• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایان فعالیت بخشهای بازارچه: امکان ایجاد موضوع جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
بیاد بازارچه رو بدید دست من

من براش کلی ایده ای خلاقانه ی عالی دارم ازشم می تونید کلی پول دربیارید طوری که همه هم راضی باشن

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
من نگفتم ایشان باید پاسخگو باشه! گفتم نظری، سخنی
من باهش صحبت کردم و گفته خودشم خبر نداشته.
تصمیم سلیقه ای و منفرد گرفته شده بدون مشورت و نظر خواهی از مدیرای بخش و یسری کاربرای قدیمی با سابقه

Cyrus_2548

Registered User
لایک‌ها
210
نمیدونم چی شده یهو ادمین رو شور حسینی گرفته و تصمیم گرفته بازارچه رو نابود کنه... نمیدونم پیشنهادی چیزی از ایسام اومده که بزرگترین رقیبش از بی بره یا از خستگی هست یا دستور دولتی هست بدلایل مالیاتی و... یکم هم ترسناکه که سکوت کردن و اثری ازشون نیست. اگه دلیل از خستگی و شکایات بالا و این چیزا بود که یه توضیحی باید میدادن...

به هر دلیلی هست اینجا داره نابود میشه. من همه صفحات رو خوندم و بهترین پیشنهاد رو کاربر mehdi6052 دادن و مشخص هم هست هم تواناییش و هم علاقه اش رو دارن تا یک سایتی دقیقا مثل اینجا درست کنن. پس بهتره همه بویژه کاربران با سابقه گرامی ازشون پشتیبانی کنن تا تو کارشون پیروز بشن. اگر موردی بود که منِ بیسواد در سایت سازی میتونم کمک کنم بگید در خدمتم. 🌹

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من باهش صحبت کردم و گفته خودشم خبر نداشته.
تصمیم سلیقه ای و منفرد گرفته شده بدون مشورت و نظر خواهی از مدیرای بخش و یسری کاربرای قدیمی با سابقه
کاملا مشخصه چون مدیرهای بخش تایپک هایی زده بودن که بازارچه رو قانونمند تر کنن پس قطعا فکری توی تعطیلیش نداشتن
اما اگر آقا احسان عزیز لطف میکردن فقط میگفتن دلیل این کار تصمیم شخصی بوده یا بحث مالی بوده یا از جای دیگه گفتن درش رو ببندید حداقل احترام به کاربرهای مخصوصا قدیمی میزاشتن . کسی رو که از خونش می خوان بیرونش کنن حداقل حق اش هست دلیلیش رو بدونه
این تصمیم رو نمیشه یک نفره گرفت چون کاربرهای زیادی که خرید و فروش میکردن متضرر میشن و آواره ی سایت های دیگه یا اعتباری که سال ها براش زحمت کشیدن یا پست هایی که گزاشتن یک شبه نابود میشه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام ارادتمند
من راجب این تصمیم نظر مثبت و منفی ندارم
به هر حال این فروم صاحب داره و صاحبش هم براش نمیارزه احتمالا دردسرهاش

سخت نگیرید

Hamed.Madadi

Registered User
لایک‌ها
208
صاحب این فروم تصمیم گرفته بازارچه رو تعطیل کنه ، یا صاحب این فروم تصمیم گرفته این فروم پاک کنه ، چون صاحبشه و چون دوست داره ، اگر تو این اتفاق شما ضرر میکنید این مشکل شماست

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
به نظرم اینجا مثل بیت کوینه. هر چی بعدش بیاد شت کوینه. وسلام. باید یه طوری امتیاز اینجا رو بخرید!
دقیقا

باید قبول کرد پرشین‌تولز که بسته بشه قرار نیست هیچ انجمنی جای اینجا رو بگیره

کلی انجمن بوده و هست یه سری چیزا رو نمیشه تغییر داد

پیام رسان ایتا هم یه کپی پیست واقعی از تلگرام بود ولی مگه تونست حتی ذره ای جای تلگرام فیلتر شده رو پر کنه

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
ولی جداَ زشت ترین ایده ای که دیدم ایده فیک سازی بود
که یه کپی از اینجا بسازن
تاریخ عضویت کاربرا رو فیک بزنن
امتیازات بازارچه فیک باشه
خود کاربرا هم حتی فیک باشن
این وسط چه بخواید چه نخواید اینجا ایرانه و قطعا فسادی هم اون وسطا رخ خواهد داد مثلا فلانی با فلانی رفیق میشه میگه من از طفولیت عاشق این بودم تاریخ عضویتم 2002 باشه حالا تو pt درسته 2023 بود ولی مهم نیست فلانی یه کاریش بکن یا یکی اینجا چند تا امتیاز منفی داشته باشه بگه آقا من ۱۰ تا معامله داشتم تو pt که ۳ تاش در حقم ظلم شد و فلان فلان شده ها بهم امتیاز منفی دادن ما تو بچگی همسایه بودیم فلانی یادته!قربون دستت این منفی ها رو منتقل نکنی در ضمن اگه اشکالی نداره امتیاز من رو ۵۰۰ بزن کسی که پیگیر نیست!
اگه قراره انجمنی هم ساخته بشه باید تحت برند خودش باشه و آمار و ارقام کاملا واقعی باشه کسی حق اینو نداره فیک بسازه اگه ساخته بشه یه کلاهبرداری واقعی و با تاریخچه دروغین هست
اگرم این کلاهبرداری صورت گرفت هیچ کس حق نداره اطلاعات اکانت،تاریخ عضویت،امتیاز بازارچه شخص بنده رو جایی بصورت فیک کپی کنه
اگه صلاح باشه خودمون از صفر شروع میکنیم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان من نظرم اینه یه سایت مشابه اینجا با تمام دیتا و عضویت ها به تاریخ فعلی و با تاریخ عضویت و تعداد امتیازات مثبت و منفی به سایت جدید منتقل بشه (البته اگر امکان این کار باشه) فقط بسیار مهمه که هر کاری میخواد انجام بشه چه اسم سایت چه انتخاب ادمین هاش چه هزینه هاش چه انتخاب مدیران و .... همش با نظرسنجی باشه یعنی همه امکان نظر رو داشته باشن و یه جور همه تو این کار سهیم باشن نه اینکه مثلا من بیام پرشین تولز 2 راه بندازم بعد یه مدت عشق کنم سایت رو ببندم یا کلا همه چیز رو به فنا بدم اینطوری به درد نمیخوره و در این صورت همین الآن همه چیز تموم بشه بهتره
ضمن اینکه مثلا شخص بنده با وجود مشکلات شخصی و با زندگی متاهلی و کارهای خودم و همچنین سن خودم که دیگه جوونی رو طی کردم اصلا نه حالی مونده نه وقت و حوصله ای
اما یکسری از جوونا که هم مورد اعتماد و شناخته شده هستند با وجود رای و نظرسنجی واقعی باید کار رو به دست بگیرن و برن جلو که داستان اینجا و خیلی از فرومهای دیگه مثل موبایلستان با این همه سال وقت گذاشتن و این همه دیتا و هزینه از بین نره
واقعا اگر میبینید دلیل تمام شدن پرشین تولز پایان یافتن دوره فروم داری هست اصلا نباید در موردش بحث کنیم و هر کسی بره سراغ کار و فعالیت خودش

اما به شخصه من فروم شهرسخت افزار سالهای پیش ادمینش بودم و ادمین اصلی فعلیش از دوستان فابریک منه که هنوز هم با هم ارتباط داریم و کاملا میشناسمش
این فروم رو خیلی از دوستان میشناسن و داخلش عضو هستند اگر میبیند جای مناسبی برای کوچ از اینجا به اونجا هست من با ادمینش صحبت کنم و نظرش رو در این مورد بدونم اصلا نمیدونم که این کار منطقیه یا خیر فقط به ذهنم رسید گفتم خدمتتون عرض کنم

لطفا دوستان قدیمی که شهرسخت افزار رو میشناسن چک بکنن و نظرشون رو بدن چون یه فرومی هست که پایش سخت افزاره و بازارچه خوبی داره اما فعال نیست
این کاری هست که از دست بنده بر میاد و خدا میدونه اگر اتفاقی قراره در این مورد بی افته؛ هیچ نفعی برای من نداره و نخواهد داشت چون سن ما دیگه از این کارا گذشته
ضمنا اعتبار و آی دی بنده تو اکثر فرومها با همین نام کاربری کاملا مشخص و موجوده مخصوصا دوستانی که من رو میشناسن
بازم نظرتون رو در این مورد بفرمایید بشنویم ضمن اینکه این صحبت بنده فقط در حد پیشنهاده و اصلا هیچ اسراری در این مورد ندارم

