• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایان فعالیت بخشهای بازارچه: امکان ایجاد موضوع جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
ایده خوبی دوستان دادن بابت راه اندازی

ایده خوبی هست ولی به این سرعت فکر نمیکنم انجام شدنی باشه
برنامه نویس و طراح زیاد داریم ولی کاربران قدیمی که بخشی از تخصص آنها فروشندگی هست باید به نحوی به : برند جدید و پشتیبان اعتماد داشته باشند (محاله و سخته)
و کار سختی هست بدست آوردن اعتماد در این شرایط که بعضی از کاربران قدیمی خاطرات منفی خود را از نحوه فروش بیان کردند.
اگر کاربران باتجربه بتونن مدیریت بازارچه ها رو داشته باشند و همکاری کنند
من کل پرشین تولز رو هم بخواهید در مدت کوتاهی براتون کپی میکنم
مشکل خاصی توی ایجاد و اجرای چنین پروژه ای ندارم
جالب این هست که من خودم حدود 6.5 سال هست کارم کپی سایت های خارجی و بومی سازی اونها و ... هست
و اگر بدونم سایت مخاطب داره، میتونم هم تم و هم کل مطالب و هر چی تو پرشین تولز هست رو با یک ربات کپی سازی کنم
البته اولویت با انتقال امتیازات و ... هست و ترجیح میدم که مطالب سایت رو کپی نکنم تا از طرف گوگل سایت تکراری تشخیص داده نشه

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
احساس اینو داره بالای 10 سال جایی مشغول به کار بودی و یک دفعه صبح میان بهت میگن اخراجی . واقعا این حس رو به خیلی از افراد این سایت تحمیل کردید . ممنون
و اینم بگم اگر این حس رو خودتون درک میکردید به هیچ عنوان این کارو نمیکردید .

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
در ضمن سیستم امتیاز دهی پرشین تولز خوب هست ولی میشه بهتر هم باشه

مثلا کسی که برای هیچ و پوچ امتیاز منفی میگیره بتونه اون امتیاز رو به داوری بگذاره و امتیاز رو پاک کنه
و همه چیز دست مدیران نباشه و مثلا یک چند نفر کاربر فعال برای داوری و رسیدگی باشن و ....

به نظرم افت داره که فروشنده ی فعالی به خاطر فروختن 10 هزار تومان گل گاوزبان بی کیفیت امتیاز منفی برای 10 سال داره و هیچ جوری پاک نمیشه
این ایرادات میتونه رفع بشه
بازارچه ها میتونن توسط کاربران فعال اداره بشن و نظرسنجی بشه و قوانین تغییر کنه و .....

قشنگی پرشین تولز به فعال بودن کاربرانش هست و میشه از این پتانسیل به صورت بهتری هم استفاده کرد

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
احساس اینو داره بالای 10 سال جایی مشغول به کار بودی و یک دفعه صبح میان بهت میگن اخراجی . واقعا این حس رو به خیلی از افراد این سایت تحمیل کردید . ممنون
و اینم بگم اگر این حس رو خودتون درک میکردید به هیچ عنوان این کارو نمیکردید .
شاید این حس 1000 برابر بیشتر باشه برای مدیر اصلی سایت ولی بروز نمیدن و اعلام نمی کنن و میخوان بدور از حاشیه پایان بدن به فعالیت فعلی
کسی از ذهن و قلب و نیت فرد دیگری خبر نداره

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
اگر کاربران باتجربه بتونن مدیریت بازارچه ها رو داشته باشند و همکاری کنند
من کل پرشین تولز رو هم بخواهید در مدت کوتاهی براتون کپی میکنم
مشکل خاصی توی ایجاد و اجرای چنین پروژه ای ندارم
جالب این هست که من خودم حدود 6.5 سال هست کارم کپی سایت های خارجی و بومی سازی اونها و ... هست
و اگر بدونم سایت مخاطب داره، میتونم هم تم و هم کل مطالب و هر چی تو پرشین تولز هست رو با یک ربات کپی سازی کنم
البته اولویت با انتقال امتیازات و ... هست و ترجیح میدم که مطالب سایت رو کپی نکنم تا از طرف گوگل سایت تکراری تشخیص داده نشه

مثلا کسی که برای هیچ و پوچ امتیاز منفی میگیره بتونه اون امتیاز رو به داوری بگذاره و امتیاز رو پاک کنه
و همه چیز دست مدیران نباشه و مثلا یک چند نفر کاربر فعال برای داوری و رسیدگی باشن و ....

