• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به این گلادیاتور در راه خدا کمک کنید

ashil-11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
يه مشكلي پيش اومده من هر چي خارج از شهر با هر جك و جانوري كه نبرد ميكنم به هيچ عنوان زورم بهشون نميرسه و هميشه شكست ميخورم آخه لول اوني كه تو خارج از شهر با من ميجنگه 14 تا بيشتر از منه و اين نامرديه يكي دوتا هم نيود تقريبا 12 بار جنگيدم و هميشه همين لول 50 ثابت بود :eek::wacko:
مي تونيد در عكس زير مشخصاتشو ببينيد

http://tinypic.ir/viewer.php?file=wss3cgvpiv3iwe7pabyp.png

wss3cgvpiv3iwe7pabyp.png

چه راه حلي پيشنهاد ميكنيد:blink:

درود

حسین جان تو دو تا مشکل داری
1
- پائین بودن بیس آپ گریدهات که خیلی مهم هستش ( اینقدر که پول برای خوراکی دادی اگه آپ گرید کرده بودی الان بیس آپ گریدات از صد هم رد شده بود :p )

2- در انتخاب وسایلت نتونستی تعادل را حفظ کنی الان بالای 30 تا اگیلیتی داری که نمی تونی ازش استفاده کنی

الان قدرتت تقریبا با من که 11 لول ازت پائین ترم برابره ( میخواهی آزمایش کنیم :happy: )

اول از همه هر چی در میاری آپ گرید کن

دوم قبل از خرید وسیله جدید اول به پروفایلت دقت کن ببین چه چیزی الان نیاز داری و همون رو تهیه کن البته من معمولا به نفر اول ارنا نگا میکنم و وسائلم رو از تو مارکت میخرم برای مثال الان لول 25 هستم و فقط اگه وسائل دمیج 7 دیدم که آرمر و آپ گریداش بالا بود میخرم و مرتب وسائلم رو عوض نمیکنم

در ضمن تا حالا یه سکه هم به این الشیمیست ندادم بقیه زحمت میکشن اینها رو میخرن و نصب میکنن رو وسائل بعد هم میفروشن :D

موفق باشی

MKQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
يه مشكلي پيش اومده من هر چي خارج از شهر با هر جك و جانوري كه نبرد ميكنم به هيچ عنوان زورم بهشون نميرسه و هميشه شكست ميخورم آخه لول اوني كه تو خارج از شهر با من ميجنگه 14 تا بيشتر از منه و اين نامرديه يكي دوتا هم نيود تقريبا 12 بار جنگيدم و هميشه همين لول 50 ثابت بود :eek::wacko:
مي تونيد در عكس زير مشخصاتشو ببينيد

http://tinypic.ir/viewer.php?file=wss3cgvpiv3iwe7pabyp.png

wss3cgvpiv3iwe7pabyp.png

چه راه حلي پيشنهاد ميكنيد:blink:

آقا منم میبازم به ضعیف تر هم میبازم به خیلی ضعیفتر هم می بازم!!!!!!!

نمی دونم چی شده کمک کنید!

daryoushkaka

Registered User
لایک‌ها
2
خوب ما هم داریم کم کم وارد لول 20 میشیم
حامد جون خلاصه منو ببخش که دیگه نمیتونم ازت محافظت کنم:blush:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
درود

حسین جان تو دو تا مشکل داری
1
- پائین بودن بیس آپ گریدهات که خیلی مهم هستش ( اینقدر که پول برای خوراکی دادی اگه آپ گرید کرده بودی الان بیس آپ گریدات از صد هم رد شده بود :p )

2- در انتخاب وسایلت نتونستی تعادل را حفظ کنی الان بالای 30 تا اگیلیتی داری که نمی تونی ازش استفاده کنی

الان قدرتت تقریبا با من که 11 لول ازت پائین ترم برابره ( میخواهی آزمایش کنیم :happy: )

اول از همه هر چی در میاری آپ گرید کن

دوم قبل از خرید وسیله جدید اول به پروفایلت دقت کن ببین چه چیزی الان نیاز داری و همون رو تهیه کن البته من معمولا به نفر اول ارنا نگا میکنم و وسائلم رو از تو مارکت میخرم برای مثال الان لول 25 هستم و فقط اگه وسائل دمیج 7 دیدم که آرمر و آپ گریداش بالا بود میخرم و مرتب وسائلم رو عوض نمیکنم

در ضمن تا حالا یه سکه هم به این الشیمیست ندادم بقیه زحمت میکشن اینها رو میخرن و نصب میکنن رو وسائل بعد هم میفروشن :D

موفق باشی

ببين عزيزم من مشكلي ندارم و فقط از لول 50 شكست ميخورم و در مورد اين كه فكر مي كني همه پولم رو خرج زندگي خريدن كرده ام بايد بگويم كه اشتباه ميكني و من همه پولم رو صرف آپگريد كردن گيلد كردم واگه همه اين شكه ها رو نگه داشته بودم الاناز 150 تا هم زده بودم بالاتر داش آشيل جان ;)
پس من خودم رو فداي گيلد كردم و شما هنوز نتونستيد جواب منو بديد و كمكي نكرديد:wacko:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

ashil-11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين عزيزم من مشكلي ندارم و فقط از لول 50 شكست ميخورم و در مورد اين كه فكر مي كني همه پولم رو خرج زندگي خريدن كرده ام بايد بگويم كه اشتباه ميكني و من همه پولم رو صرف آپگريد كردن گيلد كردم واگه همه اين شكه ها رو نگه داشته بودم الاناز 150 تا هم زده بودم بالاتر داش آشيل جان ;)
پس من خودم رو فداي گيلد كردم و شما هنوز نتونستيد جواب منو بديد و كمكي نكرديد:wacko:

درود

حق داری حسین جان من منظوری نداشتم :(

یکم به خودت برس من دارم با سرعت میام بالا البته مثل قدیما نیستم چون دکتر ممنوع کرده بیشتر از 10 ساعت پشت پی سی بشینم اخه الان بیشتر از 3 ساله که روزانه حداقل 18 ساعت پشت پی سی نشستم :p

اگه بازی برای شما لذت نداشته باشه از بازی زده میشید مثل من که 2 مرتبه این بازی رو ترک کردم باز شروع کردم

پیشنهاد من بهت اینه که فعلا فقط هر چی در میارید خرج خودتون کنید اگه گید به جای 18 نفر 1800 نفر هم جا داشته باشه تا بچه ها خودشون اکتیو نباشن پیشرفت نمیکنه

موفق باشید

ashil-11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

همرزمان دلاوران میز گرد من به یه مطلب شک کردم اگه ممکنه دوستان هم نظر بدن تا به یه جمع بندی برسیم

من هر زمان که سکه زیاد دارم تو مبارزات درصد پیروزیم بالا میره میخواستم ببینم دوستان هم تجربه مشابهی داشتن ؟

شاید پول هم به عنوان یه پارامتر تو پارامترهاش محاسبه میشه

موفق باشید

علی آبادانی

Registered User
لایک‌ها
11
درسته ولي به خاطر اين آپگريدهاي گيلده كه نزديك به 400000 سكه ازم گرفته

خوب داداش وقتی میگیم یه قانون درست واسه گیلد بزار واسه همینه دیگه

هی میگم واسه تازه واردا ورودی بزار

اعضا هم به نسبت لول روزانه یه پولی بریزن تو حساب گیلد

هر کس هم عمل نکرد شوتش کن بیرون

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب داداش وقتی میگیم یه قانون درست واسه گیلد بزار واسه همینه دیگه

هی میگم واسه تازه واردا ورودی بزار

اعضا هم به نسبت لول روزانه یه پولی بریزن تو حساب گیلد

هر کس هم عمل نکرد شوتش کن بیرون

من براساس این قانون جلو میرم و الان بالای 100 هزار شدم البته به نظرم
همه بر اساس قانون گیلد میرفتیم جلو تا الان گیلد آپگرید شده بود :(

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من وارد لول 16 شدم با 21 هزار آنور!
من که حسابی دارم سعی می کنم پیشرفت کنم! آخه نصف بچه های گیلد غیر فعالن و آپگرید شدن گیلد چندان سودی نداره! فکر کنم گیلد مادر که آپگرید بشه نصف گیلد دو خالی بشه!
اگر فکر خاصی داشتید به من هم بگید! شاید به صرفه بود که من هم بیام تو گیلد مادر و گیلد دو رو تعطیل کنیم!
البته تصمیم با شماست! هروقت گیلد مادر آپ شد بگید من بچه ها رو بفرستم بیان!

ashil-11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

آقا 3 مورد آزمایش اتمی صورت گرفت

میزان سکه موجود هم یکی از پارامترهای محاسبه شده در مبارزات میباشد نقطه سر خط

من یک نفر رو زدم و ازش باختم رفتم موجودی سکه را بردم بالا و دو مرتبه بهش حمله کردم اینبار با اختلاف زیاد ازش بردم :lol:

این کار رو 3 مرتبه تست کردم و به نتیجه مشابه رسیدم

این دیگه شاهکاره

آشیل الدین آزمایشگر

MP6564

Registered User
لایک‌ها
0
اشیل خان ترکوندی برادر از این به بعد جیباتونو پر نگه دارید اما مواظب جیب بر ها باشید ;)

Hamed-Beckham

Registered User
لایک‌ها
0
درود

من یک نفر رو زدم و ازش باختم رفتم موجودی سکه را بردم بالا و دو مرتبه بهش حمله کردم اینبار با اختلاف زیاد ازش بردم :lol:

این دیگه شاهکاره

آشیل الدین آزمایشگر

دمت گرم خیلی فاز داد :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به ما اجازه دیدن پروفایل شما رو نمیده
حیف شد همرزم نیستیم

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
درود

این دیگه شاهکاره

آشیل الدین آزمایشگر

خيلي جالب بود
آفرين به اين آشيل آزمايشگر
ولي آشيل جان شما هم مثل بقيه به گيلد پول واريز كن

اگه شما هم بريزي همه هم ميريزن و اول صفحه گيلد جناب محمد خان نوشتن كه چقدر بايد بريزه هر نفر
پس لطفا همه دوستان همت كنن و حداقل يه 3ه چهار روز پشت سر هم به گيلد پول بريزن اونوقت ميبينيد كه خيلي اثر داره

ashil-11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي جالب بود
آفرين به اين آشيل آزمايشگر
ولي آشيل جان شما هم مثل بقيه به گيلد پول واريز كن

اگه شما هم بريزي همه هم ميريزن و اول صفحه گيلد جناب محمد خان نوشتن كه چقدر بايد بريزه هر نفر
پس لطفا همه دوستان همت كنن و حداقل يه 3ه چهار روز پشت سر هم به گيلد پول بريزن اونوقت ميبينيد كه خيلي اثر داره

درود

چشم فرمانده همه چیز تعطیل فقط دونته :happy:

البته یه مشکل کوچیک هست من 1-2 روز نیستم ولی چشم جهاد سازندگی اعلام میشه :lol:

موفق باشید

ashil-11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود

این کل دارائیم بود تا سکه آخر

تا زمانی که گید آپ دیت نشده کل در آمدم رو به گید میریزم دوستان هم اگه یه همت کنند حله ;)

بالا