GraphX
Registered User
طرف داداش رفیق 25 سالمهمومن گفتم یه تومن برای سه ماه، گرخید رفت
کارش فورس شد براش طراحی کردم
بهش گفتم 1800 بزن (10-12 مورد طراحی)
1 تومن زده بعد میگم ما بقیش میگه کاری نکردی همه اش آماده بوده
منم زدم قهوه ایش کردم
طرف داداش رفیق 25 سالمهمومن گفتم یه تومن برای سه ماه، گرخید رفت
از چندروز پیش تا الان هرچقدر میخوام از nic.ir دامنه تمدید کنم نمیشه و مبلغ رو از حساب کم میکنه و آخرش خطای "اطلاعات دریافت شده از بانک معتبر نیست" میده...
با دوتا کارت دیگه و مرورگر متفاوت هم تست کردم فرقی نکرد...
شاید هنوز احراز هویت نکردی
واسه من همچین موردی لود نمیشهایرنیک هک شده ؟
دامنه هایی که نیم سرورشون خالی باشه با آی پی خارج این سایت لود میشه
این رو ببینید:
searchguide.level3.com/search/?q=http%3A//veby.ir/&r=&t=0&akaCid=aaaaaaaa&bc=
veby.ir
باگ بانتیمتوجه نشدم
درآمدش از چه طریقیه؟ چی کار میکنه؟
همون اوایل احراز کرده بودم ولی متاسفانه هرکاری کردم خودم نتونستم تمدید کنم آخرش دادم به نمایندگی ها تمدید کنن...شاید هنوز احراز هویت نکردی
زیتل فقط تهران رو ساپورت میکنه، الته همونم نه، نصفش رو !!منم ایرانسل دارم , تا قبل از شلوغی ها و محدودیت های نت معمولا بین 60 تا 80 بود , بعد از محدودیت ها خیلی افتضاح شد
خیلی از سایتهای داخلی رو حتی باز نمیکنه ! البته این اواخر تقریبا اوکی شده بود همیشه رو 35-40 بود
ولی متاسفانه تو سرویس های جدید هم حجم بسته رو کم کرده هم قیمت رو افزایش داده !! منم دیگه تمدید نکردم
اگر تهران هستی , من یکسال هست که زیتل دارم , سرعت تا 40 , حجم نامحدود , ماهیانه 215 تومن که با مالیات تقریبا 235 در میاد
اکثر مواقع هم حداقل 20 رو میده , یوتیوب اوکی هست خودم 24/7 یوتیوب هستم راحت 720 نشون میده
مشاهده پیوست 1323721
سرعت دانلود سرور داخلی
مشاهده پیوست 1323722
تا وقتی انحصار دست دولت باشه، انگار با چکمه روی گلومون فشار میارن، اختیار و کنترل همه چی دستشونه حتی قبرستون!انحصار اینترنت
انحصار خودرو
انحصار رادیو تلویزیون
انحصار خونه و ملک (مسکن مهر)
انحصار مخابرات و ارتباطات
و...
حتی اگه اینترنت رو از خودشون میگیری، فیلترشکن هم باید از خودشون بگیری!!!
فکر می کنم دیگه نباید بهشون فکر کنیدوستان من چند تا دامنه ir ثبت کردم داخلش مثلا کلمه arz هست
دامنه رو به علت مغایرت با فلان... تمدید نمیکنن
راه حلی هست واسه تمدیدش؟
حالا مالکش منم یا به چخ رفته ؟
آقا از کجا باید همکاری در فروش دیجی کالا ثبت نام کنم ؟ هر چی میگردم لینک ثبت نام پیدا نمیکنم
یعنی با این همه دک وپوز پول مردم رو میخوره ؟این سؤال رو جدی پرسیدی؟!!
یعنی این همه گفتن پول نمیدیده. ندیدی؟
یکیش خود من. هم پولم رو نداد هم اکانتم رو مسدود کرد
این سایت هایی که میبینی استفاده میکنن مال خودشونه الکی فریب نخورد
خلاصه حرفم رو زدم بیشتر خواستی برو جایی که پست ها پاک نشن مثلا توییتر بزن #افیلیت
اینجا هم درمورد پورسانت صفر نوشته. کار میکنید با پورسانت صفر و رایگان!!
البته هیچ کدوم قابل اعتماد نیستن ممکنه مامور های خودشون پست بزارن. به هر حال میخوای بری استفاده کنی برو