به نظرم افت داره که فروشنده ی فعالی به خاطر فروختن 10 هزار تومان گل گاوزبان بی کیفیت امتیاز منفی برای 10 سال داره و هیچ جوری پاک نمیشه
بازارچه ها میتونن توسط کاربران فعال اداره بشن و نظرسنجی بشه و قوانین تغییر کنه و .....

قشنگی پرشین تولز به فعال بودن کاربرانش هست و میشه از این پتانسیل به صورت بهتری هم استفاده کرد

فکر نمیکنم این ها تنها مسائل رفع مشکل فعلی باشه.

مشکلات پیچیده تر وجود داره که باید رسیدگی بشه که دوستان با تجربه بیان کردن:

فروش کالای معیوب
فروش کالایی که وجود فیزیکی نداره و قصد فروشنده کلاهبرداری هست
فروش کالا توسط فروشنده به خریدار و پیدا کردن:
1-صدمه در ارسال
2-صدمه در تحویل
3-صدمه توسط خریدار
3-1 خریدار کالای سالم تحویل گرفته و در مهلت تست به قطعه صدمه زده و میخواد با هزار نیرنگ کالا پس بفرسته و پولش رو بگیره

خیلی موارد حاشیه ای دیگه هم هست که دوستان تو تاپیک های مختلف بیان کردن.

مثلا یادمه مانیتور فرستادن 2 عدد یکی فروخته بود و تو فروش گفته بود یک حاله یا مورد دیگه ای داره و خریدار وقتی گرفته بود با کالاهای مشابح بررسی کرده بود و نیت فروشنده و حرف اون مطابقت نداشت و پس نمیگرفتن
داستان زیاده

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
شاید این حس 1000 برابر بیشتر باشه برای مدیر اصلی سایت ولی بروز نمیدن و اعلام نمی کنن و میخوان بدور از حاشیه پایان بدن به فعالیت فعلی
کسی از ذهن و قلب و نیت فرد دیگری خبر نداره
بله اینجا ایران هست و احتمال داره که اصلا مدیریت به میل خودش نمیبنده و مجبور به اینکار شدند
اصلا امکان داره مدیران الان زندان باشن شما خبر نداشته باشی
دامنه هم دات کام هست و دولت گفته بیارید دامنه های آی آر

کاربران اگر فعال باشند اصلا میشه با نام کاربری وارد شد و کسی که نمیشناسید وارد تاپیک نشه و بصورت خصوصی هم میشه فعالیت کرد
بسته به نظر جمع هست
افراد جدید میتونن از فیلترهایی عبور کنند و کل محتوا میتونه برای گوگل شدن و دیده شدن برای همه بسته باشه

هر ایده دارید میتونید بگید و یه تست میشه زد
---------------------
یک سایت آگهی خودم رو که شبیه دیوار هست و میشه نظر داد و پیشنهاد قیمت داد رو میتونم در مدت 3 روز آماده کنم و این بحث ها رو میتونید اونجا هم ادامه بدید
تا سایت جدید رو هر طوری خواستید آماده کنیم

Adib_mk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
بله اینجا ایران هست و احتمال داره که اصلا مدیریت به میل خودش نمیبنده و مجبور به اینکار شدند
اصلا امکان داره مدیران الان زندان باشن شما خبر نداشته باشی
دامنه هم دات کام هست و دولت گفته بیارید دامنه های آی آر

کاربران اگر فعال باشند اصلا میشه با نام کاربری وارد شد و کسی که نمیشناسید وارد تاپیک نشه و بصورت خصوصی هم میشه فعالیت کرد
بسته به نظر جمع هست
افراد جدید میتونن از فیلترهایی عبور کنند و کل محتوا میتونه برای گوگل شدن و دیده شدن برای همه بسته باشه

هر ایده دارید میتونید بگید و یه تست میشه زد
---------------------
یک سایت آگهی خودم رو که شبیه دیوار هست و میشه نظر داد و پیشنهاد قیمت داد رو میتونم در مدت 3 روز آماده کنم و این بحث ها رو میتونید اونجا هم ادامه بدید
تا سایت جدید رو هر طوری خواستید آماده کنیم
لطفا ایده تون رو با دوستانی که امتیاز بالا معتبر هستند و چند سالی هست که فعالیت میکنند، در اشتراک بگذارید

