• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایان فعالیت بخشهای بازارچه: امکان ایجاد موضوع جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Adib_mk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
همه جا در حال ایجاد بازار های جدید و ایده پردازی و ارتقا و آپدیت،اینجا بستن محل کسب مردم،پلمپ و بسته شدن

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
در یک انجمنی عضو بودیم، بعد از چند سال یک روز صبح دیدیم آدرس هر چه وارد می کنیم انجمن باز نمیشه!

اول فکر کردیم که اشکال فنی پیدا کرده....یا هک ش کردند...یکی از همین مدیران مشابه hwt با آقا غوله صاحب سایت تماس میگیره و .....

آقا غوله می فرماید: از امروز حال کردم دیگه سایت بالا نیاد، بعد پرسیده بودند چرا؟ فرموده بودند: همین که هسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس.....

لذا : همین که هسسسسسسسسسسس
بله ادمین سایت صاحب اختیاره اما اینم در نظر بگیر که فقط ما ضرر نمیکنیم بزار همین که هسسسسسس باشه
فروم های شهرسخت افزار و لیون از طرفی سایت دیوار و ... هم هست که میتونیم کوچ کنیم اما نفهمیدم فایده این کار در آخر چیه
یا هزینه ها بالا رفته, یا گیر زیاد شده, یا حال و حوصله تموم شده
ببینید واقع بین باشید الان پولی بشه داستان سریع نرید واریز کنید
از اولین روز هم که داشتین اعتبار مثلا کسب میکردین در واقع داشتین برای مدیران صاحب های فرم اعتبار میتراشیدین الان اینجا نه نونتونو میدن نه ابتون خیلی درگیرش نشید تو تلگرام فعلا همو پیدا کنید بعدا یه گروه و چنل میزنیم
@pariseiran

Sent from my SM-N981B using Tapatalk
نه بابا خودمونو درگیر که نمیکنیم اما این همه سابقه و زحمت مخصوصا تو جوونی جمع بشه بعد یه دفعه بزنن زیرش یه کم دردآوره

Adib_mk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
بله ادمین سایت صاحب اختیاره اما اینم در نظر بگیر که فقط ما ضرر نمیکنیم بزار همین که هسسسسسس باشه
فروم های شهرسخت افزار و لیون از طرفی سایت دیوار و ... هم هست که میتونیم کوچ کنیم اما نفهمیدم فایده این کار در آخر چیه
یا هزینه ها بالا رفته, یا گیر زیاد شده, یا حال و حوصله تموم شده

نه بابا خودمونو درگیر که نمیکنیم اما این همه سابقه و زحمت مخصوصا تو جوونی جمع بشه بعد یه دفعه بزنن زیرش یه کم دردآوره
دیوار که پره از کلاهبرداری، مورد بود گرافیک خریدم کیبورد و هدفون فرستادن، حتی یدونه عکس بیشتر هم نمیدن، فروم لیون هم که از هفت روز هفته، هشت روزش قطع هست،ما هم که تازه میخواستیم فعالیت کنیم که شد هیچ

navidkid

Registered User
لایک‌ها
500

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
بازارچه که متاسفانه read only شده ولی چند سال قبل گروهش رو زدیم کاربرای زیادی فعالیت دارن تو گروه تلگرامی
تا باز شدن بخش بازارچه گروه زیر رو استفاده کنید(البته اگه باز بشه)و اگرم ایده ای دارید برای بهتر شدن فعالیت و کارایی گروه به شخص خودم پیام بدید

Aventador J

Registered User
لایک‌ها
418
سلام دوستان تا این تاپیکها از بین نرفتن کاربران با سابقه شماره و یوزر تلگرام بزارن که همدیگرو گم نکنیم این مال خودمه
09306595559
@Yazdan6931
این انجمن هم مثل هات آورکلاک یه مدت دیگه تبدیل به خاطره میشه

Last edited:

Persian-Masoud

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
737
واقعا باید تاسف خورد برای این تصمیم. آخه دلیلشون چیه؟

پ.ن:
اگرم میخوایید کوچ کنید ایسام تعرفش واقعا غیر منطقی هست. آل دیجیتال بهترین گزینه هست بنظرم.

a.r.moradi1367

Registered User
لایک‌ها
1,002
واقعا نمیدونم این چه تصمیمیه که گرفتن
پی تی اگر یه ذره جون داشت بخاطر بازارچه س، اونم ببندن دیگه ماهی ۱ تاپیک هم نمیزنن

این همه اینجا فعالیت کردیم با یه تصمیم ۱شبه پر؟!

پس چیه اون تاپیکی که برا تست گرافیک زدنو هاردو قوانین جدید؟!

redfield

Registered User
لایک‌ها
141
یک نوع نظرسنجی نامحسوسی داره انجام میشه و بعدش به احتمال خیلی زیاد پولی شدن انجمن
که چنین افرادی فقط بتونن تاپیک خرید و فروش ایجاد کنن.
مدیران محترم احتمالا میخان از پتانسیل این قسمت استفاده مناسبتری ببرند.

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
یک نوع نظرسنجی نامحسوسی داره انجام میشه و بعدش به احتمال خیلی زیاد پولی شدن انجمن
که چنین افرادی فقط بتونن تاپیک خرید و فروش ایجاد کنن.
مدیران محترم احتمالا میخان از پتانسیل این قسمت استفاده مناسبتری ببرند.
حرفی که به واقعیت میتونه خیلی نزدیک باشه...(y)

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان گروه تلگرام سالهای قبل ایجاد شده دوست عزیز بالاتر اعلام کردن اگر کسی تمایل داره بیاد اونجا هم جوین بده تعدادمون بالاتر بشه
بنده اصلا ذینفع نیستم فقط برای اینکه خرید و فروشها اونجا شکل بگیره عرض کردم هر کسی که دوست داره با اراده خودش تشریف بیاره تا ببینیم تکلیف اینجا چی میشه

در مورد پولی شدن انجمن هم اگر مبلغ و دسترسی ها معقول باشه نظر من اینه اگر میخواد اجرایی بشه خوب بود قبلش یه تاپیک نظرسنجی میزدن میومدیم حرف میزدیم و تبادل نظر میکردیم
ادمین جان معلوم هست کجایی ؟؟!

ali6727

Registered User
لایک‌ها
131
بنظر من بهتره با تغییراتی بازارچه فعال بمونه که هم به نفع مدیران و هم به نفع کاربران باشه
هرچند کسی حتی زحمت نظر سنجی هم نزاشته و اصلا مشخص نیست این تصمیم عاقلانه و دلیل دار هست یا احساسی؟!
مثلا در سه سطح دو تا پولی با احراز هویت بابت ایجاد اطمینان بیشتر و یکی رایگان
رایگان بدون قابلیت ایجاد تاپیک اما با قابلیت مشاهده و پاسخ دهی خرید و ثبت امتیاز بدون قابلیت دریافت امتیاز باشه
یک سطح پولی با هزینه بسیار معقول و محدودیتهایی مثل آپ کردن و ایجاد یک یا چند تاپیک محدود در روز هفته یا ماه
یک سطح پولی حرفه ای تر با امکانات و اختیارات بیشتر

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
دوستان گروه تلگرام سالهای قبل ایجاد شده دوست عزیز بالاتر اعلام کردن اگر کسی تمایل داره بیاد اونجا هم جوین بده تعدادمون بالاتر بشه
بنده اصلا ذینفع نیستم فقط برای اینکه خرید و فروشها اونجا شکل بگیره عرض کردم هر کسی که دوست داره با اراده خودش تشریف بیاره تا ببینیم تکلیف اینجا چی میشه

در مورد پولی شدن انجمن هم اگر مبلغ و دسترسی ها معقول باشه نظر من اینه اگر میخواد اجرایی بشه خوب بود قبلش یه تاپیک نظرسنجی میزدن میومدیم حرف میزدیم و تبادل نظر میکردیم
ادمین جان معلوم هست کجایی ؟؟!
یقینا همه اعتراضات چه موافق چه مخالف به سمع و نظرشون میرسه..اما اینکه چرا هیچ ری اکشنی نشون داده نمیشه نشون میده خیلی بی برنامه و یهویی این تصمیم بالای فروم درج نشده...حالا یا از نظر مالی یا از نظر ایجاد محدودیتها و قوانین جدید و یا اختلافاتی که شاید ماها ازش بی خبر باشیم باعث همچین تصمیمی شده..
در طول این سالها یادگرفتیم صبوری کنیم پس بازهم طبق عادت منتظر میمونیم تا ببینیم چه جواب قانع کننده ای وجود داره برای این تصمیم..

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
این که میگید بازارچه پولی بشه یا هر فرد فروشنده بعد پرداخت پول مثلا مجبور باشه احراز هویت کنه به این راحتی ها نیست
وقتی این شرایط به وجود بیاد مدیرهای سایت باید در مورد شکایت ها و کلاه برداری ها جوابگو بشن و پیگیر مسئله تا زمان حلش باشن اگر هم ازشون شکایت بشه چون از این راه کسب درآمد داشتن بازم براشون دردسر میشه
چیزی هم که بعد این همه سال فعالیت توی این سایت فهمیدم اینه که مدیرهای اینجا اصلا دنبال دردسر نیستن چون قبلا مشکلاتی براشون توی تاپیک های گفتگوی آزاد پیش اومده بود که خیلی ها در جریانند
چیزی که من فهمیدم اینه که بخش بازارچه برای همیشه تعطیل شد و دیگه در این مورد حرف اضافه و توضیحی هم وجود نداره برای همین هیچ مدیری در این قسمت پاسخی نداده

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اگر پولی بشه واقعا یکی باید کم عقل باشه پول بریزه ببخشید رک گفتم الان همگی عمده فروش ها رو. میشناسیم کسی هم که در سال یکی دوتا جنس میزاره هم تو همون تلگرام میزاره سختی کار اینه که فقط یکی دو نفر تایید باید بگیره که این یوزر با سابقه بوده یا خیر همین

Sent from my SM-N981B using Tapatalk

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
استاد نظری، سخنی نداری؟ @hwt
بنظرم ایشون در این مورد تصمیم نگرفته که الان بخواد پاسخگو باشه قطعا تصمیم ادمین سایت هست و خود ایشون باید بیاد و دلایل این کار رو توضیح بده

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
بنظرم ایشون در این مورد تصمیم نگرفته که الان بخواد پاسخگو باشه قطعا تصمیم ادمین سایت هست و خود ایشون باید بیاد و دلایل این کار رو توضیح بده

من نگفتم ایشان باید پاسخگو باشه! گفتم نظری، سخنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا