• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این دما ها برای sapphire nitro+ rx 6800xt عادیه؟

Pizara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
درود دوستان گرام

بنده 2 تا rx 6800 xt تهیه کردم برند sapphire nitro..یکی برای استفاده خودم و یکی برای دوستم....تستای گرافیک خودم اوکی بود

ولی در مورد گرافیک دوستم که بعدا تهیه کردم یکم راهنمایی از شما میخوام ..چون هنوز توی مرحله تستم و میتونم مرجوع کنم

این گرافیک تستای 3dmark, superposition , occt پاس کرده ولی در مورد furmark من کمی دودلم...

دماهای furmark ازین قراره دمای کارت 75 تا 77 هات اسپات 90تا 93 دور فن 50 تا 60 البته کارت در حالت بایوس oc هست...این کارت 2 تا بایوس داره پرفورمنس و سایلنت موقع تست روی پرفورمنس بوده بایوس

کیس من هم master tech t301 با 6 عدد فن خود کیس 3 تا جلو 2تا بالا 1پشت دمای اتاق هم نرمال هست نه زیاد بالا نه پایین

اگر راهنمایی بفرمایید که لطف کردید...

kamran990

Registered User
لایک‌ها
385
درود دماهاش طبیعی هست.. این کارت درحالت دیفالت دورفن ۳۵ دمای ۸۱-۸۲ هم نهایتا میده

ali a s

Registered User
لایک‌ها
64
درود دوستان گرام

بنده 2 تا rx 6800 xt تهیه کردم برند sapphire nitro..یکی برای استفاده خودم و یکی برای دوستم....تستای گرافیک خودم اوکی بود

ولی در مورد گرافیک دوستم که بعدا تهیه کردم یکم راهنمایی از شما میخوام ..چون هنوز توی مرحله تستم و میتونم مرجوع کنم

این گرافیک تستای 3dmark, superposition , occt پاس کرده ولی در مورد furmark من کمی دودلم...

دماهای furmark ازین قراره دمای کارت 75 تا 77 هات اسپات 90تا 93 دور فن 50 تا 60 البته کارت در حالت بایوس oc هست...این کارت 2 تا بایوس داره پرفورمنس و سایلنت موقع تست روی پرفورمنس بوده بایوس

کیس من هم master tech t301 با 6 عدد فن خود کیس 3 تا جلو 2تا بالا 1پشت دمای اتاق هم نرمال هست نه زیاد بالا نه پایین

سلام لطف می کنید بفرماید دمای کارت خودت در چه حالی است

zaminz

Registered User
لایک‌ها
1,103
سلام.دقیقا همین مدل کارت رو بنده دارم حداکثر دما ۷۲ تا ۷۴ درجه فیور مارک

ho3in_

Registered User
لایک‌ها
1,002
اوکی طبیعی هست هات اسپات شاید تا 100 هم بره مدت طولانی طبیعیه

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوست عزیز برای کارت دست دومی که بالای دو سال کارکرده ۵ درجه اختلاف دما با نمونه اک کارت نرمال هست

هرچند کارتهای اکبند هم بخاطر کیفیت چیپ نسبت به همدیگه ۱ تا ۲ درجه اختلاف دما دارن

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دمای کارت خودم 2 تا 3 درجه اختلاف داره و هات اسپات هم کمی پایینتر
سلام روی یه سیستم چک کردی یا سیستمهای جدا ولی یه چیزی رو بگم پاور گرین نمیدونم به چه علت دمای کارت رو بالا میبره .همون حدودا 3 تا 4 درجه

memex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
درود دوستان گرام

درود
امکانش هست فرکانس هسته و اسکرین هارو قرار بدید؟

StarKilleR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
بهترین تست بازی کردنه بیخیال نرم افزار های بنچمارک گیری بشید کارتی داشتم به صورت رندوم تو بازی ها کرش میکرد اما تمامی تستهای نرم افزارهای بنچمارک گیری پاس میکرد
برای کارت شما هم دمای 75 درجه و هات اسپات 98 با دور فن 1346 rpm ، تک پاورآپ ثبت کرده

shahrokh2008

Registered User
لایک‌ها
253
دما شاید خنده دار به نظر بیاد ولی طبیعیه و وسواس نشو.
به عنوان پیشنهاد اگه کیس تون امکان نصب فن قسمت کف زیر گرافیک رو داره توصیه میکنم یک یا دو عدد فن معمولی هم باشه کافیه کف کیس بذارید که هوا بیشتری رو برسونه به گرافیک
برای خودم رو 5700XT و 6700XT الانم تاثیر مثبت داشت.
یه اندر ولت سوسکی هم بکنی دما بهترم میشه.
البته اگه تست و سلامت و ایناش اوکیه ینی صد در صد میخای نگهداری

memex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
بهترین تست بازی کردنه بیخیال نرم افزار های بنچمارک گیری بشید کارتی داشتم به صورت رندوم تو بازی ها کرش میکرد اما تمامی تستهای نرم افزارهای بنچمارک گیری پاس میکرد
برای کارت شما هم دمای 75 درجه و هات اسپات 98 با دور فن 1346 rpm ، تک پاورآپ ثبت کرده
و آن 480 لعنتی 😅

Pizara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سلام
داخل بازی که هیچ مشکلی نداره...روون هم اجرا میشه...با دماهای طبیعی...البته جز بازی last of us که واقعا پورت افتضاحیه

StarKilleR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دقیقا

من خودم دنبال سافایر بودم ولی بعد تستهای دماشو دیدم ناامید شدم xfx مرک بهتر عمل کرده
میتونید با اندرولت مقداری دما و مصرف پایین بیارید البته اگه خمیر خاصیتشو از دست داده باید تعویض بشه ، کلا نباید از کارت ماین شده انتظار دمای کارت اکبند داشته باشید

Screenshot 2023-04-06 203359.jpg

Faraz Sunny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دقیقا

من خودم دنبال سافایر بودم ولی بعد تستهای دماشو دیدم ناامید شدم xfx مرک بهتر عمل کرده
میتونید با اندرولت مقداری دما و مصرف پایین بیارید البته اگه خمیر خاصیتشو از دست داده باید تعویض بشه ، کلا نباید از کارت ماین شده انتظار دمای کارت اکبند داشته باشید

مشاهده پیوست 1325340
به کلاک مموری و gpu هم دقت کن

Pizara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دقیقا

مشاهده پیوست 1325340
xfx نتایجش کمی بهتره ولی سافایر فرکانساش بالاتره شاید دلیله کمی گرمتر بودنش همینه دور فن رو اگر روی 40 تا 50 درصد بزاری داخل بازی دما 62 تا 64 هست ولی در کل من از طراحی سافایر بیشتر خوشم میاد

بالا