• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افکت به اصطلاح لیزری صدا !!؟

mehdi_gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به بچه های موسیقی ....

آقا من دنبال این افکت به اصطلاح لیزری صدا هستم ... که الان هم رو بورسه و اکثر خواننده ها از اون استفاده میکنند

مثلا تو اکثر آهنگهای حامد هاکان استفاده شده ( توی آهنگ دلقک محمد اصفهانی به صورت زیاد )

آقا اگه کسی میتونه تو این زمینه به ما کمک کنه و توضیحاتی در موردش بده ممنون میشم

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
الان که دیگه خواننده نداریم! فقط افکت داریم...! شما مهدی مقدم رو مثال میزدی بهتر بود!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تا جایی که من می دانم این افکتها با دستگاههای حرفه ای در استودیوها بر روی ترک پیاده میشه!
اگر اطلاعات کاملتر دارین لطف کنین.

behrooz2006

Registered User
لایک‌ها
7
نرم افزارهای زیادی برای اینکار هست مثل auto tune و dj studio pro و ...

Codex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین auto tune که دوستمون گفت خیلی خوبه، اگه یه‌خورده وارد باشی می‌تونی همه‌ی این افکتا رو به صدات بدی

این برنامه به‌صورت یه پلاگین رو برنامه‌هایی مثله Cool edit، Adobe Audition، sound forge و... نصب میشه.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
يه راه ساده براي اين كار هست:
توي اكولايزر هر برنامه‌اي كه استفاده مي‌كنيد، دو يا سه رديف سمت چپ رو تا حد زيادي ببريد پائين، اون موقع بسيار ساده صداتون ليزري مي‌شه.
البته اين ليزري رو نمي‌شه به هيچ وجه با ليزري‌هاي معمول موسيقي مقايسه كرد.
در ضمن، Codex جان، اين auto tune رو براي دانلود نداري؟

rayanmusic

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

دوستانی که مایل به کار با auto-tune هستند میتونن برای دریافت و نصب و نحوه کار با این پلاگین به وبلاگ rayanmusic.persianblog.com مراجعه کنند. ضمنا در این وبلاگ آهنگسازی الکترونیک و بخصوص آهنگسازی با نرم افزار FLStudio همراه با دانلود آخرین ورژن این نرم افزارها رو هم قرار دادم.

موفق باشید!

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از rayanmusic :
سلام

دوستانی که مایل به کار با auto-tune هستند میتونن برای دریافت و نصب و نحوه کار با این پلاگین به وبلاگ rayanmusic.persianblog.com مراجعه کنند. ضمنا در این وبلاگ آهنگسازی الکترونیک و بخصوص آهنگسازی با نرم افزار FLStudio همراه با دانلود آخرین ورژن این نرم افزارها رو هم قرار دادم.

موفق باشید!
مرسي مي‌رم.
اگه خوب باشه كه من مي‌شم مشتري دائميش!

rayanmusic

Registered User
لایک‌ها
1
خب؟! چطور بود؟!

اگه انتقاد و پیشنهادی هم داشتید بنویسید!

mehdi_shamlu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من یه سوال داشتم درمورد صدا یرداری اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم.
می خواستم بدونم چه طوری از طریق نرم افزار از یه صدای خواننده دو صدا می گیرند مثل فصله دو یا سه می شه.
تو اکثر آهنگ های شادمهر یا رضا صاقی دیده می شه.

mehdi_shamlu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میشه بگگید از یه صدا چه طوری دو صدا می
گیرند مثل آهنگ های شادمهر یا حمید عسگری.مثل اینکه دو نفر می خونه

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام میشه بگگید از یه صدا چه طوری دو صدا می
گیرند مثل آهنگ های شادمهر یا حمید عسگری.مثل اینکه دو نفر می خونه
من هم دنبال چنين چيزي هستم، ساده ترين راه خوندن به دو يا سه طريقه.

ضمناً دوستاني كه دنبال اتوتون كرك شده هستن، مي تونن به وبلاگ mamylo.blogfa.ir سري بزنن و اتوتون 4.12 كرك شده رو بگيرن.

mehdi_shamlu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم دنبال چنين چيزي هستم، ساده ترين راه خوندن به دو يا سه طريقه.

ضمناً دوستاني كه دنبال اتوتون كرك شده هستن، مي تونن به وبلاگ mamylo.blogfa.ir سري بزنن و اتوتون 4.12 كرك شده رو بگيرن.

سلام .می دونم بهترین راه اینه ولی اگه دقت کنی در فواصلی این کار انجام میشه که واقعا نمی شه خوند پس یه نرم افزاری باید وجود داشته باشه.

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
اگه منظورتون فواصل موسيقاييه كه نسبت به نت اصلي اجرا ميشه كه يه بحث كاملا علميه يعني شما بايد تئوري موسيقي بلد باشي و بدوني مثلا در اين گامي كه الان داري ميخوني نت اصليت چيه كه بتوني نسبت بهش فواصل اول يا سوم يا اكتاو يا...رو اجرا كني.

اما اگه در مورد پلاگين خاصي كه اينكار رو انجام ميده صحبت ميكني اسم اون پلاگين VOCODER هستش كه در اكثر نرم افزارهاي معتبر موسيقي وجود داره.

mehdi_shamlu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میدونم راست می گی باید گام ها رو دونست.
ولی بعضی از فاصله ها به جاهایی می افتند که نمی شه خوند مثل آهنگ دل من محسن یگانه.
این پلاگین رو از کجا می تونم گیر بیارم تو cooleditهست؟
ممنون میشم اگه بگی

mehdi_shamlu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه منظورتون فواصل موسيقاييه كه نسبت به نت اصلي اجرا ميشه كه يه بحث كاملا علميه يعني شما بايد تئوري موسيقي بلد باشي و بدوني مثلا در اين گامي كه الان داري ميخوني نت اصليت چيه كه بتوني نسبت بهش فواصل اول يا سوم يا اكتاو يا...رو اجرا كني.

اما اگه در مورد پلاگين خاصي كه اينكار رو انجام ميده صحبت ميكني اسم اون پلاگين VOCODER هستش كه در اكثر نرم افزارهاي معتبر موسيقي وجود داره.
ولی بعضی از فاصله ها به جاهایی می افتند که نمی شه خوند مثل آهنگ دل من محسن یگانه.
ممنون میشم اگه بگی

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
ممنون میشم اگه بگی

دوست عزيز شما بايد كار كردن با يكي از برنامه هاي قدرتمند ريكورد و اديت موسيقي مثل NUENDO يا CUBASE يا PRO TOOLS يا...بلد باشيد.كار با VOCODER بسيار مشكله!مثل AUTOTUNE نيست.

در مورد COOLEDITهم بگم كه برنامه ضعيفي هستش و قطعا VOCODER جز افكت هاش نيست.شما بايد جداگانه اون رو به ليست افكت هاي COOLEDIT اضافه كنين.

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوست عزيز شما بايد كار كردن با يكي از برنامه هاي قدرتمند ريكورد و اديت موسيقي مثل NUENDO يا CUBASE يا PRO TOOLS يا...بلد باشيد.كار با VOCODER بسيار مشكله!مثل AUTOTUNE نيست.

در مورد COOLEDITهم بگم كه برنامه ضعيفي هستش و قطعا VOCODER جز افكت هاش نيست.شما بايد جداگانه اون رو به ليست افكت هاي COOLEDIT اضافه كنين.
دوست گرام!
تو Sound Forge 7 چي؟

mehdi_shamlu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد راهنماییت ممنون.ولی تو کیو باس من نتونستم پیداش کنم.میشه بگی کدوم منو؟
و اگه به cool edit می شه نصب کرد از کجا باید دانلود کنم؟یا گیر بیارم؟

بالا