دوستان من نظرم اینه یه سایت مشابه اینجا با تمام دیتا و عضویت ها به تاریخ فعلی و با تاریخ عضویت و تعداد امتیازات مثبت و منفی به سایت جدید منتقل بشه (البته اگر امکان این کار باشه) فقط بسیار مهمه که هر کاری میخواد انجام بشه چه اسم سایت چه انتخاب ادمین هاش چه هزینه هاش چه انتخاب مدیران و .... همش با نظرسنجی باشه یعنی همه امکان نظر رو داشته باشن و یه جور همه تو این کار سهیم باشن نه اینکه مثلا من بیام پرشین تولز 2 راه بندازم بعد یه مدت عشق کنم سایت رو ببندم یا کلا همه چیز رو به فنا بدم اینطوری به درد نمیخوره و در این صورت همین الآن همه چیز تموم بشه بهتره
ضمن اینکه مثلا شخص بنده با وجود مشکلات شخصی و با زندگی متاهلی و کارهای خودم و همچنین سن خودم که دیگه جوونی رو طی کردم اصلا نه حالی مونده نه وقت و حوصله ای
اما یکسری از جوونا که هم مورد اعتماد و شناخته شده هستند با وجود رای و نظرسنجی واقعی باید کار رو به دست بگیرن و برن جلو که داستان اینجا و خیلی از فرومهای دیگه مثل موبایلستان با این همه سال وقت گذاشتن و این همه دیتا و هزینه از بین نره
واقعا اگر میبینید دلیل تمام شدن پرشین تولز پایان یافتن دوره فروم داری هست اصلا نباید در موردش بحث کنیم و هر کسی بره سراغ کار و فعالیت خودش
اما به شخصه من
فروم شهرسخت افزار سالهای پیش ادمینش بودم و ادمین اصلی فعلیش از دوستان فابریک منه که هنوز هم با هم ارتباط داریم و کاملا میشناسمش
این فروم رو خیلی از دوستان میشناسن و داخلش عضو هستند اگر میبیند جای مناسبی برای کوچ از اینجا به اونجا هست من با ادمینش صحبت کنم و نظرش رو در این مورد بدونم اصلا نمیدونم که این کار منطقیه یا خیر فقط به ذهنم رسید گفتم خدمتتون عرض کنم
لطفا دوستان قدیمی که شهرسخت افزار رو میشناسن چک بکنن و نظرشون رو بدن چون یه فرومی هست که پایش سخت افزاره و بازارچه خوبی داره اما فعال نیست
این کاری هست که از دست بنده بر میاد و خدا میدونه اگر اتفاقی قراره در این مورد بی افته؛ هیچ نفعی برای من نداره و نخواهد داشت چون سن ما دیگه از این کارا گذشته
ضمنا اعتبار و آی دی بنده تو اکثر فرومها با همین نام کاربری کاملا مشخص و موجوده مخصوصا دوستانی که من رو میشناسن
بازم نظرتون رو در این مورد بفرمایید بشنویم ضمن اینکه این صحبت بنده فقط در حد پیشنهاده و اصلا هیچ اسراری در این مورد ندارم