/threads/مزایده-داغ-پاور-و-گرافیک.985869/page-2#post-13100173

متاسفانه از ماست که بر ماست،این اوضاع اقتصادی و این مشکلات بی علت و همینجوری نیست.شما هم پیگیر گارانتی بشی احتمال زیاد مشکلت حل میشه.موفق باشید.

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.جالبه که تو پستهاتون هیچی چیزی جز این تاپیک نیست و مشخص نیست از کی کارت رو تهیه کردید، اما اینکه کارت تصویر میده و گارانتی داره، احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.
بنده تو ایسام فروشنده بودم، اما انقدر به داستان‌های مختلفی خوردم، که تحت هیچ عنوان، حتی کالای نو رو بدون فیلم و تست دیگر برای کسی نخواهم فرستاد.نمونش طرف پین های سوکت سی پی یو مین نو رو زده نابود کرده، شکایت کرد و مرجوع هم کرد فقط به خاطر اینکه رو حساب خودم گفتم کالای نو که دیگه فیلم نمیخواد و فیلم سلامت برای شکایت نداشتم.
خلاصه اعتماد بی جا هم از خریدار و هم از فروشنده باعث مشکلات میشه.
همین جا یه پاور خراب به بنده فروختند و پاور رو گفتند بفرستید تعمیر میکنیم یا پول بر میگردونیم، طرف پول ما رو خورد و رفت.حالا مثلا بن شد، چه دردی از من دوا شد :
https://forum.persiantools.com/threads/مزایده-داغ-پاور-و-گرافیک.985869/page-2#post-13100173

متاسفانه از ماست که بر ماست،این اوضاع اقتصادی و این مشکلات بی علت و همینجوری نیست.شما هم پیگیر گارانتی بشی احتمال زیاد مشکلت حل میشه.موفق باشید.
سلام منتظر جواب گارانتی هستم بعد آن نام فروشنده و حرفهای ردوبدل شده بین فروشنده و خریدار و منتشر و ذکر خواهد شد چون ایشان " فروشنده معتبر " میباشد نمیخواهم نام ایشان تا آن موقع لکه دار شود و اگر کارت از گارانتی سالم برگردد من از همه معذرت خواهی کرده و تایپیک بسته خواهد شد

ho3in_

Registered User
لایک‌ها
1,002
سلام منتظر جواب گارانتی هستم بعد آن نام فروشنده و حرفهای ردوبدل شده بین فروشنده و خریدار و منتشر و ذکر خواهد شد چون ایشان " فروشنده معتبر " میباشد نمیخواهم نام ایشان تا آن موقع لکه دار شود و اگر کارت از گارانتی سالم برگردد من از همه معذرت خواهی کرده و تایپیک بسته خواهد شد
عزیزم تگ فروشنده معتبر خریدنی هستش شما هم میتونی بخریش بشی فروشنده معتبر
میترسی از چیزی نمیگی چیه ؟ تهدیدت کرده به چی ؟

بالا