OMiD.1080p

Registered User
لایک‌ها
240
آقا دست دست نکنید
از این فرصت بهتر واسه راه اندازی جای مشابه گیرتون نمیاد .
تا تنور داغه بچسبونید نون رو . یک پروژه رو چند نفری بگیرید دستتون و راه اندازی کنید .
قطعا به جز بحث درآمدی که در پی داره واستون میتونید در کنارش فروشگاه فروش قطعات نو بزنید و تبلیغات هم بذارید .

اینطوری هم این همه کاربر دربه در نمیشن و هم شما یک مرجع میشید .

داستان از این قرار بود . یه شور و اشتیاق زیادی توی پستای hwt بود . جوونیای خودمو تو این بچه میدیدم . از همون روز اول که اومد تاپیک نظرسنجی در مورد تغییر قوانین گرافیکو زد همه ما گفتیم اون منجی موعود که منتظرش بودیم ظهور کرد . من از زمین بلند شدم به سمت مشهد ایستادم دستمو گذاشتم رو سینم گفتم السلام علیک یا ادمین القضات . بعدش تاپیک دوم با عنوان چه نرم افزارایی باشنو زد ولی نمیدونم چرا وسطش این پست داخل عکس زیرو داد .
مصطفی خان منتظر حضور گرم شما بودیم . مرسی که اومدی .
اینجا از بین بره شخصا دلم واست تنگ میشه .

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
همش الکیه از سه سال قبل قرار بود روز آخر اردیبهشت فقط بخش بازارچه فروم بسته بشه . یه نگاه به تصمیمات چند ماه اخیر و کارایی که قرار بود انجام بشه بنداز . داستان از این قرار بود . یه شور و اشتیاق زیادی توی پستای hwt بود . جوونیای خودمو تو این بچه میدیدم . از همون روز اول که اومد تاپیک نظرسنجی در مورد تغییر قوانین گرافیکو زد همه ما گفتیم اون منجی موعود که منتظرش بودیم ظهور کرد . من از زمین بلند شدم به سمت مشهد ایستادم دستمو گذاشتم رو سینم گفتم السلام علیک یا ادمین القضات . بعدش تاپیک دوم با عنوان چه نرم افزارایی باشنو زد ولی نمیدونم چرا وسطش این پست داخل عکس زیرو داد .
مشاهده پیوست 1325452

تو لحن صحبت میشه عصبانیت زیادو دید . واقعا این یدونه ادمین که قراره اینجارو به ایسام تبدیل کنه باید وقتشو برا این چیزای ساده بزاره ؟ خیلی از این یوزرایی که hwt تو عکس بالا بهشون اعتراض داره الان اومدن اینجا میگن وای ما از بچگی اینجا بزرگ شدیم مادرمون مارو اینجا زائید فروم نباشه ما میمیریم . حالا یه سوال پیش میاد : آیا خود hwt با شوق زیاد تو روز اول مدیریت میخواست فروم عین ساعت سوئیسی دقیق و منظم کار کنه که حتی به عکس بدون نام کاربری یوزر دویست سیصد امتیازی هم گیر میداد یا یه عده میرفتن گزارش میکردن چرا تاپیک فلانی عکس تست هارد یا گرافیک نداره و صاحب اون تاپیکام به ادمین میگفتن اول برو به تاپیکای بدون عکس با نام کاربری گیر بده بعد بیا سرغ ما .