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دوستان من نظرم اینه یه سایت مشابه اینجا با تمام دیتا و عضویت ها به تاریخ فعلی و با تاریخ عضویت و تعداد امتیازات مثبت و منفی به سایت جدید منتقل بشه (البته اگر امکان این کار باشه) فقط بسیار مهمه که هر کاری میخواد انجام بشه چه اسم سایت چه انتخاب ادمین هاش چه هزینه هاش چه انتخاب مدیران و .... همش با نظرسنجی باشه یعنی همه امکان نظر رو داشته باشن و یه جور همه تو این کار سهیم باشن نه اینکه مثلا من بیام پرشین تولز 2 راه بندازم بعد یه مدت عشق کنم سایت رو ببندم یا کلا همه چیز رو به فنا بدم اینطوری به درد نمیخوره و در این صورت همین الآن همه چیز تموم بشه بهتره
ضمن اینکه مثلا شخص بنده با وجود مشکلات شخصی و با زندگی متاهلی و کارهای خودم و همچنین سن خودم که دیگه جوونی رو طی کردم اصلا نه حالی مونده نه وقت و حوصله ای
اما یکسری از جوونا که هم مورد اعتماد و شناخته شده هستند با وجود رای و نظرسنجی واقعی باید کار رو به دست بگیرن و برن جلو که داستان اینجا و خیلی از فرومهای دیگه مثل موبایلستان با این همه سال وقت گذاشتن و این همه دیتا و هزینه از بین نره
واقعا اگر میبینید دلیل تمام شدن پرشین تولز پایان یافتن دوره فروم داری هست اصلا نباید در موردش بحث کنیم و هر کسی بره سراغ کار و فعالیت خودش

اما به شخصه من فروم شهرسخت افزار سالهای پیش ادمینش بودم و ادمین اصلی فعلیش از دوستان فابریک منه که هنوز هم با هم ارتباط داریم و کاملا میشناسمش
این فروم رو خیلی از دوستان میشناسن و داخلش عضو هستند اگر میبیند جای مناسبی برای کوچ از اینجا به اونجا هست من با ادمینش صحبت کنم و نظرش رو در این مورد بدونم اصلا نمیدونم که این کار منطقیه یا خیر فقط به ذهنم رسید گفتم خدمتتون عرض کنم

لطفا دوستان قدیمی که شهرسخت افزار رو میشناسن چک بکنن و نظرشون رو بدن چون یه فرومی هست که پایش سخت افزاره و بازارچه خوبی داره اما فعال نیست
این کاری هست که از دست بنده بر میاد و خدا میدونه اگر اتفاقی قراره در این مورد بی افته؛ هیچ نفعی برای من نداره و نخواهد داشت چون سن ما دیگه از این کارا گذشته
ضمنا اعتبار و آی دی بنده تو اکثر فرومها با همین نام کاربری کاملا مشخص و موجوده مخصوصا دوستانی که من رو میشناسن
بازم نظرتون رو در این مورد بفرمایید بشنویم ضمن اینکه این صحبت بنده فقط در حد پیشنهاده و اصلا هیچ اسراری در این مورد ندارم
همچیز ممکنه
اینجا خیلی ادمهای خبره داره توی این حوزه
درسته مثل اینجا نمیشه.ولی جمع بشیم کلی ایده های جدیدتر میتونیم ارائیه کنیم و بهتر هم باشه

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
مشکل قانون هست
یوزر ها از همه شکایت کنن دولت ایران یقه ادنین رو میگیره
شما در اولین قدم مشکلات حقوقی رو درنظر بگیرید
مگر اینکه ادمین سایت ایران نباشه ...

یه قانون جدید گذاشتن در زمینه اینترنت که اگر محتوایی تولید شد و مشکلی داشت مسئولیتش با ادمین پلتفرم نیست و با خود نویسنده هست. بر اساس همین قانون هم مدیر دیوار رو از اون شکایتی که ازش شده بود نجات دادن.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
یه قانون جدید گذاشتن در زمینه اینترنت که اگر محتوایی تولید شد و مشکلی داشت مسئولیتش با ادمین پلتفرم نیست و با خود نویسنده هست. بر اساس همین قانون هم مدیر دیوار رو از اون شکایتی که ازش شده بود نجات دادن.
اینجا ایرانه، اصلا روش حساب نکن

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
سلام

عزیزان بیان یه گروه تلگرامی بزنیم که تمام اعضای اینجا داخل اون گروه عضو بشن
استخراج کنیم ثوابق افراد و اطلاعات جمع اوری بشه
نظر سنجی حرفه ای از تمام اعضا گرفته بشه
سپس تصمیم نهایی بگیریم که انجمن بالا بیاریم و به چه نحوی باشه مدیریت و امور اون و چه فرد حقیقی یا حقوقی میخواد سرمایه گذاری کنه برای راه اندازی چنین سرویس و باقی مسائل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا