• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:)
تو گوشی تنظیمی نداره
ولی با برنامه magic message manager می تونید از inbox به حافظه ببریدش:)

از كرگدن عزيز تشكرميكنم بخاطر معرفي اين برنامه فقط حيف كه كرك شدش نيست، ضمنا قابليتهاي زيادي داره كه همش عاليه، شايد بتونم از سايتش بخرمش اگه شد به همه دوستان خبر ميدم:)

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

از كرگدن عزيز تشكرميكنم بخاطر معرفي اين برنامه فقط حيف كه كرك شدش نيست، ضمنا قابليتهاي زيادي داره كه همش عاليه، شايد بتونم از سايتش بخرمش اگه شد به همه دوستان خبر ميدم:)

كرك شدش هست، من دارم خواستي بفرستم

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

سلام...
کاری را که میخواهید انجام بدهید مختص فاروم یا میز گرد نیست !اینجا محل پرسیدن سوالها و گرفتن جواب از یوزر های دیگه هست. البته میتونید یک میلینگ لیست یا یک گروه در یاهو درست کنید که این کار انجام بده. به هر حال اینجا فقط جواب سوالهاتو میگیری ...

موفق باشی ...

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كرك شدش هست، من دارم خواستي بفرستم

سلام...
کاری را که میخواهید انجام بدهید مختص فاروم یا میز گرد نیست !اینجا محل پرسیدن سوالها و گرفتن جواب از یوزر های دیگه هست. البته میتونید یک میلینگ لیست یا یک گروه در یاهو درست کنید که این کار انجام بده. به هر حال اینجا فقط جواب سوالهاتو میگیری ...

موفق باشی ...

من با پيشنهاد شما موافقم ، ولي ظاهرا تنها يه چيز واسه بعضي از دوستان اين تاپيك مهمه، اونم اينكه گوشيشون اصل هست يا نه؟ والا اگه اينقدر براتون مهم هست چرا با گارانتي سيتادل نميگيريد كه از اين بابت مشكلي نداشته باشيد،چرا از ram غير اصلي استفاده ميكنيد كه دائم گوشيتون هنگ كنه و هي به firmware نسبت ميديد و غر ميزنيد؟ من تا الان حتي يك بار هم با مشكل هنگ كردن گوشي مواجه نشدم، از نظر سرعت هم تا حالا مشكلي نداشتم، مشكل فريم فريم شدن تصوير رو هم تا حالا نداشتم، نرم افزار گوشيم هم از سريCXC162037 R9F011 هست كه حداقل دو ورژن از آخرينش قذيمي تره،:(
من اينجا از همه دوستان و اساتيد معذرت ميخوام اما يه تاپيك پر از سوال و جواب خيلي هم خوبه ولي همون تاپيك پر از كل كل اصلا خوب نيست.

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با پيشنهاد شما موافقم ، ولي ظاهرا تنها يه چيز واسه بعضي از دوستان اين تاپيك مهمه، اونم اينكه گوشيشون اصل هست يا نه؟ والا اگه اينقدر براتون مهم هست چرا با گارانتي سيتادل نميگيريد كه از اين بابت مشكلي نداشته باشيد،چرا از ram غير اصلي استفاده ميكنيد كه دائم گوشيتون هنگ كنه و هي به firmware نسبت ميديد و غر ميزنيد؟ من تا الان حتي يك بار هم با مشكل هنگ كردن گوشي مواجه نشدم، از نظر سرعت هم تا حالا مشكلي نداشتم، مشكل فريم فريم شدن تصوير رو هم تا حالا نداشتم، نرم افزار گوشيم هم از سريCXC162037 R9F011 هست كه حداقل دو ورژن از آخرينش قذيمي تره،:(
من اينجا از همه دوستان و اساتيد معذرت ميخوام اما يه تاپيك پر از سوال و جواب خيلي هم خوبه ولي همون تاپيك پر از كل كل اصلا خوب نيست.

من قصد كل كل نداشتم دوست من، فقط اطلاع دادم كرك شدش هست، پول براي خريدش هزينه نكن.

لينك
user : p990i

بدون پسورد

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

سلام .
جواب بیشتر سوالهاتون در پست های قبل هست به همین خاطر هم هست که معمولا کسی جواب نمیده... ماشا ا... 1000 ماشاا... هیچ کس هم حوصله خوندن مطالب قبلیو نداره.

کل کل همهیشه در فاروم ها پیش میاد... خیلی سخت نگیر .

دلیل اینکه دوستان میخوان بدونن گوشیشون اصل هست یا نه هم به خاطر اینه که 300 تومن پول براش دادن...(حداقل)

سیتادل وارد کننده گوشی از فرانسه نیست ... اکه با گارانتی سیتادل هم بخری معلوم نیست چی چی باشه !

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قصد كل كل نداشتم دوست من، فقط اطلاع دادم كرك شدش هست، پول براي خريدش هزينه نكن.

لينك
user : p990i

بدون پسورد

فرزاد عزيز سلام، به هيچ عنوان منظورم شما نبوديد، من براتون پيام شخصي دادم، البته نرم افزار مورد بحث رو پيدا كردم ولي قادر نيست كه Beam file ها رو به حافظه خارجي منتقل كنه، در هر صورت خيلي ممنونم. يه ديكشنري خوب هم روش نصب كردم البته بايد بخريدش از آدرسي كه اين پايين گذاشتم، حداقل كمكي ميشه به شركتهاي ايراني كه براي UIQ3 نرم افزارهاي بهتر و بيشتري بنويسند.
www.phdi-co.com

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2

آقا حرف حساب جواب نداره !
منم تا حالا با گوشیم مشکل هنگ کردن نداشتم . ( خوب از مموری متفرقه استفاده نمی کنم ) ، البته وقتی زیاد روش برنامه نصب می کنم خوب طبیعیه که کند تر میشه اما هنگ نمی کنه .
توقع صدای سری دبلیو هم از این گوشی ندارم ( مثلا W550 )
فکر می کنم اگه دوستان یه خورده بیشتر توجه داشته باشن به مدیریت گوشی شون کمتر به اشکال بر بخورن

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
به سلامتی ما هم P990 دار شدیم ! البته من اینو بگم که در مورد اصل بودن هر کسی هر گوشی داره فکر میکنه همون اصله و برای همین نشونی های گوشی خودش رو میده و میگه اگر اینطور بود پس اصله!

ان شا... بیایم اینجا در ارتباط باشیم با هم در مورد نرم افزار ها . التبه من جایی شنیده ام که روی همین گوشی linux اوبونتو نصب کرده بودند !

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان.یه خبر واستون دارم.cdaی جدید واسه p990 امده:specool:.من خودم هنوز updateجدید رو انجام ندادم ولی به زودی انجام میدم و خبرشو بهتون میدم.:king:
لینکش رو هم واستون گذاشتم:
http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i
لطفا اگه کسی update کرد خبرشو بده!;)

نه بابا

آخرین نسخه همون اول آگوسته دیگه

بعد از اون چیزی نیومده که !;)

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
بابا چرا هیچکس صفحه های قبل نمیخونه همش دارین سوالای تکراری میپرسین تازه 1 بارم که جواب داده نشده 10 بار جواب دادن:hmm:

پاینده ایران

marmozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطوری میشه آیکون های دلخواه رو روی دسکتاپ پی990 داشته باشیم

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من امروز p990 خریدم.
شرمنده! یه سوال مبتدی: ورژن firmware گوشیم رو از کجا بفهمم؟ باور کنید صفحات قبل رو گشتم اما پیدا نکردم!

marmozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی فلیپ بسته است:
more/ status

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان خبري از باتريهاي جديد P990 نشده؟اگر اشتباه نكنم باتريهاي BST-40 قرار بود براي P990 بياد.كسي اطلاعي در اين خصوص داره؟چون 2-3 ماه قبل كه يكي از دوستان لينك هم داده بود قرار بود بعد از 2-3 در دسترس قرار بگيره.

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خبري از باتريهاي جديد P990 نشده؟اگر اشتباه نكنم باتريهاي BST-40 قرار بود براي P990 بياد.كسي اطلاعي در اين خصوص داره؟چون 2-3 ماه قبل كه يكي از دوستان لينك هم داده بود قرار بود بعد از 2-3 در دسترس قرار بگيره.

وای که چقدر خوب میشه ... اگه کسی از اومدنش مطلع شد حتما خبر بده ...

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
آیا برای خارج کردن مموری و تعویض اون باید گوشی رو خاموش کنیم؟ آیا در حالتی که به کامپیوتر وصله میشه تعویض مموری رو انجام داد؟

Marlboro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.گوشی p990 من برای uk هست.Q2. lk. من گوشیم رو آبدیت کردم و بدش تصمیم گرفتم cdaرو عوض کنم.با روشی که یاد داده بودین این کار رو انجام دادم..ولی متسفانه من هم مشکل sim incorrect را ÷یدا کردم. خاهش میکنم کمکم کنید. چون من به غیر از این گوشیه دیگه ای ندارم و نمیتونم تهیه کنم..لطفا من را راهنمایی کنید...در ضمن الان که با دستور مخصوص وارد support>software version میشم اول اینکه در قسمت bluetoth version نوشته unavailable.ولی phone version رو آخرین version نشون میده.و در قسمت cda هم یک cda وجود داره و اون هم generic world 1 هست.بگید چه خاکی باید به سرم بریزم....

بالا