من یه عده رو میدیدم تاپیک مزایده میزدن با قیمت پایین میدیدن به قیمت مدنظرشون نرسید جمش میکردن تاپیک معمولی میزدن . تاپیک فروش یا مزایده میزاشتین ولی وسطش میگفتین خارج فروم فروش رفت . بعضیا قیمت نمیزاشتن که هرکی میاد بنویسه قیمت . یعنی یه عده قوانین فرومو به فلانشون گرفته بودن جوری که وقتی یکی گزارش میکردشون اونا هم به hwt میگفتن اول برو اون تاپیکایی که عکس با نام کاربری ندارن یا تست هارد و گرافیک ندارنو درست کن بعد به من گیر بده . خب این بنده خدا چیکار کنه بیاد صد نفر آدمو یه شبه اصلاح کنه ؟ مگه خودتون نمیدونید قانون فروم چیه . بیاید یه لیست از بدیهیترین چیزایی که باید رعایت میکردین اما انجام ندادینو ببینید تو عکس زیر . حالا بگین مدیریت چرا بچه های اینجارو آدم حساب نکردی ازشون نظر سنجی کنی . مگه شماها مدیریتو آدم حساب کردین ؟ زدین دهن طرفو سرویس کردین بعد میگین آقا غوله فرمودن همینه که هسسسسس .
مشاهده پیوست 1325453

تازه قرار بود 10 اردیبهشت فاز اول پروژه "اجرای مرحله به مرحله کارت گرافیک" کلید بخوره و تا شهریور ماه ادامه داشته باشه که به مرحله نهایی برسه بعد یه عده باور کردن که از سال 1397 روز 31 اردیبهشت 1402 بعنوان روز پایان فعالیت فقط بخش بازارچه فروم انتخاب شده بود و جالبه که hwt هم اینو نمیدونست و کاملا اتفاقی این اواخر ناراحت بود . ناراحتی بیش از حد hwt تو پستای یک ماه گذشتش کاملا مشهوده بنده خدا بریده دیگه . هرکی هم با صفر امتیاز میومد تو فروم یه اورد ناشتا میداد که فروم اینجوری باشه خوبه اونجوری باشه خوبه . جدیدا هم که دیگه شاهد مسخره ترین تاپیکای شکایت بودیم . اون مداد منو برداشت اون به خطکش من دست زد .

یه عده میگن کد نویسن دقیقا عین اینجارو میسازن و بچه هارو منتقل کنن یا اینکه بعضیا لینک کانال تلگرامی میزارن . ولی مشکل اینا نیست مشکل مدیرییت درست هستش . اینجا باید به همین شکل با چنتا ادمین اصلاح بشه نه فقط با یک نفر . من میگم به @Forum Manager بگیم که یک ماهو نیم بصورت آزمایشی بهمون فرصت بده تا با یه تیم سه نفره از با تجربه های اینجا که تو رای گیری مشخص میشن خودمون اینجارو مدیریت کنیم . فقط تا پایان خرداد ماه . اگر تو این یک ماه اوضاع خوب پیش نرفت فروم جمع بشه .

افرادی که بالای 100 امتیازن حق رای دارن و اسم سه نفرو که قبولشون دارن تو یه تاپیک بگن و در نهایت از بین اونا سه نفری که بیشترین رای رو آوردن بعنوان ادمین انتخاب بشن . کلی یوزر هست اینجا که خیلیا قبولشون دارن . من خودم نظرم روی تیم مدیریتی Hamed2G و مترجم و Sanaka هستش . یوزر حامد که درگذشته هم قصد مدیر شدنو داشته و فکر کنم تعداد زیادی قبولش داشته باشن و یوزر مترجم که هم ایده هاشو داره هم علاقشو یوزر Sanaka هم که الان داره کانال تلگرام فرومو مدیریت میکنه و بلده تا حد زیادی مدیریت تعداد زیادی کاربرو .

نظرتون چیه ؟ فروم که میخواد بسته بشه آخر اردیبهشت یک ماه به خود بچه های اینجا فرصت داده بشه ببینن میتونن خودشون اینجارو مدیریت کنن یا نه . اگر نتونستیم خودمون با خودمون کنار بیایم که پس دیگه هرکی بگه چرا ادمینا بستن چرا اینکارو کردن چرا نظر بچه هارو نخواستن داره حرف مفت میزنه . اونوقت معلوم میشه کارشون درست بود و ایراد از ما بوده . اگر با این نظر من موافق هستین لایک کنید این پستو تا بلکه با استناد به تعداد لایکا صورت جلسه کنیم بفرستیم برای فروم منیجر ببینیم لایحه تصویب میشه یا نه .
منم با OMiD.1080p موافق هستم
این مصطفی جان و افرادی از این دست هستند که پرشین تولز رو زنده نگه داشتند، اگر چه برخی با نظرات تند چنین کاربرانی مشکل داشته باشند

و درسته مشکل این نیست که چنین سایتی رو نمیشه ایجاد کرد
چنین جو فعال و صمیمی رو به سختی میشه ایجاد کرد و سالها زمان میبره
و پرشین تولز از این نظر بینظیر هست

به نظرم نباید این پتانسیل از بین بره و نباید بریم سر یه سایت و یک پلتفورم دیگه
برای همین گفتم، اگر خواستید کل اینجا رو میتونم کپی کنم و در یک سایت در دسترس باشه
و ادامه سایت البته دست برنامه نویس نیست و این کاربران فعال هستند که اون رو زنده نگه میدارن

hamid5566

Registered User
لایک‌ها
992
از دوستانی گه به هرطریقی کمک ازشون میاد که یه بستر اسمش حتی مشابه همین پرشین تولز راه اندازی کنند عاجزانه درخواست دارم کوتاهی نکنن
دوستان معتبر و باسابقه پی تی عزیزان وارد به برنامه نویسی و طراحی سایت و...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507

سه مورد ریر رو میخوای چکار کنی؟
-میزان استقبال کاربران
-مدیریتش
- هزینه و وقتی که ازت میگیره باید برات برگرده

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
منم با OMiD.1080p موافق هستم
این مصطفی جان و افرادی از این دست هستند که پرشین تولز رو زنده نگه داشتند، اگر چه برخی با نظرات تند چنین کاربرانی مشکل داشته باشند

و درسته مشکل این نیست که چنین سایتی رو نمیشه ایجاد کرد
چنین جو فعال و صمیمی رو به سختی میشه ایجاد کرد و سالها زمان میبره
و پرشین تولز از این نظر بینظیر هست

به نظرم نباید این پتانسیل از بین بره و نباید بریم سر یه سایت و یک پلتفورم دیگه
برای همین گفتم، اگر خواستید کل اینجا رو میتونم کپی کنم و در یک سایت در دسترس باشه
و ادامه سایت البته دست برنامه نویس نیست و این کاربران فعال هستند که اون رو زنده نگه میدارن
بله اگر قراره جای جدید ادامه این سایت باشه بهتره همه چیز اینجا دقیقا اونجا کپی بشه ... چون نمیشه سوابق یک آدم فقط با دو تا عدد نشون داده بشه و هیچ پست و فعالیتی ازش نباشه !!! و معلوم نباشه اصلا توی چه زمینه ای فعالیت میکرده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
@Mazi
@Hamid2day
الان شما و باقی مدیر ها بخواین کوچ کنین به یه فروم‌دیگه بی مرامی به پی تی محسوب میشه؟
یا وقتی پی تی تعطیل بشه دیگه فرقی نداره و مهم نیست؟

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
-میزان استقبال کاربران
-مدیریتش
میزان استقبال اولیه رو از روی کاربرانی که تو بازارچه ها فعالیت دارند و میان سایت جدید، حساب باز میکنم

مدیریتش با کاربران فعال هست

درآمد از آگهی، فروش اشتراک ویژه یا حق اشتراک اختیاری، درصد از تضمین وجوه معامله

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
@Mazi
@Hamid2day
الان شما و باقی مدیر ها بخواین کوچ کنین به یه فروم‌دیگه بی مرامی به پی تی محسوب میشه؟
یا وقتی پی تی تعطیل بشه دیگه فرقی نداره و مهم نیست؟
ما که تا اخر واستاده بودیم احسان زیرپایی کشید برامون.

نه چه بی مرامی مگه هزاران نفر در چند سایت عضو هستن و فعالیت دارن بی مرامن...تازه این مال موقعیه که سایت باز باشه وقتی داره بسته میشه دیگه مرام چی؟

قبری که بالاش داریم گریه میکنیم اصلا مرده ای توش نیست که

OMiD.1080p

Registered User
لایک‌ها
240
اونو با یک اشتراک در حد معقول اوکی میکنیم .
اتفاقا وقتی اشتراکی بشه از ورود بچه مچه هم جلوگیری میشه
-میزان استقبال کاربران
-مدیریتش
بنده عرض کردم
در کنارش یک فروشگاه میزنید .
یک انجمن تخصصی و مشاوره
و چند نفر مدیر انجمن از بین همون کاربران ( مثل p30world که خودمون قبلا بودیم )
حتی در کنارش میشه کانال یوتیوب مرجع هم زد واسه آنباکس و بررسی و این چیزا
واقعا کسی که میخاد این کارو در دست بگیره بیاد پی وی بنده ... خودم بهش مشورت میدم مثل هلو .
قطعا به بحث درآمدی خفن هم خواهد رسید .

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
میزان استقبال اولیه رو از روی کاربرانی که تو بازارچه ها فعالیت دارند و میان سایت جدید، حساب باز میکنم

مدیریتش با کاربران فعال هست

درآمد از آگهی، فروش اشتراک ویژه یا حق اشتراک اختیاری، درصد از تضمین وجوه معامله

به نظر من شما یک فروم (phpbb و mybb و از این قبیل اوپن سورس ها) که افزونه امتیاز دهی رایگان داره نصب کنید (فروم پولی نصب نکنید)
اصلا نیازی نیست حتی یک خط هم کدنویسی کنید

اگر افزونه امتیازدهی موجود نبود، خودتون فقط لازمه یک وب سرویس ایجاد کنید (جسارت نباشه ولی اگر هر کمک یا راهنمایی خواستید در خدمتم)

ALIREZA9074

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
نمیشه یک طرفه قضاوت کرد حتما مشکلاتی بوده که عطای انجمنو به لقاش بخشیدن
در هر صورت برای تمام کاربران و مدیران انجمن آرزوی سلامتی و شادکامی دارم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
مشکل اول این مورد طراحی و بالا اوردن هست .
اما فکر کردید چه جوری و با چه بد بختی باید مخاطب و بازدید کسب کرد؟
مشکل قانون هست
یوزر ها از همه شکایت کنن دولت ایران یقه ادنین رو میگیره
شما در اولین قدم مشکلات حقوقی رو درنظر بگیرید
مگر اینکه ادمین سایت ایران نباشه ...

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
به نظر من شما یک فروم (phpbb و mybb و از این قبیل اوپن سورس ها) که افزونه امتیاز دهی رایگان داره نصب کنید (فروم پولی نصب نکنید)
اصلا نیازی نیست حتی یک خط هم کدنویسی کنید

اگر افزونه امتیازدهی موجود نبود، خودتون فقط لازمه یک وب سرویس ایجاد کنید (جسارت نباشه ولی اگر هر کمک یا راهنمایی خواستید در خدمتم)
من برنامه نویس Php - Laravel - Javascript - Vue.js هستم و به این تکنولوژیها تسلط دارم
من تو هیچ پروژه ای کدهای آماده مثل وردپرس و جوملا و .... استفاده نمیکنم و دلیل اصلیش هم کند بودن این سیستم ها و بهینه نبودنشون هست
من میتونم برای هر سروری و هر سیستمی کد بزنم و امکانات اضافه کنم و اصلا هیچ مشکلی ندارد
برای مثال توی سایت های لاراول یک کدی اجرا میکنم که صفحات سایت رو فشرده میکنه و سرعت سایت رو خیلی بالا میبره
یا عکس های دانلودی کاربران رو میتونم تو هر اندازه ای برش بزنم و فشرده سازی کنم و عکس های توی سرور قرار بدم که هم کم حجم هست و هم مشکل دانلود یا آپلود نداره
مثلا یک عکس 8 مگابایتی رو دیوار توی 1 دقیقه آپلود میکنه ولی تو سایت های من، تو سمت کلاینت فشرده سازی میکنم و درمدت 3 ثانیه توی سایت آپلود میشه و کاربران با سرعت میتونن عکس هایی که میخوان رو آپلود کنند.
توی دیتابیس هم، همیشه نوع داده ها رو با دقت انتخاب میکنم تا حجم دیتابیس الکی بالا نره و تا جایی که میتونم صرفه جویی در ذخیره ی داده رو اجرا میکنم.

منظور این هست که این کارهای روتینی هست که حدود 7 سال هست انجام میدم و هیچ مشکلی نداره و هر نوع سایتی که نیاز باشه به سرعت میشه درست کرد و اجراش کرد
سرور اولیه ای که هم نیاز دارم یک هاست ارزون ماهی 40-50 تومن هست و با افزایش کاربران میشه یک سرور یا چند سرور اختصاصی خرید و به این کاربران پاسخ داد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا